جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

30 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
30 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: شنبه 29 دی 1386 15:33
نمایش جزئیات
آفلاین
هين سلام
اين بيمه ميتونه كارايي هاي بيشتري داشته باشه! چون مثلا بعضي ها از سايت يه مدت ميرن بعد برميگردن و حذف شناسه و اينا هم نميشن!

* رفتن يكي از اعضاي تيم (يعني نياد تو سايت اصلا) در حين مسابقات به مدت 30 روز!

البته نه اينكه يارو بياد تو سايت اما شركت نكنه تو مسابقات! نه!
وقتي يارو اصلا تو سايت ورود نكرده يه ماه!
اينجوري تيم يكي از بازيكناشو برا تقريبا چهار مسابقه از دست ميده! من خودم به وضوح ديدم بعضي ها يهو ميبيني بي خبر ميرن و نميان در مدت مسابقات! مثال هم بزنم؟

این مورد رو نمیتونم قبول کنم ، البته اگر کسی توی هیچ یک از مسابقات لیگ شرکت نکنه ، هزینش رو به موجودی تیمش اضافه میکنم و قیمت خود بازیکن رو صفر میکنم !

ولی نمیتونم این مورد رو به عنوان بیمه حساب کنم ، چون ممکنه یکی فقط توی یه مسابقه یا دو مسابقه شرکت نکنه و من نمیتونم هزینش رو بدم ، در واقع این به عهده کاپیتانه که با بازیکناش هماهنگی انجام بده که باشن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/29 16:10:24
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: شنبه 29 دی 1386 14:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
پرسی جان پست اول تاپیک به هیچ عنوان نگفته که برای رای دادن باید دلیل هم بیارن بچه ها مگرنه میاوردن!...اوکی؟

اینم نقل قولش...دیدی؟!

یا باید اولش بگی یا باید تا آخرش پاش وایستی!....جوابمو بده حالا!

تو پست اول اون تاپیک به هیچ وجه نگفته شده که برای رای هاتون دلیل بیارین فقط گفته رای بدین!...جوابمو بده حالا!...نمیتونی برو پست آخرتو پاک کن بقیه هم بیان رای بدن!(دستوری نبود این یه تیکه...نظرمو گفتم!)

خیلی خنده داره ! فکر میکنم برای همه جا افتاده که رای که میدن باید با دلیل باشه ! در ضمن دقت نکردی که کسایی که رای دادن این مورد توی نظرشون بوده ، چون فقط اسم فرد مورد نظر رو ننوشتن و توضیح هم دادن ، من از توضیحاتشون اشکال گرفتم ، توضیح باید درباره پست های بازیکن باشه ، نه اینکه طرف بیاد توی توضیح رایش بنویسه ، ایکس خوب بود ، ایگرگ خوب بود ، ولی این چون کاپیتان بود بهتر بود !

اگر همه کسایی که رای دادن ، فقط میومدن اسم فرد مورد انتخابشون رو مینوشتن ، من الان این حرفت رو قبول میکردم و رای ها رو حساب میکردم !

در ضمن ، تا حالا انتخابات بدون دلیل انجام نشده توی جادوگران ! اگر قرار بود بدون دلیل باشه ، من خودم بهتر از دیگران میتونم فرد بهتری رو انتخاب کنم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: شنبه 29 دی 1386 13:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
تمامی کوییدیچ بازان گرامی می توانند تا تاریخ دوم بهمن ماه در این تاپیک ، به کاندیدای مورد علاقه خود رای دهند.دقت فرمایید که فقط بازیکنان کوییدیچ شرکت کننده در لیگ دوم و بازیکنانی که نامشان در لیست بازیکنان کوییدیچ ثبت شده است .رای دیگر عزیزان برای انتخاب بهترین بازیکن کوییدیچ لیگ دوم ، منظور نخواهد شد.

پرسی جان پست اول تاپیک به هیچ عنوان نگفته که برای رای دادن باید دلیل هم بیارن بچه ها مگرنه میاوردن!...اوکی؟

اینم نقل قولش...دیدی؟!

یا باید اولش بگی یا باید تا آخرش پاش وایستی!....جوابمو بده حالا!

تو پست اول اون تاپیک به هیچ وجه نگفته شده که برای رای هاتون دلیل بیارین فقط گفته رای بدین!...جوابمو بده حالا!...نمیتونی برو پست آخرتو پاک کن بقیه هم بیان رای بدن!(دستوری نبود این یه تیکه...نظرمو گفتم!)

در مورد مسئله ی "ترین ها" هم باید بگم که کاملا حرکت مدیر اشتباه بوده و اعضا میتونستن با بلیت زدن مدیر رو مجازات کنن...میدونستی؟...کاملاً اشتباه بوده و همون طور که خودت دیدی حتی معذرت خواهی هم کردن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: جمعه 28 دی 1386 17:50
نمایش جزئیات
آفلاین
ها ... گفتین کمیت یاد یه چیزی افتادم .
آقا راست میگه دیگه ...چه وضعشه ؟ ...باید به فعالیتی که هر فرد داشته توجه بشه و به هر پستی که زده یه امتیازی داده بشه .
مثال : کورممد میانگین امتیازاتش شده دویست ، 5 تا هم پست زده ، یه امتیازی برای زدن هر پست در نظر بگیرین (مثلا 50 !) و بعد اونو به میانگین اضافه کنین .

توضیحات :
میانگین : 200
تعداد پست : 5
امتیاز هر پست : 50
سرجمع : 50 رو ضربدر 5 کنین ببینین چند میشه من الان حضور ذهن ندارم .
بعد اون امتیازو اضافه کنین به میانگین تا این طوری یه عضو ارزشی بوقی با یه پست نیاد بشه 200 و یه بدبخت دیگه بعد یه عمر فعالیت بشه بوق .

در کل : خواهشمند است نحوه امتیاز دهی و اینا شدیدا مورد بازبینی قرار داده گردد .

نحوه حساب شدن امتیازات گفته شده ، ما هم وقت این رو نداریم که مجددا 500 پست رو باز بینی کنیم ، در نتیجه همینطور که حساب شده میمونه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/28 18:11:50
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 28 دی 1386 17:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اولا اینکه ، پستهاتون رو خلاصه کنید ، حوصله خوندن پونصد خط رو ندارم !

دوما اینکه ، خطاب به همه میگم که مجددا در مورد نظر سنجی سوالی پیش نیاد .

نظر دادن باید با دلیل موجه باشه ، اسکاور در مورد ترین ها حرف زد که باید بگم نظر کوییرل متین بود ، کسی که میخواد رای بده باید دلیل رایش موجه باشه ، مثلا یکی رای داده به من و نوشته پرسی ویزلی ! خوب اهمیتی نداره که من یک روز ناظر باشم یا 1 سال ، دلیل باید موجه باشه ، مثلا من به دلیل اینکه ایشون این کار و این کار و این کار رو کرد بهش رای میدم ؛ این رای گیری هم همینطوره ، اگر قرار باشه بیایم بگیم خوب اسکاور خیلی بچه باحالیه ، پس رای میدیم ؛ دنیس خیلی برای تیم زحمت کشید پس رای میدیم !

دلیل باید موجه باشه ؛ مثلا : من بدلیل داشتن مسئولیت کاپیتانی و هماهنگی ، نوشتن پستهای طولانی ای که سطح عالی و خوب از طرف شما دریافت کردن ، رعایت موارد نگارشی ، چهره پست مناسب ، وجود طنز یا جدی مناسب . به ایکس رای میدم !

این دلیل نمیشه برای من !

جواب خاص دیگه ای لازم نیست ، اگر کسی توی رای گیری شرکت کرد و این موارد رو رعایت کرد که هیچی ، در غیر اینصورت خودمون یک نفر رو معرفی میکنیم و دیگه انتخابات دیگه ای برگزار نمیشه ! قرار نیست که هر انتخاباتی برگزار میشه مثل انتخابات ترین ها ارزشی و مسخره بشه !!

همین !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 28 دی 1386 12:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به تو اي داور خبيث()!(اين يه صفت رو به معناي خوبش بخونيد،اگرچه صفت خوبي نيست اصلا!)

ايول..اسكاور از من زودتر اقدام كرد..عجب!

خب آقاي داور،اينكه ملت ميان و به يكي ديگه راي ميدن اصلا به شما ربطي نداره..ببين كلا نظر سنجي يعني اينكه شما ببيني از نظر ملت برترين بازيكن كوييديچ كي هست.ديگه اينكه من به داداشم راي ميدم،به خالم راي ميدم يا كلا به يه آشنا راي ميدم مثلا ديگه ربطي به شما نداره..ميتونستي اصلا نظر سنجي نذاري و خودت يكي رو انتخاب كني.بوق بر تو،يه ذره دموكرات باش مرتيكه بوقي !

بعد هم يه موضوع ديگه اين وسط هست.چرا شما به اين موضوع فكر نميكني كه يه نفر مياد به هم تيمي خودش راي ميده،شايد واقعا اون هم تيميش لايق اون عنوان هست.براي مثال اگر اسكاور براي اين عنوان مناسب هست،فرد هم تيميش فقط به دليل اينكه باهاش تو يه تيم عضوه نميتونه بهش راي بده!؟اين يه ذره ظلم نيست؟

بعدش هم يه فردي با عضويت تو يه گروهي يه چيزايي رو ميدونه كه ممكن من و تو ندونيم و به همون دلايل داره به هم تيميش راي ميده.چون مثلا ديده كه اين شخصيت چقدر فعاليت كرده يا مثلا كل پست هاي اون تيم رو اين نوشته و از اينجور موارد.به هر حال شما دلايلي داره كه نميخواد جلوي عموم بگه ولي ميدونه واقعا اين شخصيت حقش هست.حتما بايد بياييم تو روت بگيم آقا ما يه كار خفن كرديم!؟ !

و از طرف ديگه هم اينكه نظر سنجي يه چيز آزاد هست..وقتي شما ميخواي راي بازيكنان كوييديچ رو ببيني اين آزادي رو بايد به ملت بدي كه به يك نفر راي بدن.حالا چه اون يارو فاميلشونه،چه دوستشون يا هم تيميشون..ميتونستي راي گيري نذاري و خودت يه نفر رو انتخاب كني(اينو يه بار بالا هم گفتم،بازم گفتم كه بگم رو اين مورد زيادي تاكيد دارم )

پ.ن.اسكاور خيلي خفنه..هر چي گفت گوش كنيد.خيلي گولاخه!(اگرچه تيم ما پاورداس رو ميبره صد در صد )

ويرايش:

الان كه فكر ميكنم ميبينم حق با اسكاوره..پس جمله بالا رو اصلاح ميكنم.

پ.ن.اسكاور خيلي خفنه..هر چي گفت گوش كنيد.خيلي گولاخه(كپي رايت باي ققي)!(اگرچه تيم ما پاورداس رو ميبره صد در صد ).

البته اينجا لازم به ذكر هست كه داور مسابقات خودش يه درجه بالاتر از من و اسكاور هست و گُلاخه(كپي رايت باي پرسي) !(لازم به ذكره كه گُلاخ يه درجه خاصي تو بازي ماگلي كانتر هست كه توسط پرسي ويزلي به عنوان اولين نفر گرفته شد ديروز !)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/10/28 12:11:34
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/10/28 13:06:42
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: جمعه 28 دی 1386 09:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به تمام بروبچز کوچه پشتی!(من چرا همش باید در مورد اول پستم توضیح بدم؟...نمیدم آقا نمیدم!)

آقا من یه پیشنهاد خیلی خیلی گولاخ(ک.ر.ب.ققی) و خفن و جدید و این حرفا دارم!

درِ نظرسنجی رو ببنیدن تخته کنین بره!...نظرسنجی نداشته که نیستیم!

پیشنهادمم به خاطر این دادم که معمولاً هر کسی تو یه تیمه میاد به بازیکن تیم خودش رای میده همون طور که پرسی گفت!(البته نکته ی خنده دار اینه که من همین چند دقیقه پیش رفتم تو اون تاپیک دیدم سه چهار نفر به من رای دادن که من اصن نمیشناسمشون درست و حسابی!!)(ضایع شدی پرسی؟!!)

من یه توضیح دیگه هم بدم که پرسی بیشتر ضایع بشه و اونم این که به نظر من شما هنوز سایت جادوگران رو نشناختید که هنوز نمیدونید نظرسنجی هاش چجوریه و کی به کی رای میده و آخرش چی میشه!...به شخصه از همون اول نظرسنجی میدونستم چی میشه و مشخص بود کاملاً جریاناتش!

کلا به نظر من وقتی نظرسنجی میخواین بذارین دوتا نکته رو رعایت کنین:
1-یا سایت جادوگران رو بشناسین که بعدش نیاین بگین چرا هر که به بازیکن تیم خودش رای داد!(که البته عملاً من یه چنین چیزی ندیدم!)
2-یا حداقل بشینین فکر کنین و بفهمین که تو کل جهان و تو هر نظرسنجی ای همه به کسایی رای میدن که بهشون نزدیک ترن و آشناییت بیشتری دارن و این چیز خیلی عجیبی نیست!(همین انتخابات فدراسیون فوتبال ماگلی و همین رای هایی که یه حذب به فرد منتخب خودش میده!)
3-یا اصن نظرسنجی ندازین!

من یه اعتراضی هم این آخر بکنم و اونم اینکه به نظر من پرسی با پستش تو اون تاپیک دقیقاً روحیات خودش رو نشون داد و به نظر من شکلک جدیدش خیلی بهش میاد چون دقیقاً همون کاری رو با نظرسنجی کرد که یکی از مدیران کرده بود!...اهمیت ندادن به نظر بقیه!
البته اینجا "ترین ها" نیست و بی خیال میشیم ولی به نظر من پرسی باید بدونه که نمیتونه دخالت بکنه که چرا اعضای تیم من به من رای میدن(که عملاً این شکلی نبوده و من تا اونجا که دیدم فقط کورن بود که به من رای داد و بقیه ی کسایی که به من رای دادن رو بینشون فقط یه نفرشون رو میشناسم ولی بقیه رو اصن نمیشناسم!!) یا چرا ملت نیومدن به فلانی رای بدن!
حالا واقعاً نمیدونم جریان چیه و مسئله از کجا آب میخوره چون من دیروز که با شما صحبت میکردم حرفی از اینکه چرا اعضای یه تیم به بازیکن تیم خودشون رای میدن(!) نزدی مگرنه جوابتو میدادم!...کلاً برام جالبه که بدونم مسئله از کجا آب میخوره...پس توضیح بدین!

نکته: حالا چه این نظرسنجی میخواد باشه یا نباشه، من با نظرسنجی کلی هم موافقت خودم رو اعلام میکنم و اون نظرسنجی هم باشه خوبه!

ویرایش: من همین الان یه فکری به ذهنم رسید و اونم اینه که شاید شما میخواید با این حرکت نظرسنجی رو بردارین تا شاید با این ظاهرسازی کار نظارتی شما زیر سوال نره و دلیل برداشته شدن نظرسنجی این شکلی و گذاشتن نظرسنجی کلی اشتباه اعضا باشه!...یعنی میخواین ظاهرسازی کنین شاید!(اینو به عنوان افشاسازی گفتم چون من آدم افشاسازی هستم!)

ویرایش: به نظر من ایگور خیلی خفنه ولی گولاخ(کپی رایت بای ققی) نیست چون اگر گولاخ(کپی رایت بای ققی) بود، وقتی که مینوشت "گولاخ(کپی رایت بای ققی)" بعدش حتماً تو پرانتز مینوشت کپی رایت بای ققی(کپی رایت بای گولاخ)!!!!!

ویرایش جدید بعد از ویرایش ایگور: من تمام گُلاخ ها رو تکذیب میکنم!...مهم اینه که من در لحظات آخر از مرلین مک کینن زدم بالا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/10/28 9:57:02
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/10/28 13:01:42
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/10/28 16:23:18
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 20:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
ها من به عنوان يك سوپر استار! كوييديچ يه سري نيازهايي دارم!

نه خوشم اومد ... با این حرفت منو یاده دانگ انداختی

نقل قول:
الان نوشتم "بايد" پرسي مياد منو ميخوره!

نه ، الان بیشتر خوشم اومد ، خوشم اومد که میبینم طرف مقابلم با فهم و شعوره

در مورد ایدت باید بگم که ، ایده جالبی هست ؛ در واقع ما ایده های زیادی داریم ، ولی بدلیل بیزی بودن و این حرفا ، وقت نمیشه که این ایده ها رو اجرا کنیم ، در نتیجه شخصا از ایده های جالب استقبال میکنم .

من این مورد رو تائید میکنم ، فقط باشه تا با آلبوس عزیز هم صحبت کنم تا نحوه اجرای این مورد مشخص بشه ؛ در واقع آلبوس اولین کسی هست که به نظرم خیلی دقیق موارد رو بررسی میکنه و همیشه یه ایده مناسب و کامل برای اجرای ایده ها داره .

اگر این بیمه اجرا بشه ، احتمالا تیم ها میتونن از انصرافشون جلوگیری کنن و توی لیگ شرکت کنند !

ممنون از ایدت
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 19:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
ها من به عنوان يك سوپر استار! كوييديچ يه سري نيازهايي دارم!
يعني يه پيشنهادي دارم كه فكر ميكنم خيلي جالب توجه باشه و قبلآ بهش پراداخته نشده!
خيلي بي مقدمه ميريم سر اصل مطلب...

اصولآ به طور كلي بازيكنا بايد پشتشون گرم باشه تا خوب بازي كنن! پس فردا من مابين تمرينات ِ طاقت فرسا كوييديچ اگه مصدوم شدم كي ميخواد جواب بده؟! پس فردا كه منو بلاك كردن، حالا زن و بچه هام به درك، به دَرك نه ها! منظورم اينه كه ميسپرمشون به دِرِك! پس فردا كه بلاك شدم كي جواب كاپيتان تيمم رو ميده؟!!
اصلا الان ما تو بعضي تيما داريم بازيكنايي كه بلاك شدن! خب اون تيم كه زحمت كشيده خريده اون بازيكنا رو، چيكار كنه؟ به اون چه مربوطه كه يارو بلاك شده؟!
تمام اين حرفا به خاطر اين بود كه بگم آقا فدراسيون كوييديچ يا هر بوق ديگه اي بايد ما رو بيمه كنه!
الان نوشتم "بايد" پرسي مياد منو ميخوره!

اما جدآ اين بيمه خيلي چيز خوبيه! خيلي فايده داره! تلويزيون مشنگي هم همش داره از بيمه ميگه ما رو هوايي كرده!
اگه ما بيمه باشيم اصلا يه جورايي خيال كاپيتان و تيم هم راحته و ضرر زيادي نميكنه تيم! چون وقتي من بلاك ميشم يا هر بلاي ديگه اي سرم بياد. بيمه مياد يه پولي به تيمم ميده به عنوان خسارت كه زياد بدبخت نشه تيمم!
حالا اين بيمه ميتونه كارايي هاي ديگه اي هم داشته باشه!
كه حالا چون من خيلي "بايد" گفتم بقيه شو ميتونيد شما تعيين كنيد!

اما به نظر من خيلي خوبه! البته اسپانسر ها هم ميتونن مسئوليت بيمه رو به دوش بگيرن! منتها الان اسپانسرا ثروتشون مشخص نيست!

به نظر ميشه روش كار كرد. نميدونم خوب منظورم رو رسوندم يا نه! اگه نه بگيد دوباره توضيح بدم..

همين ديگه!
باي!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 11:35
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
بهترین بازیکن ، کمیت و کیفیت پست هاش هست

خب خوبه كه شما اينو گفتيد.چون تو تيم ما يه نمونه از اين مشكلات هست كه نشون ميده شما امتياز دهي درستي نكردي.

نقل قول:
هوریس سیبیل : 190

ایگور کارکاروف : 160

گراوپ : 180

مرلین کبیر : 150

استرجس پادمور : 150

بلیز زابینی : 200

بليز زابيني يه پست كوييديچ در آجاس زد و 200 امتياز گرفت.هوريس،من،گراپ بيش از 1 پست زديم،پايين 200 هستيم..اينجا ميبينيم كميت رو پشم هم حساب نكرديد و به كيفيت فقط توجه داشتيد!تازه اونم اشتباهه چون مرلين و هوريس واقعا پستاشون قشنگ تر بوده.

شما نميخواي قبول كني،براي منم مهم نيست.هر جور راحتي كار كن و اصلا بيا امتياز منو بكن صفر..اصلا برام مهم نيست.اگر به خاطر فنگ هم نبود الان استعفا ميدادم از كوييديچ و ميرفتم بيرون..هوريس گفت نرو كوييديچ ها..يه مسابقه عادلانه تو اين سايت اجرا نميشه.عجب!

باي!

اشتباهی نیست ! امتیازات میانگین گرفته شدن ، بلیز زابینی یه پست زده و عالی بوده ، امتیاز عالی 200 هست ، اون 200 امتیاز تقسیم بر 1 شده و همون 200 مونده ! به این دقت کن !

البته برای احتساب سایر امتیازات ، طوری کار میکنیم که بازیکنی که دو تا پست زده برتری داشته باشه نسبت به 1 پست و به همین ترتیب !

من و آلبوس تمام سعیمون رو میکنیم که این لیگ کاملا عادلانه همه چیز حساب بشه و همه تیم ها به حقشون برسن و مثل سایر لیگ ها نباشه . چیزی که میتونی یک حساب عادلانه رو به هم بزنه اینه که بازیکنا بیان نظره داورو مسخره کنن و الکی اعتراض کنن و همه چیز رو بهم بریزن و این موقع داور دیگه نمیتونه اون عادل بودنش رو حفظ کنه و اتفاقی که در لیگ های قبل بوده پیش میاد ! منم همینجا قول میدم به بازیکنا که داوری عادلانه باشه ، تا زمانی که الکی بحث و اعتراض نشه و همه چیز معقولانه باشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/26 11:53:57
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین