بلیز زابینی :
نقل قول:
1- چه برنامه هایی برای وزارت این دوره و چه راه حلهایی برای تحقق آنها دارید؟
تک تک با راهکارهایی که به ذهنم میرسه با شماره میگم .
نقل قول:
آیا برنامه خاصی برای ارتش وزارت سحر و جادو دارید؟
ارتش رو میخوام برای جنگ با دیگر گروهها منتهی فقط برای دفاع از وزارت !
جزو برنامه هاست توضیح میدم ، اگر بشه بسطش داد که عالی میشه .
( اینو یادت باشه اگر تا روز آخر هی سرگرم بودیم و نگفتم حتما یادم بنداز ، چون توی ستاد قبلیم هست و ممکنه به خاطر همون یهو یادم بره )
نقل قول:
3- تا چه حد خودتونو موظف میدونید که با مشاورین، ناظرین و مدیران و سایر گروه های سایت در مورد قسمتهای مختلف ایفای نقش برنامه ریزی و همکاری داشته باشید؟
سوال 4 پیوز.
نقل قول:
4- با توجه به اینکه یکی از فاکتور های اصلی موفقیت در وزارت ایجاد روابط قابل قبول و همکاری با اعضا هست فکر نمیکنید اینجور بحث ها و جبهه گیری هایی که پیشتر و در این تاپیک شاهدش بودیم در صورت وزیر شدنتون تولید اشکال میکنه و ممکنه دیگران همکاری لازم رو با شما نداشته باشند و آیا برای مقابله با این قبیل مشکلات راه حلی دارید؟
خب ما دوست داریم تعامل کنیم منتهی تا جایی که جا داشته باشه دیگه ،خب کسی رو نباید بیاریم داخل وزارت که دو روز نشده پدرمونو در بیاره که .
آفت به درد هیچ مزرعه ای نمیخوره ، حالا این مزرعه هر داشت و هر کاشتی داشته باشه .
نقل قول:
5- در صورت وزیر شدنتون آیا شما با همین ادبیات با کاربران مواجه میشید یا عکس العمل های فعلی تنها محدود به دوران تبلیغاتتون میشود؟
ادبیات مربوط به موقعست میشه ... شما قطعا سر کلاس همونطوری صحبت نمیکنین که در زمان گردش دوستانه !
دامبلدور هم مثل لرد ولدومورت صحبت نمیکنه !
دامبلدور هم با پیتر پتی گرو همونطوری صحبت نمیکنه که با هری پاتر صحبت میکنه !
نقل قول:
6- اگر مصلحت ایفای نقش ایجاب کنه که شما در کادر وزارت از کسانی استفاده کنید که در قدیم به هر جهت مشکلاتی با آنها داشتید( مانند: مورگانا، بلاتریکس، تدی، هوکی، من و ....)؛ آیا ازشون استفاده میکنید یا ترجیح میدید از نزدیکان کمک بگیرید؟
بحث سر نزدیکان نیست . با کسی هم مشکلی نداریم .
دیگران مشکل داشتند ازشون استفاده نمیکنیم .
هر دوی دوستان :
راستی اینم الان یادم اومد :
اسم بردین بگم :
مشکل من و مورگانا از سنمونه و عقایدمون ...
مشکلی با تدی نیست ، یه سری طرفداری ها از دوستانمون بود .
مشکلی با بلیز هم نیست ، من و بلیز به خاطر شخصیتهای متفاوت و سر عرصه های مختلف همیشه جنگیدیم و البته چندین بار هم رول ترکودیم . منتهی این مشکلی بوجود نمیاره ...
( گرچه خارج سایتی صحبت نکردم ، وگرنه بیرون سایت کلی با هم اختلاف نظر داریم ، تفاهم = صفر
)مشکل با هوکی ، قدیمیه برمیگرده به زمان وزارت آسپ منتهی از نظر من تموم شده ، مطرحش نمیکنم ، منتهی همیشه یادمه !
مشکل با بلاتریکس ، نیست کمی زودرنجه ، همونطوری باهاش رفتار میکنم که روزی با گابر میکردم . منتهی آن بوقی منو میزد ، بلا ناراحت میشد
( ازشم در موقعیتهای مختلف معذرت خواستم )
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج