جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  55 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  168 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  179 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  287 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  195 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی
ارسال شده در: دوشنبه 5 خرداد 1404 23:45
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

مارکوس فنویک نوشت:
ای کلاه خردمند، که سال‌هاست ذهن‌ها را خوانده‌ای و سرنوشت‌ها را شکل داده‌ای، به سخنم گوش فرا ده.

من نه به‌دنبال قدرتی کودکانه‌ام که اسلیترین وعده می‌دهد، و نه به شجاعت کور گریفندوری دل بسته‌ام.

وفاداری بی‌چشم‌داشت هافلپاف نیز برای آنان که خوابند، مفید است.

اما من , نه من بیدارم.

در ریون‌کلاو، دانشی هست که نه تدریس می‌شود، نه ثبت.
حقیقت‌هایی مدفون میان سطرهایی فراموش‌شده، رازهایی که مرگ را معنا می‌کنند.
من آنجا خواهم آموخت.
نه برای افتخار، بلکه برای فهمیدن.
نه برای فهمیدن، بلکه برای تسلط.

مرا در ریون‌کلاو بگذار، کلاه.
من به‌دنبال مرگم.

درود بر تو فرزندم!

علاوه بر خواسته‌هات که واضح مطرح کردی، چیزی که در تو می‌بینم هم منو به این سمت سوق می‌ده که بی‌درنگ بفرستمت به...

ریونکلاو!

مرحله بعد: شرکت در کلاس‌های هاگوارتز!
فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی ریونکلاو هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: دوشنبه 5 خرداد 1404 22:50
نمایش جزئیات
آفلاین
ای کلاه خردمند، که سال‌هاست ذهن‌ها را خوانده‌ای و سرنوشت‌ها را شکل داده‌ای، به سخنم گوش فرا ده.

من نه به‌دنبال قدرتی کودکانه‌ام که اسلیترین وعده می‌دهد، و نه به شجاعت کور گریفندوری دل بسته‌ام.

وفاداری بی‌چشم‌داشت هافلپاف نیز برای آنان که خوابند، مفید است.

اما من , نه من بیدارم.

در ریون‌کلاو، دانشی هست که نه تدریس می‌شود، نه ثبت.
حقیقت‌هایی مدفون میان سطرهایی فراموش‌شده، رازهایی که مرگ را معنا می‌کنند.
من آنجا خواهم آموخت.
نه برای افتخار، بلکه برای فهمیدن.
نه برای فهمیدن، بلکه برای تسلط.

مرا در ریون‌کلاو بگذار، کلاه.
من به‌دنبال مرگم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
«هر چیز باید بمیرد، تا بیدار شود.»
ارسال شده در: جمعه 19 اردیبهشت 1404 18:37
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هرماینی گرنجر نوشت:
درود!
قبل از هر چیز مطمئنم که کلاه گروهبندی خودش همه چیو میدونه...
اما
می‌دونم که انتخاب بین گروه‌ها کار سختیه، اما امیدوارم بتونم منظورم رو خوب برسونم. من همیشه ارزش زیادی برای یادگیری و دانش قائل بودم، اما چیزی که واقعاً در قلبم می‌خوام، شجاعت و ایستادگی در برابر بی‌عدالتیه. می‌خوام از هوش و ذکاوت خودم برای کمک به دیگران استفاده کنم و برای باورهایی که بهشون ایمان دارم، بجنگم.

می‌دونم که گریفیندور خونه‌ی شجاعانه. جایی که می‌تونم کنار کسایی باشم که حاضرن برای دفاع از خوبی‌ها خطر کنن. من می‌خوام بخشی از این خونه باشم و تمام تلاشم رو بکنم که لایق این افتخار باشم.

پس با این توصیفات، فکر نمی کنم انتخاب گروهم برات کار سختی باشه!!!

درود بر تو فرزندم!

در تو همزمان شجاعت و هوش و ذکاوت بالایی می‌بینم. این در حالت عادی انتخاب رو برای من سخت می‌کنه، اما خواسته‌ی خودت و شجاعتی که بیش از همه چیز در وجودت موج می‌زنه، باعث می‌شه با خیال آسوده ازت بخوام بری به...

گریفیندور!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی گریفیندور هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: جمعه 19 اردیبهشت 1404 16:57
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!
قبل از هر چیز مطمئنم که کلاه گروهبندی خودش همه چیو میدونه...
اما
می‌دونم که انتخاب بین گروه‌ها کار سختیه، اما امیدوارم بتونم منظورم رو خوب برسونم. من همیشه ارزش زیادی برای یادگیری و دانش قائل بودم، اما چیزی که واقعاً در قلبم می‌خوام، شجاعت و ایستادگی در برابر بی‌عدالتیه. می‌خوام از هوش و ذکاوت خودم برای کمک به دیگران استفاده کنم و برای باورهایی که بهشون ایمان دارم، بجنگم.

می‌دونم که گریفیندور خونه‌ی شجاعانه. جایی که می‌تونم کنار کسایی باشم که حاضرن برای دفاع از خوبی‌ها خطر کنن. من می‌خوام بخشی از این خونه باشم و تمام تلاشم رو بکنم که لایق این افتخار باشم.

پس با این توصیفات، فکر نمی کنم انتخاب گروهم برات کار سختی باشه!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 23 فروردین 1404 17:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

مورگانا لی‌فای نوشت:
درود بر کلاه گروه بندی ناظر که جز او هیچکس نیست اینجا حاضر!
چرخ زهوار در رفته و زنگ زده ی دوران دوباره چرخید و ما پس از سالها دوری و کشمکش با ماتریکس و اِنتیتی هایش،موفق شدیم پا به این جادوکده ی باستانی بگذاریم.
حرکت اجرام و کیهان گویا اینگونه مقدر کرده بود که ما درست در ساعت مقدس امروز که پیشواز قمر در عقرب فرداست، پا به عرصه ی جادو بگذاریم باشد تا صورت فلکی قوچ به پشتوانه ی نیروی لایزال جادوی مان منور شود!
از علم شما به وجود ما همین بس که ما عاشق زاده شده ایم،عاشق میزی ایم و عاشق خواهیم نمرد!
آنقدر عاشق که نمیگذاریم پیکر های زیبای جادو آموزان به یغمای خاک برود و خونشان حیف و میل شود!از ایشان تاکسیدرمی های با دوام و محکم میسازیم و خونشان را در شیشه نگه میداریم تا دی ان ای شان حرام نشود!
ستاره ی صبحگاهی
ستارگان و افلاک را دوست میداریم و به هوش کلاغ وارمان مینازیم.
(جاناتان: پس من چی؟منم بگو)
یه کلاغی هم اینور داریم که حرف میزنه.روپایی هم میزنه.کافیه به قلعه من سر بزنین
(جاناتان:روپایی نمیزنما..)
خلاصه که داشتیم میفرمودیم
صبوریم و مهربان،عاشق هستیم و عالم،در جستجوی رمز و راز های کیهان،ستارگان و افلاک!
پیانیستیم و شاعر،آوازه خوان هستیم و نوستالژیک و فقط کمی تند و تیز
خلاصه که گلی هستیم از گل های ابیس
(جاناتان:به پنجه کلاغ ریونکلاو قسم دروغ میگه!خون منو تو شیشه کرده.از مودی بودنش نگم.. )

درود بر تو فرزندم!

حقا که این همه توانایی و عشقی که در تو سرشاره و عملا پیاده‌سازیش می‌کنی به همراه کنجکاوی‌ای که در وجودت می‌جوشه از هوش سرشار توست که باعث می‌شه ازت بخوام بری به...

ریونکلاو!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی ریونکلاو هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: شنبه 23 فروردین 1404 13:39
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر کلاه گروه بندی ناظر که جز او هیچکس نیست اینجا حاضر!
چرخ زهوار در رفته و زنگ زده ی دوران دوباره چرخید و ما پس از سالها دوری و کشمکش با ماتریکس و اِنتیتی هایش،موفق شدیم پا به این جادوکده ی باستانی بگذاریم.
حرکت اجرام و کیهان گویا اینگونه مقدر کرده بود که ما درست در ساعت مقدس امروز که پیشواز قمر در عقرب فرداست، پا به عرصه ی جادو بگذاریم باشد تا صورت فلکی قوچ به پشتوانه ی نیروی لایزال جادوی مان منور شود!
از علم شما به وجود ما همین بس که ما عاشق زاده شده ایم،عاشق میزی ایم و عاشق خواهیم نمرد!
آنقدر عاشق که نمیگذاریم پیکر های زیبای جادو آموزان به یغمای خاک برود و خونشان حیف و میل شود!از ایشان تاکسیدرمی های با دوام و محکم میسازیم و خونشان را در شیشه نگه میداریم تا دی ان ای شان حرام نشود!
ستاره ی صبحگاهی
ستارگان و افلاک را دوست میداریم و به هوش کلاغ وارمان مینازیم.
(جاناتان: پس من چی؟منم بگو)
یه کلاغی هم اینور داریم که حرف میزنه.روپایی هم میزنه.کافیه به قلعه من سر بزنین
(جاناتان:روپایی نمیزنما..)
خلاصه که داشتیم میفرمودیم
صبوریم و مهربان،عاشق هستیم و عالم،در جستجوی رمز و راز های کیهان،ستارگان و افلاک!
پیانیستیم و شاعر،آوازه خوان هستیم و نوستالژیک و فقط کمی تند و تیز
خلاصه که گلی هستیم از گل های ابیس
(جاناتان:به پنجه کلاغ ریونکلاو قسم دروغ میگه!خون منو تو شیشه کرده.از مودی بودنش نگم.. )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی‌فای در 1404/1/23 13:43:14
در این درگه که گَه گَه کَه، کُه و کُه،کَه شود ناگَه

به امروزت مشو غره که از فردا نِهی آگه!

The white phantom of the opera
ارسال شده در: چهارشنبه 20 فروردین 1404 00:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

لوسیوس مالفوی نوشت:
درود بر شما
بازم من کلاه بزرگوار
مراحل یک به یک و به نحو احسن انجام شد .
اسلایترین مارو مرحمت بفرمایید.

درود بر تو فرزندم!

و باز هم شاهد یک مالفوی دیگه هستیم که خیال منو راحت می‌کنه تا با آسودگی بفرستمت به...

اسلیترین!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی اسلیترین هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 فروردین 1404 22:55
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر شما
بازم من کلاه بزرگوار
مراحل یک به یک و به نحو احسن انجام شد .
اسلایترین مارو مرحمت بفرمایید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
«قدرت نه در فریاد، که در سکوتی‌ست که دیگران را وادار به اطاعت می‌کند...»
[پیوسته در سایه، اما همیشه در بازی]
ارسال شده در: دوشنبه 18 فروردین 1404 14:11
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

دراکو مالفوی نوشت:
"فکر نمی‌کنم نیاز باشه زیاد وقتت رو تلف کنی... اسلترین دقیقاً جاییه که بهش تعلق دارم. تمام خانواده‌م اونجا بودن، و من بهتر از همه‌شون خواهم بود. بقیه گروه‌ها... برای آدمای معمولین. من قرار نیست کنار یه مشت مشنگ‌زاده توی هافلپاف بشینم.
ما دوتامون می‌دونیم که اسلترین تنها گزینه‌ست. هوش و زرنگی مهمه، ولی قدرت واقعیه که دنیا رو شکل می‌ده. من اومدم که نام مالفوی رو بزرگ‌تر کنم... و اسلترین تنها جاییه که می‌تونه همچین چیزی بسازه.
می‌دونی، حتی قبل از اینکه پامو بذارم تو هاگوارتز، همه می‌دونستن کجا می‌رم. پدرم گفت کلاه اصلاً لازم نیست روی سرم بمونه، چون اسلترین خودش دنبال امثال من می‌گرده."

درود بر تو فرزندم!

می‌بینم که یکی دیگه از خاندان مالفوی راه خودشو به هاگوارتز پیدا کرده. خوبه که نظرمون مثل همه و جایی برای تردید وجود نداره. برو به...

اسلیترین!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی اسلیترین هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: یکشنبه 17 فروردین 1404 19:48
نمایش جزئیات
آفلاین
"فکر نمی‌کنم نیاز باشه زیاد وقتت رو تلف کنی... اسلترین دقیقاً جاییه که بهش تعلق دارم. تمام خانواده‌م اونجا بودن، و من بهتر از همه‌شون خواهم بود. بقیه گروه‌ها... برای آدمای معمولین. من قرار نیست کنار یه مشت مشنگ‌زاده توی هافلپاف بشینم.
ما دوتامون می‌دونیم که اسلترین تنها گزینه‌ست. هوش و زرنگی مهمه، ولی قدرت واقعیه که دنیا رو شکل می‌ده. من اومدم که نام مالفوی رو بزرگ‌تر کنم... و اسلترین تنها جاییه که می‌تونه همچین چیزی بسازه.
می‌دونی، حتی قبل از اینکه پامو بذارم تو هاگوارتز، همه می‌دونستن کجا می‌رم. پدرم گفت کلاه اصلاً لازم نیست روی سرم بمونه، چون اسلترین خودش دنبال امثال من می‌گرده."

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!