اول اینکه اینجا ایفای نقشه و من هر چی میپرسم از مورفین در قالب شخصیت ایفای نقششه نه شخصیت حقیقیش.
دوم، سوالات مصاحبه ها هم ممکنه پشت سر هم فرستاده بشه چون نمیشه برای یه نامزد خاص زیاد صبر کرد. یعنی من الان پست مصاحبه مورفین رو بفرستم بعدش آماندا ممکنه بیاد قبل اینکه مورفین جواب بده پست مصاحبه هوکی رو بفرسته و حتی هوکی زودتر از مورفین به سوالاتش جوب بده...
سوم، تاپیک تا زمان پاسخ دادن مورفین باز میمونه ولی لطفا غیر از مورفین شخص دیگه ای پست نزنه چون مجبوریم پاکش کنیم. هر نظری داشتید توی مجمع عمومی وینزگاموت یا پیام شخصی به من یا آماندا بگن حتما تعامل میکنیم با همه. خوشحالم میشیم.
بیا جلو بینم مورفین بیا جلو! همچین هلیکوفتری بیام تو ... اووووم ... چی؟ آهان! راس میگی آماندا! اون مناظره بود این مصاحبه س. فعلا با مصاحبه شروع میکنیم. اممم ... جناب آقای مورفین گانت بفرمایید بشینید روی صندلی لطفا. خیلی خوش آمدید به دهکده زیبای هاگزمید. امیدوارم من و همکارم آماندا میزبان خوبی برای شما باشیم. جا داره در ابتدای مصاحبه همه به افتخار ارباب قدرتمندمان لرد ولدمورت یک دست مرتب... اممم.... چی آماندا؟ آهان متوجهم ... یک دقیقه سکوت ... اووووخ! وشگون؟! اووووم ... همه کلاه هایمان را از سرمان برداریم! بردار جناب اقای مورفین! بهت میگم اون کلاتو بردار مرتیکه! ... چی آماندا؟! بله بله خواهش میکنم جناب مورفین تقاضا میکنم کلاهتونو بردارید! ممنونم! بفرمایید بشینید! خب شروع کنیم:
_ چه جوری دوس داری خودتو معرفی کنی؟ بهترین نویسنده ایفا؟ یک معتاد؟ یک منجی ؟ و یا ....
_ اگه رد صلاحیت بشی حاضری به قانون تمکین کنی و ببندی! هیچی نگی؟
_ با بله یا خیر جواب بده و همینطور حق داری بگی سوال ما اشتباهه:
___ اگه وزیر بشی از معتادها حمایت میکنی؟
___ اگه کمبود بودجه داشته باشی و مجبور باشی اون بودجه کم رو یا به گل های نوشکفته ایفای نقش اختصاص بدی یا صرف ترک اعتیاد اعضای قدیمی بکنی به کدوم بخش بها میدی؟
___ عمه داری؟ دوسش داری؟
_ قبل از مورفین شناسه دیگه ای داشتی؟ سابقه تو توی ایفای نقش بگو کامل.
_ برنامه خاصی داری اگه وزیر بشی؟ واقعا میتونی تغییری توی ایفا ایجاد کنی؟
_ نظرت در مرود محفل و مرگخواران چیه؟ باید موازنه برقرار کرد بینشون؟ بایید به گروه قوی تر بیشتر بها داد؟ و یا ...
_ حاضری رشوه بدی برای وزیر شدن؟
_ نظرتو در مورد این عکسا بگو:
قبل:

بعد:

_ نظرت در مورد گروه های چهارگانه هاگوارتز چیه؟ بنظرت میشه دوباره فعالشون کرد و از پتانسیلشون استفاده کرد؟
_ نظرت در مورد رقیبات توی انتخابات چیه؟
بنظرم فعلا برای دست گرمی خوبه. مصاحبه طولانی نشه فعلا بهتره. ممکنه بازم مصاحبه کنیم یا یه سره بریم سراغ مناظرات ولی هر نکته ای داری مورفین خودت میتونی اضافه کنی .
پاشو برو خونتون ... چی آماندا؟ بله بله خیلی لطف کردید جناب آقای مورفین گانت.
فعلا فرت!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج