اینجا محلی است برای گفتن خطاها ، اشتباهات؛تشویق ها،نقاط ضعف و قوت شخصیت طرف در ایفای نقش
نقل قول:
رون ویزلی نوشته اند:
اگر حرفت با مدیراست،اینجا جاش نیست.برو بلیت بفرست.
اگر حرفت با کاربراست،پس چرا خطاب به مدیران حرف میزنی و در آخر از مدیران درخواست میکنی؟
این تاپیک برای این باز شده بود که اعضای ایفای نقش در مورد خود ایفای نقش با هم صحبت کنند و در مورد رول های هم نظر بدن.
همون ابتدا بلیت زده شده، اینطور هم که میبینم گویا یکی از مدیران بلیت رو بستن. با شما هم کاری نداشتیم که اینجا نظرتو میگی، اصلا اهمیتی نداره شما چه نظری داره، چون اصلا به شما ربطی نداره.
این پست رو ارسال کردم تا کاربر بیاد خودش توضیح بده،نه اینکه شما نظر بدی، بحث به هیچ فردی غیر از خود آراگوگ، پرسی و مدیران ربطی نداره.
نقل قول:
باب یه رول،فقط یه روله.اگر اونجا نوشته خر،و منظورش پرسی ویزلیه،منظورش فقط و فقط شناسه ی پرسی ویزلیه.به نظر من هم پرسی ویزلی یه خر فضوله.برای اینکه بهتون اثبات بشه،برید کتاب هری پاتر رو با دقت بخونید.
چرا خودتو گول میزنی؟!کتاب؟ نگو خنده ام میگیره، والله تو پست آراگوگ اشاره شده به مسائل سایت و این برمیگرده به پرسی ویزلی سایت، نه پرسی ویزلی کتاب، چون ندیدیم توی کتاب کاراکتر پرسی ویزلی بازرس هاگوارتز باشه یا توی شورای هاگوارتز!
توجیه مناسبی نبود.
نقل قول:
سیریوس بلک نوشته اند:
اگر خواستار پاک شدن پست هستید، میتونید به نظارت انجمن رجوع کنید. در حیطه وظیفه مدیران نیست این امر.
گرفتن دسترسی کاربر هم همونطور که قطعا میدونید راهش بلیت زدن به مدیرانه.
اینجا جای پست زدن برای بحث کردنه(که من نشونهای ازش ندیدم).
گفتم که دفعه بعدی رعایت کنید.
اتفاقا بلیت هم زده شده، و این خودش گوشزدی برای ناظر اون انجمن که شما بودید هستش، می بایست در اولین فرصت پست ایشون رو دیلیت می کردین. موضوع اینه آزادی انجمن شما تا این حده که میان اینطور می نویسن توش.
دقیقا برای بحث کردنه، از آراگوگ من توضیح خواستم و این کاملا مجازه و خلاف سیستم این تاپیک نیست. در مورد یکی از پست های ایفای نقشه.
نقل قول:
بلیز زابینی نوشته اند:
برعکس ... دنباله اینجور بحث های الکی رو گرفتن و نصیحت های ریش سفیدانه وضعیت تاپیک رو به این روز انداخته. اگر روی این مسائل پافشاری الکی نکنید بحثیم درست نمیشه که وضع تاپیک اینجوری بشه.
همینه دیگه، ماست مالیش کنید بره، نه این امکان نداره، موضوع اینه که توهین شده. و باید آراگوگ توضیح قابل قبولی رو ارائه بده، در غیر این صورت باید هم باهاش برخورد بشه.
نقل قول:
سر بارون خون آلود نوشته اند:
حالا من در کار پروفسور کوئیرل که تصمیم گرفته فقط با شکایت پرسی ویزلی با این پست برخورد کنه....هیچ دخالتی نمیکنم
ولی کسایی که منو میشناسن و مدیریت منو دیدن میدونن برای من شکایت طرف مهم نیست چون به نظر من اصلا نباید اینگونه مسائل و له کردن دیگران در پستای ایفای نقش همه گیر بشه
(مثل کسی که دزدی میکنه و صاحب مال طرف رو میبخشه ولی باز هم طرف مدتی رو در زندان به سر میبره)
در مورد اینکه در بعضی از رولها با شخصیتها بازی میشه:
به نظر من اینکار نوعی توهین به سایته( که فرصت ابراز آزادانه مطالب رو به کاربرش میده)
کسی که وارد این سایت میشه میخواد از سایت لذت ببره و ما باید کاری کنیم که همه از سایت لذت ببرند
به نظر من هم جوابی کامل تر از این نمی شد پیدا کرد برای این موضوع.
خلاصه سایرین که اینجا دخالت کردن، در کل بهشون ربطی نداره، من اعتراض دارم به این کاربر و پستشون، معتقدم باید برخوردهای لازم صورت بگیره و فقط خود آراگوگ باید توجیه قابل قبولی رو ارائه بده.
به آراگوگ:
من نقل قول هایی از پست شما در هالی ویزارد گرفتم، شما اومدی اینجا چیز دیگه ای گفتی، باید با توضیحات منطقی و مناسب تک تک نقل قول ها رو جواب بدی و توضیح بدی.
به بقیه:
شرمنده بعضی ها، از این به بعد من اگر از این شکل پست ها در ایفای نقش سایت ببینم باز هم به همین شکل توضیح میخوام. نه به عنوان مسئول، به عنوان یک عضو از ایفای نقش.
با تشکر
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج