جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترين ايده(زننده بهترين تاپيك)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

زننده تاپيك قبرستان جادوگران چون من خودم خيلي از اون خوشم اومد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به وبلاگم سر بزنيد.نظر يادتون نره!
هري پاتر و قبرستان جادوگران
هري پاتر و قبرستان جادوگران
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

تو این مدت تو وزارت خونه تاپیکهای جدیدی زده شد که بنظرم زیبا هم بوده.هیچ کس کس نمیتونه منکر فعال نشدن وزارت خونه بشه و من دلیل این فعالیت و توجه همه سایت رو به این انجمن زدن تاپیکها یی که میبینم که توسط دراکو مالفوی اونجا زده شده.
پس من رای رو به بخاطر ایدها در مورد وزارتخونه و فعال کردن اونجا به دراکو مالفوی میدم.
پس من رای رو به بخاطر ایدها در مورد وزارتخونه و فعال کردن اونجا به دراکو مالفوی میدم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 27 مرداد 1389 22:29
از: مغازهي لوازم جادوي سياه هوكي
پستها:
269

بهترين زنندهي ايده: سرژ تانكيان!!!
يكي از اعضا: اه... چقدر سرژ سرژ مي كني
هوكي: آره ديگه... چه مي شه كرد!
گيلدروي: هوووم... چه مشكوك... رونان واين يكي هستن! هر دو همه راي هاشون رو به سرژ دادن!
هوكي:
خوب! كدوم تاپيك؟ كارخونهي چكش سازي در هاگزميد... خوب... اون يه موضوع جالب داشت اولش كه طي جرياناتي همه جي بهم خورد و تاپيك تبديل شد به جايي كه سفارش هاي ملت رو براي چكش ساختن، سرژ و دانگ مي گرفتن كه به نظر من به دليل با مزه بودن، جالب بودن و متنوع بودن خيلي تاپيك باحاليه كه زنندهي اون هم سرژ عزيز هستش...! اين جا هم، راي ما: سرژ تانكيان!
يكي از اعضا: اه... چقدر سرژ سرژ مي كني
هوكي: آره ديگه... چه مي شه كرد!
گيلدروي: هوووم... چه مشكوك... رونان واين يكي هستن! هر دو همه راي هاشون رو به سرژ دادن!
هوكي:

خوب! كدوم تاپيك؟ كارخونهي چكش سازي در هاگزميد... خوب... اون يه موضوع جالب داشت اولش كه طي جرياناتي همه جي بهم خورد و تاپيك تبديل شد به جايي كه سفارش هاي ملت رو براي چكش ساختن، سرژ و دانگ مي گرفتن كه به نظر من به دليل با مزه بودن، جالب بودن و متنوع بودن خيلي تاپيك باحاليه كه زنندهي اون هم سرژ عزيز هستش...! اين جا هم، راي ما: سرژ تانكيان!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
جزئیات کاربر

زنندهي بهترين ايده ، به نظر من بازم "سرژ تانكيان"ه...!!! ايده ماشالا زياد ميزنن دوستان، و تاپيكاي خوب يا عالي يا حتي بد زيادي زده ميشه، ولي به نظر من هيچ كدوم از تاپيكايي كه توي اين چند ماه اخير زده شدند، به اندازهي تاپيك "برج وحشت" كه سرژ زدش، توي چند هفتهي اولش فعال نبود...خيلي از تاپيكاي ديگه هم هستن، كه فعاليتشون همون اولش خيلي چشمگيره، مثل " انجمن كتك زدن ساحره ها"...!! ولي خب...اونا فعاليتشون همون اولش بود و بعد از 6 7 تا پست، ديگه خوابيد...خلاصه، بهترين تاپيكي كه يه زمون خيلي دوسش داشتم، همين برج وحشت بودكه موضوعش هم خيلي جالب بود، و علت اينكه يه مدت بعد از فعاليت افتاد، قفل شدن طولاني مدتش بود، كه ديگه از رونق افتاد...وگرنه حالا هم ميتركوند...!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/12/02
آخرین ورود: یکشنبه 15 فروردین 1400 14:58
از: 127.0.0.1
پستها:
1391

جزئیات کاربر

بدون شک نارسیسا بلک
این دیگه گفتن نداره. تاپیکهای داستان نویسی زیبا و جدی مانند قرص مالفوی ها، قلعه فرانکنشتاین، امپراطور تاریکی 2 که در سایت تک هستند. باید یه نویسنده باشید تا در این تاپیکها بنویسید. این تاپیک ها جای لوس بازی و پست بی ناموسی و حذب و از این حرفا هم نیست. برای نوشتن در این تاپیکها باید تخیل رو به پرواز درآورد و وقت گذاشت.
این دیگه گفتن نداره. تاپیکهای داستان نویسی زیبا و جدی مانند قرص مالفوی ها، قلعه فرانکنشتاین، امپراطور تاریکی 2 که در سایت تک هستند. باید یه نویسنده باشید تا در این تاپیکها بنویسید. این تاپیک ها جای لوس بازی و پست بی ناموسی و حذب و از این حرفا هم نیست. برای نوشتن در این تاپیکها باید تخیل رو به پرواز درآورد و وقت گذاشت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy
between what is right and what is easy
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

من کی هستم