جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

26 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  98 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  176 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  294 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  281 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  353 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  256 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس تاريخ جادوگري
ارسال شده در: پنجشنبه 31 مرداد 1392 16:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نکته:
کسانی که طرفدار حقوق ساحره ها هستند، تکلیف خود را در تاپیک سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها ارسال کنند و کسانی که طرفدار حقوق جادوگران میباشند، در همین مکان ارسال کنند!

الان من که جزو هیچکدوم نیستم و طرفدار حقوق اربابان و دایی هایشان هستم باید کجا ارسال کنم؟

1- این موضوع در جلسه ی بعدی نیز تدریس شود؟ ( چون جواب این سوال مهمه و مربوط به درسه، براش نمره در نظر گرفته میشه و این نمره به همه ی کسایی که نظر بدن، تعلق میگیره) ( 2 امتیاز)

در مورد گروه سوم یعنی اربابان و دایی هایشان تدریس بفرمایید لطفا!

2- متن نامه ای که بیل ویزلی دریافت کرد چه بود؟ ( 7 امتیاز) و از چه کسی بود؟ ( 3 امتیاز) ( لازم به ذکره من این متن رو از الان نوشتم و در یک لحظه روی همین تاپیک قرار خواهم داد و بعد از عس انداختن، پاکش خواهم کرد، در هنگام اعلام نمرات عکس نیز قرار خواهد گرفت؛ متنی که بیشترین شباهت را داشته باشد، بیشترین امتیاز را خواهد داشت!)

متن نامه:

نقل قول:
خودت انتخاب کن:

1. حذف شناسه و بن آیپی
2. بلاک ابدی
3. حمله ی پروانه های گوشتخوار جهنمی
4. غلط کردم!

میخوای از طرف کی باشه؟!

3- به نظر شما در طول تاریخ، به ساحرگان بیشتر ظلم شده یا جادوگران؟ مقاله ای در این مورد بنویسید و با دلیل و مدرک اثبات کنید، این مقاله باید بیشتر از 12 خط زوپسی (ینی خط معمولی هنگام نمایش تاپیک) باشد! ( 12 امتیاز)

به هیچکدام! به همان گروه سوم بیش از همه ظلم شده جانم! اربابان و دایی هایشان همواره جزو مظلوم ترین اقشار جامعه بوده اند!
مدرک میخوای از من؟ آیا مدرکی معتبرتر از آوادای ارباب و حکم اخراج از ریاست موزه هم داریم مردم؟!

به هر حال بنده چون دلایل کافی دارم همه را بیان می کنم.
ببینید! بعد از هزاران سال یکی پیدا شده مثل ارباب قدرقدرت که می خواهد از جان و دل خدمت کند. چه خدمتی؟ مراجعه کنید به کلاس ماگل شناسی و تکلیف بنده را آنجا بخوانید. این فقط یک چشمه از خدمات ارباب است. از طرف دیگر ایشان با توجه به نژاد اصیل سعی در بهبود نسل و غربال ژنتیک دارند. شما همین دایناسورها را ببینید! چرا منقرض شدند؟ به خاطر اینکه نسل های آینده شان ضعیف بود و موش و ماموت ها طی اتحادی استراتژیک موفق شدند آن ها را نابود کنند و خودشان حاکمان زمین شوند.

خب ما اینجا نشستیم که از تاریخ درس بگیریم دیگر! شما فکر کرده اید زبانم لال ارباب به خاطر نژادپرستی مخالف التقاط نژادی جادوگران و ماگلان است؟ نخیر عزیز من! آن دامبل مفسد مغز شما را شستشو داده. مردک ریش دراز نفوذی ماگل هاست در بین شما! چرا نمی فهمید؟ بنده وزیرم! با دنیا ارتباط دارم! موضوع مزدور ماگل ها بودن دامبلدور یک حقیقت است که مدارکش هم در دفتر وزیر دیگر موجود است!

گول این ماگل ها را نخورید! این ها پونصد سال پیش اجداد ما را زنده زنده می سوزاندند ولی حالا که مدرن شده اند و در قیودی مانند حقوق بشر و کنوانسیون ژنو گیر کرده اند، دنبال این هستند که ما را از درون نابود کنند. حالا یا با ایجاد اختلاف میان محفل و مرگخوار یا اختلاط نژادی!

دامبلدور به شما گفته اگر اختلاط نژادی نمی شد نسل جادوگران منقرض میشد و ازدواج با مشنگ ها باعث گسترش نسل جادوگران می شود دیگر! درست است؟ خب حالا اگر برعکسش اتفاق افتاد و نژاد ماگل ها گسترش پیدا کرد چه می کنید؟! چه تضمینی هست که نژاد مشنگ ها بر جادوگران غلبه نکند و همین اندک جادوگران باقیمانده هم در نسل های آینده مشنگ نشوند؟! این یک بحث کاملا جدیست و جا دارد شما محفلیون یک بازنگری اساسی در اصولتان داشته باشید!

ارباب قدرقدرت در نظر دارند با پرورش نسل اصیل و سیاست های افزایش جمعیت آینده ای آباد برای جامعه ی جادویی بسازند و در این زمینه دایی ارباب نیز مطمئنا نقش اساسی خواهد داشت و در فضای آزادی و پرواز این هدف قابل دسترسی تر است.

اما شما ببینید با اربابان و دایی هایشان در طول تاریخ چگونه رفتار شد؟ جواب این همه خدمات و خوش نیتی ها چگونه داده می شود؟ ارباب ها همواره به افکار شیطانی و بیمارگونه و دایی ها به اعتیاد و عدم تعادل روانی متهم شده اند! خب حالا فهمیدید چرا ارباب ها و دایی هایشان مظلوم ترین قشر تاریخ بوده اند؟!

ای ملت سفید!
ما به شما علاقه مندیم! برگردید به آزادی و پرواز! برگردید به تاریکی! برگردید به چیز! برگردید به خدمتگزاری ارباب قدرقدرت تا آینده ای شایسته و پر از آزادی و پرواز را برای نسل های آینده رقم بزنید.

4- نحوه ی رفتار یک جادوگر هنگام برخورد با یک ساحره را در طول تاریخ بنویسید! (اعم از نحوه ی برخورد و کلماتی که به کار میبرد تا نحوه ی ایستادن و ...) (3 امتیاز)

جادوگران همواره ساحرگان را تشویق به ظلم بر علیه اربابان می کردند. به نمونه ی زیر توجه بفرمایید:

- زن! پاشو! پاشو بریم عضو محفل شیم! یه جادوگر بی دماغ اومده می خواد بر دنیا حکمرانی کنه و ریشه ی اکسپلیارموس و عشق رو بسوزونه. ما نباید بذاریم بچه هامون در دنیایی تاریک و بی امید زندگی کنن. زود باش دیگه! چقد لفتش میدی؟! حتما باس با کمربند سیاه و کبودت کنم تا حرف گوش بدی؟
- غلط کردم آقا! چشم! بریم آقا. هرچی شما بگین.

5- نحوه ی رفتار یک ساحره هنگام برخورد با یک جادوگر را در طول تاریخ بنویسید! (اعم از نحوه ی برخورد و کلماتی که به کار میبرد تا نحوه ی ایستادن و ...) (3 امتیاز)

ساحرگان همواره جادوگران را تشویق به ظلم بر علیه دایی های اربابان می کردند. به نمونه ی زیر توجه بفرمایید:

- مرد! پاشو، لنگ ظهره! چقدر می خوابی؟! اصن چرا اینقدر می خوابی؟! دیشب کجا بودی که اینقدر میخوابی؟! ها؟! موتاد شدی؟ میگن یه دایی ارباب اومده چیز میز میده دست جوونای مردم، موتاد و بدبختشون می کنه. نکنه تو هم موتاد و بدبخ شدی؟! پاشو مرده شور برده! پاشو بریم ببینم این مرتیکه کیه تا چشاشو از کاسه دربیارم! پاشو دیگه نکبت!
- بله خانوم! چشم! هر چی شما بگین! پاشدم! بریم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: پنجشنبه 31 مرداد 1392 03:20
نمایش جزئیات
آفلاین
تکالیف بویاکاشــــــــایی من

1- این موضوع در جلسه ی بعدی نیز تدریس شود؟ ( چون جواب این سوال مهمه و مربوط به درسه، براش نمره در نظر گرفته میشه و این نمره به همه ی کسایی که نظر بدن، تعلق میگیره) ( 2 امتیاز)

حالا چه فرقی میکنه؟ چه من بگم یا نگم، شوما میری حرف خانوم ـتو گوش میکنی! ولی حالا که اینقدر اصرار میکنی، من میگم نه! به اندازه کافی از حق این ساحره ها دفاع میشه

2- متن نامه ای که بیل ویزلی دریافت کرد چه بود؟ ( 7 امتیاز) و از چه کسی بود؟ ( 3 امتیاز) ( لازم به ذکره من این متن رو از الان نوشتم و در یک لحظه روی همین تاپیک قرار خواهم داد و بعد از عس انداختن، پاکش خواهم کرد، در هنگام اعلام نمرات عکس نیز قرار خواهد گرفت؛ متنی که بیشترین شباهت را داشته باشد، بیشترین امتیاز را خواهد داشت!)

از طرف کی میتونه باشه خب؟ خانومت دیگه! خانوم مودیر بیس بیس!

متن نامه:
خوبی بیل جونم؟ چطول مطولی؟
حالت چطوره عسیسم؟ الموز چقدل دووسم داری؟ امشب بلات فسنجون از رستولانت میگیلم عجقم! یه سولپیلیز هم بلات دالم عجقم! فقط یادت نله وقتی میای پیشم حسابی به خودت بلسی عجقم! شب میبینمت!بوش بوش!:kiss:

3- به نظر شما در طول تاریخ، به ساحرگان بیشتر ظلم شده یا جادوگران؟ مقاله ای در این مورد بنویسید و با دلیل و مدرک اثبات کنید، این مقاله باید بیشتر از 12 خط زوپسی (ینی خط معمولی هنگام نمایش تاپیک) باشد! ( 12 امتیاز)

خوب معلومه دیه! جادوگران! از همون ابتدای خلقت جادوگران، تا جادوگره به ساحره ـه گفت: "قاطینگا با تودینگا"، ساحره ـه قهر کرد رفت خونه ننه ـش! حالا این جادوگره هرچقدر رفت خونه ننه ـه(این واژه هایی که آخرش "ه" داره، چجوری باید "ه" بهش اضافه کرد؟!) گفت:"غلطینگا با تودینگا" این ساحره ـه مگه کوتا اومد؟ آخرش یه شب که بغل خونه زنه داشت منت کشی میکرد، یه ماموت اومد خوردش. آخرش ساحره ها همه به جادوگر موندن و نسل ـشون منقرض شد
حالا اگه زوپس نبود و یه جون اضافه به این جادوگره نمیداد، الان نه من بودم، نه شما! حالا خدا رو شکر ساحره های دوره ی بعد یکم مهربون تر بودن! البته دلیل ـش هم این بود که زوپس تو اون دوره هوش ـشون رو
تقویت کررده بود. ساحره های باهوش اون دوره قدر عاقاشون رو میدونستن و رو حرف شوورشون حرف نمیزدن. حتی دیده شده بود که ساحره هایی که هوششون بیشتر از بقیه بوده از شوهراشون خواهش میکردن که هرروز کتک ـشون بزنه! اما زوپس دید که دیگه زیادی همه چی بر وقف مراده و دنیای جادوگری داره با سرعت خیلی خیلی زیادی پیشرفت میکنه، کمی از هوش ساحره ها کم کرد و نتیجه ـش این شد که میبینید! برا خودشون سازمان درست کردن! خیلی نامردی زوپس! خعلی

4- نحوه ی رفتار یک جادوگر هنگام برخورد با یک ساحره را در طول تاریخ بنویسید! (اعم از نحوه ی برخورد و کلماتی که به کار میبرد تا نحوه ی ایستادن و ...) (3 امتیاز)

ابتدای خلقت با ملایمت عرض میکردن که:
-قاطینگا خوبینگا چیمبتلینگا!
ساحره هام در جواب میگفتن:
-جیمکاثا! گوشینتا سیلینتا!
بعد از مدتی که بلد شدن حرف بزنن میگفتن که:
-درود بر تو بانو!
بانوان هم درجواب میگفتن:
-درود بر تو پهلوان
بعدش که آسلام وارد سایت شد، جادوگرا سرشونو پایین مینداختن و میگفتن:
-سام علیک همشیره!
ساحره هام اگه از طرف خوششون میومد میگفتن:
-سلام برادر!
اگرم از طرف خوششون نمیومد، میرفتن پهلو کسی که ازش خوششون میومد و میگفتن داره منو اذیت میکنه!

این آخریا که تهاجم فرهنگی کار خودشو کرد، جادوگرا زل میزدن تو چشاشون و میگفتن:
-سلام خانومی!
ساحره هام اگه دیدن طرف آدم خوبیه، میگفتن:
-سلام عاقا
اگر هم میدیدن طرف آدم ناسالمیه، محل حادثه رو با سرعت ترک میکردن!
الانم که جادوگرا همه ـش تیکه میپرونن و میگن:
-سلام عزیزم! جیگرتو! نفس ـتو!
ساحره هام کلی ناز میکنن و میگن:
-ایـــــش! عوضی! برو گمشو!
عاخرش هم با توجه به وضعیت کمبود شوهر، شماره رو میگیرن و با طرف ازدواج میکنن

=====
من سوال چهار و پنج رو بهم پیوند دادم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket
I work out
Modir look at that ticket
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: چهارشنبه 30 مرداد 1392 15:34
نمایش جزئیات
آفلاین

مساله مهم و جذابی هست بحث های بین آداس و آجاس و از قدیم این بحث ها به ایفای نقش سوژه های خوبی داده . به نظر من سوژه جالبی هست برای پرورش دادن در این کلاس ولی با این حال چون یک جلسه باقی مونده من هنوز معتقدم که تاریخچه وزارت خانه موضوع جالب تری میتونه باشه . با این حال این موضوع هم کمی از اون نداره و در هر صورت ما راضی هستیم از تدریس شما .

--
2- متن نامه ای که بیل ویزلی دریافت کرد چه بود؟ ( 7 امتیاز) و از چه کسی بود؟ ( 3 امتیاز)

نامه از طرف دافنه گرینگراس بود . متن نامه به این صورت هست :

با سلام خدمت استاد و پروفسور بزرگ و خوشتیپ کلاس

من برای دانش آموز نمونه شدن در این ترم نیاز به امتیاز کامل در کلاس شما دارم و در این راه حاضرم هرکاری که از دستم بر میاد برای شما انجام بدم . به عنوان اولین اقدام وزیر دیگر و تام ریدل رو در دفتر توجیحات زندانی کردم تا بعد از کلاس شما بتونید به اونجا برید و یه لذتی ببرید .

باور کنید که من خیلی دانش آموز خوبی هستم و خیلی خوب درس هام رو میخونم ولی چند دوره هست که چون برف اومده روی خونه دوست همسایه خالم اینا مجبور بودم که برم به اونا کمک کنم و من شهرستانی هستم و باید این همه راه برم و بیام و امیدوارم که شما مشکلات من رو بفهمید . اگر تام و وزیر نیاز های شما رو تامین نکردن ، میتونم چارلی و رون ویزلی رو هم گول بزنم و به دفتر توجیحات بکشونم واستون .

با تشکر از تدریس های خیلی خوبتون !

--

خب این مساله پیچیده ای هست که واقعا نمیشه جواب 100 درصد درستی بهش داد . همونطور که گفتید در کلاس ، در طول تاریخ هر دو جنس جادوگری به یکدیگر از انواع مختلف ظلم هایی کردن . با این حال چند مورد هست که طرف جادوگران رو کمی بالا میبره که من در پایین بهشون اشاره میکنم .

-شغل یابی : اگر توجه کنید در خانواده های جادوگری ، معمولا این جادوگر هست که به کار مشغول هست و میتونه کار خوب پیدا کنه . از خانواده ویزلی بگیرید تا تعداد کم ساحره ها به عنوان وزیر سحر و جادو و مدیر هاگوارتز . کلا در جامعه جادوگری در بین یک ساحره و جادوگر معمولا جادوگر رو به برای شغل های خوب و مفید جامعه انتخاب میکنه . البته این رو هم باید بگم که شاید دلیل این اتفاق ، فعال نبودن و با انگیزه نبودن ساحره ها در عرصه های جادوگری باشه و به همین دلیل دید کلی جامعه به انتخاب یک جادوگر پیش میره .

-شخصیت های بزرگ : در بین کل شخصیت های معروف و بزرگ که تاثیری در دنیای جادوگری گذاشتن ، چند ساحره به یاد موندن ؟ مرلین ، آلبوس دامبلدور ، لرد ولدمورت ، هری پاتر و غیره ! تقریبا تمام شخصیت های بزرگی که کاری انجام دادن جادوگر بودن و ساحره هایی مثل هرمیون و جینی ویزلی ، آریانا دامبلدور و مرلینا ( زن مرلین ) در حاشیه به این جادوگر ها کمک میکردن و هیچوقت خودشون شخصیت بزرگ و با یاد ماندنی نشدن .

--

در ابتدای آشنایی همیشه قدرت و کنترل رابطه دست جادوگر هست . تصمیم های جمعی رو همیشه اون میگیره و از کلماتی مثل :

-همینه که هست !
-نمیخوای برو اصلا !

وقتی به اواسط دوران رابطه میرسه ، همه چی بر عکس میشه و کم کم تصمیمات به دست ساحره میفته و جادوگر تصمیمی از خودش نمیتونه بگیره :

-عزیزم میخوای بریم هاگزمید امروز ؟
-باشه هر چی تو میخوای ، بگو بریم همون کارو میکنیم .

--
5- نحوه ی رفتار یک ساحره هنگام برخورد با یک جادوگر را در طول تاریخ بنویسید! (اعم از نحوه ی برخورد و کلماتی که به کار میبرد تا نحوه ی ایستادن و ...) (3 امتیاز)

در ابتدای آشنایی ، قدرت رو میده دست جادوگر برای کنترل رابطشون و سعی میکنه تا اونجا که میتونه تو تصمیم گیری ها شرکتی نداشته باشه تا جادوگرش رو ناراحت نکنه و جملاتی مثل :

-من نییییدونم ، هر چا تو میخوای بریم

اما بعدا :

-تو اصلا منو دوست نداری
-تو اصلا به حرفای من گوش نمیکنی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 مرداد 1392 15:08
نمایش جزئیات
آفلاین

موضوع از این بیخود تر نبود.

با توجه به این که فردی که نامه داد راونی بود نامه از طرف فلور دلاکور هست.
بیل
من فک میکردم منو دوس داری. تو فقط از جادوگران حمایت میکنی. یادته منو با چه زحمتی به دست اوردی؟ حالا می خوای از دست بدی؟

و طبق معمول پروفسور ویزلی از نوع بیل ناز بانو دلاکور را خریدند!

مطمئنا جادوگران.
شما بیا نگاه کن مادر من هر وقت که با پدرم دعواش میشه هی با ملاقه میزنه تو سرش اخرشم کار به سنت مانگو میرسه. شما فک میکنید چرا دامبلدور یا لردولدمورت یا گلرت گریندل والد یا مرلین موفق بودن؟ معلومه چون زن نداشتن تا به انها ظلم کنه. البته من مطمئنم اگه لرد زن داشت خشن تر میشد چون ظلم هایی که زنش بهش میکرد میشد عقده بعد رو سر مردم خالی میکرد.
یا همیشه تو تاریخ میگن که به ساحره ها بیش تر ظلم شده در حالی که این حرف ظلم به جادوگران است.
یا اگه شما پولدار نباشن روزی ده مرتبه زنتان غر میزند. مثلا هرمیون به من میگه: اگه گذاشته بودی من با کرام ازدواج میکردم وضعم این نبود.
حالا هرکی ندونه فک میکنه من کشته مردشم.
از این 12 خط بالا فقط یه نتیجه میشه گرفت: جادوگران بدبختن.

همان طور که در سوالات قبل گفته شد جادوگران بسیار مظلوم بودند ان ها همیشه در مقابل ساحرگان سر پایین بود دست ها به پشت و مودب حرف میزدند. ولی جادوگران همیشه اینطوری نمیمونند بزودی با هر کلمه یه تف پرتاب میشه!

انها همیشه طلب کارانه می ایستادند و به ما بی احترامی می کردند ولی در اینده انها با ترس به ما نگاه می کنند و مث بید می لرزند.

تکلیف اضافی:

یک رول بنویسید و در آن حمله ی ساحرگان به دامین سایت جادوگران و موفقیت یا عدم موفقیت آنها در تغییر آن به ساحرگان دات او آر جی را به تصویر بکشید! ( 12 نمره)

رول ممنوعه
ولی در صورت سوال گفتید به تصویر بکشید!( از سوال های جیمز بودا!)
بفرمایید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شیفته یا تشنه؟

مسئله این است!
ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1392 22:05
نمایش جزئیات
آفلاین
پرفسور شما هم خسته نباشید
استاد شما رو به روح مرلین اینور اونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور نکنید دیگه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1392 12:17
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور منم اعتراض دارم! هم به پاسخ گویی شما تو دفتر اساتید در مورد سوال یک و رول که رسما پیچوندین و من نفهمیدم چی شد اصن!

هم به اون سوالی که گفتین عکس میذارم هرکی نزدیک تر بود بیشتر نمره میگیره! هم به اینکه مثلا تو سوال 4 و 5 توضیحات کامل(نحوه ی برخورد و ایستادن و کلمات و ... خب خودش یه عالمه دیگه! اونم تازه در طووووول تاریخ!) از ما میخواین اما فقط سه نمره براش میدین!

و اینکه سوال امتیازیتون روله درحالیکه سالازار ممنوع کرده! و تو سوال سه آخه من چطوری با دلیل و مدرک ثابت کنم؟

غر زدن تمام! نفس عمیق بکشین، آرامش خودتونو بدست بیارین، اصلنم ناراحت نشید، مزاح فرمودم ، در نهایت بفرمایین تکلیف تو سازمان حمایت از ساحرگان! پست شماره 144!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 مرداد 1392 21:08
نمایش جزئیات
آفلاین
تکالیف مورد نظر

خدمت استاد گرامی عرض کنم... والا نیازی نیست! حق مشخصه. حقوق هم مشخصه. این حرفا رو نداره.. مسائل مهمتری برای تدریس وجود داره استاد !

فلور دلاکور : جرات داری امشب پاتو بذار تو خونه!

من به عنوان یه فرد بی طرف و فاقد هرگونه نفع شخصی میگم؛ در طول تاریخ ظلم های زیادی بین ساحرگان و جادوگران رد و بدل شده .اما اون ظلم هایی که جادوگران در مورد ساحرگان انجام دادند در واقع لطفی بوده که جادوگران شامل حال این بندگان خدا میکردند. برای مثال ، اینکه همیشه باید خونه مرتب باشه، خونه تمیز باشه، غذا حاضر باشه ، چایی به راه باشه... همه ی اینها باعث نظم پذیری ساحرگان میشده. بعضی لطف ها هم شدید تر بود. مثلا " حق نداری بری بیرون از خونه"ً...." حق نداری با جادوگر غریبه صوبت کنی"... خب اینا همه برای محافظت این قشر آسیب پذیر از خطرات موجود در جامعه بوده.
حالا از اون طرف ببینید که چه ظلم هایی از اونور ، دونیای ساحرگان، بر جادوگران روا میکنند! جز مواردی که در تدریس استفاده شده، شما همین کتابهای هری پاتر رو بخونید ، تو کتاب ششم، تو کریسمس برای هری شکلات آلوده به سم معجون عشق میفرستن که هری رو تصاحب کنن! که این عمل نزدیک بود باعث مرگ رون بشه !
حالا تو همون کتاب دامبلی نشون میده که ننه ی ولدی میره بابای ولدی رو با همین معجون اغوا میکنه و به کاری که راضی نیست ، مجبورش میکنه! خو عزیز من زندگی که زورکی نمیشه! این زندگیه؟! تجاوزه! اصن کلا ساحره ها همینطورین... وقتی نمیخوایشون به زور مجبورت میکنن، وقتی میخوایشون به هیچ زوری نمیشه که بخوان که بخوایشون! خب الان حق اینا نیست که بهشون ظلم بشه وقتی مطابق خواستن ما عمل نمیکنن؟!

در نهایت اگه ظلمی در حق یه ساحره بشه (اااااگــــه بشه!) با یه کادو ، با یه شاخه گل و.... همه چی حل میشه. ولی برعکسش غرور مرد میشکنه و دیگه نیمشه پینه وصله اش کرد!الکی نیست که!

خب این هم میتونه نشونه ی دیگه از بزرگی و اهمیت ظلم روا داشته شده علیه جادوگرا باشه.

اولا که زبان اینا اختراع نشده بوده، به طور کلی ساحره ها رو "پیسته پیسته" صدا میکردند. بعدا روایت شده که بابابزرگ ِ بابابزرگ ِ مرلین کبیر از اونجایی که تنها جادوگر روی زمین بود روزی که تنها ساحره ی روی زمین رو پیدا میکنه بهش میگه " عزیزم دوست دارم!" ساحره بهش میگه: "واااای؟جدی؟!" بعد دوباره جواب میده "چاره ی دیگه ای هم دارم؟!" و بعدها خود مرلین کبیر، اصولا همسر خودش رو صدا نمیزده بلکه وقتی لم داده بوده با طلسم "برس به دست" همسر رو فرامیخونه و بهش اوامر رو ابلاغ میکرده و رهایش میکرده.
بعدها با آفزایش جمعیت ساحره ها و راهیابی شون به دانشگاه و اینا واژگان منزل و عیال و تیریپ پا پرانتز ، سینه کفتری ، کت و کول پهن، تبدیل میشه به همسرم، دخترم ، صاف و شیک واساده و اینا. حتی دیده شده در اوایل خرداد امسال ، یه جادوگری در واکتش به دیر اومدن همسرش میگه" سلام عزیزم! دیر اومدی امشب! خیلی معطل کردی!"

به طور کلی برای نشست و برخاست و ترک و ورود و ...اینا کلا اجازه میخواستن و میخوان. معنی نداره ساحره بدون اجازه ی مرد خونه اش کاری بکنه اصن! حتی تا امروزه که میخوان ردا بخرن هنوز بعضی بدون اجازه جادوگر خونه، نه واسه خرید میرن نه رنگ انتخاب میکن نه ...
خلاصه، به طور معمول هم با عنوانی مثل ؛ سرورم ، اربابم، همه زندگی ام، سایه تون بالا سرم باشه همیشه و ... همینطور خطاب میکردن. در حال حاضر لفظ "آقامون" رو ترجیح میدهیم! مثلا: " هرچی آقامون بگه!"

تکلیف اضافی:

یک رول بنویسید و در آن حمله ی ساحرگان به دامین سایت جادوگران و موفقیت یا عدم موفقیت آنها در تغییر آن به ساحرگان دات او آر جی را به تصویر بکشید! ( 12 نمره)

ساحره جماعت و اینکارا؟! داستان تخیلی نمینویسم ما !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولس بلک در 1392/5/26 21:14:25
ویرایش شده توسط ریگولس بلک در 1392/5/26 21:16:11
ویرایش شده توسط ریگولس بلک در 1392/5/26 22:29:08
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!
ارسال شده در: شنبه 26 مرداد 1392 12:30
نمایش جزئیات
آفلاین
با یاد مرلین

خب، اول از همه باید یک اعتراضی نسبت به سوالات نشان دهم.

همون طور که خودتون گفتید کسانی که طرفدار حقوق ساحره ها هستند، تکلیف خود را در تاپیک سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها ارسال کنند و کسانی که طرفدار حقوق جادوگران میباشند، در همین مکان ارسال کنند!

من باید بگم که طرفدار حقوق همه هستم. الآن من باید کجا سوالات شما را پاسخ دهم؟

به همین دلیل پاسخم را همین جا قرار می دهم.

پاسخ به سوالات شما:

خیر. چون که ممکن است کسی مانند خودم پیدا شود که شاید طرفدار هیچ کدام نباشد و یا نخواهد آشکار شود که طرفدار کدام است. از آن طرف هم می خواهد که برای گوهش امتیازی کسب کند ولی با وجود درس شما، نتواند این کار را انجام دهد.

نگاه کنید. بعد هم می گویید که چرا اعتراض می کنند به سوال بنده. شاید زمانی که شما نوشته را بر روی سایت گذاشتید، ما خواب یا در مهمانی بودیم. ولی من باز هم به سوال شا جواب می دهم.

نامه از طرف آیلین پرنس بود. او نوشته بود:

این همه پول از ما گرفتی که از اونا طرفداری کنی؟ بیل. کلنگ. بدهم پدر پدر پدرسوخته ات را در بیاورند، پدر سوخته!
با زبان خوش می گویم. یا طرفداری می کنی از ساحره ها، یا این که...

باید به عنوان یک بی طرف نظر خودم را بگویم. جادوگران در ابتدای زندگی مشترک با ساحره ها بسیار خوش رفتار بودند. این خوش رفتاری دلیلی داشت. دلیلش این بود که بتوانند نظر ساحره ها را به خود جلب کنند. ساحره ها نیز در اول دوران زندگی سعی بر این داشتند که جادوگران را به کار های سختی وا دارند. برای مثال ساحره ها باید یک خانه ی بزرگ، یک چوب جاروی مدل بالا، یک سرویس کامل از ظرف های جادویی برای مهمانی ها، لیوان های بزرگ و زیبا و شیک و خیلی چیز های دیگر.
جادوگران دیدند که نمی توانند در مقابل خواسته های ساحره ها مقاومتی کنند، تصمیم گرفتند که از زیر کار در برئند و با نشان دادن جیب های خالی از پول به ساحره ها، به آنان فهماندند که دیگر نباید پول خرج کنند.
این اول در گیی بین جادوگران و ساحره ها بود. سپس جادوگران به پیش دوستان خود می رفتند و فکر خود را آزاد می کردند. ساحره ها نیز برای حرف زدن به پیش دوستان خود می رفتند و می دیدند که آنان نیز با شوهرانشان این مشکلات را دارند.
این گفته های بالا همه به اینجا ختم می شود. هم جادوگران و هم ساحره ها به یک دیگر ظلم می کردند و این تقصیر خودشان است. به نظر بنده، هر جادوگری باید به فکر ساحره ای باشد و ساحره ها نیز باید بدانند که جادوگران دارند برای رفاه حال آنان زحمت می کشند. همان طور که در فلسفه ی مشنگی گفته شده:
خداوند زن را آفرید تا به مرد خدمت کند و مرد را آفرید که به زن محبت کند.

در ابتدا:

عزیزم! قربونت برم! چرا انقدر زحمت می کشی!
لوس کردن ساحره!

بعد از 5 سال:

خوبی گلم! غذا درست کردی؟ چه بوی خوبی داره!
دوباره لوس کردن!

بعد از ده سال:

پس این غذا چی شد زن؟ مردیم از گسنگی! کوفت بخوریم بهتر از اینه! ظرف ها رو چرا نشستی؟
کتک زدن ساحره!

بعد از جدایی!:

بری دیگه بر نگردی! راحت شدم از دستت!
نوعی بای بای کردن مسخره که از صد تا کلمه ی زشت هم بد تره!

در همه ی تاریخ ها و شرایط:

میشه اون رو برام بخری؟ این یکی رو میگم! گرون نیست! باور کن! می خری اون رو یا برم خونه ی بابام اینا؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 21 مرداد 1392 10:21
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه ی سوم تاریخ جادوگری

بیل ویزلی به آرامی وارد کلاس شد و در حالیکه با لبخند همیشگی خودش به دانش آموزان اجازه ی نشستن می داد، به طرف تخته سیاه رفت و با چهره ی خندانی شروع به صحبت کرد:

_ امروز یک موضوع هیجان انگیز برای تدریس خواهیم داشت!

و با تکان چوبدستی اش موضوع تدریس در تخته سیاه نوشته شد:

ساحرگان - حق و حقوق 1 !

- آقا اجازه؟ سوختی! حقوق جمع حقه، باید یکیشو میاوردی.

- اوه نه جیمز! حق به معنی چیزایی هست که باید انجام بدن و حقوق هم به معنی چیزایی هست که ما باید برای اونا انجام بدیم؛ یه چیزی تو مایه های یکی از درس های ادبیات فارسی مشنگی! میخواستم امروز بپرسم ازت رتبه ی کنکور مشنگیت رو که با این وضع درس خوندنت فهمیدم!

بیل بعد از تحویل دادن به جیمز، به سمت صندلی خودش حرکت کرد و بعد از نگاه کردن به چهره ی مات و مبهوت از موضوع تدریس ِ دانش آموزان، روی صندلی خودش نشست و تدریسش را شروع کرد:

- ساحرگان از زمان پیدایش نسل انسان هایی که میتوانستند جادو کنند، همیشه نقش مهمی در پیشبرد جامعه ی جادوگری داشتند، چه در زمان های ابتدایی و پیش از تاریخ تصور بشر، و چه در زمان حال! ولی سوال اینجاست، آیا انها همیشه اشخاص مثبتی بودند؟ آیا با آنها در طی این چندین و چند سال به گونه ای رفتار شده است که انجمن حمایت از ساحره ها بزنند؟ و یا طرف دیگر ماجرا، آیا مردان حق داشتند به منظور نادیده گرفتن حقوق ساحرگان زحمت کش، انجمن های آنتی ساحریال تاسیس بکنند؟ در این جلسه و جلسه ی بعد به این موضوعات خواهیم پرداخت!

دانش آموزان بعد از توضیحاتی که از زبان استادشون شنیدند، با اشتیاق خاصی نشسته بودند و بعضی حتی به جلو خم شده بود و به استاد نیمه گرگ خیره شده بودند و منتظر بودند وی تدریسش را ادامه دهد!

- ساحرگان از ابتدای آفرینش به جادوگران زور میگفتند، آنها در کوچکترین مسائلی که پیش می امد، جنگ و دعوا راه می انداختند و با توصل به این حربه که غذای مردان را حاضر نمی کنند و یا در مواردی که مرد بدبخت عاشق آنها بود، با تهدید به ترک کردن آنان، همیشه تسترال خویش را راه میبردند و انواع بلاها را سر آنها می اوردند!

بیل نگاهی به چهره ی خندان پسران میندازه و بیش از پیش به راهی که اومده بود، ایمان میاره و ادامه میده:

- حتی در مواقعی دیده شده که وقتی جادوگری از ارتباط همسرش با دیگر جادوگران نا به کار و معلوم الحال نگران بوده و موضوع را با وی در میان گذاشته، ساحره با استفاده از حربه ی " تو به من اعتماد نداری" سعی کرده اند قضیه را ماست مالی نموده و جمع و جور کنند ولی خب بازم ... چیه؟ این چیه دادی دستم؟

یکی از دختر های ریونکلاو کاغذی به دست بیل میده و بدون هیچ توضیحی به سمت میز خودش برمیگرده. بیل کاغذ رو باز می کنه و با دیدن دست خط ظریف و آشنای روی کاغذ، با ترس و حیرت متن روی کاغذ رو میخونه!

نقل قول:

بیل بعد از خواندن دست نوشته، اون رو توی جیبش میذاره و به صورت تدریسش رو ادامه میده:

- البته نباید هرگز یک طرفه به قاضی رفت! جادوگران نیز در طول تاریخ ساحرگان را اذیت کرده اند؛ حتی شاید بیشتر از ساحرگان! دست بزن جادوگران در طول تاریخ رد های خونینی از خودش به جا گذاشته و هنوز هم میتوان در گوشه کنار دنیای جادوگری، ورد های کروشیو و یا حتی سکتوم سمپراهایی که در اثر دیر حاضر شدن غذا به سمت آشپزخانه روانه میشود!

با حرف های بیل خنده از لبان پسران حاضر در کلاس رخت بر بست و بر روی لبان دختران اتراق کرد!

- ساحرگان در طی دوران های متفاوتی بر ضد جادوگران شوریدند، نمونه ای از شورش ها، تاسیس دفتر ونوس بود که به آداس معروف شد، این اولین حرکت از سری حرکت های انقلابی ساحرگان بر ضد سلطه ی جادوگران بود که به موفقیت رسید و تواسنت از سلطه ی جادوگران بکاهد.
اما جادوگران نیز بیکار ننشستند! تاسیس آجاس یکی از این حرکت های ضد سلطه ی ساحرگان بود! و این روند تمام مدت ادامه داشت که اکنون به صورت انجمن حمایت از ساحرگان در یک سو و انجمن آنتی ساحریال در سوی دیگر مشاهده می کنیم!
برای این جلسه بسه! تکالیف رو یادداشت کنید و برید.

تکالیف:

نکته:
کسانی که طرفدار حقوق ساحره ها هستند، تکلیف خود را در تاپیک سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها ارسال کنند و کسانی که طرفدار حقوق جادوگران میباشند، در همین مکان ارسال کنند!

تکلیف اضافی:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
ارسال شده در: یکشنبه 20 مرداد 1392 23:33
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات جلسه ی دوم تاریخ جادوگری:

در مورد جواب سوال دوم؛ باید توجه می داشتید که چوب خودش یه جنسه، و انواع چوب ها و درخت ها جنس محسوب نمیشن! جواب سوال دوم باید اشاره به جنس های مختلف ماده میداشت؛ به عنوان مثال: چوب و فلز و ترکیبی از این دو و یا حالت های دیگر!

ریونکلاو:

دافنه گرینگراس:
5 + 0 + 6 + 6 + 2 + 5 = 24 امتیاز
حالا دیگه برگه ها رو پخش نمیکنی؟ فکر کردی چون اول از همه تکلیف دادی، من کسر امتیاز از ریونکلاو رو برمیگردونم؟ اشتباه کردی!

اما دابز مرحوم:
5 + 0 + 9 + 10 + 2 + 4 = 30 امتیاز
دیگه من چی بگم بهت که مرحوم شدی؟

الادورا بلک:
5 + 0 + 9 + 8 + 2 = 24 امتیاز + 3 امتیاز بهترین جواب طنز سوال آخر = 27 امتیاز

پادما پاتیل:
5 + 0 + 6 + 2 + 2 + 4 = 19 امتیاز
برای سوال 4 م منم امتیاز بیشتری ندارم!

لینی وارنر:
5 + 0 + 7 + 7 + 2 + 6 = 27 امتیاز
خودتم امتیاز کامل نمیگیری تو سوال دوم! سوالت غلطه کلا! تو رولت گفتی پلک اژدها استفاده شده به عنوان مغز و تو سوال اول اسمشو نبردی!

آماندا بروکل هرست:
5 + 0 + 8 + 6 + 2 + 7 = 28 امتیاز
از جواب سوال سومت خوشم اومد! آفغین!

مجموع امتیازات ریونکلاو: 155 امتیاز

گریفیندور:

چارلی ویزلی:
5 + 0 + 2 + 2 + 2 + 3 = 14 امتیاز
جواب هات خیلی کوتاه بودن!

الستور مودی:
5 + 0 + 10 + 10 + 2 + 4 = 31 امتیاز => 30 امتیاز
جوابت به سوال 4 دقیقا همون چیزی به ذهنم رسیده بود! آفرین!

مینروا مک گونگال:
5 + 0 + 5 + 3 + 2 + 4 = 19 امتیاز
اصلا اون برگه ای رو که بهتون داده بودم رو نخوندی!

گیلدوری لاکهارت:
3 + 1 + 6 + 6 + 2 + 5 = 23 امتیاز
جوابت به سوال دوم ابتکارانه بود، ولی درست نبود!

نویل لانگباتم:
5 + 0 + 5 + 7 + 2 + 5 = 24 امتیاز
رول جالبی زده بودی، خاطرات قدیم رو زنده میکرد.

رون ویزلی:
5 + 0 + 5 + 4 + 2 + 3 = 19 امتیاز

پروتی پاتیل:
5 + 0 + 8 + 7 + 2 + 5 = 27 امتیاز
آواتارت مردانه هم داره؟

جیمز سیریوس پاتر:
5 + 0 + 10 + 10 + 2 + 7 = 34 امتیاز + 5 امتیاز بهترین تکلیف کلاس = 39 امتیاز => 30 امتیاز
چرا موضوعات شخصی رو میای وسط کلاس؟ پیام شخصی جواب ندادن رو گفتن جاش تو کلاس بودن؟
یدونه غلط املایی از نوع جا انداختن داشتم خو، تا بیام درستش کنم وقت ویرایش گذشته بود!

دابی:
5 + 3 + 10 + 10 + 2 + 7 = 37 امتیاز => 30 امتیاز
بابت تنها جواب درست به سوال دوم، و همینطور اینکه همه ی سوالا رو تقریبا کامل جواب داده بودی، نمره ی کامل رو میگیری! دابی خوب ...

مجموع امتیازات گریفیندور: 216 امتیاز

هافلپاف:

ارنی مک میلان:
5 + 0 + 7 + 7 + 2 = 21 امتیاز + 3 امتیاز برای بهترین دلیل علمی سوال آخر = 24 امتیاز

رز ویزلی:
5 + 0 + 7 + 6 + 2 = 20 امتیاز

مجموع امتیازات هافلپاف: 44 امتیاز

اسلیتیرین:

سورس اسنیپ:
5 + 0 + 7 + 9 + 2 + 7 = 30 امتیاز
این آواتارتو عوض کن، اصلا وقتی میبنمش اشک تو چشمام جمع میشه!

آدریان پیوسی:
5 + 0 + 10 + 8 + 2 + 7 = 32 امتیاز => 30 امتیاز

ویلبرت اسلینکرد:
5 + 0 + 10 + 3 + 2 + 5 = 25 امتیاز

سالازار اسلیتیرین:
5 + 0 + 6 + 7 + 2 = 20 امتیاز
تمارض نکن سالاد جان؛ تو ندیدی تکلیف اضافی بود اون رول؟ تکلیف اصلی نبود که! بدون اون هم 30 نمره ی تکلیف کامله!

مجموع امتیازات اسلیتیرین: 105 امتیاز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بیل ویزلی در 1392/5/20 23:40:23

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!