دینگ دینگ دینگ!
ساعت 15! اینجا لیتل هنگلتون است! صدای خانه ی ریدل؛رادیو مرگخوار.
ضمن عرض سلام خدمت شنوندگان عزیز و سیاهی دوستان، اینجانب رابستن لسترنج اخبار امروز خانه ی ریدل را به اطلاع شما عزیزان می رسانم.
- بازدید ارباب تاریکی از نیروگاه اتمی.
ارباب لرد ولدمورت کبیر همیشه جاوید در بازدید از نیروگاه اتمی سیاهان و روند ساخت بمب جدید جادویی ضمن انتقاد از میزان بُرد بمب های این نیروگاه خواهان اصلاح این نقیصه شده و فرمودند:"کروشیو ایوان! مگه قرار نبود نسل چهارم بمب جادویی قاره پیما باشه؟پس چی شد؟ این ماسماسک که تا در خونه ی دامبلم به زور میره!"
ایشان در ادامه به تشریح مواضع مرگخواران با ورد سکتوم سمپرا پرداخته و کل نیروگاه را به خاک و خون کشیدند!
- آلبوس دامبلدور خواهان سرنگونی لرد سیاه شد!
رییس محفل ققنوس که در آخرین دوئلش با لرد سیاه به سختی دچار آسیب شده و جفت دست و پاهایش مثل کتاب 6 جزغاله شده بود، امروز پس از 6 ماه بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه و 4 ماه بستری در بخش مراقبت های عمومی مرخص شده و به خانه ی گریمالد بازگشت. وی در مراسمی که به مناسبت بازگشت و همچنین بازنشستگی وی از سوی اعضای محفل برگزار شده بود، گفت:"تام و نوچه هاش باید بفهمن که نمی تونن در مقابل محفل و وزارت و جامعه ی جهانی و آزادی و دموکراسی و عشق و اکسپلیارموس دووم بیارن و روزی خواهد رسید که تام سرنگون میشه و سفیدی و ققنوس و ریش بر جهان حاکم میشه. من با تمام توانم و تا وقتی که حتی یک نفر در محفل بهم وفادار باشه رییس محفل می مونم و با بدی ها می جنگم!" وی پس از مشاهده ی عبارت «جشن بازنشستگی دامبلدور» بر روی بنر مراسم فریاد زد:"کدوم ننه مرده ای جرات کرده برای من جشن بازنشستگی بگیره؟ شماها خیال کردین چون من پیر شدم،کاری از دستم برنمیاد؟ من آمادگی هزارتا جوون رو دارم! حالا که اینجور شد همین الان یه تنه میرم تام رو سرنگون می کنم و میام! بهتون نشون میدم که دود از کنده بلند میشه!"
گزارش ها حاکی از این است که پای وی در خروج قهرآمیزش از خانه گریمالد به ریشش گیر کرده و از پله های طبقه ی دوم گریمالد سقوط کرده و هم اکنون در بخش شکستگی های بیمارستان سنت مانگو بستریست و دست کم تا 6 ماه آینده مرخص نخواهد شد.
- دفترچه های آزمون سراسری ویژه ی داوطلبان مرگخواری توزیع شد.
آنتونین دالاهوف؛ رییس سازمان سنجش خانه ریدل ضمن اعلام این خبر، از همه ی متقاضیان خواست ظرف 10 روز آینده دفترچه را تهیه نموده و پاترونوس های ثبت نام خود را به آدرس خانه ریدل بفرستند.
وی همچنین از افزایش 20 درصدی ظرفیت آموزشگاههای مرگخواری خبر داده و افزود:"علاوه بر افزایش ظرفیت، ما تعدادی رشته ی جدید هم برای داوطلبان امسال در نظر گرفتیم که از جمله ی اونها می تونم به «شکنجه های باستانی» با سه گرایش شکنجه ی محفلیان،مشنگان و گندزادگان اشاره کنم." رشته های «روش های بهره کشی از موجودات جادویی» و «اصول طراحی و اجرای حکومت اربابی:علوم سیاسی سیاه» از دیگر رشته های جدید این آموزشگاه هاست.
و در ادامه...
اخبار کوتاه خانه ی ریدل:
- کشف و ضبط 15 کیلوگرم پودر مشکوک از مورفین گانت در مرز فرانسه و بازداشت موقت وی توسط وزارت سحر و جادوی فرانسه. مورفین ادعا کرده که این ها پودر پرواز است.
- برملا و خنثی شدن پنجاه و سومین طرح کودتای لودو و روفوس بر ضد ارباب توسط هوگو ویزلی.این دو مرگخوار به مدت 24 ساعت بدون غذا در آبدارخانه حبس شدند.
- تصویب طرح ریاضت اقتصادی به دستور ارباب لرد ولدمورت کبیر و کاهش 85 درصدی حقوق مرگخواران.مرگخواران ضمن راهپیمایی در حیاط خانه ی ریدل از این طرح هوشمندانه حمایت کردند.
- بزرگداشت سالگرد افتتاح حفره ی اسرار توسط سالازار اسلیترین کبیر. در این مراسم که در سالن همایش های خانه ریدل برگزار شد، جمعی از مدیران سایت، مسئولان هاگوارتز و جادوگران سیاه و سالازارشناسان از سرتاسر جهان حضور به هم رسانده و از خدمات و آرمان های این جادوگر بزرگ تقدیر نمودند.
شنوندگان گرامی! هم اکنون به پایان این بخش از خبرها رسیدیم. ضمن آرزوی سلامتی و بهروزی برای لردسیاه، خواهشمندم به ادامه ی برنامه های رادیو مرگخوار توجه فرمایید...
آنلاینها
14 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
0
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
پیام امروز
[[notice]] خبرگزاری سیاه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ به: خبرگزاري سياه
Re: خبرگزاري سياه