جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

29 کاربر(ها) آنلاین هستند (23 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
28 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: چهارشنبه 15 مرداد 1393 01:20
نمایش جزئیات
آفلاین
آی دَدَه وای دَدَه!
آدم میره توی دفترش تو هاگوارتز یه تجدید قوا بکنه، میان تو هر چی زده می پره!
میره توی کینگزکراس 4 تا مال خر رو ببینه، معامله کنه، دوباره میریزن توی دفترش میگن ما فلان و ما بهمان!
بابا دیگه اینجا بذارین آرامش و آسایش داشته باشم! یهو من یه آدم دزیده باشم اینجا نگه ـش داشته باشم. این حقه شما اینجوری بیاین تو؟

خب دوستان ویدئو چکی عزیز!

همونطور که توی قوانین مشخص بود، مثل دوره های قبلی بارم بندی نداشت امتیاز دادن به رول ها!
یعنی داور ملاکی نداشت که 15 امتیاز به فضاسازی اختصاص بده، 20 امتیاز به فلان چیز و...
در نتیجه ریز نمرات معنایی پیدا نمی کنه.

طبق قانون اگه اعتراضی هست، می تونین درخواست داور دوم بکنید. و گرنه کمکی از دست من بر نمیاد.
البته اگه کسی خواست بدونه من برای چه چیزایی ازش نمره کم کردم می تونه با پیام خصوصی بهم خبر بده تا یه نقد کوتاه براش بکنم و بگم کجاها رو به نظرم بد نوشته.

و بودلر جوان!

بچه اون آبجی ـت با اون اولدُرم پُلدورم ـش نتونست برای ما بزنه!
اون یکی داور ما یه کم سرش شلوغه، شاید یه کم طول بکشه اعلام نتایج.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 مرداد 1393 22:34
نمایش جزئیات
آفلاین
تیم پاپیون سیاه درخواست اعلام نتایج بازیش رو داره؟ چی شد پس دانگ.. ما منتظریم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[

بنفش! [ ]

ارسال شده در: سه‌شنبه 14 مرداد 1393 22:07
نمایش جزئیات
آفلاین
تیم دو نصفه جارو با توجه به چهار نصفه شدن جاروهاش در بازی قبل، درخواست ویدیو چک ریز امتیاز داره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ها؟!
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 مرداد 1393 21:08
نمایش جزئیات
آفلاین
دانگ اینجا، دانگ اونجا، دانگ همه جا
دانگ فقط کافیه که دستشو دراز کنه تا یه گرگینه ی درنده رو شکار کنه....

- عهه... آقای کارگردان این گرگینه اینجا چیکار میکنه؟!

- این گرگینه پیام‌اور صلحه.. نماینده کیو.سی.ارزشیه... از داور مسابقه‌شون با دو نصفه جارو تقاضای ریز نمرات داره. بهر حال بچه‌ها میخوان بدونن ضعفشون کجاها بوده که واسه بازی بعدی خودشون رو آماده کنن و دیگه انشالله برن واسه تیم ملی!

ممنان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1393 14:06
نمایش جزئیات
آفلاین
با توجه به این که هنوز فصل شروع نشده، مشکلی نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1393 07:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام. میخواستم بگم با توجه به کناره گیری لینی وارنر از تیم ما، اگر امکانش باشه پیش از شروع فصل حسن مصطفا رو جایگزین کنم. با تشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: دوشنبه 30 تیر 1393 00:59
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من هم می گم، نقل و انتقالات باید محدود باشه حالا نه در حد یه بازیکن ولی منم با ایده ی رفت و برگشت نبودن موافقم. البته باشه هم بد نیست ولی خیلی طولانی می شه به قول دوستان فرسایشی و این حرفا ...

من که البته تجربه ی کوییدیچ نداشتم نمی دونم دقیقا چه اتفاقی قراره بیفته ولی این نظر من بود. منتظر شنیدن نظر ریاست هم هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 تیر 1393 21:52
نمایش جزئیات
آفلاین
با رفت و برگشتی نبودن موافقم! [ آخه بگو واسه چی کاپیتان شدی، هیچی نمی دونی؟ ] ولی این این تعویض بازیکنا هروخ خواستیم به نظرم یه کم هرج و مرج ایجاد می کنه!

واسه پست زدن بازیکنام، کوییدیچ هاگوارتز ترم قبل یه قانونی بود امتیاز میدادن برحسب شرکت کننده، روش خوبی نبود؟

حالا دیگه به قوانین بستگی داره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ها؟!
ارسال شده در: یکشنبه 29 تیر 1393 20:13
نمایش جزئیات
آفلاین
منم با رفت و برگشتی نبودن بازیا موافقم ولی در مورد نامحدود بودن نقل و انتقالات نه! البته نه اینکه یه تاریخی تعیین کنیم برای تغییرات تو ترکیب ولی مثلا هر تیم (بسته به طول لیگ و تعداد بازیها) اجازه‌ی "تعویض" داشته باشه.. مثلا دو بار بتونه بازیکنشو با اعلام قبلی عوض کنه.

یه پیشنهاد دیگه هم دارم و اون تعداد پستای هر بازی و یارهای ذخیره است. لیگ قبل ما فقط از سه عضومون تو هر بازی میتونستیم استفاده کنیم ولی تو بعضی بازیا همه دوست داشتیم بنویسیم. پیشنهادم اینه که برای تعداد پست و تعداد شرکت کننده ها قانونی داشته باشیم که نه سیخ بسوزه نه کباب!‌ (دم افطاری ببین دهن آدمو وا میکنن )
مثلا تو هر بازی هر تیم بین ۳ -۵ پست اجازه داشته باشه بزنه و حداقل سه نفر از اعضاش باید تو بازی شرکت کنن.

هوم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 تیر 1393 02:48
نمایش جزئیات
آفلاین
با گانت در مورد رفت و برگشت موافقم چون طولانی شدن لیگ و فرسایشی برگزار شدنش فصل قبل یه مقدار دوشواری ایجاد کرده بود و نتیجه مثبتی نداشت! اما با نقل و انتقالات در طول فصل خیر ... ینی اقلا یه حد و مرزی باس داشته باشه که هر بازی یه تیم جدید نباشه! کلا ماکسیموم یه جابجایی در هر تیم مثلا.
ویر: با تعداد پستا هم موافقم! ینی 3 تا پست حداقل باشه نه تعداد ثابت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1393/4/30 2:08:34
هیچی به هیچی!