جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 18:03
نمایش جزئیات
آفلاین
جیـــــــــــــمزک! بزرگ نشدی یا نه؟

1 - اینکه مدیریت بصورت غیر قابل انکاری سایت رو داره تخریب میکنه که شکی نیست اما به نظرت تا چه حده این تخریب؟ گرچه به یاد دارم زیاد درگیر این مسائل سیاسی نمیشدی!

2 - به نظرت اگر مجموع ریش دامبلدور های سایت تا الان رو به اضافه کلیه آبرفورث ها، ضرب در تعداد مدیران بیکار و علاف و ناکارآمد، تقسیم بر عقل و فهم و شعور یک مدیر خوب و زحمت کش کنیم، به چه واژه ای میرسیم؟

3 - با تشکر از این تریبونی که در اختیار بنده گذاشتید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اینیگو ایماگو در 1390/4/19 23:51:06
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 16:13
نمایش جزئیات
آفلاین
ای بابا! همينش مونده بود با يه يويو باز جيغول بحرفيم!

1. خدا رو ديدی؟

2. دينت؟ مختصر چرا؟

3. عشق؟

4. فكر كن توی يه دشت بزرگی، يه درخت سبز خوگشل جلوی روته، نسيم ميوزه و چون مثل من بدبخت كچل نيستی موهات رو ميرقصونه و خورشيد با شكوه تمام نورافشانی ميكنه. چی ميبينی؟

5. من كلا" توی ايفای نقش نسبت به تو كاری جز خيانت نكردم ، تا حالا شده بخوای من رو يا يكی ديگه كه توی ايفا جبهه اش با جبهه ات نمی‌خونه رو بگيری توی گوشش اون قدر جيغ بكشی و كرش كنی ؟

6. آرسنال دوست داری آيا ؟

7. من وبلاگت رو تحت نظر دارم ، اگه قول بدی بچه‌ی خوبی باشی برات كامنت هم ميذارم . گربه‌های گولاخی بودن، اصولا" من از گربه خوشم مياد، البته گربه‌ی قاتل و بدذات هم پيدا ميشه كه ميريزه رو كله‌ی گربه‌های ديگه . از اون گربه‌های بوقی اگه ميخوای بگو يكم چون من هيجوری دوس دارم بشنوم و مصاحبه‌ات هم طولانی تر ميشه.

8. آيا خدا رو در انسانی ديدی؟ همه‌ی ما جلوه‌هايی از خدا هستيم، اما انسانی كه بدجــور تجلی خدا باشه...

9. آيا به گيلان اومدی؟ آيا از گيلان لذت بردی؟ آيا با نسيم شمال آشنايی داری؟ آيا سبزه ميدان رو رؤيت كردی؟ آيا ميرزاقاسمی خوردی؟ آيا باقلاقاتوق ميل داری؟ آيا شفت را دوست داری؟ آيا با نام سيد عبدالوهاب برخوردی داشتی؟ آيا گيلان قشنگ نيست؟ بسه !

10. اندازه‌ی دلت چقدره؟

خوشحال شدم جيغول! ده تا سوال پرسيدم، كه ميدونم رز يازده تاش رو حذف ميكنه ! امان از دست اين ويزلی ها !

شاد و موفق باشی!
كينگز!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كينگزلی شكلبوت در 1390/4/20 15:27:38
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 15:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نظرت در مورد هر گدوم از اینا چیه؟؟

هری پاتر

هندونه

نامه سر گشاده

آرکوس الیواندر

چوبدستی

با تشکر
آرکوس الیواندر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 14:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همگی!!!
یه برنامه دیگه از قلم تند نویس خوش امدید !
طرف راست میزمستطیل ما اقای جک هکو مترجمشان لی جردن نشسته اند و طرف راست هم اقای هری پاتر . طرف چپ هم کسی ننشسته .

اقای هک:های!

لی : می فر ماین سامعلیک!
اقای هک:واتس اپ؟

لی: اقای هک می پرسن که چرا می خوای گریفو ترک کنی؟ گریف به این خوبی مگه چشه؟

جیمز:؟

اقای هک:وات واز یر نیم ؟سوری!ای فورگت ایت!

لی پس مدتی با ارامی گفت:ایشون می گن اهل کجایید؟

اقای هک:اوکی ای هو نو کوسشن.

لی : می فرمایند چه طور با سایت اشنا شدی؟

لی با خوش حالی برگه سوالات منتخبش را در جیبش گذاشت . سدریک را کشان کشان از ان محل برد چون نزدیک بود اثر طلسم فرمان از بین برود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket
I work out
Modir look at that ticket
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 02:41
نمایش جزئیات
آفلاین
خب منم از اونجایی که منم دوست دارم بگم: "خب منم از اونجایی که" ، میگم و نه به تدی ربط داره نه به آدر پروفوزیر

در اینجا عمه مارج رورانس میره و نورهای مجلس از قلمی که دست ِ رز ویزلی هست متمایل میشه روی ریپر که وارد میشه و همه براش سوت میکشن و دست میزنن و هورا و الخ

ریپر یه لیوان دوغی که بهش تعارف شده رو سر میکشه و اینطوری: به جیمز نگاه میکنه، جیمز یویوش از دستش میلغزه و قل میخوره میفته جلوی ِ پای ریپر، ریپر یویو رو ور میداره میذاره لای ساندویچ ِ بلغاری ش و به گاز میزنه و خرچ خرچ یویو رو قورت میده؛ جیمز بغض میکنه و میدوئه میره پشت ِ نهنگ‌ش پنهان میشه؛ رپیر واق میکنه و مثل یویو خودش رو به در و دیوار و عمه مارج میکوبونه:

جیمز:

عمه مارج: جیغ بکش، جیغ قشنگه!! باباتم وقتی ریپر افتاد دنبالش و تا صبح روی درخت موند خیلی جیغ کشید خب، حالا بچه عینکی:

1. نظرت راجع به ایده ی پاترک ج-612 چیه؟

2. نظرت درباره ی این متن ِ ادبی رو با یه چند خط متن ِ رولی بگو ( ) :

بی قرار بود... شب!

سرد و بی ملاحظه،

برکه ی آرام را
خواب ِ هزار سنجاقک فرا گرفته بود

گندم ِ کوچک ِ دشت
از چشمانش طلا می‌بارید...

3. توی نت، از نظر ِ خصوصیات و عقاید، بیشترین تفاهم و شباهت رو با چه فرد یا افرادی داری؟

4. تایبریوس مک لاگن رو دوست داشتی یا عمه مارج؟

5. به نظرت نقش ِ سواد ِ آکادمیک توی مدیریت ِ یک سازمان چیه؟ میتونه نقش ِ سیم سرور رو کمرنگ و حتی نابود کنه؟

6. جیغ ِ مخصوص ِ سرآشپزت از چند کارکتر تشکیل شده؟

7. دوس داری دیگران وقتی داری توی آیینه ی نفاق انگیر نگاه میکنی، تو و تصویرت رو ببین؟

8. به نظرت وزیر ِ دیگر خودش از جون ِ این سایت چی میخواد؟

9. به نظرت پیوند ِ بین ِ وزیر ِ دیگر و عمه مارج یه اتفاق ِ مشنگی‌ـه یا یه اتفاق ِ جادویی و صاف میره توی ِ چشم ِ هری و ولدک؟

10. یه نقاشی با توجه به سوال شماره دو برام بکش و اینجا بذار!!

در همین لحظه ریپر از شدت خواب پلکاش توی چشماش فرو میره، عمه مارج بغلش میکنه و با هم از تاپیک خارج میشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط عمه مارج در 1390/4/19 3:26:16
ویرایش شده توسط عمه مارج در 1390/4/19 3:28:05
ویرایش شده توسط عمه مارج در 1390/4/19 4:54:24
ویرایش شده توسط عمه مارج در 1390/4/19 6:46:57
موندنی شو!
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 01:47
نمایش جزئیات
آفلاین
خب منم از اونجایی که سومین (به عبارتی دومین) این سه نفر (به عبارتی دو نفر) هستم چراغ بعد تدی برا خودم! اگرم کسانی بودن که متوجه نشدن چی گفتم اصن مهم نی کسی که باس بفهمه می فهمه!

جیمزک..جیغولک..شیطونک..بچه پاتر ..داوشک!

یک: اسمت چیه خونتون کجاس؟!

دو: نظرت راجع به وسایل نقره ای پروف که با پرپر و ترتر و جیر جیر و قرقر خیلی چیزا رو می فهمن چیه؟

سه: نظرت راجع به اصطبلی که توش بشه اسب پرورش داد چیه؟!

چهار: فک می کنی آمار مصاحبه ت بتونه رکورد مصاحبه ی پروفو بشکنه؟!

پنج: به نظرت سیزده یه کم نحس نیس؟

شش: به کودوم داوشت رفتی اینقد جیغ می زنی؟

هفت: به نظرت پروف چرا از خیلی هم عیب داره و ریش سفیدان و این قبیل خرعبلات اصن خوشش نمیاد؟

هشت: به نظرت رابطه ی بین گنگشکها و نهنگها به وضعیت آرمانی خودش می تونه برسه؟

نه: تو چی از جون این سایت می خوای؟

ده (عدد مقدس دی!): به نظرت هیچ شانسی برای بزرگ شدن داری؟ واقعا این توانایی رو در خودت می بینی که بچه بمونی؟ بزرگ شی گریه هم می کنی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک روز جادوگر به سراغ جادوی واقعی می رود!

به یاد اغتشاشگران خوف:

ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 20:23
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من از اونجایی که به شدت و از همه بیشتر علاقه مندم با جیمز سیریوس پاتر آشنا بشم چراغ اول رو روشن میکنم!!

1. بچه جون تو چرا انقدر جیغ میکشی؟ چرا بدون فریاد نمیتونی حرفت رو بزنی؟ چرا کوئی رو کچل کردی! تا اسمایلی جیغ برات اضافه کنه؟

2. تو چرا انقدر در مقابل زیبایی بی طاقتی؟ تو چرا نمیتونی زیبایی موجودات دیگه رو ببینی و القاب زشت!! :دی بهشون میدی؟

3. قضیه ریش سفیدان چی بود؟ واقعا همه ش علاقه به کوئیدیچ بود یا چیز دیگه ای هم این وسط دخیل بود؟

4. شبیخونهای محفل به مرگخواران کی اتفاق افتاد؟ چند نفر اون موقع توی جبهه سفید بودن و در مقابل چند تا سیاه سوخته می جنگیدن؟ آخر عاقبت این جنگ ها چی شد؟

5. بنگاه املاک گرگینه صورتی یعنی چه؟

6. عکس پروفایلت رو در حد یک پاراگراف رول شرح بده و شفاف سازی کن!

7. به نظرت چرا هر وقت من ضرب المثل " ژیان ماشین نمیشه، باجناق فامیل نمیشه" رو میشنوم یاد تو و خاندان پاتر میفتم؟؟

8. رانده شدگان چرا رانده شدن در حالیکه ستادهای خیلی ارزشی تر!! راست راست توی سایت میچرخیدن؟

9. رابطه خودت با نهنگ رو شرح بده!

و سوال آخر اینکه این چندمین باره مصاحبه میشی؟ تو چرا انقدر از رابطه ات با خدای زوپس سوء استفاده میکنی؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1390/4/18 20:25:06
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام سلام! اون طوری که معلومه جناب آقای اینیگو دالاهوف آلبوس بلک برگشتن. اما به دلیل اتفاقاتی که سر همین تاپیک براشون اتفاق افتاد گفتن که دیگه این تاپیکو نمیخوان و من مسئولیتشو قبول کردم!

خب مسلما من مثل ریگولوس یا آلبوس یا هر اسمی که براش دارین ، نیستم. اما خب سعی خودمو میکنم.

امروز مهمون اول برنامه با حضور خودم رو معرفی میکنم بهتون!

کسی که مطمئنم خیلی هاتون دوست دارین باهاش آشنا بشین و کلا بچه خوبیه!

مهمان این دفعه ایمون :جیمز سیریوس پاتر!

خب تا 22 وقت دارین بیاین و سوالاتون رو بپرسین ازش! سوالا هیچ محدودیتی نداره!

بای!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 15:58
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان عزیز، با توجه به صحبت های انجام شده، از این به بعد مسئولیت این تاپیک به رز ویزلی سپرده میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ایوان روزیه...اسکلتی که وجود ندارد!
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 12:12
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظرم یه نفر باید مسئولیت انیجا رو بگیره. واقعا یه شور و حال دیگه ای داره سایت با مصاحبه.

اگه کسی نیس من خودم مسئولیتشو قبول میکنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!