شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ایدهها با توجه به مدّت زمان دوئل که سه روزه به نحوی دادشن که تنها نیاز به پروردن سوژه داشته باشن نه طراحی یه پرسه کامل، نکته دیگه اینه که قرار نیست لزوما طنز باشن که به قول شما فقط با جفتک اندازی بشه پیشبردشون و اگر تقلب محسوب نمیشد براتون نمونههای مختلف از هرکدوم رو مثال میزدم. نکته بعدی اینه که بنده علم غیب ندارم تا ببینم چی به شما میچسبه و چی نمیچسبه، مورد در نظر گرفته شده راجع به سوژهها فقط اینه که هردو یا هر سه طرف بدونن چیه (اساسا سعی کردم از متن کتابها باشه که همه با اون ها آشنان) و اینکه قابل پروردن باشه.
ایده ها ایده های جذابی نیست دوستان. حالا جدا از سختی یا آسونی سوژه که باید رعایت بشه و قبول دارم انتخاب سوژه کارآسونی هم نیست ولی با توجه به این دوتا سوژه که دادین. تاریخ مصرفش گذشته بابا. آدم در موردشون بنویسه اینجوری میشه :
لطفا از ایده های جذاب تری استفاده کنید بهمون بچسبه وگرنه جفتک انداختن و اینا نصف جذابیت کاره.
ترکیب تیم ریونکلاو از اولش یکم به سختی بسته شد چون بچهها دیر جواب میدادن. دیشب چون آندریا نبود و یه نفر کم داشتیم، و از طرفی آخرین مهلت ثبت تیمها بود، جوزفین رو که میگفت اصلا آمادگی و شرایطش رو نداره راضی کردم اسمش بمونه تو تیم و تیم رو ببندیم. آندریا تازه امشب اومد و در جریان قرار گرفت و الان درخواست داریم بهمون اجازه بدین این جابجایی بچهها انجام بشه.
آرتور ویزلی، سوارکار وفادار با اسب نجیبش. سر کادوگان، فیل جنگی مرگبار و خرابکار. فنریر گری بک، قلعه مستحکم و پناه دهنده. (مجهز به منجنیق و برج و بارو، با امکانات رفاهی، تفریحی)
سلام من تازه اومدم تو هاگوارتز و میخوام کلاس و درمانگاه گیاهی خودمو راه بندازم از کجا بایدشروع کنم؟
پروفسور اسپراوت. ظاهراً اینجا رو با هاگوارتز اشتباه گرفتین. تشابه اسمی دارن با همدیگه ولی اینجا یه انجمن رولنویسیه. ترم هاگوارتز هر ساله تابستون یا زمستون برگزار میشه و فعلاً تعطیله. لااقل باید تا تابستون سال آینده صبر کنین، اونوقت درخواستتون رو با مدیر هاگوارتز در میون بذارین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط یوآن آبرکرومبی در 1395/11/15 16:42:14
سلام به مسئول محترم که فکر می کنم تد ریموس لوپین هستین
من اومدم ازتون درخواست کنم که یه سری توضیحات کلی درباره ی کوییدیچ و زمان برگزاریش برام بدین. اینجا اومدم چون جا های دیگه جوابمو نگرفتم.
ممنون میشم اگر جواب بدین .
لوسیوس مالفوی
لوسیوس عزیز!
اینجا قلعه ی هاگوارتز هستش نه مدرسه ی علوم و فنون جادوگری هاگوارتز! می دونم که خیلی از لحاظ اسمی بهم شباهت دارن ولی کوییدیچ مربوط به این انجمن نیست.
در واقع شما باید به اینانجمن مراجعه کنید. کوییدیچ هرسال با شروع کلاس های هاگوارتز آغاز میشه که خب...ترم هاگوارتز تموم شده و طبیعتا کوییدیچ هم تموم شده!
موفق باشین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کریچر در 1395/7/26 23:14:00
اصالت و قدرت برای لحظه اوج ! به یک باره خاموشی ما برای دگرگونی شما ...
بهتر است به یک باره خاموش شد تا ذره ذره محو شد ...
شرارت ماسک های زیادی رو میزنه. اما هیچ کدومش بدتر از تقوا نیست.
هوووم... مجوز میخوام برای یه تاپیک جدید به اسم"کلاس فوق برنامه ی مشنگ شناسی" و خب مشخصا تو کلاس فوق برنامهی مشنگ شناسی برنامههای خیلی علمی و عمیق داریم برای ملت مشنگ نشناس! یه جورایی قراره تک پستی - دنبالهدار باشه, مثل این سریالا که اپیزوداش مستقلن ولی بهم ربط دارن!
آیا بنده وکیلم؟
سلام.
راستش من و دای با هم صحبت کردیم. از اونجایی که این انجمن تاپیک تک پستی زیاد داره و تاپیک پیشنهادی شما هم که تک پستیه، نیازی به زدن تاپیک جدید نیست.
البته من و دای هم دقیقا نفهمیدیم چه اتفاقی توی این کلاس ها قراره بیفته! و خب...اگه بیشتر درباره اش توضیح بدین ممنون میشیم تا ما هم بتونیم راحت تر بررسی کنیم.
سلام مجدد!
ببخشید انقدر تاخیردار شد.
راستش فکر میکنم بهتره بگم سوژه های تاپیک دنباله داره! در عین حال میتونه هر کسی با رعایت خط اصلی سوژه, تک پست هم بزنه در اون راستا و نفر بعدی بتونه راحت ادامه بده.
بذارین با مثال توضیح بدم: استاد مشنگ شناسی میاد و در مورد پرواز به سبک مشنگی درس میده. سوژه از کلاس و اتفاقاتش شروع میشه, تکلیفی که داده میشه و حتی ممکنه بخش عملی هم داشته باشه که مثلا با یک هواپیمای ملخی پرواز کنن و بلاهایی که سرشون میاد تا مثلا با ده پونزده تا پست برسیم به انتهای این سوژه. اینکه میگم میتونه یکی در راستای سوژه تک پست هم بزنه, میتونه به این خاطر باشه که خب کلاس درسه و هر کسی باید مشقشو بنویسه و شاید یکی یهو خواست یه انشا در مورد تاریخ پرواز مشنگی بنویسه.
وقتی سوژهی اول تموم شد, میشه سوژهی مشنگی دیگه ای داد.
اینکه اصرار دارم بهش تاپیک مستقل بدین به این خاطره که به نظرم از دید جادوگرها, دنیای مشنگها خیلی ناشناخته است و در واقع تو این تاپیک میخوایم از این زاویه به دنیای عادی مشنگی خودمون از چشم یک جادوگر نگاه کنیم.
امیدوارم واضح گفته باشم!
سلام.
ایده تون به نظر خوب و جالب میاد. مجوز داده شد. کاملا وکیل هستین!