سلام به ناظر های عزیز من متوجه شدم که توی ایفای نقش دو تا رون ویزلی هست یکی خودم و یکی یکی دیگه .
رون اصلی که خودمم
رون دیگه
لطفا بررسی شود "
از ایفای نقش خارج شد
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] گفتگو با ناظران انجمن كینگزكراس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 14 اسفند 1387 16:17
از: خر شیطون بیا پایین!
پستها:
126

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

نقل قول:
تشكر لازم نيست..وظيفه هر ناظره كه جواب اعضا(مخصوصا تازه واردين)رو به صورت دقيق بده تا به مشكل بر نخورن!
!
---------------
اگر كسي كه اون شخصيت رو گرفته يك ماه باشه كه در ايفاي نقش فعاليتي نكرده باشه و پستي نزده باشه شناسه به شما داده ميشه و اون از ايفاي نقش اخراج ميشه ولي اگر فعاليت داشته باشي مجبور ميشي يه شخصيت ديگه انتخاب كني و معرفي شخصيت بكني!
ممنون!
از جناب کارکاروف متشکرم.بابا دستخوش!الان کامل ملتفت شدم.همین دو دقیقه پیش توی کارگاه نمایشنامه نویسی مطلب زدم.اگه اشکالی نداره یه سوال دیگه هم داشتم:شناسه من گریندلوالده ولی توی لیست شخصیت ها دیدم که گرفته شده.حالا اگه من یه شخصیت دیگه رو بعد از قبول شدن توی کارگاه نمایشنامه نویسی و بازی با کلمات بردارم،تکلیف شناسه ام چی میشه؟آیا باید تغییرش بدم؟یعنی هیچ راهی وجود نداره که من همون گریندلوالد رو بردارم؟بازم مرسی از اینکه مشکل من رو حل کردین.
تشكر لازم نيست..وظيفه هر ناظره كه جواب اعضا(مخصوصا تازه واردين)رو به صورت دقيق بده تا به مشكل بر نخورن!
!---------------
اگر كسي كه اون شخصيت رو گرفته يك ماه باشه كه در ايفاي نقش فعاليتي نكرده باشه و پستي نزده باشه شناسه به شما داده ميشه و اون از ايفاي نقش اخراج ميشه ولي اگر فعاليت داشته باشي مجبور ميشي يه شخصيت ديگه انتخاب كني و معرفي شخصيت بكني!
ممنون!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
پستها:
126

از جناب کارکاروف متشکرم.بابا دستخوش!الان کامل ملتفت شدم.همین دو دقیقه پیش توی کارگاه نمایشنامه نویسی مطلب زدم.اگه اشکالی نداره یه سوال دیگه هم داشتم:شناسه من گریندلوالده ولی توی لیست شخصیت ها دیدم که گرفته شده.حالا اگه من یه شخصیت دیگه رو بعد از قبول شدن توی کارگاه نمایشنامه نویسی و بازی با کلمات بردارم،تکلیف شناسه ام چی میشه؟آیا باید تغییرش بدم؟یعنی هیچ راهی وجود نداره که من همون گریندلوالد رو بردارم؟بازم مرسی از اینکه مشکل من رو حل کردین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

نقل قول:
مراحل ايفاي نقش به زبان راحتتر اينجوريه:
1-بازي با كلمات پست ميزني..در صورت تاييد گزينه دوم رو بخون!
2-با توجه به عكسي كه مسوول كارگاه نمايشنامه نويسي داده يك داستان هري پاتري مينويسين و در صورت تاييد به گزينه سوم مراجعه كن.
3-وقتي هر دو جا تاييد شدي حالا ميتوني بري شخصيتي كه ميخواي رو معرفي كني(براي كمك به شما ليست شخصيت ها در حال كامل شدنه از اونجا ميتوني يه شخصيت انتخاب كني كه عضو ايفاي نقش نباشه) طبق فرمي كه تو قوانين ايفاي نقش زده شده.
اينجا شما وارد ايفاي نقش و يكي از گروه هاي خصوصي دلخواه شده ايد.
در ضمن پيشنهاد ميكنم براي پيدا كردن گروهي كه علاقه داريد حتما راهنماي انتخاب گروه رو بخونيد.
سلام.من توی ایفای نقش به مشکل برخوردم.قوانین رو دوستان ناظر یه جوری نوشتن که من هر چقدر خوندم نفهمیدم.میشه به یه زبون ساده تر توضیح بدین؟(امید وارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم!اگه این سوال باید جای دیگه مطرح بشه لطفا بگین تا درستش کنم.ممنون.)
مراحل ايفاي نقش به زبان راحتتر اينجوريه:
1-بازي با كلمات پست ميزني..در صورت تاييد گزينه دوم رو بخون!
2-با توجه به عكسي كه مسوول كارگاه نمايشنامه نويسي داده يك داستان هري پاتري مينويسين و در صورت تاييد به گزينه سوم مراجعه كن.
3-وقتي هر دو جا تاييد شدي حالا ميتوني بري شخصيتي كه ميخواي رو معرفي كني(براي كمك به شما ليست شخصيت ها در حال كامل شدنه از اونجا ميتوني يه شخصيت انتخاب كني كه عضو ايفاي نقش نباشه) طبق فرمي كه تو قوانين ايفاي نقش زده شده.
اينجا شما وارد ايفاي نقش و يكي از گروه هاي خصوصي دلخواه شده ايد.
در ضمن پيشنهاد ميكنم براي پيدا كردن گروهي كه علاقه داريد حتما راهنماي انتخاب گروه رو بخونيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
پستها:
126

سلام.من توی ایفای نقش به مشکل برخوردم.قوانین رو دوستان ناظر یه جوری نوشتن که من هر چقدر خوندم نفهمیدم.میشه به یه زبون ساده تر توضیح بدین؟(امید وارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم!اگه این سوال باید جای دیگه مطرح بشه لطفا بگین تا درستش کنم.ممنون.)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ما که رفتیم آسیا....
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: چهارشنبه 21 تیر 1396 04:35
از: بالای سر جسد ولدی!
پستها:
993

با سلام...
ربيوس هاگريد عزيز :
شما يك بار ديگه معرفي شخصيت " رون ويزلي " رو بزنيد و در پايان ذكر كنيد كه ربيوس هاگريد هستيد و مي خوايد شناسه عوض كنيد...
به علت اينكه اين رو نگفته بوديد مدير شما رو نشناخته و طبق معمول از شما كه يك تازه وارد به نظر مي اومديد خواسته تا در اون دو تا تاپيك بنويسيد...
اين كارو انجام بديد تا بعد از دادن دسترسي شناسه " رون ويزلي " شناسه قبلي شما بسته شود.
پ.ن : از دخالت در كار مديران محترم شرمنده!
به باب آگدن :
درستش مي كنيم... ممنون!
موفق باشيد.
ربيوس هاگريد عزيز :
شما يك بار ديگه معرفي شخصيت " رون ويزلي " رو بزنيد و در پايان ذكر كنيد كه ربيوس هاگريد هستيد و مي خوايد شناسه عوض كنيد...
به علت اينكه اين رو نگفته بوديد مدير شما رو نشناخته و طبق معمول از شما كه يك تازه وارد به نظر مي اومديد خواسته تا در اون دو تا تاپيك بنويسيد...
اين كارو انجام بديد تا بعد از دادن دسترسي شناسه " رون ويزلي " شناسه قبلي شما بسته شود.
پ.ن : از دخالت در كار مديران محترم شرمنده!
به باب آگدن :
درستش مي كنيم... ممنون!
موفق باشيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سارا اوانز در 1387/1/8 20:12:45
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 9 فروردین 1387 11:19
از: هاگوارتز ، کلبه ی خودم
پستها:
157

سلام به تمامی ناظر ها
من همین الان اومدم تو سایت و دیدم که توی ایفای نقش درخواست من رد شده (لطفا رسیدگی شود)
من طبق پست 4398 در تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید از ناظر ها پرسیدم که اگه من بخوام شخصیتم رو عوض کنم باید چی کار کنم و در جواب من پرفسور کوییرل گفتن که تعداد پست های شما در ایفای نقش زیاده و فقط باید یک شناسه ی جدید بسازید و درخواست بدید و من هم همین کار رو کردم و شناسه ی جدیدی به نام ron weasly ساختم و درخواست دادم و می خواستم شناسه ی رون ویزلی که شناسه ی قدیمی خودم رو که قبلا از دست دادم رو بگیرم اما ناظر محترم نوشتن که باید دوباره بری تو تاپیک کارگاه داستان نویسی و بازی با کلمات پست بزنی . آخه .... این معنی داره !!
از ناظرای عزیز میخوام که اگه نیاز به دوباره پست زدن من هست اعلام کنن که من پست رو بزنم تا بتونم شخصیتم رو بگیرم و اگر میشه چون من درخواست دادم شخصیت رو به کسی ندن . ولی به نظر من گفته ی من درست بود حرف من رو ثابت می کنه .
اگه یکم تند و بی ادبانه نوشتم واقعا ببخشید دست خودم نیست چون من پس از مدت طولانی این شخصیت رو خالی دیدم وخواستم که شخصیت رو بگیرم و بعد دیدم که ناظر اون توضیح رو به من داده و جالب تر از اون اینه که درست یکی بعد از من هم درخواست گرفتن همون شخصیتی که من خواستم رو کرده .
لطفا پی گیری بشه !!!
من همین الان اومدم تو سایت و دیدم که توی ایفای نقش درخواست من رد شده (لطفا رسیدگی شود)
من طبق پست 4398 در تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید از ناظر ها پرسیدم که اگه من بخوام شخصیتم رو عوض کنم باید چی کار کنم و در جواب من پرفسور کوییرل گفتن که تعداد پست های شما در ایفای نقش زیاده و فقط باید یک شناسه ی جدید بسازید و درخواست بدید و من هم همین کار رو کردم و شناسه ی جدیدی به نام ron weasly ساختم و درخواست دادم و می خواستم شناسه ی رون ویزلی که شناسه ی قدیمی خودم رو که قبلا از دست دادم رو بگیرم اما ناظر محترم نوشتن که باید دوباره بری تو تاپیک کارگاه داستان نویسی و بازی با کلمات پست بزنی . آخه .... این معنی داره !!
از ناظرای عزیز میخوام که اگه نیاز به دوباره پست زدن من هست اعلام کنن که من پست رو بزنم تا بتونم شخصیتم رو بگیرم و اگر میشه چون من درخواست دادم شخصیت رو به کسی ندن . ولی به نظر من گفته ی من درست بود حرف من رو ثابت می کنه .
اگه یکم تند و بی ادبانه نوشتم واقعا ببخشید دست خودم نیست چون من پس از مدت طولانی این شخصیت رو خالی دیدم وخواستم که شخصیت رو بگیرم و بعد دیدم که ناظر اون توضیح رو به من داده و جالب تر از اون اینه که درست یکی بعد از من هم درخواست گرفتن همون شخصیتی که من خواستم رو کرده .
لطفا پی گیری بشه !!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 13 آبان 1390 18:39
از: گروه همیشه پیروز گریفیندور
پستها:
527

سلام.
اگر میشه اسم تاپیک رو عوض کنید چون وقتی اسم تاپیک تو ماژل درختی میره آدم نمیدونه منظور از" گفتگو با ناظرین انجمن" گفتگو با ناظرین کدوم انجمنه.اگر بشه گفتگو با ناظرین انجمن کینگزکراس بهتره.
بببخشید دخالت کردم.
اگر میشه اسم تاپیک رو عوض کنید چون وقتی اسم تاپیک تو ماژل درختی میره آدم نمیدونه منظور از" گفتگو با ناظرین انجمن" گفتگو با ناظرین کدوم انجمنه.اگر بشه گفتگو با ناظرین انجمن کینگزکراس بهتره.
بببخشید دخالت کردم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

با سلام به ناظر عزیز انجمن
شناسه ی حقیقی من(همونی که باهاش عضو شدم)نارسیسا مالفوی بود اما حالا شده نارسیسا بلک من نمیتونم اینو تحمل کنم جان من همون مالفویش کنید اگه این کارو بکنید یه دنیا ازتون ممنون میشم.
باتشکر نارسیسا
شناسه ی حقیقی من(همونی که باهاش عضو شدم)نارسیسا مالفوی بود اما حالا شده نارسیسا بلک من نمیتونم اینو تحمل کنم جان من همون مالفویش کنید اگه این کارو بکنید یه دنیا ازتون ممنون میشم.
باتشکر نارسیسا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شاید زندگی اون جشنی نباشه که آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج