با عرض سلام به ناظران عزیز
من در مورد فک و فامیلهای هری یک پرسش همگانی فرستادمک ولی هنوز جواب داده نشوده میشه شما به من بگی
در اون تاپیک هم چیزی ندیدم که جالب باشه .
یک نطر میشه یک تاپیک ایجاد کنید که اگر کسی سوالی داره در اون تاپیک مطرح کنه.
با تشکر
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
51 کاربر(ها) آنلاین هستند (49 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
49
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
گفتگو با ناظران تالار اصلی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 1 شهریور 1387 00:15
از: کاخ سفید پادشاهان در کوه های سفید سرزمین رویاها
پستها:
430

سلام دوستان عزيز
شادمهر عزيز
ببينيد،من نميگيم كه به تاپيكهايي كه جواب نداره مجوز داده نميشه.اتفاقا جاي تالار اسرار دقيقا براي اينجور سوالها است.اما سوالي كه مطلبي براي توضيح و يا دليل اون موضوع طرف باشه.
من هم لذت ميبرم يه تاپيكي رو بزنم و هي توش پست بخوره و بخوره و اون نامه آبي بشه قرمز و مثلا بشه پرطرفدار!اما بايد به پستهاي داخلش هم نگاه كرد و در اصل اونا مهم اند.توي اين تاپيكي كه شما ميخوايد بزنيد،درسته!همه ميان نظر ميدن و به به!اما همش يه خطي كه هيچ دليلي هم برايش وجود نداره و يعني باد هوا!هيچ جايي نداره كه مثلا بگيم به اين دليل و اين دليل بايد آرزوي دامبلدور اين باشه!هيچ!آخر هم قفل ميشه به خاطر بي محتواييش!
پس من به خودم ميگم چرا اجازه مجوزش رو بدم كه بعدا مجبور به قفل و پاك كردن پستهاي بي محتوا و اينا بشم.
مجوز داده نميشه!
ويليام بردلي پيت عزيز
مجوز داده ميشود.يك هفته بهش مهلت داده ميشه تا تاپيكي با محتوا و دليل و طرفداري بشه.
اچ پي بيست و پنج هزار عزيز
اين دفعه اشكالي نداره ولي دفعه هاي بعدي اگر خواستي تاپيكي بزني اول مجوزش رو از اينجا بگير.
در مورد تاپيكي كه هم زديد,ميذارم باشه تا نظر جيمز عزيز هم در موردش بپرسم.ميتونيد درش فعاليت كنيد ولي ديگه پست يه خطي نبينم ها!همش بايد با دليل باشه!
مرسي
آرتيكوس دامبلدور
شادمهر عزيز
ببينيد،من نميگيم كه به تاپيكهايي كه جواب نداره مجوز داده نميشه.اتفاقا جاي تالار اسرار دقيقا براي اينجور سوالها است.اما سوالي كه مطلبي براي توضيح و يا دليل اون موضوع طرف باشه.
من هم لذت ميبرم يه تاپيكي رو بزنم و هي توش پست بخوره و بخوره و اون نامه آبي بشه قرمز و مثلا بشه پرطرفدار!اما بايد به پستهاي داخلش هم نگاه كرد و در اصل اونا مهم اند.توي اين تاپيكي كه شما ميخوايد بزنيد،درسته!همه ميان نظر ميدن و به به!اما همش يه خطي كه هيچ دليلي هم برايش وجود نداره و يعني باد هوا!هيچ جايي نداره كه مثلا بگيم به اين دليل و اين دليل بايد آرزوي دامبلدور اين باشه!هيچ!آخر هم قفل ميشه به خاطر بي محتواييش!
پس من به خودم ميگم چرا اجازه مجوزش رو بدم كه بعدا مجبور به قفل و پاك كردن پستهاي بي محتوا و اينا بشم.
مجوز داده نميشه!
ويليام بردلي پيت عزيز
مجوز داده ميشود.يك هفته بهش مهلت داده ميشه تا تاپيكي با محتوا و دليل و طرفداري بشه.
اچ پي بيست و پنج هزار عزيز
اين دفعه اشكالي نداره ولي دفعه هاي بعدي اگر خواستي تاپيكي بزني اول مجوزش رو از اينجا بگير.
در مورد تاپيكي كه هم زديد,ميذارم باشه تا نظر جيمز عزيز هم در موردش بپرسم.ميتونيد درش فعاليت كنيد ولي ديگه پست يه خطي نبينم ها!همش بايد با دليل باشه!
مرسي
آرتيكوس دامبلدور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور
ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)
[b][color=009900]آرتيكوس ..
جزئیات کاربر

سلام
خسته نباشید میخواستم مجوز تاپیکی رو با این عنوان بگیرم:(ایا محلول درون قدحی که جانپیج درونش بود جاودانه ساز بود؟)
میخواستم درون این تاپیک درباره ی این بحث بشه که ایا ان محلول یک جاودانه ساز بوده و دامبلدور با خوردن ان محلول یک جامدانه ساز شده بود؟باور کنید موضوع جالبی میشه چون اگر دقت کرده باشید دامبلدور بعد از خوردن محلول به هری میگفت منو بکش چون اون یه جاودانه ساز شده بود و چون میدونست هری این کارو نمیکنه اسنیپ رو مامور این کار کرده بود واسه همین به هری گفت من اسنیپو میخوام
جالب نیست؟
خسته نباشید میخواستم مجوز تاپیکی رو با این عنوان بگیرم:(ایا محلول درون قدحی که جانپیج درونش بود جاودانه ساز بود؟)
میخواستم درون این تاپیک درباره ی این بحث بشه که ایا ان محلول یک جاودانه ساز بوده و دامبلدور با خوردن ان محلول یک جامدانه ساز شده بود؟باور کنید موضوع جالبی میشه چون اگر دقت کرده باشید دامبلدور بعد از خوردن محلول به هری میگفت منو بکش چون اون یه جاودانه ساز شده بود و چون میدونست هری این کارو نمیکنه اسنیپ رو مامور این کار کرده بود واسه همین به هری گفت من اسنیپو میخوام
جالب نیست؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دامبلدر تا وقتی مردم یادش باشن زندس و نمرده!
زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?
زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?
جزئیات کاربر

اگه اين طوري كه شما فكر مي كنين باشه نبايد به هيچ تاپيكي مجوز بديد چون هيچ سوالي پاسخي نداره يعني بايد به هيچ كدوم
مجوز ندين؟در اين تاپيك اعضا ميان و نظر خودشونو درباره ي اين كه
آرزوي قلبي دامبلدور چي ميتونه باشه ميدن( با توجه به اين كه رولينگ هيچ سوالي رو بي جواب نمي ذاره)
آرتيكوس عزيز اگه منطقي به قضيه نگاه كني به حرفم ميرسي
مجوز ميدي؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط شادمهر در 1385/3/16 10:20:45
جزئیات کاربر

در كتاب يك وقتي هري به سراغ آينه ي نفاق انگيز مي رفت دامبلدور هم اومد و گفت كه ملت تو اين آينه آرزوهاي قلبيشونو مي بينن و موقعي كه هري ازش مي پرسه كه اون چي ميبينه
دامبلدور مي گه كه خودشو ميبينه كه يه جفت جوراب پشمي دستشه ولي همون شب هري وقتي به اين موضوع فكر ميكنه
از روي حالت گفتار دامبل مي فهمه كه اون دروغ گفته و از اين به بعد اين مسئله ديگه تكرار نمي شه
_________________________________________________________________________________________
ويرايش ناظر:خب خودت ميگي كه ديگه مسئله تكرار نشده.پس دلايلي براي بوجود آوردن يك بحث قشنگ و مفيد وجود نداره!مجوز داده نميشه!
دامبلدور مي گه كه خودشو ميبينه كه يه جفت جوراب پشمي دستشه ولي همون شب هري وقتي به اين موضوع فكر ميكنه
از روي حالت گفتار دامبل مي فهمه كه اون دروغ گفته و از اين به بعد اين مسئله ديگه تكرار نمي شه
_________________________________________________________________________________________
ويرايش ناظر:خب خودت ميگي كه ديگه مسئله تكرار نشده.پس دلايلي براي بوجود آوردن يك بحث قشنگ و مفيد وجود نداره!مجوز داده نميشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتيكوس دامبلدور در 1385/3/15 19:15:46
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 1 شهریور 1387 00:15
از: کاخ سفید پادشاهان در کوه های سفید سرزمین رویاها
پستها:
430

سلام به دوستان عزيز!
اميلي تانكس عزيز!
اول بگم كه پاتر در زبان انگليسي به معني:"كوزه گر,سفالگر,مزاحم شدن,مصدع شدن,پرسه زدن"در ديكشنري آنلاين انگليسي به فارسي است.
بعد در قسمت مقالات،مقاله اي به نام"ريشه اسامي" در اين موارد هست.
بعد اصلا كلا به اين قسمت مربوط نميشه و اگر زده بشه كلا تاپيكي ارزشي و با پستهاي يك خطي ميشه.
پس مجوز داده نميشه.
م.هري عزيز
اين تاپيك به نام "پاتر ميميره يا لرد تاريكي" موجود است.قفل اين تاپيك باز شد تا بتوانيد دوباره آن را فعال كنيد.به شرطي كه:
1.پستهاي يه خطي توش نخوره و نزني.
2.پستها با دليل باشند.
3.تكراري هم نباشه نظراتت.
شادمهر عزيز
اگر ميشه در مورد اين تاپيكي كه درخواست دادي بيشتر توضيح بده.
مرسي
آرتيكوس دامبلدور
اميلي تانكس عزيز!
اول بگم كه پاتر در زبان انگليسي به معني:"كوزه گر,سفالگر,مزاحم شدن,مصدع شدن,پرسه زدن"در ديكشنري آنلاين انگليسي به فارسي است.
بعد در قسمت مقالات،مقاله اي به نام"ريشه اسامي" در اين موارد هست.
بعد اصلا كلا به اين قسمت مربوط نميشه و اگر زده بشه كلا تاپيكي ارزشي و با پستهاي يك خطي ميشه.
پس مجوز داده نميشه.
م.هري عزيز
اين تاپيك به نام "پاتر ميميره يا لرد تاريكي" موجود است.قفل اين تاپيك باز شد تا بتوانيد دوباره آن را فعال كنيد.به شرطي كه:
1.پستهاي يه خطي توش نخوره و نزني.
2.پستها با دليل باشند.
3.تكراري هم نباشه نظراتت.
شادمهر عزيز
اگر ميشه در مورد اين تاپيكي كه درخواست دادي بيشتر توضيح بده.
مرسي
آرتيكوس دامبلدور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور
جزئیات کاربر

يه تاپيك مي خوام بدم با اين عنوان: آرزوي قلبي دامبلدور چيست؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج