جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

319 کاربر(ها) آنلاین هستند (210 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
319 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 6 کاربر مهمان
پاسخ به: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: پنجشنبه 3 اردیبهشت 1394 15:46
نمایش جزئیات
آفلاین
عاخر فک کنم میگیرین منو میزنین انقدر تو این تاپیک روزانه ولو ام

میخواستم ببینم چرا من بیست و چهار تا پست دادم اما کنار اکانتم نوشته بیست و یک؟!(وای که چقد من پست دارم )

پ.ن:حالا الان یهو پست هام برمیگرده به حالت عادی،شانس منه دیه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1394 21:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به ریتا:
قالب سایت امکانات زیادی داره و در تلاش هستم که بتونیم از امکانات قالب به شکل درست استفاده کنیم. برای همین موقتاً اون قسمت رو برداشتم. به زودی درست میشه.

به رودولف:
از اونجایی که چت باکس محدودیت پنجاه شکلک رو داره (روی پلتفرم سایت ما ساپورت نمیشه چت باکس)، نمیشه شکلک جدید اضافه کرد. در مورد سایت مشکلی نیست. مساله اینجاست که شکلک های لینک شده به نظر من چندان کارایی و جذابیت لازم رو ندارن. شکلک دوم که بزرگ تر از این حرفاست که به عنوان یه ایتم در ادیتور اسمایلی ها در نظر گرفته بشه. اگه اصرار دارین برای اضافه شدن شکلک اولی به سیستم خود سایت (صرف نظر از چت باکس)، به من یه پیام شخصی بزنید جهت یادآوری در اسرع وقت. این روزا مغزم کوچیک شده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1394 20:21
نمایش جزئیات
آفلاین
میس گانت

ازون جایی که برنامه ریزی اینکارا با منه خودم جواب میدم، جواب دوستان دیگه رو طبق صلاحدید خواهند داد.

ما هر سال یه همچین قراری داریم.. منتها ازونجا که مسئولیتی به عهده ی شخصی نیست، پذیرایی نداریم، جایی رزرو نمیشه و همه چی دوستانه س، بچه های قدیمی دور هم جمع میشدیم.

در هر صورت هم از ما.. و هم از گروه پادکست دمنتور واسه تهیه گزارش حضور دارن توی نمایشگاه.. بنده م که آبزرورم و هر روز هستم مطابق با ساعات کاری فستیوال. حالا اگه دوست دارین دور هم جمع بشین.. مشکلی نیست، اما از طرف سایت حمایت نمیشه و رسمی نیست.

می تونید با دوستانتون صحبت کنید و اگه تعدادتون بیش از 5 نفره تاپیکش رو توی قدح اندیشه بزنید و با بچه های دیگه هماهنگ کنید.

اگه زمانبدی و هماهنگی تون قطعی بود ایشالا ما و دوستان قدیمی هم درش شرکت می کنیم.
صرفن اینو اعلام کنید که میتینگ غیر رسمیه.

شاد باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

" درباره ی اَلـــی "
بز محبوب من اَلکســــاندر
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1394 18:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
شما نمایشگاه کتاب میرین دیگه، نه؟ یه پیشنهاد؛ می شه اونایی که می خوان برن نمایشگاهو با هم هماهنگ کرد تا یه زمان مشخص بریم. اگر حداقل یه ده نفری بیان یه میتینگ جمع و جور میشه، مزیتش هم اینه که خیلی هماهنگی لازم نداره. فقط لازمه یه زمان مشخص تعیین کنیم. اونجا که جا پره واسه قرار گذاشتن!

پی نوشت: خیلی همینطوری گفتم، لازم نیست جواب بدین. فقط خواستم یه جرقه ای ایجاد کرده باشم تو ذهنتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!Home! Sweet Home

خانه ی اصیل و باستانی گانت ها!
ارسال شده در: دوشنبه 31 فروردین 1394 22:36
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام...

یک سوال علمی...اگه بخواییم یه شکلک به شکلک های سایت اضافه بشه یا به شکلک های چت باکس،چه باید بکنیم؟!کجا باید درخواست بدیم؟!کجا ثبت نام میکنن؟!مدارک چی نیاز داره؟!

به عنوان مثال این شکلک و این شکلک!

با تشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 31 فروردین 1394 22:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

یه سوال!
والا قدیما یه زمانی بود بالای قالب یه چیزی شبیه تایمر بود برای این فیلم جدید رولینگ..
الآن اون کوجاست؟
البته خیلی کم پیش میومد نگاهش می کردم ولی به نظرم چیز مفیدی بود.. آدم رو متوجه گذر زمان می کرد!

اگه لینک جداگونه ازش دارین، میشه بزارین؟ کمی نیازش دارم!

با تشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

به امید بازگشتِ سیریوس بلک

گوشه گیرم، باز گشت!
ارسال شده در: شنبه 29 فروردین 1394 21:29
نمایش جزئیات
آفلاین
کمک، بدبخت شدم
دو سه روزه،از پنجشنبه تا الان سرعت سایت برام افتضاحه بطوریکه اصلا باز نمیشه و از بقیه که امشب پرسیدم گفتن سرعت برای اونا کاملا مناسبه
نمیدونین با چه مشقتی به اینجا رسیدم پست بدم که
چت باکس به حدی خرابه که اصلا رفرش نمیشه،پیامایی که خودم میفرستم هم برای خودم نمایش داده نمیشن و حتما باید یه دور کل صفحه رو رفرش کنم ( که البته اونم هزار سال طول میکشه ) که دوروس بشه!
و نکته جالب اینجاست که مشکل از اینترنت من نیست،بقیه سایت ها با همون سرعتی که قبلا باز میشدن باز میشن

ویرایش :مودم رو ری استارت کردم درست شد
با عرض خیطی بالا اوردن و شرمندگی بسیار،اگه بازم مشکلی بود مدیونین فک کنین رو درواسی دارم باهاتون

بلک: :|

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1394/1/29 21:59:50
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1394/1/29 22:00:12
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1394/1/29 22:34:55
ارسال شده در: چهارشنبه 26 فروردین 1394 15:17
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا من الان یه مساله ای رو یادم اومد!

من وقتی تغییر شناسه دادم تو چت باکس هم یه شناسه جدید ساختم به اسم وندلین. بعد الادورا بلک هم هست همچنان. یعنی تست نکردم ولی گمونم میشه واردش شد!
آیا باید الادورا بلک رو حذف می کردم از چت باکس؟ چون خیلی گشتم ولی دکمه ای مبنی بر حذف اکانت نبود توی چیزایی که بهشون دسترسی دارم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 فروردین 1394 12:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پیشنهاد اول شمارو بررسی کردیم که البته تایید نشد. دلیلش رو می تونید از طریق پیغام شخصی پیگیری کنید.

و اما در مورد پیشنهاد دومتون، پیشنهاد خوبیه. جالبه. اما این هم در حال حاضر اجرایی نمیشه. دلیلش اول زمان نامناسبی هست که توش هستیم. دوم اینکه تعداد اعضای سایت به قدری نیست که بخوایم یه بخش جدید اضافه کنیم. فعلا بهتره که تمرکزمون روی بخش های فعال فعلی باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 17 فروردین 1394 16:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
چند تا ایده داشتم که می خواستم به مدیران سایت ابلاغ کنم .

اولیش اینه که یک انجمن با عنوان بانک گرینگوتز درست بشه که در اون تمام اشخاص ثبت نام کنند و یک حساب دارایی درست کنند و هر ماه اون کسی که بیشتر از همه گالیون یا امتیاز برنده بشه عنوان پولدار ترین پولدار ها را نصیب خود می کند .

برای امتیاز جمع کردن اشخاص می توانند در همین انجمن تاپیک هایی را در قسمت های مختلف ارائه بدهند و ناظر یا ناظران محترم ( که ترجیح میدم خودم هم یکی از ناظران باشم به علت اینکه چون ایده مال من هست مطمعنا باهاش بیشتر اشنایی دارم البته هر چی مدیران عزیز بگن ) بر حسب اون چیزی که صلاح میدونند به ان ها گالیون اهدا می کنند ( البته شایان ذکر است که در عنوان ذکر می شود که مثلا برای تاپیک ها بین 10 تا 30 گالیون مثلا به ارائه دهندگان تاپیک ها تعلق می دهند و ناظر یا ناظران محترم بسته به تاپیکی که ارائه می دهند مقدارگالیون اصلی را که بین این اعداد باشد را می دهند . البته راه دیگری برای جمع کردن گالیون وجود دارد که به علت مرتبط بودن با ایده ی دوم بنده در انجا توضیح می دهم .

البته افرادی که ثبت نام می کنند با سرمایه ی صفر شروع نمی کنند و رییس یا رییسان بانک که همان ناظران محترم باشند به ان ها 100 گالیون برای شروع می دهد . و ناظران می توانند در قسمتی اون گالیون هایی که افراد می گیرند را به حسابشان بیفزایند .

ایده ی دوم که مرتبط با موضوع بالایی است این است که در انجمن مدرسه ی دورمشترانگ افراد مراجعه کنند و نسبت به شغلی که میخوان ( مثلا تدریس که خود باز شاخه های مختلفی دارد و یا کاراگاه و مصاحبه گر و منتقد و وکیل و ریاست های قسمت های مختلف وزارتخانه و ... ) به اون سوالاتی که ناظر یا ناظران محترم ( که باز ترجیح میدم خودم هم جزوشان باشم دلیلش هم اشنایی بیشتر خودم نسبت به دوستان دیگرم است که البته باز هر جور مدیران صلاح بدونند ) در قسمت های مختلف ( یعنی برای شغل های مختلفی باید به قسمت های مختلفی در مدرسه دورمشترانگ مراجعه کنند ) قرار داده اند پاسخ صحیح بدهند و پس از قبولی کهخود ان مدارک مختلفی مثل لیسانس و فوق لیسانس و از این قبیل دارد نسبت به مدرکی که گرفته اند حقوق هفتگی دریافت می کنند که به حسابشان در بانک گرینگوتز واریز می شود .

به نظر من این تغییرات باعث جذاب تر شدن سایت و قسمت ایفای نقش شده و از طرفی باعث می شود که مثلا همه اشخاص برای وکالت هری پاتر ثبت نام نکنند و فقط کسانی که مدرک وکالت دارند بتوانند ثبت نام کنند و نسبت به مدرکی که دارند میتوانند از هری پاتر مبلغ مورد نظر خود را دریافت کرده .

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!