شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اونایی که درست معرفی شخصیت کرده بودن یا تکراری معرفی نکرده بودن تاید شدن
نوید: سیریوس گرفته شده باید کی دیگه ورداری
harry potter : معرفی شما کامل نیست چیزی معلوم نیست ازش
Hosna: فرد ویزلی گرفته شده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
پروفسور مك كونگال عزيز من ميخوام تغيير عضويت بدم .يعني از ايفاي نقش به گريفيندوري ها اسباب كشي كنم.خودمم كه قبلا معرفي كردم به سلامتي.لطفا جواب منو ياتو همين تاپيك يا تو پيام شخصي بدين . منتظرم :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss:
نام : محمد سن :15سال جنس:مذکر تحصیلات:سال اول رنگ چشم:قهوهای گروه:گریفندور مو : همیشه به هم ریخته.سیاه نام مستعار:هری هریان چوب جادو:نراد علاقه:دوئل با ولدمورت
نام: دیمون دامبلدور این شخصیت رو خودم ساختم که پسر دامبلدور است که با برادران ویزلی و لی جردن همکلاس بود اما وقتی که سال دوم مدرسه را تمام کرد هم به دلیل اینکه از سطح پایین اموزشها (از نظر خودش) شکایت داشت و هم بخاطر اینکه همراه با ویزلی ها در بیشتر شرارت های مدرسه شرکت داشت و دامبلدور نیز دوست نداشت که پسرش اینجوری باشدبا هم دچار اختلاف بودند و دیمون مدرسه را ترک کرد و با اشنایی با استاد های بزرگ جادوگری که ا
تایید شد( تعریف و شخصیت خیلی حالبیه) شما بر اساس فرم باید معرفی شخصیت کنی لطفا معرفی شخصیت رو کامل انجام بده
1- نام :ایلیدان استروم ریج 2- سن:زیاد 3- تاریخ تولد:از اول زمین 4- جنس:مذکر 5- تحصیلات :بوق 6- رنگ چشم : سیاه 7- نژاد: نایت الف 8- مو :مشکی 9- ظاهر کلی :خوفناک 10- نام مستعار:ایلیدان 11-دین : ماه پرست 12- خدا : سارگراس 13- اخرین وظیفه قبل از مرگ :نابود کردن فروزن 14- علاقه ها:یاد گرفتن جادو 15 - توانمندیها :تبدیل به متا مورفسیس پاورقی یک سری گزینه ها کم بود و در مورد من صدق نمیکرد و اون ها رو جانشین کردم مثل جارو چوب جارو که کمی مسخره بود زمان ما که جارو نبود و این که اصلا هم به هری پاتر ربط نداره هیچ جور هم بهش نمیرسه ولی اند جادوی سیاهم تبدیل شدن به متافورسیس که کاملا با جادوی سیاه این کار صورت میگیره