و با این حرف پیوز هفت نفر از دخترای هافل غش کردند.یک طرف ریش روفوس ریخت پایین ، خشتک همایونی لودو جر خورد و کلا هر اتفاقی که جاش نبود افتاد

ملت همه به جنب و جوش افتاده بودن که ریتا سریع به خوابگاه اومد تا علاوه بر هوشصد قلم آرایشی که قبلا کرده بود، هفت قلم دیگر آرایش کند
همونموقع صدای لورا رو از روی تختش شنید: ریتا؟ ملت هافل چرا بازم دارن شلوغ می کنن؟ ایندفه کی از پنجره بی ناموسی خودکشی کرده؟
ریتا در حالی که بشدت سعی می کرد یک جای خالی تو صورتش واسه خط خطی پیدا کنه گفت: چیز مهمی نیست عزیزم..به خوابت برس
یه یارویی به اسم جک دامبلدور بنا به گزارشی که همین الان از تو هوا گرفتم تا 5 مین دیه اینجاست!_اوکی! پس من می خوابم..این جک دامبلدورم...چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــِی؟ جیـــــــــــــــــــــــــــــــــغ!
تق! توق! تیلیق!تالاق(افکت ریخت سقف خوابگاه از شدت صدای لورا)
(از پشت صحنه اشاره میکنن که می شه ما بین پست شمام اشاره کنیم...ولی من ازشون پوزش می خوام چون انگشت وسطمو باندپیچی کردمو نمی تونم نشونشون بدم)
2 مین بعد
لودو: لورا حالا گریه نکن! می دونیم قصد نداشتی سر ریتارو از صد ناحیه بشکنی
پاشید ملت با جادوی چسب موقتی سقفو ببریم سر جاش! ریتارم یه جوری راستو ریستش کنید که هم خوب شه هم لورا اینهمه آبغوره نگیره!لورا در حالی که بطری کوچکی را حمل می کرد از جایش بلند شد و گفت: من اصلا ریتا واسم مهم نیست که...من جکووووووووووووو می خوام..جیــــ!
متاسفانه لورا نتونست کامل جیغ بکشه چون همزمان هفت تا طلسم صدا خفه کن خورد بش!
1مین بعد تو ذهن لورا
حالاخیلی دیر شده که واسه نقشه کشیدن واسه خوروندن معجون عشق به جک( ! ) نقشه بکشم...فیلا اول کاری که می تونم بکنم اینه که این معجونو بریزم تو شربتش! آره!آره باید مسئول شربتارو با خودم همدست کنم!
20 ثانیه بعد
لورا در حالی که با یک دست موهایش را شونه می کرد، با اونیکی دست موهاشو می بافت پیش روفوس رفت که تازه سیبیلاشو از رو زمین پیدا کرده بود گفت: روفوس جونم! بگو بینم کی مسئول درست کردن شربته؟
قبل از این که روفس دهنش رو واسه جواب باز کند، صدایی از پشت سر گفت: عزیزم! من مسئولم!
لورا به سمت صدا برگشت و قیافه ی موزیانه ی پیوز که به کمرش پیشبند بسته بود اون رو ناامید کرد..
چشمای پیوز اون رو به مبارزه دعوت کرد..
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

... برای کی درست میکنی ؟
) 
»