نه من از لج اون کوییرل بلیت نمی زنم دیگه! آخه یه بار زدم توجه ای نکردید. حالا هم هزار بار دیگه هم شده تقاضا می دم اما من باید استثنا از قوانین از همینجا تغییر گروه داده بشم!
بابا مملکتم قوانینش استثنا داره دیگه جادوگران که مملکت داری نیست! دیگه عله هم از خر ممکلت داری اومده پایین. تازه زندگی اش و هویت اش رو هم گذاشته برای فروش!
حالا شماها دیگه جوگیر شدید؟!
من می خوام برم اسلی، یا بن ام کنید یا بفرستینم اسلی
کاساندرا جان برا این میگیم بلیت بزن که بعدا اگه خواستیم ببینیم چند بار و تو چه بازه هایی تغییر گروه دادی بتونیم راحت پیدا کنیم. چون تغییر گروه چیزی نیست که مدام پشت سر هم اتفاقا بیفته. اینجوری گروه ها زیر سوال میرن. لطفا بلیت بفرست.
مرسی
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] شخصیت خودتون رو معرفی کنید
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

خیلی فارسی سخته! تاپیک بازی با کلمات چیه کجاس؟
اینجا:
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1803&post_id=247718#forumpost247718
عادت میکنید به مرور زمان:دی
اینجا:
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1803&post_id=247718#forumpost247718
عادت میکنید به مرور زمان:دی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1390/6/1 22:21:58
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1390/6/1 22:22:13
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1390/6/1 22:22:13
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/18
آخرین ورود: سهشنبه 26 آذر 1398 19:00
از: ماست که بر ماست...
پستها:
252

من میخوام ااین جایگزین معرفی شخصیتم بشه
آندرومدا بلک
او از خاندانی اصیل است اما به خاطر ازدواج با تد تانکس که یک ماگل زاده بود از شجره نامه ی بلک ها بیرون رانده شد . او مادر نیمفادورا تانکس و خواهر نارسیسا مالفوی و بلاتریکس لسترنج است . شباهت او و بلا بسیار زیاد است به طوری که هری تصور کرد او بلا ست و میخواست او را خلع سلاح کند .
او راضی به ازدواج دخترش و ریموس لوپین گرگینه نبود اما این جا انگلستان ست دیگر ! چه می توان کرد ؟!!
او با سریوس و ریگولوس بلک نسبت خویشاوندی دارند .
و بر خلاف تمام اعضای خانواده اش که در اسلیترینند ؛ در ریونکلاو ست .
جایگزین شد.
آندرومدا بلک
او از خاندانی اصیل است اما به خاطر ازدواج با تد تانکس که یک ماگل زاده بود از شجره نامه ی بلک ها بیرون رانده شد . او مادر نیمفادورا تانکس و خواهر نارسیسا مالفوی و بلاتریکس لسترنج است . شباهت او و بلا بسیار زیاد است به طوری که هری تصور کرد او بلا ست و میخواست او را خلع سلاح کند .
او راضی به ازدواج دخترش و ریموس لوپین گرگینه نبود اما این جا انگلستان ست دیگر ! چه می توان کرد ؟!!
او با سریوس و ریگولوس بلک نسبت خویشاوندی دارند .
و بر خلاف تمام اعضای خانواده اش که در اسلیترینند ؛ در ریونکلاو ست .
جایگزین شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1390/5/30 1:40:19
جزئیات کاربر

نام: لاوندر براون
گروه: گریفیندور
خصوصیات ظاهری: قدی متوسط، موها و چشم های قهوه ای روشن با قیافه ای کاملا
معمولی:دی
متولد: 16 جولای 1995
چوبدستی:21 سانت و از جنس چوب مرغوب درخت افرا و پر ققنوس
توضیحات بیشتر:او یک جادوگر اصیل زاده و از خاندانی اصیل است صمیمی ترین دوست پروتی پتیل است.لاوندر از معدود کسانیه که از علم پیشگویی و پروفسور تریلانی خوشش می آید.لاوندر که یکی از هواخواهان و طرفداران هری است در سال پنجم تحصیلش به ارتش دامبلدور که به سرپرستی هری بود پیوست
تایید شد!
گروه: گریفیندور
خصوصیات ظاهری: قدی متوسط، موها و چشم های قهوه ای روشن با قیافه ای کاملا
معمولی:دی
متولد: 16 جولای 1995
چوبدستی:21 سانت و از جنس چوب مرغوب درخت افرا و پر ققنوس
توضیحات بیشتر:او یک جادوگر اصیل زاده و از خاندانی اصیل است صمیمی ترین دوست پروتی پتیل است.لاوندر از معدود کسانیه که از علم پیشگویی و پروفسور تریلانی خوشش می آید.لاوندر که یکی از هواخواهان و طرفداران هری است در سال پنجم تحصیلش به ارتش دامبلدور که به سرپرستی هری بود پیوست
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/26 15:01:27
PURPLE is my LIFE....
جزئیات کاربر

نام شخصيت:آنجلینا جانسون
گروه:گریفیندور
ویژگی ظاهری:آنجلینا دختری چشم و ابرو مشکی،بلند قد و درشت هیکل و تیره پوستی است.
توضیحات:او همسن دو قلوهای ویزلی است و در تیم کوییدیچ گریفیندور به عنوان مهاجم فعالیت میکند(اینم بگم که بعدا کاپیتانم میشه
)
دختر خوبیه!(مثل خودم)فقط کمی زود آتیشی میشه!!!
اینم مشخصات چوبدستی و این چیزاش....
چوبدستی:چوب درخت زبان گنجشک،مغز دم تک شاخ،انعطاف پذیر با طول 28 سانت(یه ترکیب جدید)
درس مورد علاقه(مورد علاقه ی خودم):وردهای جادویی
سپر مدافع:منم ببر (میدونی بابام بوده
)
جارو هم که دیگه پرسیدن نداره!همه پولدار شدن آذرخش دستشونه!ما هم مثل همه!
تایید شد!
گروه:گریفیندور
ویژگی ظاهری:آنجلینا دختری چشم و ابرو مشکی،بلند قد و درشت هیکل و تیره پوستی است.
توضیحات:او همسن دو قلوهای ویزلی است و در تیم کوییدیچ گریفیندور به عنوان مهاجم فعالیت میکند(اینم بگم که بعدا کاپیتانم میشه
)دختر خوبیه!(مثل خودم)فقط کمی زود آتیشی میشه!!!
اینم مشخصات چوبدستی و این چیزاش....
چوبدستی:چوب درخت زبان گنجشک،مغز دم تک شاخ،انعطاف پذیر با طول 28 سانت(یه ترکیب جدید)
درس مورد علاقه(مورد علاقه ی خودم):وردهای جادویی
سپر مدافع:منم ببر (میدونی بابام بوده
)جارو هم که دیگه پرسیدن نداره!همه پولدار شدن آذرخش دستشونه!ما هم مثل همه!
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/25 12:39:52
بذارین حالا یه کم آشنا بشم با سایت!
جزئیات کاربر

نامه سرگشاده من به لینی
سلام لینی!
من خسته ام! دیگه آخر عمرمه. الان بیش از دو صده هست که زندگی کردم و دیگه انگیزه هیچ کاریو ندارم.
حقوق بازنشستگی مون رو که نمی دن. پولی هم به حساب بانکی ام نریختن. بچه هام گذاشتن رفتن. اونور آب توی مدرسه های جادویی که جدید تاسیس شده درس می خونن و تحصیل می کنن. البته من که می دونم به چه کارایی مشغولن! اینا همه اش بهونه هس.
می گن مدارس اونجا با هاگوارتز فرق داره. نظام آموزشی اونا جدیده و کلی متفکر روش ایده زدن. دیگه گذشت زمان چوبدستی و این قضایا. حالا ماگلا تو تکنولوژی از جادوگرا الگو می گیرن. بعله! بعله!
آخییی! زمونه عوض شده. یاد دورانی بخیر که با دامبل و مک گونگال می رفتیم لب دریاچه قالی پهن می کردیم و با بچه ها می گفتیم و می خندیدیم و هندونه می خوردیم. تازه پوستش هم می انداختیم تو آب!!
این همه جون کندیم. پست دادیم. حالا این دم پیری کسی می یاد یه احوال پرسی از ما بکنه؟! این روزا که از کوچه و بازار رد می شم یا یه پولی می اندازن جلوم یا اینکه بچه ها چوب بر می دارن می افتن دنبالم. یه صدا هم می گن: کاسی کاسی کاسه ماسی!
دیگه خسته شدم. می خوام برم یه گوشه ای بگیرم بکپم. این اخر عمری رو با شرف زندگی کنم. مرد باید شرف داشته باشه! مردی که شرف نداشته باشه مرد نیست! شرف! بعله بعله!
اگه شما اجازه بدی و روح اون کوییرل هم طلسم اش رو از من برداره من برم اسلیترین. اسلیترین خونه من بوده و من اونجا کلی خاطره دارم. اجازه می دی؟
ویرایش: می دونی؟ می خوام موقع مردن توی وطنم خودم مرده باشم
کاساندرا، میدونم، مدتیه که میخوای به اسلیترین بری. اما برای این کار باید از طریق تماس با ما بلیت ارسال کنی. اونجا میتونی درخواست تغییر گروه کنی.
سلام لینی!
من خسته ام! دیگه آخر عمرمه. الان بیش از دو صده هست که زندگی کردم و دیگه انگیزه هیچ کاریو ندارم.
حقوق بازنشستگی مون رو که نمی دن. پولی هم به حساب بانکی ام نریختن. بچه هام گذاشتن رفتن. اونور آب توی مدرسه های جادویی که جدید تاسیس شده درس می خونن و تحصیل می کنن. البته من که می دونم به چه کارایی مشغولن! اینا همه اش بهونه هس.
می گن مدارس اونجا با هاگوارتز فرق داره. نظام آموزشی اونا جدیده و کلی متفکر روش ایده زدن. دیگه گذشت زمان چوبدستی و این قضایا. حالا ماگلا تو تکنولوژی از جادوگرا الگو می گیرن. بعله! بعله!
آخییی! زمونه عوض شده. یاد دورانی بخیر که با دامبل و مک گونگال می رفتیم لب دریاچه قالی پهن می کردیم و با بچه ها می گفتیم و می خندیدیم و هندونه می خوردیم. تازه پوستش هم می انداختیم تو آب!!
این همه جون کندیم. پست دادیم. حالا این دم پیری کسی می یاد یه احوال پرسی از ما بکنه؟! این روزا که از کوچه و بازار رد می شم یا یه پولی می اندازن جلوم یا اینکه بچه ها چوب بر می دارن می افتن دنبالم. یه صدا هم می گن: کاسی کاسی کاسه ماسی!
دیگه خسته شدم. می خوام برم یه گوشه ای بگیرم بکپم. این اخر عمری رو با شرف زندگی کنم. مرد باید شرف داشته باشه! مردی که شرف نداشته باشه مرد نیست! شرف! بعله بعله!
اگه شما اجازه بدی و روح اون کوییرل هم طلسم اش رو از من برداره من برم اسلیترین. اسلیترین خونه من بوده و من اونجا کلی خاطره دارم. اجازه می دی؟

ویرایش: می دونی؟ می خوام موقع مردن توی وطنم خودم مرده باشم
کاساندرا، میدونم، مدتیه که میخوای به اسلیترین بری. اما برای این کار باید از طریق تماس با ما بلیت ارسال کنی. اونجا میتونی درخواست تغییر گروه کنی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کاساندرا تریلانی در 1390/5/25 4:22:28
ویرایش شده توسط کاساندرا تریلانی در 1390/5/25 4:24:49
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/25 12:38:30
ویرایش شده توسط کاساندرا تریلانی در 1390/5/25 4:24:49
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/25 12:38:30
در دست ساخت ...
جزئیات کاربر

لینی جان.. ریونکلا رو به دسترسی های من اضافه کن لطفا!
پیشاپیش خیلی ممنون فرزندم!
آه پروف دیگر! بازگشت پرافتخار شما به تالار ریون رو تبریک عرض مینمایم! بسی خوشنودمان کردین! بفرمایین داخل
پیشاپیش خیلی ممنون فرزندم!

آه پروف دیگر! بازگشت پرافتخار شما به تالار ریون رو تبریک عرض مینمایم! بسی خوشنودمان کردین! بفرمایین داخل
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/25 0:28:28
یک روز جادوگر به سراغ جادوی واقعی می رود!
به یاد اغتشاشگران خوف:
به یاد اغتشاشگران خوف:
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج