جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  68 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  146 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  256 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  335 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  236 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس طلسمات و وردهاي جادويي
ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1384 17:05
نمایش جزئیات
آفلاین
بلیز جانشما استسنا هستی چون که به من گفته بودی که نوشتی ولی بقیه استنایی ندارند
امتیازات بلیز:
توضیحات وردت عالی بود امتیاز کامل میگیری
جواب 2 و 3 هم غلط است
نمایشنامه تو هم کامل و قشنگ بود و برای اینکه سر منو فرستادی تو باقالیا 10 امتیاز از این میگیری
و همچنین خاصیتت هم درست بود افرین
تنها کسی که درست گفت
واقعا نمیدونم چطوری بهت امتیاز بدم ولی بهت به علاوه 5 امتیاز یه سری امتیازات ویژه به دلیل تنها کسی که درست گفت و تنها کسی که سره منو به باقالی ها فرستاد و تنها...
سرژ:هوی بوقی چقدر میگی تنها
هر موقع گفتن بوق بپر وسط
و خیلی هم تمیز نوشتی
و همه رو تا اینجا کامل گرفتی بهت 30 امتیاز کامل این جلسه رو میدم
اسلیترین:30 امتیاز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 7 اسفند 1384 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
ج1-

اسم این وردی که من میخوام راجعبش توضیح بدم ریکلامورا است !
این ورد بی نهایت ورد موثری است و اغلب این طلسم در دوئل های تک به تک کاربرد دارد .
طرز اجرای این ورد این گونه است که شخص ابتدا باید تمرکزش را روی هدف مورد نظرش جمع کند سپس چوبدستی اش را بالا بگیرد و آن را روی هدف تنظیم کند بعدش چوبدستیش رو به صورت شلاقی تکون بدهد و در این حین فریاد بزند :
_ ریکلامورا !!!
در صورت رعایت کردن تمام این شرایط بعدش نور آبی رنگ دیگری از نوک چوبدستیتان خارج میشود که در صورتی که به کسی برخورد کند در جا آن شخص خشک میشود و لازم به ذکر است که به هوش آوردن این شخص بدون معجون امکان پذیر نیست !!!

ج2-

این ورد حدودا سی سال پیش به دست آلبوس دامبلدور کشف شد

ج3-

11 اکتبر سال 1976

ج4-

_ هووووی بلیز اون ته کلاس داری چیکار میکنی ؟
این صدای خشمگین پروفسور کارکاروف بود که برای صدمین بار در آن رو بلیز رو صدا میزد .
بلیز با بی حوصلگی :
_ پروفسور با منی ؟
_ آره دیگه بدو بیا جلوی کلاس ببینم چی از درس امروز یاد گرفتی !
بلیز با اوقات تلخی مجله چوب جاروهای سالش را درون جامیزش گذاشت و در حالی که قوز کرده بود از سر جاش بلند شد و به جلوی کلاس اومد .
پروفسور کاراکاروف با یک حرکت روی پاشنه پاش چرخید و گفت :
_ هوووووی ! اون آدامس چیه توی دهنت ؟
بلیز چند لحظه با تعجب به پروفسور نگاه کرد سپس گفت :
_ آقا آدامس ندارم بابا چرا گیر میدی بیا آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآاا
کاکاروف که از شدت بوی آدامس دهن بلیز اخماش در هم رفته بود با عصبانیت گفت :
_ خیلی خب باشه بابا قبول دارم ! حالا بدو این طلسمرو برام اجرا کن ببینم !
بلیز : کدوم طلسم ؟
پروفسور کارکاروف با عصبانیت فریاد زد :
_حالا میگی کدوم طلسم ؟ 20 امتیاز از هافل کم میشه
بلیز : قربان من تو اسلی هستم
کارکاروف با عصبانیت فریاد زد :
_ پس پنجاه امتیازم از گریفندور کم میشه ! باز هم میخوای امتیاز کم کنم یا اینکه یادت اومد
بلیز با نگرانی نگاهی به دانش آموزان هافل و گریف انداخت که داشتند چپ چپ اونو نگاه میکردند سپس گفت :
_ مثل اینکه یک چیزایی داره یادم میاد
ایگور با حرص گفت :
_ خیلی خب منتظرم !
کلاس ساکت شد . بلیز در حالی که آستینهایش رو بالا میزد با چوبدستیه آماده اش در وسط کلاس قرار گرفت .
تمام چشمها به بلیز دوخته شده بود . بلیز در حالی که زبونش از لای دندوناش زده بود بیرون به خودش فشار میاورد تا تمرکز کند و به طلسمی که میخواهد اجرایش کند بی اندیشد .
سرانجام انتظارات به پایان رسید . بلیز چوبدستیش رو به صورت دایره برگردوند و با آخرین توانش فریاد زد :
_الپناااااااااتاسوس!!!!
نور رنگینی از نوک چوبدستیه بلیز خارج شد که باعث نورانی شدن کل کلاس شد .
بلیز با خوشحالی چوبدستیش رو به سمت دهنش برد و نوک آن را فوت کرد سپس برگشت تا ببیند پروفسور کارکاروف از عملکردش راضی بوده یا نه !
اما بر خلاف تفکرش دید که پروفسور کارکاروف در حالی که از سرش دود سیاهی بلند میشود دارد با خشانت تمام او را نگاه میکند
بلیز که متوجه اشتباهش شده بود با شرمندگی سرش رو انداخت پایین . آن روز بدترین کلاس وردهای جادویی بود.
( دیگه پروفسور گاهی اوقات از این مشکلات پیش میاد دیگه شرمنده )

سوال آخر :

در افسانه ها آمده است که هر موقع زمین و ماه و خورشید در یک امتداد قرار بگیرند بطوری که سایه ماه روی زمین بی افتد و سایه زمین و ماه هم با هم روی سیاره عطارد بیفتد آن وقت قدرت این طلسم چندیدن برابر میشود .
طبق محاسباتی که بنده خودم به تنهایی انجام دادم این اتفاق هر 1734 سال و 5 ماه و سه روز و 1 ساعت و 22 دقیقه و 36 ثانیه و 7 صدم ثانیه یک بار اتفاق می افتد

-------------------
ایگور جان دیگه چرا از این به بعد امتیاز کمتری میدی ؟
مگه خودت نگفتی که تا چهارشنبه وقت داریم ! خب منم مقالم رو با حساب اون پست شما فرستادم که تا قبل از چهارشنبه به دست شما برسه !
اگر چنین قانونی بود باید از اولش اعلام میکردین که ما هم بدونیم یکدفعه که نمیشه یک روز بیاین اعلام کنین که دیگه از این به بعد امتیازش کمتره !
با تشکر امیدوارم نظرتون عوض شود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1384/12/7 22:00:15
ارسال شده در: یکشنبه 7 اسفند 1384 14:15
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات کامل درس افسونها و از این به بعد هر کی جواب بده امتیاز کمتری میگیره
پروفوسور کوییریل عزیز شما جواب هر دو سوالتون اشتباه بود ولی چون همشو جواب دادیدن 1 امتیاز به شما

دراکو سوال اولتون اشتباه بود ولی جواب سوال دومتون درست هست و چون خیلی کامل توضیح دادی بهت 5 امتیاز میدم از این دو سوال
چون به همه سوالات هم جواب داده بودی 1 امتیاز هم می
گیری و چون درباره سیاره هم درست گفتی ولی من منظورم یه چیز دیگه بود از اونم بهت 3 امتیاز میدم
9 امتیاز هم به شما داده میشه

بارتیموس عزیز
نه سازنده ش عطارد نبوده ولی تاریخش را دقیقا درست گفتی 4 امتیاز به شما داده میشه و بعد چون که همشو جواب داده باشی 1 امتیاز هم میگیری
تو هم اون جوابی که من میخواستمو ندادی و تقریبا درست گفتی ولی جواب کاملش نبود و بهت 4 امتیاز بهت میدم

ایدی جان روزش اشتباه است ولی چون سازنده شو گفتی و مکانشو بهت 4 امتیاز میدم
و چون همشو جواب دادی 5 امتیاز بهت داده میشه

انیتای عزیز 1 امتیاز چون به همش جواب داده بودی
و جواب سوال اخر هم کامل نبود ولی باز چون یکی از رابطه ها رو گفتی 2 امتیاز هم از این سوال
پس 3 امتیاز هم به شما داده میشود

دویل جان برای توضیحات ورد و مقالت 8 امتیاز میگیری ولی
جوابه رابطه هات کاملا اشتباه است اینی که گفتی مربوط به یه ورد دیگه هست که یادم نیست اون چیه
یادم اومد بهت میگم
پس 8 امتیاز هم به شما
رونان برای نمایشنامه و توضیحاتت 8 امتیاز
و همچنین سوالاتت جوابشون غلط بود و لی 1 امتیاز بهت میرسه
پس 9 امتیاز هم به شما

اسلایترین:23
گریفیندور:10
هاف پلاف:3
ریونکلا:8

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 7 اسفند 1384 14:14
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات کامل درس افسونها و از این به بعد هر کی جواب بده امتیاز کمتری میگیره
پروفوسور کوییریل عزیز شما جواب هر دو سوالتون اشتباه بود ولی چون همشو جواب دادیدن 1 امتیاز به شما

دراکو سوال اولتون اشتباه بود ولی جواب سوال دومتون درست هست و چون خیلی کامل توضیح دادی بهت 5 امتیاز میدم از این دو سوال
چون به همه سوالات هم جواب داده بودی 1 امتیاز هم می
گیری و چون درباره سیاره هم درست گفتی ولی من منظورم یه چیز دیگه بود از اونم بهت 3 امتیاز میدم

بارتیموس عزیز
نه سازنده ش عطارد نبوده ولی تاریخش را دقیقا درست گفتی 4 امتیاز به شما داده میشه و بعد چون که همشو جواب داده باشی 1 امتیاز هم میگیری
تو هم اون جوابی که من میخواستمو ندادی و تقریبا درست گفتی ولی جواب کاملش نبود و بهت 4 امتیاز بهت میدم

ایدی جان روزش اشتباه است ولی چون سازنده شو گفتی و مکانشو بهت 4 امتیاز میدم
و چون همشو جواب دادی 5 امتیاز بهت داده میشه

انیتای عزیز 1 امتیاز چون به همش جواب داده بودی
و جواب سوال اخر هم کامل نبود ولی باز چون یکی از رابطه ها رو گفتی 2 امتیاز هم از این سوال
پس 3 امتیاز هم به شما داده میشود

دویل جان برای توضیحات ورد و مقالت 8 امتیاز میگیری ولی
جوابه رابطه هات کاملا اشتباه است اینی که گفتی مربوط به یه ورد دیگه هست که یادم نیست اون چیه
یادم اومد بهت میگم
پس 8 امتیاز هم به شما
رونان برای نمایشنامه و توضیحاتت 8 امتیاز
و همچنین سوالاتت جوابشون غلط بود و لی 1 امتیاز بهت میرسه
پس 9 امتیاز هم به شما

اسلایترین:23
گریفیندور:10
هاف پلاف:3
ریونکلا:8

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 21:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال 1:

ورد "بلايندسكتيسون": اين ورد،متعلق به خيلي وقت پيشه، كه تو سال 1867، توسط يكي از مقامات وزارت سحر و جادو، اختراع شد...اين ورد، موجب كوري موقت شخص ميشه...در واقع، وقتي ورد به طرف برخورد كنه، اون به مدت حداقل 15 دقيقه، تا حداكثر نيم ساعت، توانايي ديدن هيچ چي رو نخواهد داشت...در سالهاي 1900 تا 1908، چون اين ورد موجب مرگ اتفاقي چندين نفر به دليل برخورد با اشياي تيز و سقوط از ارتفاع به خاطر نديدن و ديوانه شدن و افسرده شدن چند نفر شده بود، توسط وزارتخانه ممنوع شده بود، و مجازاتش حبس 5 ساله تو آزكابان بود...ولي بعد كه به اين ورد براي مقابله با دشمنان، نياز اساسي شد، باز هم آزاد شد... طرز انجامش، اينه كه چوب دستي رو روي سرمون يه دور كوچك، به صورت دوراني ولي آرام، تكان دهيم، بعد با صداي بلند ورد را فرياد بزنيم...لازم به ذكره كه ورد بايد به صورت "بلااايند سكتيسـون" تلفظ بشه...

سوال 2:

دردوره همكاري "نيكلاس فلامل" و "آلبوس دامبلدور" كه تقريبا كمي قبل از سنگ كيميا اختراع شد...كه البته تعداد زيادي ورد ديگر هم با اين ورد همزمان اختراع شدند...

سوال 3:

سال 14/5/1963 ميلادي

سوال 4:

ممنون پروفسور از بخشندگيتون...!!!

نمايشنامه:

جادوگري با رداي سياه بلند سفري، در حالي كه چوب‌دستي اش را در ميان دستانش محكم گرفته بود و با قدم هايي لرزان پيش ميرفت....آن قدر رفت تا مي‌توانست صداي دشمنش را از درون خانه‌ي قديمي و كوچك جنگلي اش بشنود...از پنجره به داخل خيره شد، و او را ديد كه به راحتي رو مبل راحتي اش لم داده بود، و داشت كتاب ميخواند...كمي هم كه به پنجره نزديك تر شد، مي‌توانست به خوبي حرارت درون اتاق را حس كند...
با يك حركت ناگهاني، پنجره را شكست و با چوب دستي كه به طرف او نشانه رفته بود، فرياد زد:"الپناتاسوس...!"
مرد كه از جا پريده بود، به سمت چوب دستي ششيرجه رفت...
جادوگري كه بيرون بود، مات و مبهوت مانده بود...چرا ورد عمل نكرد...؟
"پتريفيكوس توتالوس...!"
جادوگر بيروني، خشك شد، و در حالي كه ديگر نمي‌توانست بدنش را حركت دهد، به پشت روي زمين افتاد...مرد از پنجره‌ي شكسته، با چشماني پيروز به او خيره شد، و نفس نفس زنان گفت:گير افتادي رفيق...تو هيچ وقت ياد نگرفتي چطوري يه ورد رو درست تلفظ كني...!پس...آواداكداورا...!"
ترق...! چوب‌دستي به جادوگري كه روي زمين ولو شده بود، برخورد كرد، و او با چشماني گشاد از حيرت، به دشمنش خيره شد، و بعد همانطور ماند...او مرده بود...
_________
اين هم از عواقب تلفظ غلط...!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 20:45
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من بگما تا چهارشنبه برای ارسال جواب وقت دارید
من هم امتیازایه دو تا بخش که باید برای هر کس متفاوت باشه رو دادم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 20:41
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور شرمنده یکم دیر شد امید وارم قبول کنین
==============================

1-یک ورد با توضیحات(مثل خودم)بهترنیش 8 امتیاز
ورد سکتوسمپرا یک نوع جادوی سیاه است این ورد باعث میشورد که روی بدن زخم های عمیقی به وجود اید و خون به طور نا گهانی از تمام قسمت های بدن بیرون بجهد به طوری که گویی با شمشیری نا مرئی ضربه خورده باشد و درد بسیار شدیدی تمام بدن را فرا گیرد فرض بر این است که این ورد روی تمام جادوگران تاثیر دارد . طرز کار : چوب جادو را به طور وحشیانه تکان می دهیم و با تنفر ورد را به زبان می اوریم

جواب 2 و 3 رو نمی دونم

1-یک نمایشنامه درباره ی اجرای این ورد (حد اقل 6 خط)10امتیاز
همه دو نفره با هم شروع به تمرین کردن میکنن کسی نیست که با دویل تمرین کنه دویل به اطرافش نیگا میندازه و یه سوسک رو گوشه کلاس میبینه چوب جادو رو میگیره طرف سوسکه و تمرکز میکنه دستاش میلرزه خیلی اروم دستش رو به صورت دایره میچرخونه ( چون دستاش میلرزه زیاد شبیه دایره نمیشه ) و اروم میگه : الپناااااااااتاسوس
صدای برخورد یه چیزی با زمین شنیده میشه همه سر ها به طرف صدا بر میگرده دویل روی زمین افتاده ایگور سرشو با تاسف تکون میده و میگه : بوتولوستوتالوس
دویل به هوش میاد و به سوسکه نیگا میکنه و با خوشحالی میگه : نیگا کنین من سوسکرو بی هوش کردم
ملت در حالی که جلوی خنده شونو گرفتن: اره اره کار خودت بود افرین
بارتی رو به کوییرل : اخی همون سوسکست که لهش کردی
نتیجه : توانا بود هر که دانا بود مزد آن گرفت عزیز دل برادر که کار کرد
2-تحقیق کنید ببینید که چه رابطه ای بین این ورد ها و سیاره عطارد دارد(حد اکثر دو خط)5 امتیاز
موفق باشید
هر وقت زمین ، خورشید و سیاره عطارد در امتداد یک خط قرار بگیرن عمل کرد این ورد ها قوی تر میشه و اگه تو اون زمان این ورد رو سر کلاس اجرا کنی معلم متوجه نمیشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات سوال 1 و مقاله
پروفوسور کوییریل عزیز:توضیحات وردت خوب بود ولی عواقب اونو نگفتی و همچنین یه سری اشتباه تاکتیکی داشتی ولی چون من از تو انتظار ندارم دقیقا مثل خودم توضیح بدی
5 امتیاز برای سوال اول
نمایشنامه به دلیلتوجه به نکات ریز ورد و سوال به جایی که پرسیدی 6 امتیاز
کویریل در مجموع 11 امتیاز
دراکو سوال اول به دلیل وزیر بودنت و ورد مهمی که اشاره کرده بودی از این سوال 4 امتیاز
پس دراکو 4 امتیاز
بارتیموس کراوچ افرین اولی نفری که توضیحاتش کامل بود و 8 امتیاز کامل نوش جونش
حالا مقالت
مقالت هم خوب بود ولی به خوبی توضیحات وردت نبود به این هم 8امتیاز میدم
16 امتیاز برای بارتیموس
ایدی جان 6 امتیاز برای توضیحات ورد تو
6 امتیاز هم برای نمایشنامت
12 امتیاز برای ایدی
حالا امتیازات انیتا
توضیحات وردت عالی بود افرین به تو 8 امتیاز برای توضیحاته دقیقت
از نمایشنامت زیاد خوشم نیومد یعنی زیاد راضی نبودم ولی به هر حال چون زحمت کشیده بودی 2 امتیاز هم برای نمایشنامه و مقالت
10 امتیاز هم برای تو
===============
ریونکلا همینجوری پیش بره ازش امتیاز کم میشه
ریونکلا:0

گریفیندور:11

هاف پلاف:10 امتیاز

اسلیترین:32

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 5 اسفند 1384 22:49
نمایش جزئیات
آفلاین
-یک ورد با توضیحات(مثل خودم)بهترنیش 8 امتیاز
ورد " دوسالوزوس":
این ورد یکی از پر طرفدار ترین ورد ها در بین دانش آموزان است. کار این ورد، پر در آوردن است!!!
طرز کار:
چوب را دقیقا بین دو کتف خود قرار میدهید. بعد ورد را با تلفظ:" دوووسااااالوووزوووس" روی خودتون اجرا کنید. فقط مواظب باشید رنگش دقیقا به رنگ گل بنفشه ی بنفش، باشه. اگر ذره ای رنگش کمرنگ شد، بدون توجه به اینکه ممکنه چند روز از مدرسه اخراج بشید، به نزد دکتر مدرستون برید؛ چون در غیر این صورت، شما بعد از یک ساعت، دستان خودتونو از دست میدید و به جاش پر در می یارید.
تذکر: شما در هر ماه فقط یک بار میتونید اونو روز خودتون انجام بدید و مدت اثر آن نیم ساعت می باشد.
2-سازنده این دو ورد چه کسی یا چه کسانی هستند(3 امتیاز)
سازنده ی ورد اول، " النا پاتسوس" بوده.
سازنده ی ورد دوم، آقای "بوتولیسم" بوده که ابتدا یک ماگل بوده_ تا سن 28 سالگی از خون جادوییش خبر نداشته_ که موفق به کشف سم "بوتولیسم" شده بوده. و برای ورد مذبور، یک "پاد ورد" درست کرده.
3-تاریخ ساخت ورد(به میلادی با ذکر ماه و روز)3 امتیاز
ساخت ورد اولی: 2/2/1822 ( یکی از ویژگی های این ورد تاریخ رند آن است!!!)
ساخت ورد دومی: 18/4/1843
4-هرکی هر 3 تاشو خوب بنویسه 1 امیاز بهش داده میشه : به من این یک امتیاز رو بدید!!!

===========
مقاله:
1-یک نمایشنامه درباره ی اجرای این ورد (حد اقل 6 خط)10امتیاز
یک روز آنیتا خسته و کوفته، از سر کلاس ها برگشت و به تالار خصوصی هافلپاف رفت. واقعا حوصله ی هیچ کسی و هیچ کاری رو نداشت. تازه روی کاناپه نشسته بود و توی حال و هوای خودش بود که یهو یکی از پشت سرش اونو ترسوند:
_ پخ خ خ خ!!!!
آنیتا فریاد زد:
_ کودوم اخمخی بود؟؟؟؟
اوتو ترسان و لرزان از پشت سرش در اومد و با خوشحالی گفت:
_ هه هه .... من بودم!!!!
آنیتا سر اوتو هوار کشید:
_ مگه الان نباید سر کلاست باشی؟؟!!!!
اوتو خندید و لپ آنیتا رو کشید و گفت:
_ چرا!!!....ولی دودرش کردم!!!...اومدم با هم بریم بیرون!!!
آنیتا نفس بلندی کشید و گفت:
_ پس چرا ترسوندسم؟؟!!!
اوتو سرشو خاروند و با خنده گفت:
_ میخواستم یه کم بخندم!!!
آنیتا از عصبانیت داشت منفجر. میخواست یه کاری بکنه تا تلافی بکنه!!! یادش از ورد"الپناتاسوس" افتاد. لبخندی زد و گفت:
_ هه هه ..... یک ثانیه صبر کن!!!
بعد چوبشو به حالت دایره چرخوند و فریاد زد:
_ الپناااااااتاسوس!!!!
اوتو گیج شد و افتاد، آنیتا هم لبخند زنان، چشماشو بست و خوابید!!!!

2-تحقیق کنید ببینید که چه رابطه ای بین این ورد ها و سیاره عطارد دارد(حد اکثر دو خط)5 امتیاز
موفق باشید.
مسلما در مواقع طلوع عطارد، قدرت اجرای این ورد به دلیل اشعه های آن کاهش یافته .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: پنجشنبه 4 اسفند 1384 17:15
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت استاد
جواب سوالات:
1)ورد "زبینوس حرفوکس"یک ورد جادویی موثر بر روی حیوانات خانگیست که باعث میشود که به حرف ایند.برای استفاده از این ورد ابتدا چوب دستی خود را درست جلوی دهان حیوان مورد نظر نگهداشته و ورد را با صدای ارام (تقریبا زیر لب)خوانده سپس چوب دستی را تکان میدهیم.
این ورد فقط بر روی جغدهای خاکستری اثر ندارد.
باید به یاد داشت در صورتیکه طلسم طبق دستورالعمل انجام نگیرد ممکن است موجب فرار حیوان و حتی مرگ دلخراش او گردد.
2-3)من زیاد در درس تاریخ خوب نبودم ولی فکر کنم همان مطالب دراکو درست باشد یعنی در کنفرانس وزارتخانه و در روز 11 ژانویه
و نمایشنامه:
یک روز افتابی بود که از هرجهت برای شیطنت جون میداد.آیدی،دراکو و مونتاگ که تازه از سر جلسه ورد های جادویی بیرون امده بودند به سرعت بسوی گروه دوستانش رفتندو همگی اماده رفتن به کلاس مراقبت از موجودات جادویی شدند.ان روز گرمای خورشید سرها را داغ کرده بود و همگی خدا خدا میکردند تا کلاس زودتر تمام شه و بتوانند به اغوش تالار خنکشان پناه ببرند.این بار کلاس در مورد دم انفجاریها بود و باز هم خطرناک و ...هیچ کس تحمل انها را نداشت .بهمین جهت یکی از بچه ها(که اسمش را نمیتونم بگم) به سمت یکی از این موجودات که استاد سرگرم غذا دادن به او بود رفت و شروع کرد با چوب خود به جان او افتادن که ناگهان....دم انفجاری خشمگین بسویش حمله ور شد و دیگر کسی توان رویارویی با او را نداشت .همه در فکر چاره بودند که گروه بچه های ما جلو امدند و یکصدا گفتند:الپناااااتاسوس و....موجود دم انفجاری مانند سوسک مرده بی ازاری نقش زمین شد و ان دانش اموز (بنظر شجاع) جان سالم بدر برد...
با احترام
A.M
(لطفا یه کم ارفاق کنید چون من تازه وارد کلاسها شدم و زیاد اشنا نیستم0)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"صبحدم مرغ چمن با گل نو خاسته گفت...ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت"

[b][color=006600]"گل بخندید که از ر