سرژ عزيز ممنونم ازت !
در مورد تعدادش هم از اول کار اعلام کردیم که برای بی طرف بودن باید از هر گروه یک نفر انتخاب بشه و به افراد منتخب پیام دادم و حتی هم قبول کردند اما این چند روز چند نفر از این دوستان متاسفانه اعلام کردند که میخوان برن و فعلا باید ببینیم چه طور میشه ولی با هر تالار یک نفر موافقم .
یه کمی در مورد کارش ابهام داشتم که دیروز با کرام عزيز تو میتینگ صحبت کردیم و یه سری کارهای خاص رو مدنظر داشت و بیشتر معتقد بود که باید کار مدیران انجمن رو انجام بدن و توضیحات بیشتر رو قرار شد بعد از مشورت توی سایت اعلام کنه ولی من به شخصه با این ایده شما هم موافقم ... فکر خوبیه !!
این جوری همه سعی میکنن که تعداد رولهاشون رو در کنار تقويت کیفیت اون بالا ببرن و میتونه خیلی به رول کمک کنه !!
ایده خوبیه به شرطی که واقعا از این افراد تقدیر هم بشه ، نه اینکه فقط جنبه کلیشه ای و نمادين پیدا کنه و باید قدردانی هم انجام بشه .
واقعا فکر جالبی بود !! البته باید نظر کرام رو هم بدونیم که راستای کاری اونها رو چی معرفی میکنه ؟!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سلام
من براي شورا يه همچين چيزي رو پيشنهاد ميكنم
از هر تالاري حد اقل يك نفر عضو شورا باشه(طرف بايد شناخته شده باشه تا شخصي قضاوت نكنه.بايد شناخت كامل داشته باشيد روي طرف)
يك ليستي از اعضاي رول كه « دارن پست ميزنن» تهيه بشه..يك تاپيك هم جداگانه زده بشه
اين اعضاي شورا بيان در هر هفته به اين اعضا با توجه به فعاليتشون در همون هفته امتياز بدن...(از 10 نمره)
وقتي يك ماه شد امتياز ها جمع ميشه و از بالاترين امتياز تقدير ميشه و حالا جوايزي بهش داده ميشه
من طرح كليش رو گفتم.اگر با اين موافقين كه با هم جزئياتشو بنويسيم و بعضي جاهاش رو تغيير بديم.و قانون براش بزاريم
(اين شبيه همون طرح كميته تحميل هست ولي با كمي فرق)
من براي شورا يه همچين چيزي رو پيشنهاد ميكنم
از هر تالاري حد اقل يك نفر عضو شورا باشه(طرف بايد شناخته شده باشه تا شخصي قضاوت نكنه.بايد شناخت كامل داشته باشيد روي طرف)
يك ليستي از اعضاي رول كه « دارن پست ميزنن» تهيه بشه..يك تاپيك هم جداگانه زده بشه
اين اعضاي شورا بيان در هر هفته به اين اعضا با توجه به فعاليتشون در همون هفته امتياز بدن...(از 10 نمره)
وقتي يك ماه شد امتياز ها جمع ميشه و از بالاترين امتياز تقدير ميشه و حالا جوايزي بهش داده ميشه
من طرح كليش رو گفتم.اگر با اين موافقين كه با هم جزئياتشو بنويسيم و بعضي جاهاش رو تغيير بديم.و قانون براش بزاريم
(اين شبيه همون طرح كميته تحميل هست ولي با كمي فرق)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

خوب در مورد کارهای گرافیکی که کلا مخالفم ... همون طور که کوييرل عزيز گفت اینجا سایت هری پاتری هست نه سایت آموزش این چیزها ...
ادی جان قرار نیست که یک موضوع به کرات تکرار بشه !!
نقد کردن یک پست بستگی به نوع و محتوای اون پیامی داره که زده شده و بر اساس همون پست نقد خواهد شد !
الان همه تاپیکها داره نقد میشه و در هر نقد مسائل جدیدی مورد نقد قرار میگیره چون کار نقد هم به همین صورت نیست که فقط چهار تا مورد فضاسازی و ... رو عنوان کرد ... مثلا یکی از اونها اینکه اگر برای عبارتی ایرادی دیدن بیان و چیزی که صحیحتر میدونن رو عنوان کنند یا مثلا در مورد پاراگراف بندی میشه در هر بار اشاره کرد که اگر بین فلان بندها فاصله باشه بهتره چون موضوع عوض شده و بهتره که این کار انجام بشه !! هر پست نکات خیلی زيادی در خودش داره که میشه در داخلش عنوان کرد و هر بار میشه چیزهای جدیدی رو عنوان کرد !!
البته اگر ناظری در پستی موردی ندید و یا لازم دونست که چیزی نگه ایرادی نداره ولی کار نقد هم به همین سادگی نیست که شما میبینی !!
به هر حال باز هم میگم دوستان پذیرفتند و اگر شما ناظر جایی شدی این کار رو نکن اگر مشکلی میبینی !!
در مورد شورا هم میگم که اگر دوستان نظری در مورد نوع فعالیت این گروه دارند بیان همین جا اعلام کنند تا بررسی کنیم و اهداف این شورا رو عنوان کنیم اما فعلا در برنامه کاری اعضای شورا این کار نیست مگر اینکه کسی این موضوع رو مطرح کنه و بعد از بررسی با دوستان تایید بشه ... الان این جزو راستای کاری این اعضا نیست !
باز هم ممنون از توجهت ...
ادی جان قرار نیست که یک موضوع به کرات تکرار بشه !!
نقد کردن یک پست بستگی به نوع و محتوای اون پیامی داره که زده شده و بر اساس همون پست نقد خواهد شد !
الان همه تاپیکها داره نقد میشه و در هر نقد مسائل جدیدی مورد نقد قرار میگیره چون کار نقد هم به همین صورت نیست که فقط چهار تا مورد فضاسازی و ... رو عنوان کرد ... مثلا یکی از اونها اینکه اگر برای عبارتی ایرادی دیدن بیان و چیزی که صحیحتر میدونن رو عنوان کنند یا مثلا در مورد پاراگراف بندی میشه در هر بار اشاره کرد که اگر بین فلان بندها فاصله باشه بهتره چون موضوع عوض شده و بهتره که این کار انجام بشه !! هر پست نکات خیلی زيادی در خودش داره که میشه در داخلش عنوان کرد و هر بار میشه چیزهای جدیدی رو عنوان کرد !!
البته اگر ناظری در پستی موردی ندید و یا لازم دونست که چیزی نگه ایرادی نداره ولی کار نقد هم به همین سادگی نیست که شما میبینی !!
به هر حال باز هم میگم دوستان پذیرفتند و اگر شما ناظر جایی شدی این کار رو نکن اگر مشکلی میبینی !!
در مورد شورا هم میگم که اگر دوستان نظری در مورد نوع فعالیت این گروه دارند بیان همین جا اعلام کنند تا بررسی کنیم و اهداف این شورا رو عنوان کنیم اما فعلا در برنامه کاری اعضای شورا این کار نیست مگر اینکه کسی این موضوع رو مطرح کنه و بعد از بررسی با دوستان تایید بشه ... الان این جزو راستای کاری این اعضا نیست !
باز هم ممنون از توجهت ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وزیر مردمی اورجینال اسبق
تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 21 تیر 1389 19:02
از: كوچه پشتي عمه مارج اينا !
پستها:
536

وزير محترم و خشن(!)ممنون از اينكه جواب حرفاي ارزشي مارو دادي!
تكه اول:
هوووووم...فكر ميكنم نتونستم منظورمو برسونم!من نگفتم نقد كردن پستا خسته كنندست(خب اينو همه ميدونن كه بهترين كار همين نقد پستاست و اگه نباشه سايت بيروح ميشه و ناظري موفق تره كه نقداش بهتر باشه!)من گفتم اين خسته كنندست كه يه ناظر بياد به يه تازه وارد بگه كه صحنه پردازي و توصيف بايد داشته باشي ، ديالوگات قوي باشه و ... اونوقت اون تازه وارد توي رول بعديش همين اشكالا رو داشته باشه(كه معمولاً اين اتفاق ميوفته!)و توسط ناظر دوباره گفته ميشه كه چجوري بايد صحنه پردازي و توصيف كني و ديالوگا رو بايد چجوري بگي ، دفعه سوم دوباره بياد و همون اشكالا رو داشته باشه...خب آيا خسته كننده نيست كه دفعه سوم هم موارد قبل تكرار بشن؟؟؟بايد در هر نقد موضوعهاي جديد گفته بشه و كاراي جديدي كه به بهتر شدن مي انجامه نه همه نقداي تكراري بكنن!(خب به نظرم يه تازه وارد بايد رولهاي ديگران رو هم بخونه تا رولش پيشرفت كنه و نقد خالي موثر نيست!چقده من آي كيوم بالاست!)
قسمت دوم:
در مورد اين قسمت فقط ميتونم بگم غلط كردم!(تمام سعيمو ميكنم كه به تازه واردا كمك كنم!نه اينكه خيلي موثرم!...)
قسمت سوم:
عرضم به حضورتون جناب وزير ، من هيچي سرم نميشه ، آيكيوم ضعيفه ، كلم پوكه و ...(در كل زاخيم
)
توي همين تايپيك روش جديد ايفاي نقش كه به تازگي موضوعش امتياز دادن به پستا بود ، سرژ يه ايده داد كه يه شورا بيان و اين وظيفه رو بر عهده بگيرن كه اسمش "شوراي ويزنگامات"(يا يه چي تو همين مايه ها!) بود!!!
منم فكر كردم اين شورا همونه
...شما ببخشيد كه آيكيوم مشكل داره!
با تشكر...يك ارزشي كه هيچي نميفهمه(و نظرات مزخرفي داره!)
تكه اول:
هوووووم...فكر ميكنم نتونستم منظورمو برسونم!من نگفتم نقد كردن پستا خسته كنندست(خب اينو همه ميدونن كه بهترين كار همين نقد پستاست و اگه نباشه سايت بيروح ميشه و ناظري موفق تره كه نقداش بهتر باشه!)من گفتم اين خسته كنندست كه يه ناظر بياد به يه تازه وارد بگه كه صحنه پردازي و توصيف بايد داشته باشي ، ديالوگات قوي باشه و ... اونوقت اون تازه وارد توي رول بعديش همين اشكالا رو داشته باشه(كه معمولاً اين اتفاق ميوفته!)و توسط ناظر دوباره گفته ميشه كه چجوري بايد صحنه پردازي و توصيف كني و ديالوگا رو بايد چجوري بگي ، دفعه سوم دوباره بياد و همون اشكالا رو داشته باشه...خب آيا خسته كننده نيست كه دفعه سوم هم موارد قبل تكرار بشن؟؟؟بايد در هر نقد موضوعهاي جديد گفته بشه و كاراي جديدي كه به بهتر شدن مي انجامه نه همه نقداي تكراري بكنن!(خب به نظرم يه تازه وارد بايد رولهاي ديگران رو هم بخونه تا رولش پيشرفت كنه و نقد خالي موثر نيست!چقده من آي كيوم بالاست!)
قسمت دوم:
در مورد اين قسمت فقط ميتونم بگم غلط كردم!(تمام سعيمو ميكنم كه به تازه واردا كمك كنم!نه اينكه خيلي موثرم!...)
قسمت سوم:
عرضم به حضورتون جناب وزير ، من هيچي سرم نميشه ، آيكيوم ضعيفه ، كلم پوكه و ...(در كل زاخيم
)توي همين تايپيك روش جديد ايفاي نقش كه به تازگي موضوعش امتياز دادن به پستا بود ، سرژ يه ايده داد كه يه شورا بيان و اين وظيفه رو بر عهده بگيرن كه اسمش "شوراي ويزنگامات"(يا يه چي تو همين مايه ها!) بود!!!
منم فكر كردم اين شورا همونه
...شما ببخشيد كه آيكيوم مشكل داره!با تشكر...يك ارزشي كه هيچي نميفهمه(و نظرات مزخرفي داره!)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جي.كي رولينگ نقاش مصري قرن پنجم هجريه
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

نقل قول:
ببخشید ایگور جان ولی آخه اینم پیشنهاد بود؟
چطوره منم بیام کرل و فری هند و تری دی مکس یاد بدم.آخه برادر من این چه ربطی به سایت داره فکر نمیکنی یکم سایت شبیه کارگاه آموزشی برنامه های کامپیوتری میشه .
اگه حتی قرار باشه بصورت نمایشنامم ما بخوایم اینکارو انجام بدیم بنظر کار جالبی در نمیاد.البته این پیشنهاد از اول ماله ونوس بود ولی همون موقع هم با خودم گفتم بابا این همه سایتهایه آموزشی خب هر کس تمایل داره بهتره یه سر به اونجا بزنه نه اینکه تو یه سایت هری پاتری اینکار رو انجام بدیم.
اگه قرار بر آموزش باشه بهتر تو این سایت همون ادبیات یاد داده باشه یه کار فرهنگیم هست دیگه اینطوری اینقدر غلط املایی هم نداریم که مجبود بشیم تصحیحش کنیم و یا کلا داستان بصورت مفهمومی به بچه ها یاد بدیم اگه الان یه نگاه به گذشته بکنیم اختلاف نمایشنامه ها رو تو این مدت کاملا میبینم که واقعا خیلی بهتر شدن دیگه کمتر کسی فقط دیالوگ مینویسه و بیشتر فضا سازی انجام میشه و این جایه بسی امیدواریست که تا تابستون خیلی هم بهتر بشه.
چطوره یه مدرسه به نام دورمشترانگ بزنیم ولی دیگه توش برای معلم و دانش اموز ثبت نام نکنیم و توش مهارت های کامپیوتر مثل همینا که ونوس گفت بزنیم چون من خودم میتونم ای سی دل ال و فوتوشاپ و فلش رو کاملا توضیح بد
ببخشید ایگور جان ولی آخه اینم پیشنهاد بود؟
چطوره منم بیام کرل و فری هند و تری دی مکس یاد بدم.آخه برادر من این چه ربطی به سایت داره فکر نمیکنی یکم سایت شبیه کارگاه آموزشی برنامه های کامپیوتری میشه .اگه حتی قرار باشه بصورت نمایشنامم ما بخوایم اینکارو انجام بدیم بنظر کار جالبی در نمیاد.البته این پیشنهاد از اول ماله ونوس بود ولی همون موقع هم با خودم گفتم بابا این همه سایتهایه آموزشی خب هر کس تمایل داره بهتره یه سر به اونجا بزنه نه اینکه تو یه سایت هری پاتری اینکار رو انجام بدیم.
اگه قرار بر آموزش باشه بهتر تو این سایت همون ادبیات یاد داده باشه یه کار فرهنگیم هست دیگه اینطوری اینقدر غلط املایی هم نداریم که مجبود بشیم تصحیحش کنیم و یا کلا داستان بصورت مفهمومی به بچه ها یاد بدیم اگه الان یه نگاه به گذشته بکنیم اختلاف نمایشنامه ها رو تو این مدت کاملا میبینم که واقعا خیلی بهتر شدن دیگه کمتر کسی فقط دیالوگ مینویسه و بیشتر فضا سازی انجام میشه و این جایه بسی امیدواریست که تا تابستون خیلی هم بهتر بشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

سلام
دراکو من یه پیشنهاد دارم
چطوره یه مدرسه به نام دورمشترانگ بزنیم ولی دیگه توش برای معلم و دانش اموز ثبت نام نکنیم و توش مهارت های کامپیوتر مثل همینا که ونوس گفت بزنیم چون من خودم میتونم ای سی دل ال و فوتوشاپ و فلش رو کاملا توضیح بدم
با تشکر
ایگور کارکاروف
دراکو من یه پیشنهاد دارم
چطوره یه مدرسه به نام دورمشترانگ بزنیم ولی دیگه توش برای معلم و دانش اموز ثبت نام نکنیم و توش مهارت های کامپیوتر مثل همینا که ونوس گفت بزنیم چون من خودم میتونم ای سی دل ال و فوتوشاپ و فلش رو کاملا توضیح بدم
با تشکر
ایگور کارکاروف
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

باید بگم اولین کسی هستی که باعث شدی من کم بیارم!
البته بعد از لسترنج 
درمورد دفتر حمایت از ساحره ها....آداس به اون گندگی اونجا چیکارست!؟ جای ونوس خالی وگرنه دخلت اومده بود!
در ضمن...ای ناظر...ای آلبالو یه سر و سامانی به اون قدح بده!
چو چانگ جان ممنونم که اون موضوع رو اشاره کردی وگرنه اصلا قدح یادم نبود ...
البته خودم هم هنوز موندم که چه طور شد هری عزيز بعد از بحث دو ساعته و بیست دقیقه ای قبول کرد که انجمنش باز بشه اما فقط میدونم که اگر ناظرای عزيز درست همکاری نکنن به همون حالت برخواهد گشت ... به هر حال کاری بود که میتونستم انجام بدم و از این به بعد ، باز نگه داشتن اونجا بستگی به کار ناظرا داره که هر تاپیکی رو به اونجا منتقل نکنن و همکاری لازم رو انجام بدهند !
خواهشا یه سر به قوانین انتقال که در داخل انجمن قدح اندیشه و در دو تاپیک چسبان اعلام شده توجه کنید که باز مجبور نشیم حالت قبل رو داشته باشیم و من به شخصه خودم خیلی موافقت وجود این انجمن بودم اما باز هم به کار ناظران عزيز بستگی داره که در صورت عدم همکاری صحیح مجددا به حالت غیر فعال در میاد .
با تشکر
دراکو مالفوی
البته بعد از لسترنج 
درمورد دفتر حمایت از ساحره ها....آداس به اون گندگی اونجا چیکارست!؟ جای ونوس خالی وگرنه دخلت اومده بود!

در ضمن...ای ناظر...ای آلبالو یه سر و سامانی به اون قدح بده!
چو چانگ جان ممنونم که اون موضوع رو اشاره کردی وگرنه اصلا قدح یادم نبود ...
البته خودم هم هنوز موندم که چه طور شد هری عزيز بعد از بحث دو ساعته و بیست دقیقه ای قبول کرد که انجمنش باز بشه اما فقط میدونم که اگر ناظرای عزيز درست همکاری نکنن به همون حالت برخواهد گشت ... به هر حال کاری بود که میتونستم انجام بدم و از این به بعد ، باز نگه داشتن اونجا بستگی به کار ناظرا داره که هر تاپیکی رو به اونجا منتقل نکنن و همکاری لازم رو انجام بدهند !
خواهشا یه سر به قوانین انتقال که در داخل انجمن قدح اندیشه و در دو تاپیک چسبان اعلام شده توجه کنید که باز مجبور نشیم حالت قبل رو داشته باشیم و من به شخصه خودم خیلی موافقت وجود این انجمن بودم اما باز هم به کار ناظران عزيز بستگی داره که در صورت عدم همکاری صحیح مجددا به حالت غیر فعال در میاد .
با تشکر
دراکو مالفوی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1384/11/26 3:36:23
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1384/11/26 3:37:14
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1384/11/26 3:37:14
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

نقل قول:
چو چانگ عزيز منظورم سایت جادوگران بود جیگر !
نقل قول:
امیدوارم که یان طور باشه و البته اگر دوستان این اجازه رو بدن من قول میدم قدمهای خیلی بلندی در این راه برداشته بشه ... البته اگر یه سری از دوستان سنگ نندازن !
نقل قول:
سرژ عزيز با نارسیسا این کار رو انجام میدن !
نقل قول:
امیدوارم حرف اول منو خونده باشی که گفتم از هر ایده ای استفاده میکنم و مخصوصا برای کاندیدهای عزيز !
نقل قول:
خوشبختانه یا متاسفانه باید بگم این مشکل حل شد و قدح باز شد !
نقل قول:
حتما این کارو میکنیم !! شاید خود شما رييس شدی !
دفتر حمایت از ساحره ها میزنیم ... الان تو وزارت دفتر حمایت از موجودات جادویی داریم اما ساحره ها نداريم ! خداییش ضایعست !
چو چانگ نوشته:
1-چرا فقط گفتگوی جادوگران؟! خیلی فوری اینو بکنین ساحره ها و جادوگران وگرنه باید با بینیتون خاحافظی کنین
...
چو چانگ عزيز منظورم سایت جادوگران بود جیگر !
نقل قول:
2-تبریک!! امیدوارم اینیکی وزیر برخلاف من کلاهش اندازه سرش باشه! وگرنه همچین طول نمیکشه که این یکی هم به دیار عدم میپیونده!
امیدوارم که یان طور باشه و البته اگر دوستان این اجازه رو بدن من قول میدم قدمهای خیلی بلندی در این راه برداشته بشه ... البته اگر یه سری از دوستان سنگ نندازن !
نقل قول:
3- کارگاه نمایشنامه نویسی رو فعال کنیدگلوم خشک شد بس به این مدیرا گفتم.برای نقد هم همون 10 سطر کافیه سرژ نیازی به 130 سطر نیست!
سرژ عزيز با نارسیسا این کار رو انجام میدن !
نقل قول:
4- از ایده های بقیه کاندیداها هم استفاده کنید، مثلا از ایده ونوس که تو هاگوارتز چیزای مفید مثل فلش و فتوشاپ و رول نویسی و اینا تدریس بشه. الان به چه درد من میخوره که بفهمم صد سال پیش کدوم جادوگر کدوم جنو کشته...به من چه...
امیدوارم حرف اول منو خونده باشی که گفتم از هر ایده ای استفاده میکنم و مخصوصا برای کاندیدهای عزيز !
نقل قول:
5-قدح اندیشه رو فعال کنین(عمرا اگه بتونی)
خوشبختانه یا متاسفانه باید بگم این مشکل حل شد و قدح باز شد !
نقل قول:
6- گروه همر زنان تشکیل بدین تا آستکبار رو به حد کمال برسونن
حتما این کارو میکنیم !! شاید خود شما رييس شدی !
دفتر حمایت از ساحره ها میزنیم ... الان تو وزارت دفتر حمایت از موجودات جادویی داریم اما ساحره ها نداريم ! خداییش ضایعست !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وزیر مردمی اورجینال اسبق
جزئیات کاربر

سالازار جان یه کنفرانس گذاشتیم با سرژ که بفهمیم تو چی گفتی اما نفهمیدیم بازم !!
اونم مثل من گیج بود !
به هر حال وزير باید قیافش عوض بشه دیگه ... نمیشه همه مثل کینگزلی اسموت کنن که ....
نقل قول:
رونان جان این موضوع از چند روز قبل توی انجمن مخصوص ناظران و مدیران مطرح شده بود و سرژ عزيز بهم گفت که با کرام صحبت کرده و به زودی این مساله برگزار خواهد شد .
در مورد فاصله هر دوره با دوره بعد هم فکر کنم همون دو ماه خوب باشه چون اگر یه ماهه باشه ، فقط یه هفته انتخاب کردنش طول میکشه و یه کمی از اون نورم خودش خارج میشه و کسی بهش اهمیت نمیده ... همون دو ماه که الان هست فکر خوبیه !
ممنون از توجهت ...
نقل قول:
ادی جان ممنونم ازت ...
البته من با همه ناظرای عزيز تک تک صحبت کردم و مساله رو باهاشون در میون گذاشتم و هر کدوم به نوعی لطف کردن و این نظر رو پذیرفتن و چون خودت عضو راونکلاو هستی اگر اشتباه نکنم باید اوريل بزرگوار با تو صحبت کرده باشه چون اون تالار یه ناظر داشت و بعد از صحبت کردن با ایشون ، خودش هم قبول کرد که یک نفر به ناظرای اونجا اضافه بشه اما به شرطی که نخواد از زير نقد کردن پستها در بره و با این هدف اصلی وارد کار بشه و صرفا نه به خاطر نام ناظر که نمیدونم ایشون بالاخره به کی این پیشنهاد رو دادند .
گفته بودی که اگر ناظرا کار دیگه یا داشته باشن خیلی بهتره ولی میتونم سوال کنم که مثلا چه کار دیگه ای میمونه ؟! ناظر یعنی کسی که قبول کردن به بچه های تالار خودش کمک کنه و اصل کار اون هم کمک به رول بچه هاست که اگر نخواد این کار رو بکنه پس چه کار دیگه ای باقی میمونه ؟! در غیر این صورت خودش هم مثل بقیه اعضا میشه که فقط اجازه ويرایش یا حذف رو داره !
کسی که ناظر شده موظفه که همه جوره بچه های اون تالار رو حمایت کنه و در جهت صحیح اونها رو هدایت کنه و فکر نمیکنم که کاری از این مهمتر باشه که بخواد به رول اونها کمک کنه .
اینکه کاری خسته کننده هست هم زياد موافق نیستم ( البته کمی چرا ) و اگر این جوری باشه باید به نارسیسا و پیتر و ... که این همه وقت توی انجمنها میذارن خیلی چیزها گفت !
در مورد تالار خودمون هم فرقی نداره و من با دایی عزيز صحبت کردم و به نتایج خیلی خوبی رسیدیم و اگر احساس کنیم که نمیرسیم کسی رو اضافه میکنیم و همه اینها رو از وقتی اون پیام رو زدم با همه ناظرا در میون گذاشتم و خوشبختانه همه قبول کردن که جا داره از صمیم قلب ازشون تشکر کنم که این لطف رو نسبت به تازه واردها دارن !
نقل قول:
در این مورد کلا دیگه هیچی نمیگم و بهتره هم هست که چیزی نگم ... کل اهداف ما در این مسیر بوده که نذاریم اونها راه ما رو برن و بعد از چند ماه تازه به اون نتایج برسن .. ما میخوایم در عرض مدت کوتاهتری کل تجربیات خودمون رو در اختیارشون بذاریم که این راه رو نرن و ...
به هر حال نظرت محترمه اما خط مشی فکر من درست ضد این نظر شماست !
به هر حال هر کس طرز فکری داره و نظر همه محترمه ...
نقل قول:
هووومک ... اصلا کلا مثل اینکه به کار شورا اشنایی نداری
اصلا قرار نیست که شورا این کارا رو انجام بده ... من از هر تالار یه نفر رو برای شورا میذارم که بچه های اون تالار اگر مشکلی داشتن به اون بگن و شورا کارش مشخصه که مشورت دادن هست ... این چیزایی که گفتی اصلا نمیدونم از کجا اومده !
اعضای شورا امروز اعلام خواهند شد !!
نقل قول:
باشه حتما مونتاگ جان ... هر کاری که بتونیم انجام میدیم !
با اعضای شورا مشورت میکنیم و اگر فکری به ذهنمون رسید حتما ... شمام اگر پیشنهادی داشتید بگید !
در ضمن ایگور جان فرقی بین رول و خارج رول نیست و درسته که بیشتر کار ما برای رول هست اما یک نفر از خارج رول رو هم عضو شورا میذاریم که به این مشکلات رسیدگی کنه !
اونم مثل من گیج بود !به هر حال وزير باید قیافش عوض بشه دیگه ... نمیشه همه مثل کینگزلی اسموت کنن که ....
نقل قول:
-رونان- :
به نظر من، بهتره این "انتخابات"راه بیفته...درسته وقتش نیست و مدت کمی گذشته، ولی تا اونجایی که من میدونم، دورهی جدید یه کم دیر برگزار شد...امیدوارم یه جوری باشه که مثلا هر ماه، یا حداکثر دو ماه یه بار، ((به طور منظم)) برگزار بشه...
انتخابات بهترین رول نویس، جادوگر ماه و اینا...!!! ))
با تشکر...
رونان جان این موضوع از چند روز قبل توی انجمن مخصوص ناظران و مدیران مطرح شده بود و سرژ عزيز بهم گفت که با کرام صحبت کرده و به زودی این مساله برگزار خواهد شد .
در مورد فاصله هر دوره با دوره بعد هم فکر کنم همون دو ماه خوب باشه چون اگر یه ماهه باشه ، فقط یه هفته انتخاب کردنش طول میکشه و یه کمی از اون نورم خودش خارج میشه و کسی بهش اهمیت نمیده ... همون دو ماه که الان هست فکر خوبیه !
ممنون از توجهت ...
نقل قول:
ادی :
خب...اينكار خيلي خسته كنندست!(شايد مشكل از كاليبر من باشه!واي ببخشيد كريم جون...من هميشه يادم ميره!)يعني اينكه يه ناظر بياد وقتشو بزاره و اصول ابتدايي رول نويسي رو به تازه واردا گوشزد كنه!به نظرم اگه ناظران تالار مسوليت ديگه اي نداشته باشن ، خيلي بهتره! مگه اينكه خيلي بيكار باشن(مثل زاخي) !
ادی جان ممنونم ازت ...
البته من با همه ناظرای عزيز تک تک صحبت کردم و مساله رو باهاشون در میون گذاشتم و هر کدوم به نوعی لطف کردن و این نظر رو پذیرفتن و چون خودت عضو راونکلاو هستی اگر اشتباه نکنم باید اوريل بزرگوار با تو صحبت کرده باشه چون اون تالار یه ناظر داشت و بعد از صحبت کردن با ایشون ، خودش هم قبول کرد که یک نفر به ناظرای اونجا اضافه بشه اما به شرطی که نخواد از زير نقد کردن پستها در بره و با این هدف اصلی وارد کار بشه و صرفا نه به خاطر نام ناظر که نمیدونم ایشون بالاخره به کی این پیشنهاد رو دادند .
گفته بودی که اگر ناظرا کار دیگه یا داشته باشن خیلی بهتره ولی میتونم سوال کنم که مثلا چه کار دیگه ای میمونه ؟! ناظر یعنی کسی که قبول کردن به بچه های تالار خودش کمک کنه و اصل کار اون هم کمک به رول بچه هاست که اگر نخواد این کار رو بکنه پس چه کار دیگه ای باقی میمونه ؟! در غیر این صورت خودش هم مثل بقیه اعضا میشه که فقط اجازه ويرایش یا حذف رو داره !
کسی که ناظر شده موظفه که همه جوره بچه های اون تالار رو حمایت کنه و در جهت صحیح اونها رو هدایت کنه و فکر نمیکنم که کاری از این مهمتر باشه که بخواد به رول اونها کمک کنه .
اینکه کاری خسته کننده هست هم زياد موافق نیستم ( البته کمی چرا ) و اگر این جوری باشه باید به نارسیسا و پیتر و ... که این همه وقت توی انجمنها میذارن خیلی چیزها گفت !
در مورد تالار خودمون هم فرقی نداره و من با دایی عزيز صحبت کردم و به نتایج خیلی خوبی رسیدیم و اگر احساس کنیم که نمیرسیم کسی رو اضافه میکنیم و همه اینها رو از وقتی اون پیام رو زدم با همه ناظرا در میون گذاشتم و خوشبختانه همه قبول کردن که جا داره از صمیم قلب ازشون تشکر کنم که این لطف رو نسبت به تازه واردها دارن !
نقل قول:
ادی :
خب ما هم تازه وارد بوديم...يه چند ماه زجر كشيديم و حيرون شديم تا تونستيم اصول رو ياد بگيريم ، خب تازه وارداي ديگه هم همينجوري باشن مگه چي ميشه؟(شايد ظالمانه باشه)آما...اگه خود آدم بره دنبالش بهتره تا اينكه لقمه آماده رو توي دهنش بزارن.
در این مورد کلا دیگه هیچی نمیگم و بهتره هم هست که چیزی نگم ... کل اهداف ما در این مسیر بوده که نذاریم اونها راه ما رو برن و بعد از چند ماه تازه به اون نتایج برسن .. ما میخوایم در عرض مدت کوتاهتری کل تجربیات خودمون رو در اختیارشون بذاریم که این راه رو نرن و ...
به هر حال نظرت محترمه اما خط مشی فکر من درست ضد این نظر شماست !
به هر حال هر کس طرز فکری داره و نظر همه محترمه ...
نقل قول:
ادی:
ببين...اين در زوپس تعريف نشدست كه يه عضو عادي قابليت ويرايش پستاي ديگه رو داشته باشه(يا بايد ناظر باشه يا مدير!چقده من پرفسورم!)
پس بايد اين شورا بيان بعد اون پستا يه پست بزنن و نقد كنن كه اصولاً شكل تايپيكها رو بهم ميريزه و نظم رو ازشون ميگيره!
هووومک ... اصلا کلا مثل اینکه به کار شورا اشنایی نداری
اصلا قرار نیست که شورا این کارا رو انجام بده ... من از هر تالار یه نفر رو برای شورا میذارم که بچه های اون تالار اگر مشکلی داشتن به اون بگن و شورا کارش مشخصه که مشورت دادن هست ... این چیزایی که گفتی اصلا نمیدونم از کجا اومده !
اعضای شورا امروز اعلام خواهند شد !!
نقل قول:
مونتاگ :
من میخواستم بگم که خوب راستش بخش تالار اسرار خیلی ضعیف شده
هیچ مطلب جدیدی توش نمیاد
اگه ممکنه یه کاری کنید !
باشه حتما مونتاگ جان ... هر کاری که بتونیم انجام میدیم !
با اعضای شورا مشورت میکنیم و اگر فکری به ذهنمون رسید حتما ... شمام اگر پیشنهادی داشتید بگید !
در ضمن ایگور جان فرقی بین رول و خارج رول نیست و درسته که بیشتر کار ما برای رول هست اما یک نفر از خارج رول رو هم عضو شورا میذاریم که به این مشکلات رسیدگی کنه !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وزیر مردمی اورجینال اسبق
جزئیات کاربر

1-
چرا فقط گفتگوی جادوگران؟! خیلی فوری اینو بکنین ساحره ها و جادوگران وگرنه باید با بینیتون خاحافظی کنین
(اصلا من چقدر خشنم)
2-تبریک!! امیدوارم اینیکی وزیر برخلاف من کلاهش اندازه سرش باشه! وگرنه همچین طول نمیکشه که این یکی هم به دیار عدم میپیونده!
3- کارگاه نمایشنامه نویسی رو فعال کنید
گلوم خشک شد بس به این مدیرا گفتم.برای نقد هم همون 10 سطر کافیه سرژ نیازی به 130 سطر نیست!
4- از ایده های بقیه کاندیداها هم استفاده کنید، مثلا از ایده ونوس که تو هاگوارتز چیزای مفید مثل فلش و فتوشاپ و رول نویسی و اینا تدریس بشه. الان به چه درد من میخوره که بفهمم صد سال پیش کدوم جادوگر کدوم جنو کشته...به من چه...
5-قدح اندیشه رو فعال کنین(عمرا اگه بتونی
)
6- گروه همر زنان تشکیل بدین تا آستکبار رو به حد کمال برسونن
7- کلاس کاراته بذارین
8- چقدر من امر و نهی میکنم...ایول
9-این داستان، ادامه دارد...
چرا فقط گفتگوی جادوگران؟! خیلی فوری اینو بکنین ساحره ها و جادوگران وگرنه باید با بینیتون خاحافظی کنین
(اصلا من چقدر خشنم)2-تبریک!! امیدوارم اینیکی وزیر برخلاف من کلاهش اندازه سرش باشه! وگرنه همچین طول نمیکشه که این یکی هم به دیار عدم میپیونده!
3- کارگاه نمایشنامه نویسی رو فعال کنید
گلوم خشک شد بس به این مدیرا گفتم.برای نقد هم همون 10 سطر کافیه سرژ نیازی به 130 سطر نیست!4- از ایده های بقیه کاندیداها هم استفاده کنید، مثلا از ایده ونوس که تو هاگوارتز چیزای مفید مثل فلش و فتوشاپ و رول نویسی و اینا تدریس بشه. الان به چه درد من میخوره که بفهمم صد سال پیش کدوم جادوگر کدوم جنو کشته...به من چه...
5-قدح اندیشه رو فعال کنین(عمرا اگه بتونی
)6- گروه همر زنان تشکیل بدین تا آستکبار رو به حد کمال برسونن
7- کلاس کاراته بذارین
8- چقدر من امر و نهی میکنم...ایول
9-این داستان، ادامه دارد...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل