معلم درس تغییر شکل با اینکه تدریس خود را ارائه دادند هنوز امتیازات کلاس خود را اعلام نکردند تدریس ایشون در 7 اسفند بوده ولی از 5 اسفند تا دیروز هیچ پستی در اینجا نخورده مدیریت رسیدگی کنند
وظیفه بازرس رسیدگی به این موارده نه مدیر.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
پروفسور پی یر برنا کورد این پست شما در کلاس پرواز و کوییدیچ بوده است !
همانطور که بارها در تالار خصوصی و ... گفتم ، دانش آموزان در حین انجام تکالیف باید به نوع اونها دقت کافی به عمل بیاورند ، این جلسه از پرواز و کوییدیچ کاملا جدی بوده و شما باید در نام تیم ها و توضیحات در باره لیگ کوییدیچ واقعیت رو میگفتید ، ولی نام تیم هایی که بردید خیالی بوده !
به نظر من 15 امتیاز ، امتیازه ایده آل بوده و مشکلی نداشته !
با تشکر
بازرس عالی رتبه
اینجا مثلا اسمش دفترمدیریت هستا.برید در تاپیک دفتر اساتید بحث کنید.ممنون
پروفسور پی یر برنا کورد این پست شما در کلاس پرواز و کوییدیچ بوده است !
همانطور که بارها در تالار خصوصی و ... گفتم ، دانش آموزان در حین انجام تکالیف باید به نوع اونها دقت کافی به عمل بیاورند ، این جلسه از پرواز و کوییدیچ کاملا جدی بوده و شما باید در نام تیم ها و توضیحات در باره لیگ کوییدیچ واقعیت رو میگفتید ، ولی نام تیم هایی که بردید خیالی بوده !
به نظر من 15 امتیاز ، امتیازه ایده آل بوده و مشکلی نداشته !
با تشکر
بازرس عالی رتبه
اینجا مثلا اسمش دفترمدیریت هستا.برید در تاپیک دفتر اساتید بحث کنید.ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/8 20:32:35
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

بازهم سلام مجدد
نقل قول:
پرسی جان از اینکه اینقدر به شکایات بچهها اهمیت میدی ممنون.
برای نمونه من دو تا از درسای همین آخری رو نام میبرم یه نگاه بکن.
توی درس پرواز و کوئیدیچ جلسه قبل سدریک به من امتیاز فوقالعاده پائینی داده در صورتی که اگه به پستم یه نگاه بندازی میبینی به اون بدی هم ننوشته بودم.
توی در نجوم هم که نمیدونم که چرا بعضی از سابقه دارها با یه پست عادی باید 30 بگیرن ولی من باید 28 بگیرم در حالی که فکر نمیکنم چیزی کمتر از بقیه نوشته باشم.
حالا شاید بگی اینا سلیقهای هستش، ولی من میگم اگه همینطوری پیش بره دیگه کسی به شرکت در کلاسها رغبت نشون نمیده.
خود من، دیگه توی کلاس پرواز و کوئیدیچ شرکت نمیکنم.
باز هم ممنون پرسی جان
ارادتمند
پییر
نقل قول:
پرسی ویزلی نوشته:
سلام
دوست عزیز همونطور که بار ها گفتم ، در صورتی که مشاهده کردید در حقتون اجحاف شده یا استاد مورد نظر امتیاز شما رو کم داده و یا فراموش کرده باید پستی در دفتر مدیریت و یا دفتر اساتید بزنید تا بازرس شما رو به امتیاز از دست رفتتون برسونه . با اینکه من تک تک پستها رو بررسی میکنم ولی بررسی پستها و امتیازات و کم و زیاد بودن امتیازات کاره دشواری هست !
با تشکر
بازرس عالی رتبه
پرسی جان از اینکه اینقدر به شکایات بچهها اهمیت میدی ممنون.
برای نمونه من دو تا از درسای همین آخری رو نام میبرم یه نگاه بکن.
توی درس پرواز و کوئیدیچ جلسه قبل سدریک به من امتیاز فوقالعاده پائینی داده در صورتی که اگه به پستم یه نگاه بندازی میبینی به اون بدی هم ننوشته بودم.
توی در نجوم هم که نمیدونم که چرا بعضی از سابقه دارها با یه پست عادی باید 30 بگیرن ولی من باید 28 بگیرم در حالی که فکر نمیکنم چیزی کمتر از بقیه نوشته باشم.
حالا شاید بگی اینا سلیقهای هستش، ولی من میگم اگه همینطوری پیش بره دیگه کسی به شرکت در کلاسها رغبت نشون نمیده.
خود من، دیگه توی کلاس پرواز و کوئیدیچ شرکت نمیکنم.
باز هم ممنون پرسی جان
ارادتمند
پییر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
دوست عزیز همونطور که بار ها گفتم ، در صورتی که مشاهده کردید در حقتون اجحاف شده یا استاد مورد نظر امتیاز شما رو کم داده و یا فراموش کرده باید پستی در دفتر مدیریت و یا دفتر اساتید بزنید تا بازرس شما رو به امتیاز از دست رفتتون برسونه . با اینکه من تک تک پستها رو بررسی میکنم ولی بررسی پستها و امتیازات و کم و زیاد بودن امتیازات کاره دشواری هست !
با تشکر
بازرس عالی رتبه
با تشکر
بازرس عالی رتبه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

سلام
خوب راستش ترمي كه گذشت ترم خوبي بود و هم ناظرين و هم مديران خيلي زحمت كشيدند و همينطور بچهها و شاهد پستهاي فوق العادهاي بوديم.
ولي يه چيزي كه بود بعضي مواقع بعضي از اساتيد نمرات پستها رو به نظر من با قصد ميدادند و مثلاً خود من كه چند ماهي بيشتر از ثبتنامم نميگذره و خيلي با بچهها آشنا نيستم هميشه پستهام مورد اجحاف واقع شده.
حالا اين ترم كه گذشت، ولي لطفاً از ترم ديگه يه تدابيري بيانديشيد كه كمتر از اين اتفاقات بيافته.
و در آخر هم خواستم درخواست تدريس درس رياضيات جادويي رو واسه ترم ديگه خدمت مديريت محترم ارائه كنم.
خواستيد سر فصلها رو هم ميدم.
مرسي
تا بعد
ممنون...متاسفانه کاریش نمیشه کرد با اینکه ما بازرس هم گذاشتیم. اعضا قادر به درک این نکته نیستند که هاگوارتز واقعی نیست و فقط یه محیط کوچیک برای دوستی هایه بیشتره و البته مهمتر از اون لذت بردن.
ایشالله اگه ترم آینده هاگوارتز باقی بود و من مدیرش بودم میتونی در اول خرداد در همین تاپیک ثبت نام کنی.موفق باشی
خوب راستش ترمي كه گذشت ترم خوبي بود و هم ناظرين و هم مديران خيلي زحمت كشيدند و همينطور بچهها و شاهد پستهاي فوق العادهاي بوديم.
ولي يه چيزي كه بود بعضي مواقع بعضي از اساتيد نمرات پستها رو به نظر من با قصد ميدادند و مثلاً خود من كه چند ماهي بيشتر از ثبتنامم نميگذره و خيلي با بچهها آشنا نيستم هميشه پستهام مورد اجحاف واقع شده.
حالا اين ترم كه گذشت، ولي لطفاً از ترم ديگه يه تدابيري بيانديشيد كه كمتر از اين اتفاقات بيافته.
و در آخر هم خواستم درخواست تدريس درس رياضيات جادويي رو واسه ترم ديگه خدمت مديريت محترم ارائه كنم.
خواستيد سر فصلها رو هم ميدم.
مرسي
تا بعد
ممنون...متاسفانه کاریش نمیشه کرد با اینکه ما بازرس هم گذاشتیم. اعضا قادر به درک این نکته نیستند که هاگوارتز واقعی نیست و فقط یه محیط کوچیک برای دوستی هایه بیشتره و البته مهمتر از اون لذت بردن.
ایشالله اگه ترم آینده هاگوارتز باقی بود و من مدیرش بودم میتونی در اول خرداد در همین تاپیک ثبت نام کنی.موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط راجر ديويس در 1385/12/7 15:27:05
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/7 19:11:45
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/7 19:11:45
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 آذر 1394 04:11
از: اون بالا کفتر که هیچ، کرکس هم نمیاد
پستها:
299

ببخشيد يه سوال داشتم:
مي تونيم ثبت ناممون توي هاگوارتز رو پس بگيريم؟ آخه من تازگي ثبت نام كردم ولي مجبورم براي يه مدت (احتمالا تا عيد) سايت رو ترك كنم. مي خواستم اگه ميشه اسمم از ليست دانش آموزا خط بخوره. ان شا الله ترم بعد ثبت نام مي كنم.
----------
يه دو تا مورد هم تو ليست دانش آموزا بود:
1- پروفسور اسپروت هنوز توي ليست هافلپافه در صورتي كه به دامبل دور تغيير نقش داده و ديگه تو هافل نيست
2- توبياس اسنيپ توي اسلايترينه ولي به بورگين تغيير نقش داده و الان توي هافل پافه پس نبايد توي ليست اسلايترين باشه
مهم نیست اگه نمیتونی شرکت کنی اون اسم فقط برای اینه که مشخص بشه شما ثبت نام کردی و اجازه شرکت در کلاسها رو داری.اگه در ایفای نقش فعالیت نکنی از اون لیست حذف میشی.
لیست شخصیتها تا زمانیکه ترم ثبت نام برای دوره بعد تغییر کنه همینطوری میمونه.ممنون
مي تونيم ثبت ناممون توي هاگوارتز رو پس بگيريم؟ آخه من تازگي ثبت نام كردم ولي مجبورم براي يه مدت (احتمالا تا عيد) سايت رو ترك كنم. مي خواستم اگه ميشه اسمم از ليست دانش آموزا خط بخوره. ان شا الله ترم بعد ثبت نام مي كنم.
----------
يه دو تا مورد هم تو ليست دانش آموزا بود:
1- پروفسور اسپروت هنوز توي ليست هافلپافه در صورتي كه به دامبل دور تغيير نقش داده و ديگه تو هافل نيست
2- توبياس اسنيپ توي اسلايترينه ولي به بورگين تغيير نقش داده و الان توي هافل پافه پس نبايد توي ليست اسلايترين باشه
مهم نیست اگه نمیتونی شرکت کنی اون اسم فقط برای اینه که مشخص بشه شما ثبت نام کردی و اجازه شرکت در کلاسها رو داری.اگه در ایفای نقش فعالیت نکنی از اون لیست حذف میشی.
لیست شخصیتها تا زمانیکه ترم ثبت نام برای دوره بعد تغییر کنه همینطوری میمونه.ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/6 20:49:40
جزئیات کاربر

بنابه دلايلي تركيب تيم كوييديچ اسلي براي بازي آخر تغيير مي كنه.
ليست جديد:
دروازبان: سامانتا ولدمورت
مدافعين: بليز زابيني ، آناكين مونتاگ
مهاجمين: اينيگو اينيماگو ، ايگور كاركاروف ، ماركوس فلينت
جستجوگر: آرامينتا ملي فلوا
ذخيره ها:
مدآ مالفوي، جاگسن اون
موفق باشيد
تایید شد!
ليست جديد:
دروازبان: سامانتا ولدمورت
مدافعين: بليز زابيني ، آناكين مونتاگ
مهاجمين: اينيگو اينيماگو ، ايگور كاركاروف ، ماركوس فلينت
جستجوگر: آرامينتا ملي فلوا
ذخيره ها:
مدآ مالفوي، جاگسن اون
موفق باشيد
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/5 19:26:43
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: شنبه 20 اردیبهشت 1393 20:29
از: قدح اندیشه
پستها:
1323

تکالیف بدجور سنگینه گاهی وقتا!
مثلا درس پرواز کوییدیچ یا نجوم!
خیلی وقت میبره! اینجا که واقعا مدرسه نیستش که!
همین|!
یکم دیر نیست برای گفتن این قضیه؟ یه هفته دیگه هاگوارتز تعطیل میشه و امتحانات برگزار میشه اگه ایشالله ترم بعدی وجود داشت براش برنامه های خیلی بهتری دارم که وقت اعضا هم تلف نشه.ممنون
مثلا درس پرواز کوییدیچ یا نجوم!
خیلی وقت میبره! اینجا که واقعا مدرسه نیستش که!
همین|!
یکم دیر نیست برای گفتن این قضیه؟ یه هفته دیگه هاگوارتز تعطیل میشه و امتحانات برگزار میشه اگه ایشالله ترم بعدی وجود داشت براش برنامه های خیلی بهتری دارم که وقت اعضا هم تلف نشه.ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/4 0:28:50
جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386 13:36
از: هرجا که حال کنیم. که فعلا هیچ جا حال نمیکنیم.
پستها:
219

با سلام خدمت مدیریت عزیز مدرسه.
یه خواهش ازتون دارم و اون اینکه یه فکری برای این اعضای پرتعداد گریفیندور بکنین چون بخاطر کم بودن اعضا دیگه مسابقه برای جام مدرسه حال نمیده. مثلا همین الان که من دم نگاه میکن گریفیندور 2000 امتیاز از اسلیترین جلوئه. این کمی مسابقه رو بی هیجان کرده. لطفا چاره ای بیاندیشید.
اون امتیازات واقعی نیست. در آخر ترم امتیازات طوری حساب میشه که اعضای هر گروه در یه اندازه در نظر گرفته بشن.
یه خواهش ازتون دارم و اون اینکه یه فکری برای این اعضای پرتعداد گریفیندور بکنین چون بخاطر کم بودن اعضا دیگه مسابقه برای جام مدرسه حال نمیده. مثلا همین الان که من دم نگاه میکن گریفیندور 2000 امتیاز از اسلیترین جلوئه. این کمی مسابقه رو بی هیجان کرده. لطفا چاره ای بیاندیشید.
اون امتیازات واقعی نیست. در آخر ترم امتیازات طوری حساب میشه که اعضای هر گروه در یه اندازه در نظر گرفته بشن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/4 0:27:39
ما بدون امضا هم معتبریم
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

به نام دوست
با سلام و عرض خسته نباشید
سوالی داشتم
گریفیندور با هافلپاف -------> 27 بهمن تا 3 اسفند ...
میخواستم بپرسم فردا که پنجشنبه 3 اسفند ماه است نیز جزو روز مسابقه است یا امروز آخرین مهلته !!!!
با تشکر
استرجس پادمور
27-28-29-30-1-2-3=7 روز
سوالت خیلی عجیب بود.مگه دفعه اوله دارید مسابقه میدید!؟
با سلام و عرض خسته نباشید
سوالی داشتم
گریفیندور با هافلپاف -------> 27 بهمن تا 3 اسفند ...
میخواستم بپرسم فردا که پنجشنبه 3 اسفند ماه است نیز جزو روز مسابقه است یا امروز آخرین مهلته !!!!
با تشکر
استرجس پادمور
27-28-29-30-1-2-3=7 روز
سوالت خیلی عجیب بود.مگه دفعه اوله دارید مسابقه میدید!؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/2 19:00:37
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج