خداحافظ سگ!
آلیستر! اشتباهی ویرایشتو پاک کردم.
چند تا خط تیره بود؟
1--------------؟
متاسفم.
2-چرا آرنولد؟ چرا یه گربه؟ من توی لیست شخصیت ها توضیحشو نخوندم گربه بوده؟ یا خودت خواستی گربه باشه؟ اگه خودت خواستی چرا؟
3-چرا گربه برعکس حرف میزنه؟ جز اینه که شهامت اینو که حرف دلتو بزنی نداری و اینجوری داری از پیامد هاش فرار میکنی تا کسی نتونه چیزی بگه؟
4-قبل از یوان و ارنولد شناسه ای دیگه داشتی؟ برای چه سالی بوده؟
5-سنت تو دنیای واقعی؟
6-اسم و فامیلت تو دنیای واقعی؟
7-شماره و ادرس خونه تون تو دنیای...
-باشه ریتا چرا میزنی؟ اینارو خودت بپرس.
8-چرا محفل؟ تا حالا فکر نمیکنم توی مرگخواران بوده باشی! با اینکه نیمه تاریکت بیشتر از نیمه ی روشنته! توی محفل چی دیدی؟ واقعا اون عشقی که ازش حرف میزنن وجود داره؟
9-تا حالا عاشق شدی؟
10-خداروشکر یدونه طرفدار بازی پیدا کردم. بازی هارو معمولا با چه درجه سختی تموم میکنی! از یک ستاره"اسون" تا پنج ستاره"فوق سخت" درجه بده.
11-چه غذایی خیلی دوست داری؟
12-میدونی من و تو و رودولف و ارسینوس و وینکی و رز و ...(اینایی که میشناسم حالا) برای یه نسلیم و تقریبا با هم عضو سایت شدیم. و فعالیت جدیمون رو شروع کردیم.
نسبت به هم نسل های خودت کمتر از بقیه پیشرفت کردی یا بیشتر؟ اصلا از دید پیشرفت میبینیش یا فقط تفریح؟ چند تا دوست پیدا کردی تو سایت؟
12-چرا لحن سوالات من یه جوریه که انگار دعوا دارم؟ در حالی که اینطور نیست.
13-چرا دوتا سوال 12 داریم؟
14-تا حالا شده دوست های سایت درجه شون از دوست های واقعیت بیشتر بشه و جاشون رو بگیرن؟
15-تشنه ی قدرتی؟ یا شهرت؟ یا علم ؟" خودتو توی فانتزی هات میبینی که داری چند نفرو میکشی یا مردمو میبینی که دورت ایستادن و از کارهات تعجب کردن و تو هم قیافه"من خیلی شاخم" میگیری یا خودتو میبینی که نشستی بالای منبر؟
پاسخ دادن به سوالام اصلا اجباری نیست. حتی میتونی فحش بدی در پاسخ.
در آخر :
I am your foe for sure