شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خب این اولین دور رسمی بود که من در جنگها شرکت کرده بودم اما در همین یه جنگ چند اشکال عمده دیدم . ارتش سیاهان یه چیزی حدوده بیست نفره . این همه اعلام آمادگی کردید این همه رول زدید این همه برنامه ریزی کردیم این همه جلسه گذاشتیم اونوقت سر جنگ که میشه همه باید برن قایم شن ؟ اول که جنگ شروع شد لرد پست خودشو زد رونانم ادامش رو داد بعد منم ادامه اونو نوشتم ولی بعدش دیگه جنگ خوابید . چرا چون که هیچ کس نبود بیاد رول بزنه ! اون اول که جنگ شروع شد من فکر کردم که سفیدا جا زدنو دیگه هیچ کس نمیخواد رول بزنه ولی وقتی که اونا نمایشنامه خودشونو زدن بعد مدتی دیدم که نه مثل اینکه ما هم دست کمی از اونها نداریم . حتی اون آخر جنگ با اینکه من وظیفه خودمو به عنوان یه مرگخوار انجام داده بودم ولی دیگه کسی نبود که رولهای سفیدا رو ادامه بده در نتیجه من مجبور شدم برخلاف میلم اونجا دوبار دیگه پست بزنم که طبیعتا چون که با عجله هم نوشتم تا مبادا زمان رو از دست بدیم و سفیدا نمایشنامه بنویسن رولم اون کیفتی رو که باید داشته باشه رو نداشت . موضوع اصلی اینه که چرا اصلا چنین اشکالاتی پیش اومد ؟ خود من اشکالی در نحوه کار لرد ندیدم ولی عملا روز اول جنگ تقریبا فقط از سیاهان منو لرد و گه گاهی هم الکتو و ماروولو میامدند توی سایت . اونم از ارتش بیست نفره ای که این همه اعلام آمادگی میکرد و من شک نداشتم که میتونیم جنگ رو با اقتدار به سود خودمون تموم کنیم ولی متاسفانه چنین نشد ! به هر حال همونجور که خود لرد هم متوجه شدند این جنگ از نظر کیفیت خیلی پایین بود چرا که اصلا انگار نه انگار جنگ شده . به هر حال این مهمترین اشکالی بود که در بین ما وجود داشت و چه بسا اگر محفلی ها بیشتر تلاش میکردن قشنگ یه حالی بهمون میدادن ! به هر حال امیدوارم از این به بعد از این مشکلات به وجود نیاد .
یه مشکلی بود که تو 80 درصد پست ها چه سیاه چه سفید بودو جنگو به یه قدرتنمایی شخصی تبدیل کرده بود !! هرکی پست میزد تو پستش خودشو سوپمن میکرد بقیه هم تقریبا بوق بودن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[مواظب افکارت باش که تبدیل به گفتار می شود. مواظب گفتارت باش که تبدیل به رفتارت می شود. مواظب رفتارت
سلام ناظرین محترم خانه ریدل . خوفید ؟ ها... من میخوام یه تاپیک اینجا بزنم به اسم فضا پیمای تحقیقاتی سیاهان !!!
در این تاپیک سیاها سوار این فضا پیما شده و به کرات مختلف میرن و هر دفعه با ماجراهای حیرت انگیزی روبه رو میشن ( البته گاه و گداری هم به زمین برمیگردند . خود منم برای راه اندازیه تاپیک تا الان چند تا سوژه جالب پیدا کردم .
در هر حال من خواستار گرفتن مجوز از شما هستم دیگه منتظرم
هم..با اينكه من عمرا دلم نمي خواد بهت مجوز بدم ولي به نظرم ايده ي جالبيه! خلاصه من موافقم! اگر لرد هم موافقت كرد بزن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پيتر پتي گرو در 1385/1/18 22:07:00
من می خواستم یک تایپیک باز کنم به نام زیر زمین معبد هگزیا .همون طور که توی کتاب ششم گفته شده گرگینه های تحت فرمان لرد تاریکی در زیر زمین سازماندهی می شن. این زیرزمین هم همون جا است اول ما با یه رول پایه شروع می کنیم و بقیه ادامش می دن.
الكتو عزيز! مشابه اين تاپيك توي انجمن امپراطوري تاريكي و تحت عنوان " معدن متروك متروپوليس" موجوده. سوژش هم دقيقا همين تشكيلات گرگينه ها در زير زمينه. براي فعاليت مي تونيد به اونجا مراجعه كنيد. مجوز داده نمي شه!!
سلام و درود بر سرور سیاهان ! یک خواهشی داشتم ... اگر ممکنه لیست مرگخوارهات رو اعلام کن تا مام بدونیم بالاخره وزارتخونه رو وارد جنگ بکنیم یا نه !! این جور که از شواهد پیداست اگر وزارت رو سومین نیرو بذاريم ارتش شما خیلی ضعیف میشه چون نصفشون از بچه های وزارت هستند ! لطف کن اسمشون رو بده که ببینم چندتاشون عضو وزارت هستن و در مورد وزارتخونه هم تصمیم گیری بشه که بدونیم فقط محفل و ارتش سیاهان میشه یا محفل و وزارتخونه و سیاهها ! توضیحات کامل رو قبلا بهت دادم و میدونی میخوام چی کار کنم اما لطف کنی و اسمشون رو کامل بدی ممنون میشم . احتمالا کنسل شدن وزارتخونه زياد هستش ... ممنون دراکو
آهـــــــــــــــــــــــــاي ملت...!!!! كمكم كنين كه تاپيكم رو قفليدن...!!! ا...ببخشيد...! اول سلام...!خوبين ايشالا...؟ خب...پيتر عزيز...دستت درد نكنه واقعا...! من نميدونم چطور تشكر كنم...!حالا اولش ديدم يه پست خورده، داشتم بال در مياوردم ها...!!! خب...گفته بودي اگه اعتراضي دارم بيام بگم، اومدم بگم كه آخه يعني چه..؟!!! داشتن تاپيك، حق مسلم ماست...!!! درسته دو روز پيش بهم گفتي كه پاك خواهد شد، ولي ديگه به نظر من اگه تاپيكي از حالت تثبيتش رسيد، و نارنجي شد كنارش، بايد بعد از ماهها بدون فعاليت موندن پاك بشه...چون بالاخره حتما يه زماني فعال بوده و يه زماني هم خواهد شد دوباره...ايشالا البته... همين...!!(لارا جان...!به دادم برس...!)
سلام رونان جان!! به قول خودت من گفته بودم!! در ضمن تاپيكت اگر به 20 پست مي رسيد نمي تونستم پاك كنم ولي نرسيده اونم بعد از يك ماه!! حالا اگر مي توني فعال كني من بازش مي كنم در غير اين صورت...
موفق باشي پيتر
رونان عزيز..آروم باش.. ميبيني كه پيتر با سنتور خوبي مثل تو بدرفتاري نميكنه ..برو تاپيكتو فعال كن(لارا)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پيتر پتي گرو در 1384/12/12 16:28:40 ویرایش شده توسط لارا لسترنج در 1384/12/13 3:23:54
خارج ازرول : (ببخشیددرمورد پست بالا کجا بایدتوضیح بدم که توش چطورمی نویسم یا اونتو چکارمیکنن؟ ((تاپیک سالن گردهمایی مرگخواران!)) همینجا توضیح بدم؟ راستی پست یکی درمیون که موردی نداره؟ سپاس گزارم ارادتمندشما پاتریشيا مالفوي
پاتريشياي عزيز... ظرف چند روز آينده لرد ولدمورت انتخاب ميشه و اينجا از بي لردي نجات پيدا ميكنه...چون مشكل اصلي اينه كه الان لردي وجود نداره كه مرگخواري وجود داشته باشه. شما تاپيكتون رو بزنين.نمايشنامه اولش رو هم بزنين كه نحوه كارتون برامون مشخص بشه...اگه فعال شد كه ميمونه..اگه نشد متاسفانه بايد پاك بشه..(لارا)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لارا لسترنج در 1384/11/10 15:07:41