جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  54 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  136 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  326 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  230 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اعلام جرم
ارسال شده در: یکشنبه 31 شهریور 1392 21:39
نمایش جزئیات
آفلاین
با درود خدمت ریاست محترم آزکابان، وزیر سحر و جادو!

اینجا درباره ی چارلی ویزلی صحبت می کنم. همه میدانید که مدیریت مدرسه ی هاگوارتز همیشه به مدیریت خودش اطمینان داشته ولی در مسابقه ی فینال کوییدیچ امسال بین گریفیندور و اسلیترین، که به نفع اسلی ها تمام شد، چارلی ویزلی اعتراض کرده و مدیریت به شدت با ایشان برخورد کرده زیرا تنها کاپیتان ها می توانند اعتراض کنند!

در پست « 336 » و « 338 » در « اتاق مدیریت مدرسه ی هاگوارتز » این شخص « چارلی ویزلی » کار خلافی انجام داده!

ایشان در این دو پست به مدیریت مدرسه توهین کرده و مدیریت را پیر خرفت نامیده!

البته باید گفت که پس از کسر 2 امتیاز از گروه ایشان توسط مدیریت، ایشان برای بازگرداندن امتیاز تقاضای بخشش دارند که مدیریت هنوز نپذیرفته!
از شما درخواست دارم که چارلی ویزلی مجازات شود و در دادگاهی کاملا قانونی محاکمه شود!

با تشکر، ویلبرت اسلینکرد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 31 شهریور 1392 18:55
نمایش جزئیات
آفلاین
رز ویزلی رزل (ذ؟)

من اوشون رو متهم می کنم به گوش نکردن حرف ِ والدین. نرسوندن گزارش روزانه مدرسه به مادر و پدر و هفت بار امضا نکردن ِ ورقه ِ امتحان جادویی ریاضی. بــــــــــعــــــله!

رز ویزلی همچنین، یک گیاه غیر قانونی بوده (طبق بند چهارصد و بیست و پنج قوانین وزارت: کاشت، خرید و فروش گیاهان ِ چیز-خوار کاملا ممنوع بوده و پیگرد مورفینی دارد.-)

بنابراین... زندانی ـش کنین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
ارسال شده در: یکشنبه 31 شهریور 1392 17:07
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: مورفین گانت، وزیر سحر و جادو.

تایپیک: تمامی تایپیک ها

جرم: اعتیاد

مجازات پس از شناخته شدن به عنوان مجرم: شش ماه بره جزایر بالاک عشق و حال!

لطفا از خود دفاع کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شیفته یا تشنه؟

مسئله این است!
ارسال شده در: یکشنبه 31 شهریور 1392 15:56
نمایش جزئیات
آفلاین
ملت چیزطلب!

دولت آزادی و پرواز در راستای گسترش آزادی و پرواز و مبارزه با افراد حقیقی و حقوقی ضد آزادی و پرواز، از همگان دعوت می نماید با اعلام جرم بر علیه شخصیت های مذکور ظرفیت های خالی مانده ی سلول های آزکابان را پر نموده و به آزادسازی ظرفیت های مغفول مانده ی این زندان مخوف یاری رسانند.

برای یادآوری طرز کار این تاپیک پست راجر دیویس مرحوم نقل قول میشه (البته با مختصری خط خوردگی ) :

نقل قول:

راجر دیویس نوشته:
کاراگاهان (همه) می‌توانند کلیه تخلفات صورت‌گرفته در قسمت رول را در این جا اطلاع دهند.
البته غیر از موارد مربوط به مرگخواران!

اونا خودشون به طور پیش‌فرض زندانی هستند.

---
لطفا به این صورت

در پست شماره‌ی ((---)) تاپیک ((------------)) این شخص ((-----)) کار خلافی انجام داده

کارهای خلاف مثل:

قتل
شکنجه
بی‌ناموسی
دزدی
دروغ
اغفال جوانان
اعتیاد
و ...

لازم به ذکره که زننده‌ی پست، خاطی نیست! فردی که در پست این خطا رو انجام داده! زندانی می‌شه

با ما تماس بیگیرید

روابط عمومی آزکابان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
Re: اعلام جرم
ارسال شده در: شنبه 20 فروردین 1390 01:22
نمایش جزئیات
آفلاین
کاملا اعتراض دارم .... اولا ایشون گفتن من چوبدستی هاشونو شکوندم در صورتی که در نقل قولی که گذاشتن کاملا مشخصه که گراوپی به تنهایی چوبدستی هاشونو شکوندن.

دوم اینکه گراوپی اصلا هم بچه نیست و هیکلش ده برابر منه و تازه یک شهروند عاقل و بالغ هم محسوب میشه و کارهاش ارتباطی به من نداره و اگر راست میگین همین حرفها رو به گراوپی بزنین :دی

سوم اینکه اون حادثه همش یک تصادف بود و اصلا تقصیر ما نیست که چوبدستی های الیوندر کم دوامه ... و کلا ما هم بخاطر چوبدستی های کم دوام و همچنین اعلام جرم علیه ما، علیه الیوندر اعلام جرم میکنیم

چهارم اینکه من اصلا گراوپی رو نمیشناسم و کلا تکذیب میکنم.

طبق قوانین نوشته شده در آزکابان ، کلیه ی پست هایی که برای دفاع زده میشه باید به صورت رول و در تاپیک "آیا من، مجرم هستم؟ " پاسخ داده بشه. با توجه به بی کفایتی بنده و خاک خوردگی این تاپیک و فراموش شدن طرز کارش و یادآوری نشدن دوباره ی طرز کار این تاپیک و احترام به نویسنده ، این پست پاک نمیشه!

[spoiler=بند 7 و 8 قوانین که بیان کننده ی این موضوعه]7-افراد عضو ایفای نقش در صورت دیدن جرم یا خلاف به سبک رول (در پایین توضیح کامل داده شده است ) میتوانید در تاپیک اعلام جرم اعلام نموده سپس در تاپیک دادگاه آسلامی آزکابان نمایشنامه ای را تحت عنوان دادگاه با خطاب متهم وی را محکوم نمایند.(برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مرجعه کنید)در صورت تمایل عزیزان، پست دادگاه توسط ناظرین زده خواهد شد.

8-متهمین باید در تاپیک آیا من، مجرم هستم؟ پاسخ پست شاکی را به صورت نمایشنامه بنویسند.(در صورت تمایل، نمایشنامه توسط ناظرین زده خواهد شد)
[/spoiler]

پس بنابراین کار ما با الیواندر هم هنوز تموم نشده :devil:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/1/21 20:04:51
ارسال شده در: جمعه 19 فروردین 1390 18:40
نمایش جزئیات
آفلاین
آقای بیلیز زابینی در بخش مغازه اولیوندر

1-مغازه منو به همراه دوست غول بچش داغون کردن
2-از چوبدستی های ساخت دست بنده ایراد گرفتند:

نقل قول:
گراوپ: جنس های الیوندر بد و کم دوام! گراوپ حدس زد الیوندر از فرط خجالت غش کرد! قِرِچ .. قِرچ ... قِرِچ ... تـــــــــــق!

3- تما م چوبدستی های نفیس بنده را به تفاله جادویی تبدیل کردند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آقای الیواندر در 1390/1/19 18:43:37
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 15:56
نمایش جزئیات
آفلاین
اعلام جرم :

پرسی ویزلی

متهم به :

نقل قول:
الان فیلم مری باود رو خوندم ! مثلا شما نگاه کنید ، از فردی که به جز مسخره کردن دیگران هیچ چیزی بلد نیستی و من پستاش رو نخونده حذف میکنم چه انتظاری میشه داشت ؟! الان همین دوست عزیز ، ایشون اگر عرضه داشت میرفت میشست یه پست درست و حسابی مینوشت و سعی میکرد نشون بده بهتر بودن یعنی چی ! نه اینکه خودش رو مسخره کنه

البته لازم به ذکره که ایشون به اندازه کافی مسخره هستن و مسخره تر از این دیگه مالدبر رو رد میکنه ... ولی در کل میگم که انتظاری از همچین افرادی نمیشه داشت که بخوان نظر بدن توی اسکار و اینها ! مسلما از کسی که مفیدترین فعالیتش بحث و دعوا توی دفتر توجیهات هست انتظار بیشتری نمیشه داشت .

ایشون طبق این نقل قول یلی چیزا گفتن کلاً مدیرا که عمراً به این چیزا و اهانتها توجه نمیکنن شما بندازینشون توی زندان تا بپوسن وای وای وای

پرسی ویزلی که مدت هاست اینجا تشریف دارن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1388/6/29 16:19:29
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: یکشنبه 22 شهریور 1388 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
چيزه...اعلام جرم :

پرفسور گرابلي پلنك

متهم به :

ايشون با شعار حمايت از موجوادت و غول هاي جادويي در كادر وزارت بانو مك گونگال باعث فراي اين حيوانات از باغ وحش ها و انبارها شده است و متهم به ايجاد رعب و وحشت در ميان ساحره ها و بچه جادوگران مي باشند .

ما منتظر دفاعيه او در دادگاه عالي رتبه ي آزكابان مي باشيم .

دیوانه ساز ها، زندانی جدیدمون رو راهنمایی کنید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1388/6/23 13:05:07
[color=0000FF][b]" - خوش به حالش رفته تو آسمون پيش خدا !!!
دست كوچكش كه در دستانتم بود محكم فشردم و پرسيدم :« كي ؟!»
با انگشت
ارسال شده در: یکشنبه 25 مرداد 1388 12:20
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم

اعلام جرم :

ابرکسس مالفوی ( با سابقه های درخشان قبلی!)

این شخص متهم به اغتشاش در تاپیک " شخصیت خود را معرفی کنید " و اعتراف به اذیت کردن شخص مدیران و همچنین استفاده نا به جا و خلاف قوانین جوامع جادوگری از سابقه خود، می باشد.

ازکابان منتظر دفاعیه شما در تاپیک مزبور خواهد بود.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 25 مرداد 1388 12:08
نمایش جزئیات
آفلاین
پناه بر مرلین! (من چطور این تکلیف مرلینی رو انجام بدم آخه؟!)

اعلام جرم علیه: آنیتا آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور.

متهم به:
استفاده خلاف قوانین جوامع جادوگری از مقام مدیریت و دادن اطلاعات محرمانه به کاربران در میتینگ اخیر می باشد!

این ساحره باید در دادگاه از خود رفع اتهام کند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده