جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

ستاد انتخاباتی الکساندرا ایوانوا

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: ستاد انتخاباتی الکساندرا ایوانوا
ارسال شده در: چهارشنبه 9 تیر 1400 19:54
نمایش جزئیات
آفلاین
خانوم ایوانوا جان مردم به درک جان مردم به‌کنار، می‌خواید سیم میکروفون بخورید، بخورید. کسی جلوتونو نگرفته. ولی وسط سخنرانی بنده نکنید از این حرکتا مشروعیت انتخابات میره زیر سوال خب!

با تشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آروم آقا! دست و پام ریخت!

ارسال شده در: چهارشنبه 9 تیر 1400 19:49
نمایش جزئیات
آفلاین
جان مردم در دولتی که وزیرش قصد ترویج خشونت و خون و خون ریزی رو داره و شمشیر پشت دستش قایم میکنه و یه بازرس بدبخت رو جلوی چشم عموم میکشه بیشتر در خطره یا در دولت یک ایوای بی سر و صدایی که قصد حفاظت از ساختمون وزارت رو داره؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

عکس پرسنلی ایوا!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 تیر 1400 19:27
نمایش جزئیات
آفلاین
این تاپیک باید قفل شه!

این تاپیک، تاپیک پیدا کردن غذاست نه تاپیک یک کاندیدا! مسئولین رسیدگی کنن جان مردم در خطره!
کاندیدا محترم در روز روشن مردم رو تهدید به مرگ کرده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 تیر 1400 14:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ملت خوراکی جادوگرانی که تو این ستاد از خودشون پذیرایی میکنن. لطفا تموم نکنین شربت و شکلاتا رو برای بقیه هم بمونه!
:پنج تا پنج تا شکلات بالا می‌اندازد و پارچ شربت را سر میکشد:

از برنامه های وزارت بخوایم بگیم... والا توی فرم هم اهدافم رو گفته بودم... و انقدری به نظرشون مفید و والا بودن این اهداف، که تایید صلاحیت شدیم دیگه. ولی خب بخوایم راجع بهشون توضیح هم بدیم، باید بگیم که اهداف من حول محور خیلی چیزها میچرخه.
ولی خب به خاطر اینکه نمیتونیم کل این اهداف رو نام ببریم... بهتره که همه شون رو در یک کلمه خلاصه کنیم؛ چیزی که ممکنه به ظاهر از اهمیت زیادی برخوردار نباشه... ولی به موقعش بتونه تو سایت انقلاب کنه.
من اهداف و برنامه هامو در یک کلمه خلاصه میکنم:
املت وزارت!
.
.
خب چیه؟! چه هدفی بهتر از این میتونه وجود داشته باشه؟! شما تا حالا شفاف تر از این هدف دیدید؟!
خوبه همه ش دنبال این باشم که دل و روده ی ملت رو با شمشیرم بشکافم و دوباره بهم بدوزم؟ من و این کارا اصن؟! تا حالا دیدید؟!
وایسید لااقل توضیح بدم راجع بهش.
به نظر من، ساختمون وزارت و اعضاش از ارزش بسیار بالایی برخودارند... سال ها نسل های جادوگران سعی کرده این ساختمون با ارزش رو سالم نگه داره... اما هم اکنون این ساختمون در معرض آسیب های جدی قرار داره... آسیب های خیلی خطرناک.
دیواراش تار عنکبوت گرفتن... کتابخونه هاش خاکین و از این مشکلات خیلی جدی.
پس چه چیزی بهتر از اینکه سالم و قشنگ تو معده‌ی یه وزیر با لیاقت جا خوش کنه؟
مطمئنا این بهترین راه جلوگیری از فرسایش این میراث ارزشمنده. و دولت من، دولت "املت وزارت" از این میراث حفاظت خواهد کرد.
باشد که شما اعضای لذیذ عزیز از ما حمایت کرده و بتوانید فرق بین یک کاندید با صلاحیت رو با بقیه تشخیص بدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

عکس پرسنلی ایوا!
ستاد انتخاباتی الکساندرا ایوانوا
ارسال شده در: دوشنبه 7 تیر 1400 01:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نامزد محترم، سرکار خانوم الکساندرا اویانوا.

صلاحیت شما برای نامزدی در هفدهمین انتخابات وزارت سحر و جادو احراز گردیده و شما مجاز به فعالیت انتخاباتی در زمان تبلیغات هستید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!