جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
22 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
21
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: دوشنبه 29 بهمن 1397 09:51
از: این همه ریش خسته شدم!
پستها:
317

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

نقل قول:
مشکلی نیست چون توی اطلاعیه ذکر نکرده بودم بعد از پایان مهلت ویرایش دیگر حق پاک کردن پست رو ندارید و شما هم قبل از قفل شدن تاپیک درخواست داده بودی پست رو پاک کردم !
موفق باشید.
استرجس جان خیلی خیلی معذرت میخوام ازت. من برنامه ی تابستونیم یهویی تغییر کرد و اومدن یا نیومدنم اصلا مشخص نیست. پس اگه ممکنه لطف کن و یه زحمت دیگه هم بکش و اون پست منو حذف کن. باز هم ببخشید بهت زحمت دادم.
مشکلی نیست چون توی اطلاعیه ذکر نکرده بودم بعد از پایان مهلت ویرایش دیگر حق پاک کردن پست رو ندارید و شما هم قبل از قفل شدن تاپیک درخواست داده بودی پست رو پاک کردم !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/04/05
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1400 04:38
از: لرد سیاه اطاعت میکنم
پستها:
388

سلام
بنده درخواست ایجاد یک کلاس جدید با عنوان "تعلیمات اجتماعی جادوگری" رو دارم که بیشتر سبک یک کلاس آزاد رو داره و همه می تونن شرکت کنن و اتفاقا سقف امتیازش هم میخوام که 20 امتیاز باشه نه 30 امتیاز !
این کلاس که امیدوارم در ترم های آینده توسط خودم یا افراد دیگه هم تدریس بشه، در مورد روابط فردی و گروهی یک جادوگر با دو عالمه. عالم جادویی و عالم ماگل ها. صرفا آموزش و تعیلمات اجتماعی هستش. موارد مختلف اجتماعی در قالب رول تدریس میشه.
اما هدف این کلاس صرفا روال عادی کلاس های هاگوارتز نیست و به نوعی پرورش خلاقیت و سوژه پردازی برای اعضای ایفای نقش رو دنبال میکنه. مثال میزنم. شیوه رویارویی یک جادوگر تازه فارغ التحصیل شده از هاگوارتز با یک ماگل که داره در مقابل یک جمعیتی مزاحمت ایجاد میکنه براش. شیوه های برخورد. این شیوه های برخورد با معیارهای خاص خودش مثلا توی کلاس بیان میشه و در پایان هر جلسه از دانش آموزان دو مجموعه کار خواسته میشه. دو تا سوال که هر کدوم 5 امتیاز دارن و مجموعا میشن 10 امتیاز. این سوالا هدفشون تقویت سوژه پردازی طنز یا جدی هستش برای رول ها. در قسمت بعدی یک تکلیف که رول هست و دانش آموزان باید یک رول بنویسن که 10 امتیاز داره. مجموعا بیست امتیاز. هیچ امتیاز اضافه ای هم نباید داشته باشه مثل اون قانون برای دانش آموزان مهمان و قانونی. همه باید بتونن از این کلاس تفریحی یک سطح یکسان از امتیاز رو کسب کنند.
به نوعی دو سوال که اصلا جواب مشخصی ندارن و زیبایی و جذابیت و خلاقیت فردی در پاسخ به اون سوال، تعیین کننده امتیاز هستش. پاسخ دانش آموزان به این دو سوال در حقیقت باید پاسخ های سوژه ساز باشن و از این پاسخ ها در قسمت نوشتن رول استفاده کنن. یعنی در هر جلسه، کاربر یا همن دانش آموز یاد میگیره که هم با پاسخ هایی سوژه و خلاقیت درست کنه و با همون پاسخ ها که بیانگر خلاقیت و سوژه هستن، در یک رول استفاده کنه.
کلا این تعلیمات اجتماعی با حیله و مکر و جادو و جادوگری ارتباط مستقیم داره و به نوعی شیطنت هایی با غلظت پایین رو تقدیم میکنه به دانش آموزان (در ظاهر تعلیمات اجتماعی)
تاریخ های تدریس و برنامه ها:
یکشنبه، 12 تیر = جلسه اول: چگونه بزرگ شویم ؟
یکشنبه، 19 تیر = جلسه دوم: چه وقتی زمان حماقت است ؟
یکشنبه، 26 تیر = جلسه سوم: چگونه تقلب کنیم ؟
یکشنبه، 2 مرداد = جلسه چهارم: چگونه عاشق شده(خر شده)، ازدواج کرده و زندگی کنیم ؟
یکشنبه، 9 مرداد = جلسه پنجم: چگونه با ماگل ها تعامل داشته باشیم ؟
یکشنبه، 16 مرداد= جلسه ششم: چگونه جادوگران/ماگل ها را ادب کنیم ؟
یکشنبه، 23 مرداد = جلسه هفتم: چه وقتی یه کمی بمیریم ؟
سپاس
بنده درخواست ایجاد یک کلاس جدید با عنوان "تعلیمات اجتماعی جادوگری" رو دارم که بیشتر سبک یک کلاس آزاد رو داره و همه می تونن شرکت کنن و اتفاقا سقف امتیازش هم میخوام که 20 امتیاز باشه نه 30 امتیاز !
این کلاس که امیدوارم در ترم های آینده توسط خودم یا افراد دیگه هم تدریس بشه، در مورد روابط فردی و گروهی یک جادوگر با دو عالمه. عالم جادویی و عالم ماگل ها. صرفا آموزش و تعیلمات اجتماعی هستش. موارد مختلف اجتماعی در قالب رول تدریس میشه.
اما هدف این کلاس صرفا روال عادی کلاس های هاگوارتز نیست و به نوعی پرورش خلاقیت و سوژه پردازی برای اعضای ایفای نقش رو دنبال میکنه. مثال میزنم. شیوه رویارویی یک جادوگر تازه فارغ التحصیل شده از هاگوارتز با یک ماگل که داره در مقابل یک جمعیتی مزاحمت ایجاد میکنه براش. شیوه های برخورد. این شیوه های برخورد با معیارهای خاص خودش مثلا توی کلاس بیان میشه و در پایان هر جلسه از دانش آموزان دو مجموعه کار خواسته میشه. دو تا سوال که هر کدوم 5 امتیاز دارن و مجموعا میشن 10 امتیاز. این سوالا هدفشون تقویت سوژه پردازی طنز یا جدی هستش برای رول ها. در قسمت بعدی یک تکلیف که رول هست و دانش آموزان باید یک رول بنویسن که 10 امتیاز داره. مجموعا بیست امتیاز. هیچ امتیاز اضافه ای هم نباید داشته باشه مثل اون قانون برای دانش آموزان مهمان و قانونی. همه باید بتونن از این کلاس تفریحی یک سطح یکسان از امتیاز رو کسب کنند.
به نوعی دو سوال که اصلا جواب مشخصی ندارن و زیبایی و جذابیت و خلاقیت فردی در پاسخ به اون سوال، تعیین کننده امتیاز هستش. پاسخ دانش آموزان به این دو سوال در حقیقت باید پاسخ های سوژه ساز باشن و از این پاسخ ها در قسمت نوشتن رول استفاده کنن. یعنی در هر جلسه، کاربر یا همن دانش آموز یاد میگیره که هم با پاسخ هایی سوژه و خلاقیت درست کنه و با همون پاسخ ها که بیانگر خلاقیت و سوژه هستن، در یک رول استفاده کنه.
کلا این تعلیمات اجتماعی با حیله و مکر و جادو و جادوگری ارتباط مستقیم داره و به نوعی شیطنت هایی با غلظت پایین رو تقدیم میکنه به دانش آموزان (در ظاهر تعلیمات اجتماعی)
تاریخ های تدریس و برنامه ها:
یکشنبه، 12 تیر = جلسه اول: چگونه بزرگ شویم ؟
یکشنبه، 19 تیر = جلسه دوم: چه وقتی زمان حماقت است ؟
یکشنبه، 26 تیر = جلسه سوم: چگونه تقلب کنیم ؟
یکشنبه، 2 مرداد = جلسه چهارم: چگونه عاشق شده(خر شده)، ازدواج کرده و زندگی کنیم ؟
یکشنبه، 9 مرداد = جلسه پنجم: چگونه با ماگل ها تعامل داشته باشیم ؟
یکشنبه، 16 مرداد= جلسه ششم: چگونه جادوگران/ماگل ها را ادب کنیم ؟
یکشنبه، 23 مرداد = جلسه هفتم: چه وقتی یه کمی بمیریم ؟
سپاس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگـولوس بلـک در 1390/3/25 18:55:09
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/04/05
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1400 04:38
از: لرد سیاه اطاعت میکنم
پستها:
388

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: دوشنبه 29 بهمن 1397 09:51
از: این همه ریش خسته شدم!
پستها:
317

اسی جون
خواستم مطرح کنم یه درس جدید رو که مخصوص کساییه که میخوان کارآگاه بشن
سیاه ترین جادوها و طرز استفاده از آن به عنوان ضد طلسم و جادوی دفاعی فوق نیرومند
البته اگه طلسم های باستانی یا تاریخ جادوگری تقاضای دانش آموزی نداشت این رو اگه به درد میخوره ایجاد کن....
باز اولویت من با طلسم های باستانیه...
پست 1504همین تاپیک
ازت ممنونم
ارادتمند
بابابزرگ پرسی
خواستم مطرح کنم یه درس جدید رو که مخصوص کساییه که میخوان کارآگاه بشن
سیاه ترین جادوها و طرز استفاده از آن به عنوان ضد طلسم و جادوی دفاعی فوق نیرومند
البته اگه طلسم های باستانی یا تاریخ جادوگری تقاضای دانش آموزی نداشت این رو اگه به درد میخوره ایجاد کن....
باز اولویت من با طلسم های باستانیه...
پست 1504همین تاپیک
ازت ممنونم
ارادتمند
بابابزرگ پرسی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می کند....
تو روح هرکی بد برداشت کنه
دامبلدور
یک دامبلدور
یک دامبلدور دیگر
من یک دامبلدور دیگر هستم
پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب
تو روح هرکی بد برداشت کنه
دامبلدور
یک دامبلدور
یک دامبلدور دیگر
من یک دامبلدور دیگر هستم
پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب
جزئیات کاربر

درود بر استرجس عزیز
در صورت امکان من در خواست مجدد تدریس در درس معجون سازی رو دارم. امیدوارم این ترم شلوغ تر از ترم پیش بشه.
در صورت امکان من در خواست مجدد تدریس در درس معجون سازی رو دارم. امیدوارم این ترم شلوغ تر از ترم پیش بشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power

جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 12 فروردین 1391 19:56
از: بردن نام ولدمورت لذت میبرم!
پستها:
113

جزئیات کاربر

سلام. من میخوام درس معجون سازی رو تدریس کنم.
یا اگه شد مراقبت از موجودات. ولی اگه نشد همون معجون سازی.
یا اگه شد مراقبت از موجودات. ولی اگه نشد همون معجون سازی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج