جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

51 کاربر(ها) آنلاین هستند (40 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
51 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 2 مرداد 1387 12:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اینجا محلی است برای گفتن خطاها ، اشتباهات؛تشویق ها،نقاط ضعف و قوت شخصیت طرف در ایفای نقش

نقل قول:

رون ویزلی نوشته اند:

اگر حرفت با مدیراست،اینجا جاش نیست.برو بلیت بفرست.
اگر حرفت با کاربراست،پس چرا خطاب به مدیران حرف میزنی و در آخر از مدیران درخواست میکنی؟
این تاپیک برای این باز شده بود که اعضای ایفای نقش در مورد خود ایفای نقش با هم صحبت کنند و در مورد رول های هم نظر بدن.

همون ابتدا بلیت زده شده، اینطور هم که میبینم گویا یکی از مدیران بلیت رو بستن. با شما هم کاری نداشتیم که اینجا نظرتو میگی، اصلا اهمیتی نداره شما چه نظری داره، چون اصلا به شما ربطی نداره.

این پست رو ارسال کردم تا کاربر بیاد خودش توضیح بده،نه اینکه شما نظر بدی، بحث به هیچ فردی غیر از خود آراگوگ، پرسی و مدیران ربطی نداره.

نقل قول:

باب یه رول،فقط یه روله.اگر اونجا نوشته خر،و منظورش پرسی ویزلیه،منظورش فقط و فقط شناسه ی پرسی ویزلیه.به نظر من هم پرسی ویزلی یه خر فضوله.برای اینکه بهتون اثبات بشه،برید کتاب هری پاتر رو با دقت بخونید.

چرا خودتو گول میزنی؟!کتاب؟ نگو خنده ام میگیره، والله تو پست آراگوگ اشاره شده به مسائل سایت و این برمیگرده به پرسی ویزلی سایت، نه پرسی ویزلی کتاب، چون ندیدیم توی کتاب کاراکتر پرسی ویزلی بازرس هاگوارتز باشه یا توی شورای هاگوارتز!
توجیه مناسبی نبود.

نقل قول:

سیریوس بلک نوشته اند:

اگر خواستار پاک شدن پست هستید، می‌تونید به نظارت انجمن رجوع کنید. در حیطه وظیفه مدیران نیست این امر.
گرفتن دسترسی کاربر هم همونطور که قطعا می‌دونید راهش بلیت زدن به مدیرانه.
اینجا جای پست زدن برای بحث کردنه(که من نشونه‌ای ازش ندیدم).

گفتم که دفعه بعدی رعایت کنید.

اتفاقا بلیت هم زده شده، و این خودش گوشزدی برای ناظر اون انجمن که شما بودید هستش، می بایست در اولین فرصت پست ایشون رو دیلیت می کردین. موضوع اینه آزادی انجمن شما تا این حده که میان اینطور می نویسن توش.
دقیقا برای بحث کردنه، از آراگوگ من توضیح خواستم و این کاملا مجازه و خلاف سیستم این تاپیک نیست. در مورد یکی از پست های ایفای نقشه.

نقل قول:

بلیز زابینی نوشته اند:

برعکس ... دنباله اینجور بحث های الکی رو گرفتن و نصیحت های ریش سفیدانه وضعیت تاپیک رو به این روز انداخته. اگر روی این مسائل پافشاری الکی نکنید بحثیم درست نمیشه که وضع تاپیک اینجوری بشه.

همینه دیگه، ماست مالیش کنید بره، نه این امکان نداره، موضوع اینه که توهین شده. و باید آراگوگ توضیح قابل قبولی رو ارائه بده، در غیر این صورت باید هم باهاش برخورد بشه.

نقل قول:

سر بارون خون آلود نوشته اند:

حالا من در کار پروفسور کوئیرل که تصمیم گرفته فقط با شکایت پرسی ویزلی با این پست برخورد کنه....هیچ دخالتی نمیکنم
ولی کسایی که منو میشناسن و مدیریت منو دیدن میدونن برای من شکایت طرف مهم نیست چون به نظر من اصلا نباید اینگونه مسائل و له کردن دیگران در پستای ایفای نقش همه گیر بشه
(مثل کسی که دزدی میکنه و صاحب مال طرف رو میبخشه ولی باز هم طرف مدتی رو در زندان به سر میبره)
در مورد اینکه در بعضی از رولها با شخصیتها بازی میشه:
به نظر من اینکار نوعی توهین به سایته( که فرصت ابراز آزادانه مطالب رو به کاربرش میده)
کسی که وارد این سایت میشه میخواد از سایت لذت ببره و ما باید کاری کنیم که همه از سایت لذت ببرند

به نظر من هم جوابی کامل تر از این نمی شد پیدا کرد برای این موضوع.

خلاصه سایرین که اینجا دخالت کردن، در کل بهشون ربطی نداره، من اعتراض دارم به این کاربر و پستشون، معتقدم باید برخوردهای لازم صورت بگیره و فقط خود آراگوگ باید توجیه قابل قبولی رو ارائه بده.

به آراگوگ:

من نقل قول هایی از پست شما در هالی ویزارد گرفتم، شما اومدی اینجا چیز دیگه ای گفتی، باید با توضیحات منطقی و مناسب تک تک نقل قول ها رو جواب بدی و توضیح بدی.

به بقیه:

شرمنده بعضی ها، از این به بعد من اگر از این شکل پست ها در ایفای نقش سایت ببینم باز هم به همین شکل توضیح میخوام. نه به عنوان مسئول، به عنوان یک عضو از ایفای نقش.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]اینیگو ایماگو[/fa][en]ΙΜДĠΘ[/en] در 1387/5/2 12:19:22
"Severus...please..."
تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 22:46
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم ... ببینم نکنه من اشتباه می بینم یا شما اشتباه موضوع رو درک کردین؟
ببینید اول به اونایی که فکر کردن منظور من شخص حقیقی پرسی ویزلی هست باید بگم که اشتباه کردن ... درسته ولی ببینید من پرسی رو یک گروه حساب کردم ... یک گروه از کاربرا ... منظور من پرسی ویزلی حقیقی نبود ( متاسفم من اسمتون رو بلد نیستم ... واسه همین حقیقی می گم ) منطور من یک گروه از کاربرایی بود که خب من ازشون خوشم نمیومد . می خواستم بکشمش به رول ، به فیلم. اشتباهه اگر بخواین بگین که منظور فیلم پرسی ویزلی بوده!

در ضمن من حاضرم همین جا اگر به پرسی حقیقی توهینی شده معذرت خواهی کنم ... بلاک و اینا هم برام مهم نیست...

و ببینید من تو کف یک چیزی موندم ... اینکه هرچی میشه میرین سر بلاک ... چرا شما نمیرین و پست رو پاک نمی کنین ؟ چرا شخصیتش رو له نمی کنین ...؟ چرا میرین سر بلاک منفور؟ عجیبه!

کلماتی مثل باید قانون بدم ، یا وجود در کارهای دیگر ، تنها مربوطه به شخصیت پرسی حقیقی نیست ... خیلی های دیگه هستن... شما دارین گندش می کنین ، بدجور!

ببینید اگر منظور من پرسی ویزلی حقیقی بود ، همون اول جای اسامی نمی نوشتم ، مجهول ، شاید باس مینوشتم عام ، یا چی دیگه ... ولی منظورم عام بود!نه مجهولی پرسی حقیقی!

باز هم یک معذرت خواهی گنده به پرسی اگر فکر میکنه فقط مربوطه به شخص ایشون بوده
و یک معذرت خواهی هم به هافل

اگر فکر می کنید ، بلاک بهترین راهه ... منم باید مثل شما فکر کنم ... قانون جادوگران همینه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی �
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 19:53
نمایش جزئیات
آفلاین
ببینید
در اینگونه مسائل هر مدیری روش خاص خودشو داره

از اونجایی که من عملا در سایت هیچگونه مسئولیت عملی ندارم...در این مسئله دخالت نکردم و فقط اطلاع دادم

در نتیجه لازم نبود نکته ای یادآوری کنم(قابل توجه رون ویزلی)

شاید اگر ایماگو یه بلیت میزد حالت بهتری داشت و یا در پستش فقط اون پست رو به نقد می کشید و درخواست حذف پست یا بستن شناسه فرد را نمیکرد
-----------
حالا من در کار پروفسور کوئیرل که تصمیم گرفته فقط با شکایت پرسی ویزلی با این پست برخورد کنه....هیچ دخالتی نمیکنم
ولی کسایی که منو میشناسن و مدیریت منو دیدن میدونن برای من شکایت طرف مهم نیست چون به نظر من اصلا نباید اینگونه مسائل و له کردن دیگران در پستای ایفای نقش همه گیر بشه
(مثل کسی که دزدی میکنه و صاحب مال طرف رو میبخشه ولی باز هم طرف مدتی رو در زندان به سر میبره)

من اگه مدیر انجمن بودم به شدت به طرف تذکر میدادم و در صورت تکرار شناسه طرف رو میبستم...کاری که بارها(جتی با دوستان خودمم) کردم
--------
در مورد اینکه در بعضی از رولها با شخصیتها بازی میشه:
به نظر من اینکار نوعی توهین به سایته( که فرصت ابراز آزادانه مطالب رو به کاربرش میده)
کسی که وارد این سایت میشه میخواد از سایت لذت ببره و ما باید کاری کنیم که همه از سایت لذت ببرند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 19:41
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اممم ... ممنون از دوستانی که حرفشونو زدن ، نمیخواستم پست بزنم ، ولی خب !

نقل قول:
در مورد این پست حتما اقدام مقتضی صورت میگیرد
من این موضوع رو در انجمن مدیران مطرح میکنم و حتما با فرد مذکور(در صورت به تایید رسیدن اشتباه ایشان) برخورد خواهد شد

ممنون از رسیدگیت خوشتیپ

لذت میبرم که وقتی که نیاز هست واقعا ، حضور پیدا میکنی و حرفتو میزنی

نقل قول:
باب یه رول،فقط یه روله.اگر اونجا نوشته خر،و منظورش پرسی ویزلیه،منظورش فقط و فقط شناسه ی پرسی ویزلیه.به نظر من هم پرسی ویزلی یه خر فضوله.برای اینکه بهتون اثبات بشه،برید کتاب هری پاتر رو با دقت بخونید.

اممم ... فکر میکنم منظورت شخصیت پرسی ویزلی بود ، چون شناسه پرسی برای منه ! امم ... با توجه به شناختی که توی این چند روز عضویتت ازت دارم و با توجه به اینکه استدلال های خوبی داره عجیبه این حرف ! من که جایی از کتاب ندیدم شخصیت پرسی ویزلی بیاد توی دفتر بازرسین حرفی بزنه ، یا تاپیکی داشته باشه که سوال بپرسه توش ! اگه صفحشو بگی ممنون میشم

نقل قول:
اگر خواستار پاک شدن پست هستید، می‌تونید به نظارت انجمن رجوع کنید.

فکر نکنم اینطوری باشه ، چون ناظر انجمن اختیاراتش در اون حد نیست بر خلاف گذشته ، و ممکنه اگر ناظر بخواد اقدامی کنه ، بعدا مدیر عذرش رو بخواد و اینطوری توی درد سر میفتی ، به این خاطر بهتر بود تو انجمن نظارتت زده نشه .

نقل قول:

من چند تایی اینجا پست زدم و به دعواهای خاصی منجر شدن ، باور کن من تو هیچ کدومش نگفته بودم که بیاید بریزید بحث کنید . چرا پس اینطوری شد بعدش ؟

نقل قول:
اگه پرسی فکر میکنه این پست توهین به شخص ایشونه میتونه بلیت ارسال کنه تا مدیران رسیدگی کنن در غیر این صورت این پست توهین تلقی نمیشه حتی اگه همه سایت اعتراض کنن

ممنون از کوییرل عزیز بابت رسیدگیش که همیشه خاصه و باعث میشه ملت دیگه حرف نزنن

در مورد اون پست آراگوگ من بلیت زدم ... پست زیاد خورده اینجا در مورد من ! ولی متاسفانه قدرت رول نویسی یا قدرت بحثی توشون دیده نشده ... آراگوگ عزیزم ، اگر میخوای بحث کنی ، کسی رو بکوبی ، توهین کنی یا ... سعی کن به فنون بحث مسلط بشی ، اینطوری میتونی پستی بزنی که علاوه بر اینکه هیچ چیزی توش معلوم نیست و هیچکسی نمیتونه بهش ایرادی بگیره و کاملا من رو بسوزونه ضمنا این اسامی و این طرز نوشتن اصلا درست نیست ، همین هاست که کیفیت ایفای نقش رو میاره پایین ، به عنوان راهنمایی اینجا میتونی پرسی رو به جای خر ، مثلا یه پرس در نظر بگیری ! آره یه پرس غذا و اینکه بهتره طوری بنویسیم که اگر میخوایم توهینی کنیم ، توهین لا به لای رول باشه ، نه رول لا به لای توهین

ممنون از نظر و حرف های اینیگوی عزیزم که گفتنی ها رو گفت ، واقعا لحن حرف زدنش تاثیر گذاره

ویرایش :
همونطور که دنیس عزیزم گفت این پست از طرف هافلپاف نبوده و در نتیجه این پست توی روابط صلح آمیز گریفیندور و هافلپاف تاثیری نداره . البته امیدوارم دیگه از این پستا نخوره که من شخصا اگه ببینم ، همین دنیسو فقط میکنم سوژه کلاس خصوصی دامبلدور خودشم که کلی دوست داره توی رول پسر باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/5/1 19:43:18
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 19:37
نمایش جزئیات
آفلاین
هومك... پست اراگوگ رو خيلي دير ديدم وگرنه حتما مانع زدنش ميشدم!
فقط به خاطر مضمون پستش كه به هافل مربوطه خواستم يه پست بزنم كه بگم كه اين پست از طرف هافليا نيست و اي كاش زودتر ميديدم اين پستو تا بتونم از اين فجايع جلوگيري كنم!
خلاصه اينكه اين پست به ما ربطي نداره! هر جا ببينم كسي گفت كه اين پست از طرف همه هافلياس با پشت درست ميزنم تو دهنش پر خون شه!

هافليا خيلي با ادب هستن و توهين تو كار ما نيست و اينا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 19:13
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه پرسی فکر میکنه این پست توهین به شخص ایشونه میتونه بلیت ارسال کنه تا مدیران رسیدگی کنن در غیر این صورت این پست توهین تلقی نمیشه حتی اگه همه سایت اعتراض کنن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 18:48
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
متاسفانه سربارون عزیز هم نکته ی بالا را به شما یاد آوری نکرد.همین یاد آوری نکردن ها باعث شده که وضعیت این تاپیک چنین بشه.

برعکس ... دنباله اینجور بحث های الکی رو گرفتن و نصیحت های ریش سفیدانه وضعیت تاپیک رو به این روز انداخته. اگر روی این مسائل پافشاری الکی نکنید بحثیم درست نمیشه که وضع تاپیک اینجوری بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 18:39
نمایش جزئیات
آفلاین
اینیگوی عزیز!

نقل قول:

مدیریت محترم سایت، خواهشمندم ابتدا این پست رو به جهت توهین هایی که شده حذف کنند.به نظرم خلاف قوانین سایت هستش. همچنین دسترسی این کاربر رو از ایفای نقش بگیرند.

اگر خواستار پاک شدن پست هستید، می‌تونید به نظارت انجمن رجوع کنید. در حیطه وظیفه مدیران نیست این امر.
گرفتن دسترسی کاربر هم همونطور که قطعا می‌دونید راهش بلیت زدن به مدیرانه.

گفتم که دفعه بعدی رعایت کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 18:27
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من کار آراگوگ درست نبوده.تنها به این دلیل که وجود خر در اون رول،مطابق با دیگر شخصیت های رول نیست و مطابق با داستان نیست.
اما اگر دیگر شخصیت های رول هم حیوان بودند،از نظر من نوشتش هیچ مشکلی نداشت...

اما بیش از آراگوگ،من از اینیگو شکایت دارم.
چون قبل از آنکه این پست رو بخونم،نمیدونستم "خر" در اون نوشته به چه فردی برمیگرده.الان که توضیح داد فهمیدم و قطعا خیلی ها شبیه من هستند.

و در ضمن این حرکت نهایت عقده ای بازیه:
نقل قول:
همانطور که زمانی کاربر مرلین کبیر علیه من اینجا اعتراضی ثبت کردند و خواستار اخراج من از ایفای نقش برای مدتی شدند و این اعتراض بدون درنگ مورد تایید مدیران قرار گرفت.

تا کی میخوایم شاهد خاله زنک بازی و این حرکات بچه گانه توی رول باشیم،نمیدونم.

قطعا با یکی دوبار نادیده گرفتن،هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
از کاسه ی داغ تر از آش هم کمی تا حدودی خوشم نمیاد و میدونم خیلی از اعضای ایفای نقش هم خوششون نمیاد.
شما هم معلوم نیست به دنبال راضی کردن مدیرانی،یا راضی کردن کاربران.
اگر حرفت با مدیراست،اینجا جاش نیست.برو بلیت بفرست.
اگر حرفت با کاربراست،پس چرا خطاب به مدیران حرف میزنی و در آخر از مدیران درخواست میکنی؟
این تاپیک برای این باز شده بود که اعضای ایفای نقش در مورد خود ایفای نقش با هم صحبت کنند و در مورد رول های هم نظر بدن.

متاسفانه سربارون عزیز هم نکته ی بالا را به شما یاد آوری نکرد.همین یاد آوری نکردن ها باعث شده که وضعیت این تاپیک چنین بشه.

لذا از همینجا اعلام میکنم اینیگو جان،که این پستت باعث شد سوژه ی جدیدی از برای رول به وجود بیاید(هرچند انقدر سوژه به رول دادی که دیگه عادیه)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رون ویزلی در 1387/5/1 18:36:50
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3306&forum=9&post_id=197138#forumpost197138]به روی واژه ی Delete کلیک کرد تا خاطرات بد را از خانه های اندیشه اش پا
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 18:16
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد این پست حتما اقدام مقتضی صورت میگیرد
من این موضوع رو در انجمن مدیران مطرح میکنم و حتما با فرد مذکور(در صورت به تایید رسیدن اشتباه ایشان) برخورد خواهد شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1387/5/1 18:21:12
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!