اتمام نظرسنجی !
نتیجه نهایی انتخابات بهترين نويسنده رول پلینگ در ماههای خرداد و تیر بدين صورت رقم خورد :
سوسک (12) رای
آنیتا دامبلدور(19) رای
سرژ تانکیان (24) رای
پس بدین ترتیب سرژ تانکیان به عنوان نويسنده رول پلینگ ماه برگزيده شد !
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
8 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترين نويسنده رول پلینگ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

پایان مدت انتخاب کاندید در بهترین نویسنده ی رول پلینگ !
مدت زمان برای انتخاب و معرفی کاندیدای خود در این بخش از فعالیت های سایت ف به پایان رسید . نتایج این انتخابات به شرح زیر است .
سرژ : 7 رای
آنيتا : 4 رای
سوسك : 4 رای
ققي :3 رای
توماس :3 رای
زاخاریاس اسمیت ( ماروولو گانت ، پیتر پتی گرو ) : 2 رای
سارا اوانز :2 رای
سدريك : 1 رای
مك بون پشمالو :1رای
گيلدي :1رای
بلرويچ : 1 رای
به دلیل اختلاف نزدیک بین سرژ تانکیان و سوسک و آنیتا ، این سه نفر به مرحله ی نظر سنجی رسیدند .
نظر سنجی ها تا پایان سی تیر ادامه دارد .
در پناه وزارت باشید .
مدت زمان برای انتخاب و معرفی کاندیدای خود در این بخش از فعالیت های سایت ف به پایان رسید . نتایج این انتخابات به شرح زیر است .
سرژ : 7 رای
آنيتا : 4 رای
سوسك : 4 رای
ققي :3 رای
توماس :3 رای
زاخاریاس اسمیت ( ماروولو گانت ، پیتر پتی گرو ) : 2 رای
سارا اوانز :2 رای
سدريك : 1 رای
مك بون پشمالو :1رای
گيلدي :1رای
بلرويچ : 1 رای
به دلیل اختلاف نزدیک بین سرژ تانکیان و سوسک و آنیتا ، این سه نفر به مرحله ی نظر سنجی رسیدند .
نظر سنجی ها تا پایان سی تیر ادامه دارد .
در پناه وزارت باشید .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وزیر مردمی اورجینال اسبق
تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: شنبه 20 اردیبهشت 1393 20:29
از: قدح اندیشه
پستها:
1323

خب خب خب...!
با اینکه از خوندن پستای حاجی سیر نمیشم، پستای عله رو با شور و شوق میخونم، از خوندن پستای دامبل کیف میکنم، پستای ققی رو دوست دارم، نوشته های سدی رو با دل و جون میخونم، از پستای دراکو لذت می برم و نوشته های آوریل و چو رو هر جا ببینم میخونم، اما...
اما اینجا یه کسی هست که پستاش رودست ندارن!... با هر موضوعی می نویسه... جدی یا طنز، فرق نداره! با کلمات بازی میکنه و بلاخره آدم دلش می خواد ببینه آخر پستش چی میشه! کسی که همیشه پستاش رو دو بار میخونم... کسی که واقعا استحقاق این رنک رو داره... کسی که همیشه پست میزنه، پستای به جا و زیبا... و اون کسی نیست جز:
سرژ تانکیان!
از نظر من، تا وقتی که سرژ فعالیت میکنه، این رنک متغلق به اونه!!
با اینکه از خوندن پستای حاجی سیر نمیشم، پستای عله رو با شور و شوق میخونم، از خوندن پستای دامبل کیف میکنم، پستای ققی رو دوست دارم، نوشته های سدی رو با دل و جون میخونم، از پستای دراکو لذت می برم و نوشته های آوریل و چو رو هر جا ببینم میخونم، اما...
اما اینجا یه کسی هست که پستاش رودست ندارن!... با هر موضوعی می نویسه... جدی یا طنز، فرق نداره! با کلمات بازی میکنه و بلاخره آدم دلش می خواد ببینه آخر پستش چی میشه! کسی که همیشه پستاش رو دو بار میخونم... کسی که واقعا استحقاق این رنک رو داره... کسی که همیشه پست میزنه، پستای به جا و زیبا... و اون کسی نیست جز:
سرژ تانکیان!
از نظر من، تا وقتی که سرژ فعالیت میکنه، این رنک متغلق به اونه!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

انیتا یا سرژ؟مساله این است.
خب من هم رول های انیتا رو دوست دارم هم رول های سرژ رو.ولی چون من یک چند وقت پیش فعالیت رولی کمی از سرژ دیدم به انتیا رای میدم تا چشم همگان کور شود.
انیتا واقعا رولهاش جالب و پر سوژه هست.خنده دار و خیلی مشکوک هست.زیاد تو پستش مثل من بوق نمیزنه.
خب من هم رول های انیتا رو دوست دارم هم رول های سرژ رو.ولی چون من یک چند وقت پیش فعالیت رولی کمی از سرژ دیدم به انتیا رای میدم تا چشم همگان کور شود.
انیتا واقعا رولهاش جالب و پر سوژه هست.خنده دار و خیلی مشکوک هست.زیاد تو پستش مثل من بوق نمیزنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 17 شهریور 1385 11:23
از: زیر سایه ی ارباب لرد ولدومرت کبیر
پستها:
329

زاخارياس اسميت
هم باشناسهی زاخی هم باشناسه یماری و هم پیتر پست های خیلی خوبی میزد و البته میزنه
چند نمونش
پست های کویدیچ تیم پوپیتر
پست های مربوط به فعالیت مرگخوار ها
هم باشناسهی زاخی هم باشناسه یماری و هم پیتر پست های خیلی خوبی میزد و البته میزنه
چند نمونش
پست های کویدیچ تیم پوپیتر
پست های مربوط به فعالیت مرگخوار ها
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

هووووووم چه بحث داغ و جالبی .
با تمام این چیزایی که شما گفتین من در طول دو ماه رولهای زیادی رو از همه خوندم ولی فقط یه رول بودش که واقعا باهاش حال کردم و کلی هم خندیدم و از نظر من همون یه رول ، تنها رول خیلی قشنگ این دو ماه بود .
من رای خودمو به سدریک دیگوری میدم . اگرچه فعالیتش خیلی کم شده . اما واقعا رول های خیلی جالبی میزنه و به نظر من اون رولی هم که توی بازی های باشگاهی کوییدیچ زد یک رول کامل و بی عیب بود به طوری که فکر میکنم تمام ویژگی های یک نویسنده خوب در همین یک رول خلاصه میشد .
1- موضوع عالی
2- پرورش موضوع به بهترین شکل ( با استفاده از فضا سازیه مناسب و به کار گیری عالی از طنز بجا )
3- و خلاقیت که متاسفانه من از کمتر کسی دیدم در یک رول بتونه چندین نکته ظریف رو یک جا خلق کنه و در رولش گنجایش بده .
خلاصه اینکه من رایمو به سدریک میدم .
با تمام این چیزایی که شما گفتین من در طول دو ماه رولهای زیادی رو از همه خوندم ولی فقط یه رول بودش که واقعا باهاش حال کردم و کلی هم خندیدم و از نظر من همون یه رول ، تنها رول خیلی قشنگ این دو ماه بود .
من رای خودمو به سدریک دیگوری میدم . اگرچه فعالیتش خیلی کم شده . اما واقعا رول های خیلی جالبی میزنه و به نظر من اون رولی هم که توی بازی های باشگاهی کوییدیچ زد یک رول کامل و بی عیب بود به طوری که فکر میکنم تمام ویژگی های یک نویسنده خوب در همین یک رول خلاصه میشد .
1- موضوع عالی
2- پرورش موضوع به بهترین شکل ( با استفاده از فضا سازیه مناسب و به کار گیری عالی از طنز بجا )
3- و خلاقیت که متاسفانه من از کمتر کسی دیدم در یک رول بتونه چندین نکته ظریف رو یک جا خلق کنه و در رولش گنجایش بده .
خلاصه اینکه من رایمو به سدریک میدم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: چهارشنبه 21 تیر 1396 22:21
از: هر جا که کفتر میایَ!
پستها:
791

بهترین نویسنده رول پلیینگ ، هووووووووووم!
حقیقتش شاید تعجب کنید!ولی من به ماروولو گانت ، پیتر پتی گرو ، زاخاریاس اسمیت رای می دم!
اون موقع که ماروولو بود یه پست زد که من واقعا خیلی باهاش حال کردم!بعد که پیتر شد چند تا پست زد همشون قشنگ بودن...بعد هم که شد زاخی فعالی چیزی ازش ندیدم!ولی رای من اونه!
حقیقتش شاید تعجب کنید!ولی من به ماروولو گانت ، پیتر پتی گرو ، زاخاریاس اسمیت رای می دم!
اون موقع که ماروولو بود یه پست زد که من واقعا خیلی باهاش حال کردم!بعد که پیتر شد چند تا پست زد همشون قشنگ بودن...بعد هم که شد زاخی فعالی چیزی ازش ندیدم!ولی رای من اونه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

کفتر دولوکس ققی.....
آری رای میدم به ققی گفتنی ها را در موردش سرژ گفت جهت اطلاعات بیشتر به پست سرژ و به امضا بنده مراجعه شود. ققی تو ای قلب تپنده حذب برای سرنگونی وبمستران تو نقطه پیکان جدال با وب مستران ارتج.. از یک سو و کاربران ارزشی از سوی دیگر هستی....
زنده باد ققی با بال های پر اقتدارش
آری رای میدم به ققی گفتنی ها را در موردش سرژ گفت جهت اطلاعات بیشتر به پست سرژ و به امضا بنده مراجعه شود. ققی تو ای قلب تپنده حذب برای سرنگونی وبمستران تو نقطه پیکان جدال با وب مستران ارتج.. از یک سو و کاربران ارزشی از سوی دیگر هستی....
زنده باد ققی با بال های پر اقتدارش
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج