جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  121 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  322 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: یکشنبه 23 تیر 1387 15:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پستمو ویرایش کردم و پست تو رو هم اضافه کردم آلبوس عزیز. دقیقا حرف درستی زدی ، مطمئنا این ترم با مشکلات زیادی رو برو هستیم ... باید ببینیم چی میشه . متاسفانه اساتید هم به توصیه من توی پستم در دفتر اساتید توجه نکردن هنوز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 23 تیر 1387 15:11
نمایش جزئیات
آفلاین
خب دارین هاگوارتزو دوباره به گند میکشین..به نظرتون من نمیتونم دلیل بیخود گیر بیارم از تمام هافلی ها امتیاز کم کنم؟مثلا چرا تو اواتارت عکس دختره در حالی که من دوست دارم عکس پسرهای سیفیت باشه،پس 100 امتیاز از گروهت کم میشه تا آدم شی !

اینجوری نمیشه که عزیزان من..من به عنوان پدر بزرگ تمامی شما درخواست میکنم پست منو دوباره بررسی کنید(پست مراقبت)!

نقل قول:
دالاهوف گفته:
در ضمن این درس نیست که تو بیای از طرف بقیه اعتراض کنی تو رو امتیاز خودت اعتراض کن اونا خودشون زبون دارن.

نمیدونم تا حالا در مورد نماینده یه گروه برای اعتراض های گروهی چیزی شنیدی یا نه..به هر حال وقتی پرسی تو هاگوارتز حرفی میزنه همه و همه اعضای گروهش حرفشو قبول دارن چون خود پرسی بیشتر به فکر خورده نشدن حق هم گروهیاش و گروهش هست.

--------------

بازرس های این ترم به شدت ضعیف هستن.به این ترتیب قرار باشه پیش بره هاگوارتز نابود شده س..یا خود مدیر شخصا این مواردو رسیدگی کنه یا ما هم مجبور میشیم به طریق دیگه امتیاز بدیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 23 تیر 1387 14:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

این پست و این پست رو بازرسین گروه اسلیترین و هافلپاف بخونن و دقیق امتیاز بدن ! در مورد راونکلاو هم با نماینده گروهش حرف میزنم تا این کار رو بکنه و امتیاز رو بده ! بعد هم میانگین میگیرم و امتیاز رو وارد میکنم

ممنون

در مورد بارتی و باب ، من پست های شما رو خوندم ، متاسفانه ضعیف نوشته بودید و این سوژه با پست شما مناسب نبود ، امتیازی که داده شده مشکلی نداره به نظرم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/23 15:13:55
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 17:20
نمایش جزئیات
آفلاین
همونطور که در دفتر اساتید هم گفتم ، الکی 6 امتیاز از من کم شده ... من اومدم ماجرایی مثل داستان شرک رو ... یعنی یه ایده ی باحال دادم ، بعد استاد به خاطر اینکه جذاب نیست از من 6 امتیاز کم کرده

لطفا دیگر بازرسین یه صحبتی بکنین !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 16:57
نمایش جزئیات
آفلاین
دنیس نوشته:
نقل قول:
اين امتيازات با دقت داده شده و هيچ اعتراضي وارد نيست!

شرمنده.اینجا من اعتراض دارم.
همون طور که پرسی گفت،این امتیازات عادلانه نیستن.من این همه پستو ننوشتم که برای یک مشکل ده امتیاز از من کم بشه!!از خود پستم معلوم بود که پست طنزه.تازه بقول خود معلم و پرسی ابتکار!! هم توش بوده.من از بازرسین خواهش میکنم که بطور درست بیان این مورد رو بررسی کنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 14:37
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ر نتیجه باید یک نفر دیگه امتیاز دهی کنه و من نظرم اینه که پستم امتیاز کامل رو میگیره .

یعنی منم که اعتقاد داشتم پستم باید تو پیشگوئی امتیاز کامل رو بگیره باید امتیاز تو رو اصلاح میکردم و به خودم کامل میدادم؟اینجوری که خیلی مسخره میشه سنگ رو سنگ بند نمیشه هی هر کی بیاد امتیاز هر استادی رو اصلاح کنه و نظر شخصی خودشو اعمال کنه.

نقل قول:
ضمنا نظر استاد رو در صورتی میشه قبول کرد که عادلانه امتیاز دهی کنه ، نه اینکه با توجه مشکلات شخصی و گروهی !

بیخودی بحثو حاشیه ای نکن،اینجا جای این حرفا نیست وگرنه مشکل خودت با یکی از گروههای هاگوارتز بر همه عیانه.

---------

در ضمن این درس نیست که تو بیای از طرف بقیه اعتراض کنی تو رو امتیاز خودت اعتراض کن اونا خودشون زبون دارن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 14:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پرسی موارد مورد نظرتو برای دنیس توضیح دادی باید صبر کنی ببینی تا چه حد اعتراضاتتو وارد میدونه،هر کاری هم بکنی در هر حال یه نفر باید بیاد بنا به سلیقه شخصی امتیاز بده و چه کسی هم بهتر از استادی که خود مدیر شایسته تدریس درس مورد نظر اونو دونسته،نباید خیلی روی امتیازا گیر شد باید اعتراض کرد و نظر استاد رو در جواب اعتراض قبول کرد،وگرنه اگه نظر خود من بود تو کلاس پیشگوئی باید امتیازم بیشتر میشد ولی بنظر تو تمکین کردم.

درسته ! منتظر نظر استاد میمونیم ، ولی فکر نمیکنم با توجه به اعتماد به نفس ایشون که گفتن امتیازات هیچ مشکلی نداره تغییر کنه ، در نتیجه باید یک نفر دیگه امتیاز دهی کنه و من نظرم اینه که پستم امتیاز کامل رو میگیره .

ضمنا نظر استاد رو در صورتی میشه قبول کرد که عادلانه امتیاز دهی کنه ، نه اینکه با توجه مشکلات شخصی و گروهی !

در هر صورت منتظر میمونیم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 14:02
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی موارد مورد نظرتو برای دنیس توضیح دادی باید صبر کنی ببینی تا چه حد اعتراضاتتو وارد میدونه،هر کاری هم بکنی در هر حال یه نفر باید بیاد بنا به سلیقه شخصی امتیاز بده و چه کسی هم بهتر از استادی که خود مدیر شایسته تدریس درس مورد نظر اونو دونسته،نباید خیلی روی امتیازا گیر شد باید اعتراض کرد و نظر استاد رو در جواب اعتراض قبول کرد،وگرنه اگه نظر خود من بود تو کلاس پیشگوئی باید امتیازم بیشتر میشد ولی بنظر تو تمکین کردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 13:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

این پستی هست که در دفتر اساتید فرستادم ! حالا اینجا طبق پست اول تاپیک با هم بحث و مشورت کنید ببینم به کجا میرسید :

سلام

استاد مراقبت از موجودات جادویی

من به امتیازاتی که به پرسی ویزلی ! باب آگدن ، آلبوس دامبلدور و جیمز سیریوس پاتر داده شده اعتراض دارم !

مثال میزنم :
نقل قول:
پرسي ويزلي: 22
سوژه بد نبود. تكليف دوم رو به صورت مقاله ميخواستم من!

در پست اول تدریس گفته شده :
نقل قول:
* وقت كه زياده، رو تكاليفتون حسابي كار كنيد.
* طنز و جدي نوشتن با خودتونه!
* اجازه تلفيق دو تكليف رو هم داريد.
* هر گونه نوآوري در انجام تكليف با آغوش باز پذيرفته ميشود و نمره اضافي دارد!

با توجه به امتیازاتی که داده شده ، ایشون گفتن که تکلیف دوم رو به صورت مقاله میخواستن ، همینطور گفتن رفتار اژدها رو واقعی نشون بدید و یه سری موارد دیگه ! این مورد گفته نشده در تدریس !

ضمنا ، گفته شده که نو آوری در انجام تکلیف نمره اضافی داره ! من هم برای تکلیف دوم نو آوری کردم ! خیلی بامزه شده قضیه ! استاد گفته که اجازه تلفیق دو تا تکلیف رو دارید و توی امتیاز دهی گفته که تکلیف رو بصورت مقاله میخواستم !!!

گویا ایشون انتظار داشته من یه مقاله بنویسم برای تکلیفه دوم و همینطوری بیام یه جای تکلیف اول کپیش کنم و بفرستم !

پست من اشکالی نداره و بایستی امتیاز کامل رو بگیره ، همینطور چند پست دیگه که باید خودشون اعتراض کنن از جمله چوچانگ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دفتر بازرسان هاگوارتز (بررسی و اعتراض به امتیازات)
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 18:14
نمایش جزئیات
آفلاین
در این دفتر کارهای زیر انجام میشود:

رسیدگی به شکایت های دانش آموزان
مشورت بین بازرسان

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/5/31 23:22:57
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/3/28 16:22:50
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1392/8/27 9:13:14
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/3/22 20:57:22
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/6/14 18:20:22
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

تصویر تغییر اندازه داده شده