با تشکر از همه کسایی که توی این دوره از ترینها شرکت داشتن و عادلانه رای دادن.
نتایج شصت و نهمین دوره ترینها، جادوگر فصل:
گابریل دلاکور: 10 رای
مروپ گانت: 4 رای
الستور مون: 4 رای
سالازار اسلیترین: 3 رای
کوین کارتر: 2 رای
حسن مصطفی: 1 رای
لرد ولدمورت: 1 رای
نیکلاس فلامل: 1 رای
تعداد رای دهندگان: 20
تعداد کل آرا: 20
تبریک به جادوگر فصل، بانو گابریل دلاکور که با زحماتشون سایت رو سرپا نگهداشتن.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
114 کاربر(ها) آنلاین هستند (94 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
110
مهمانان
|
4
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
جادوگر فصل
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/01/24
آخرین ورود: دیروز ساعت 11:03
از: ایستگاه رادیویی
پستها:
313
شغل
داور دوئل

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1393/11/28
آخرین ورود: دوشنبه 12 مرداد 1405 17:07
از: ما چه خواهد ماند؟
پستها:
600

جنابمان شخصا شاهد جمله تلاش های بیپایان جنابان گابریل دلاکور، الستور مون، مروپ گانت بودهایم و هر سه را نیز شایسته این عنوان میدانیم، لیک تصمیم بر آن داریم که رای خویش را بر مدیر زحمتکش دیگری دهیم که تلاشها و و اعمال گرانقدر وی بر دیدگان کمتر آید.
رای جنابمان نیکویِ برگزیده میباشد.
رای جنابمان نیکویِ برگزیده میباشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/03/02
آخرین ورود: جمعه 3 اسفند 1403 14:04
از: آشیونه کلاغا
پستها:
35

جزئیات کاربر

با سلام و درود فراوان.
من به جز این فرشته مهربون کسی رو لایق جادوگر فصل بودن نمیبینم!
گابریل لحظه ای لطف و انرژیش رو از سایت دریغ نمیکنه و همیشه حواسش به همه اعضای سایت هست.
همین و فعلا!
من به جز این فرشته مهربون کسی رو لایق جادوگر فصل بودن نمیبینم!
گابریل لحظه ای لطف و انرژیش رو از سایت دریغ نمیکنه و همیشه حواسش به همه اعضای سایت هست.

همین و فعلا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 14:18
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پستها:
673
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

دو نفر واقعا این فصل ترکوندن. هم گابریل و هم الستور. در ایدهپردازی، کمک به اعضا، مدیریت سایت و فعالیت در ایفای نقش مثل بمب هستهای عمل کردن. با اینکه انتخاب یک نفر از بین دو سخته، اما خب طبیعتا درستش اینه که به یک نفر رای بدم. اگر دو رای من رو حساب میکنید، مشترکا به گابریل دلاکور و الستور مون رای میدم. اما اگر صرفا رای به یک نفر رای صحیح محسوب میشه، رای من گابریل دلاکور خواهد بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are
جزئیات کاربر
آخرین ورود: دیروز ساعت 11:03
از: ایستگاه رادیویی
پستها:
313
شغل
داور دوئل

سلام.
نظر بنده برای رای دادن به بانو گابریل دلاکور هست، نه چون یکی از بهترین دوستامه، بلکه چون توی سختترین زمان سایت که حتی خودم هم صادقانه در حال ناامید شدن بودم و صرفا حفظ ظاهر میکردم، دیدم که با امیدواری تمام و قدرت جنگید و همه چی رو کنار هم نگهداشت و نگذاشت سایت از هم بپاشه.
و البته که این تنها رایی نیست که میدم. رای دوم بنده به کوین کارتر هست. این بشر با اینکه نیست، توی حساسترین موقعیت میاد که روز رو نجات بده عملا. و لایق این رای میدونمش کاملا، و البته نقاشیهای فوقالعادهش! و البته نویسندگی عالیش! پکیج همهچیز تموم اصلا!
نظر بنده برای رای دادن به بانو گابریل دلاکور هست، نه چون یکی از بهترین دوستامه، بلکه چون توی سختترین زمان سایت که حتی خودم هم صادقانه در حال ناامید شدن بودم و صرفا حفظ ظاهر میکردم، دیدم که با امیدواری تمام و قدرت جنگید و همه چی رو کنار هم نگهداشت و نگذاشت سایت از هم بپاشه.
و البته که این تنها رایی نیست که میدم. رای دوم بنده به کوین کارتر هست. این بشر با اینکه نیست، توی حساسترین موقعیت میاد که روز رو نجات بده عملا. و لایق این رای میدونمش کاملا، و البته نقاشیهای فوقالعادهش! و البته نویسندگی عالیش! پکیج همهچیز تموم اصلا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
The things I did back then were high school
But now I'm going for my degree
But now I'm going for my degree
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/02/08
آخرین ورود: یکشنبه 17 خرداد 1405 17:27
از: مرز بین نور و تاریکی
پستها:
327

سلام و درود فراوان به همهی زحمت کشان دنیای جادوگری .
مثل انتخاباتی که از سر گذروندیم ، معرفی و انتخاب بهترین شخص و در این زمینه "جادوگر فصل" کار آسونی نیست .
کثرت کاندیدا هایی که در ذهن دارم به اضافهی مدت زمان حضور ناچیز و کم عمر من در این سایت باعث میشه کمی انتخاب هام رو شخصی تر انجام بدم پس در کل ازتون میخوام که سهل انگاری های منو ببخشید .
خانوم مروپ گانت : یه راهنما و معلم فوق العاده در زمینه ی نویسندگی هستن ، مخصوصا در بخش هایی که مربوط به ساختمان و صورت متن میشه .
بِرارَم کدوالدر جعفر : یه دوست و راهنمای عالی که متن هاش در زمینه ی خلاقیت ، ایده و طنزپردازی حرف های زیادی برای گفتن داره .
دوست مهربونم گابریل دلاکور : دوست خوب ، با حوصله و پیگیر که هر کمکی ازش بخوای تا اندازه ی مطلوب و حتی فرا تر از اون پیگیری میکنه تا مشکلت حل بشه .
کسی که شخصیتش همیشه برام جالب بوده الستور موون : این بشر تقریبا همه جا هست . سیاست مدار بدی نیست و سعی میکه به همهی متن هایی که توی حوزه استحفاظیش هستن هرچند کم ولی یه ری اکشن قابل قبول بده .
هر چهار تای اینا به من خیلی کمک کردن ولی بین دوتا کاندیدای اصلی که خانوم گانت و الستور هستن الستور رو انتخاب میکنم چون به هر حال باید یکی رو انتخاب میکردم و معیار مفید فایده بودن بود که جناب الستور در هر گوشهی سایت یه دستی داره .
مثل انتخاباتی که از سر گذروندیم ، معرفی و انتخاب بهترین شخص و در این زمینه "جادوگر فصل" کار آسونی نیست .
کثرت کاندیدا هایی که در ذهن دارم به اضافهی مدت زمان حضور ناچیز و کم عمر من در این سایت باعث میشه کمی انتخاب هام رو شخصی تر انجام بدم پس در کل ازتون میخوام که سهل انگاری های منو ببخشید .
خانوم مروپ گانت : یه راهنما و معلم فوق العاده در زمینه ی نویسندگی هستن ، مخصوصا در بخش هایی که مربوط به ساختمان و صورت متن میشه .
بِرارَم کدوالدر جعفر : یه دوست و راهنمای عالی که متن هاش در زمینه ی خلاقیت ، ایده و طنزپردازی حرف های زیادی برای گفتن داره .
دوست مهربونم گابریل دلاکور : دوست خوب ، با حوصله و پیگیر که هر کمکی ازش بخوای تا اندازه ی مطلوب و حتی فرا تر از اون پیگیری میکنه تا مشکلت حل بشه .
کسی که شخصیتش همیشه برام جالب بوده الستور موون : این بشر تقریبا همه جا هست . سیاست مدار بدی نیست و سعی میکه به همهی متن هایی که توی حوزه استحفاظیش هستن هرچند کم ولی یه ری اکشن قابل قبول بده .
هر چهار تای اینا به من خیلی کمک کردن ولی بین دوتا کاندیدای اصلی که خانوم گانت و الستور هستن الستور رو انتخاب میکنم چون به هر حال باید یکی رو انتخاب میکردم و معیار مفید فایده بودن بود که جناب الستور در هر گوشهی سایت یه دستی داره .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/10/13
آخرین ورود: دوشنبه 19 شهریور 1403 12:23
از: خلافکارا متنفرم!
پستها:
266

رای من میره برای نیکلاس فلامل. اون خیلی رفتار خوبی با همه دارن و خیلی قشنگ مینویسن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
با یه کتاب میشه دور دنیا رو رفت و برگشت، فقط کافیه بازش کنی.
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/10/15
آخرین ورود: دیروز ساعت 08:32
از: دنیا وارونه
پستها:
250

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 9 مهر 1404 17:59
از: اعماق خیالات 🦄🌈
پستها:
642

به طرز عجیبی برای اینجا هم گزینههای خوب زیادی داریم! از مروپ گانت گرفته که با خلاصههایی که تو کل انجمنای سایت گذاشت به فعالیت رولنویسی همهمون کمک شایانی کرد، تا کدوالادر جعفر که فقط به انجمن خودش یعنی هاگزمید اکتفا نکرد و برای بخشهای مختلف سایت کلی ایده داد و تلاش کرد. سایت به چنین اعضایی که به فکر کل سایت هستن خیلی نیاز داره و همینجا جا داره نهتنها از این دو نفر، که از باقی اعضای به فکر جادوگران هم تشکر کنم.
رای من اما به الستور مون میرسه. دلیل رای دادن من به ال فقط فعالیت خوبی که بعنوان مدیر، دوست و کاربر فعال سایت همگی شاهدش بودیم نیست، بلکه پشت صحنه هم خیلی زحمت کشید. نهتنها ناظر برای سایت آموزش داد که نقدکنندههای خوبی هم برای جادوگران پرورش داد. زحمت هماهنگیهای زیادی رو کشید و دست اعضای زیادی رو برای کمک بهشون گرفت.
ال کمک شایانی به این که سایت بعد از رفتن لرد بتونه همچنان با قدرت ادامه بده کرد. ممنونم ازت و رایم هزاران بار تقدیمت باد!
رای من اما به الستور مون میرسه. دلیل رای دادن من به ال فقط فعالیت خوبی که بعنوان مدیر، دوست و کاربر فعال سایت همگی شاهدش بودیم نیست، بلکه پشت صحنه هم خیلی زحمت کشید. نهتنها ناظر برای سایت آموزش داد که نقدکنندههای خوبی هم برای جادوگران پرورش داد. زحمت هماهنگیهای زیادی رو کشید و دست اعضای زیادی رو برای کمک بهشون گرفت.
ال کمک شایانی به این که سایت بعد از رفتن لرد بتونه همچنان با قدرت ادامه بده کرد. ممنونم ازت و رایم هزاران بار تقدیمت باد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج