جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

41 کاربر(ها) آنلاین هستند (32 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
39 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۵ تا ۲۸ شهریور

[[continious]] دفتر توجیهات عالیه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
دفتر توجیهات اسلامیه
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 11:24
نمایش جزئیات
آفلاین
واسه خودت برنامه رو عوض کردی.

پستت هست که از داورا خواستی توی تاپیک اصلی جام آتش و به شکل عمومی امتیازا رو بنویسن. نقد هم می تونستن عمومی ارائه کنند. جوابت مسخره است. چرا که حق قهرمانان مسابقه است تا بدونن توی دو مرحله ی قبلی چه امتیازی آوردن.

حداقل بدونیم اگه افتضاحه، چطوری بنویسم، اگه خوبه، چطور ! کار مسخره ایه. جام آتشی شده که خودتون ساختین دیگه. هیچ دلیل محکمی نیست که بگی امتیازا باید محرمانه بمونن.

لطفا اگه واقعا امتیازی ارسال شده به شکل محرمانه و شما دارین، اونو عمومی کنید. روش های جدید اینطوری طرفداری ندارن.

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
Re: دفتر توجیهات اسلامیه
ارسال شده در: شنبه 28 شهریور 1388 22:16
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد جام آتش باید یه توضیحی بدم .

الان داوری سه داور آماده است .

به خاطر اینکه حق شما ضایع نشه و یه داور بدون خوندن پست نره از روی یه داور دیگه یا بر فرض قبلی امتیاز بده من یه طرحی ریختم که با داورا در میون گذاشتم .

داورا جای زدن امتیاز امتیازا رو پیام شخصی میکنند . و برای اینم که مشخص بشه پست هارو خوندن باید یه نقد بنویسن و اگه غلط املایی ایراد نگارشی گرفتن و امتیاز کم کردن با دلیل بگن ولی من فقط امتیاز نهایی رو بزنم اگه کسی ازم توضیح خواست ارائه بدم .

در مورد حذف هر کسی که شرکت نکنه حذف میشه .
چون سوژه ها متفاوته یکی ممکنه تو یه سوژه مخش نکشه و اینا پس اگه فقط توی یه مرحله شرکت نکنه حذف میشه الان هم 4 شرکت کننده ی حذف شده داریم .

هستیا جونز
لودو بگمن
آراگوگ
گابریل دلاکور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 28 شهریور 1388 21:17
نمایش جزئیات
آفلاین
احتیاجی به ارسال امتیازاتِ صفر صفر نیست! با پرسی صحبتشو کردم!

حرف دیگه ای داری می شنوم باود...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
دفتر توجیهات اسلامیه
ارسال شده در: شنبه 28 شهریور 1388 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

سوالی داشتم؟! داورای جام آتش قاعدتا زایمان می کنن؟ اگه آره بگین چون ماما سراغ دارم...

رفتیم توی مرحله سوم، امتیازای مرحله اول رو هنوز داورا ارسال نکردن. تازه مثلا مگی تمدید کرده بود تا پنجشنبه واسه مرحله اول. الان دو روز هم گذشته. حداقل میدونستیم توی دو مرحله چه امتیازی گرفتیم، تا اگه "پخی-پخیه" وقتمون رو تلف نکنیم. جای دیگه رو واسه تفریح و سرگرمی انتخاب کنیم.

تازه از هم جالب تر. داورای 3 مرحله یکسان هستن. جاتون بودم واسه هر مرحله داورای جدا انتخاب میکردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
ارسال شده در: شنبه 28 شهریور 1388 13:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اااااااااااه حالم بهم خورد ازاین آواتارت ، آبروی هرچی پسر سفیت بردی

بلاتریکس لسترنج : کلاس جادوی باستانی
کلاه گروهبندی : کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه

امتحاناشونو هنوز نبستن . البته زیاد مهم نیست فکر کنم چون کسی شرکت نکرده ، منتهی چون ما بیکار بودیم و پست زدیم گفتم شاید باید بزنی لهشون کنی

پ.ن : این بره زیر آن یکی پست ؟ یا نه بیناموسی میشه ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: شنبه 28 شهریور 1388 12:54
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پست هات رو یکی کردم !

در مورد امتیازای کارنامه هم ، بارتی نمیتونه کمک کنه به ما ، خودمون درستش میکنیم ! حواسم هست که امتیازا بروز باشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 28 شهریور 1388 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

ایول به پرسی باب اگر از اول با پا میرفتی تو چشم ملت درست میشد

چند تا پست آخر دفتر اساتید همه از منه ، منتهی هر دوم دلایل متعدد داشته .

لطفاً همشون رو یکی کن .. مرسی

امتیازای کارنامه ها رو هم لطفا سریعتر درست کن ، چون بارتی داره براساس قبلیا کارنامه میسازه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: پنجشنبه 26 شهریور 1388 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون مرلین جان :دی فقط هر چی کار سخته به من ندیا :دی من به سلامتی در این هفته نتم بالکل وصل میشه و اینا. امروز که گویا قرار بوده یه نفر بیاد یه سری بزنه و یه کارایی بکنه٬ من مدرسه ام نمیدونم چیکار کرده و اینا. ولی خب کارا داره درست پیش میره. من تازه داره وقتم باز میشه اگه شما وقتت داره پر میشه :دی

در هر صورت ممنون میشم هر چی رو هر جایی اعلام کردین از طریق پیام شخصی یه خبری بدین که ما بی خبر نمونیم و بعدا بیاین بگین که کارتو انجام ندادیم و از گروهت امتیاز کم میکنیم

ممنون! قربونت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 26 شهریور 1388 14:54
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسي جان يك مقدار ريلكس باش!
عزيز من اينجا پادگان نيست كه " تشويق براي يك نفر تنبيه براي همه "
وقتي هم كه گابريل معرفي شد فعال بود. الان نيست...
شما ميتوني كاملا مسالمت آميز اين درخواست رو اعلام كني نه با تهديد به كسر امتياز.
( ميدوني كه راونكلاو چيزي رو هم براي از دست دادن نداره. )
در هر صورت وقتي اين لحن شما توجيه پذيره كه قبلش مثلا چند تا پست زده باشي و از نبود گابريل شخصا ابراز نارضايتي بكني.

فقط به این خاطر که قبلا به دفعات توجیه شدی این پست ارزشیت رو پاک نمیکنم متاسفانه برودریک عزیز اون برای یه زمونی بود که تو حیاط یا رو بوم ، میشستی با پودر و آب پهن میکردی تو آفتاب ... الان اگر با تهدید کسر امتیاز پست نزنی ، ملت میگن اینو باش چقدر خوشحاله و انگار نه انگار و بارها دیدم اینو ! ( وقتی امتیاز کسر بشه متوجه میشی که چیزی برای از دست دادن هست یا نه )

آهان ! حیف شد الان گفتی اینو ، اگر زودتر میگفتی من از یک ماه پیش هر روز یه پست میزدم و ابراز نارضایتی میکردم و گریه میکردم و تو سر و صورتم میزدم ، که این پستم اینجا توجیه پذیر باشه ضمنا ، اینجا فقط من توجیه میکنم و بس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/6/26 18:35:55
where is my love...؟
ارسال شده در: پنجشنبه 26 شهریور 1388 13:49
نمایش جزئیات
آفلاین
مرلین :
گابریل دسترسی نداشت الان وصل شده تا شرایطش آرمانی !! بشه ؟!!
این مسخره بازیا چیه ، این همه مدت گذشته ، ضمنا هفت تا پست که شرایط آرمانی و آرمینی و عالی و این حرفا رو نداره ، نمیخواد نتایج انتخاباتِ ... رو مشخص کنه که !

دو روز فرصت داره راونکلاو تا هر داوری که میخواد بده و تو این دو روز باید نتایج بخوره حتما ، در غیر اینصورت علاوه بر اینکه امتیازات کوییدیچش رو صفر میکنم ، امتیاز قابل توجهی هم از کلاس ها و اعضاش کم میکنم ! تا ناظرینش باشن کسی رو که توانایی داوری داره معرفی کنن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری