جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

ستاد انتخاباتی آوریل

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ستاد انتخاباتی آوریل
ارسال شده در: شنبه 4 شهریور 1385 19:56
نمایش جزئیات
آفلاین
دوشیزه ی مکرمه!! خانم آوریل!!
می خواستم 3 تا سوال بپرسم.
1- در قبال این که بهتون رای بدیم برای سایت چه می کنید؟
2- توی وزارت آشنا دارین ؟(آخه معمولا خانوم ها و ساحره ها رد صلاحیت می شن!!)
3- به چه علت برای کاندید شدن ثبت نام کردین؟آیا فکر می کنین از عهده ی این مسئولیت سنگین بر بیاین؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلم تنگ شده برات
چون نیستی اینجا برام
من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 4 شهریور 1385 18:52
نمایش جزئیات
آفلاین
زنده باد آوریل!فقط بخواطر اینکه ساحرست!!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هرجا که باشی خوبه...روشن و بی غروبه...
ارسال شده در: شنبه 4 شهریور 1385 16:07
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم... ... اگه قول بدی این اهداف ارزشی منو در وزارت آیندت لحاظ کنی، نه تنها رای من و عاشقانم را ، بلکه آشیانه ای در قلب من و بهشت برای خودت خریدی!

1- ممنوع کردن پوشیدن شلوار برمودا... و مشتقات آن از جمله دامن، شرت ورزشی، شلوار معمولی، زیر شلواری و غیره ( به عبارت دیگه در زیر سایه شلوار برمودا، کلا پوشیدن شلوار رو ممنوع کن)

نکته بهداشتی: ممنوع کردن پوشیدن سایر البسه ثواب اخروی داشته و در نامه اعمالت ثبت خواهد شد!

تبصره: برای ممنوع کردن کفش، کلاه پشمی، دماغ گیر، عینک و دستکش هیچ گونه ثوابی در نظر گرفته نمیشود!

2- کاهش دادن قیمت شیرموز، آمپول های تقویتی و همچنین کمربندهای طبی پاکسمن!

3- راه اندازی خط تولید آذرخش صندوق دار که شیرینی پیروزیش گوارای جان همه جادوگرانی ها بشه!

4- ارج نهادن به بیناموسیسیسم و کوبیدن در دهان مخالفان آن

5- دادن مدال مرلین درجه یک و همچنین یه چند تا جایزه دیگه از جمله زیباترین لبخند سال و زیباترین جشمک سال به ناموس مردم و نوبل شیمی مثلا برای کشف خاصیت پرتوزایی کله ی اسموت کینگزلی و کمک هزینه سفر به مدینه منوره به من!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ستاد انتخاباتی آوریل
ارسال شده در: شنبه 4 شهریور 1385 15:28
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه تریپ آداسی و فمنیستی و من یک ساحره هستم دارین به آوریل دل نبندید ولی کلا سنگ مفت آوریل مفت است تلاشتان را بکنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر