جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

24 کاربر(ها) آنلاین هستند (22 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جادوگر تی وی
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1383 19:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سریال پسر بی ذوق پادشاه

قسمت دوم....
بازیگران این قسمت..

کرام...پسر پادشاه
مرلین ..... پادشاه
درویش....کینگزلی
سوروس اسنیپ... تدارکات
سدریک دیگوری...کسی که با تمام کوچه پس کوچه های ولایت آشناس
پاتر...درخت

درویش گفت: بروید یک کسی رو بیاورید که با تمام کوچه پس کوچه های ولایت جابلقا آشنا باشد.آوردند.درویش به او گفت: وقتی من نبض پسر پادشاه را می گیرم،تو تک تک و شمرده،نام تمام کوچه پس کوچه ها و خیابان های جابلقا را ببر. درویش نبض را گرفت و آن بنده ی خدا شروع کرد به نام بردن از کوچه ها و محله های ولایت جابلقا. وقتی رسیدند به نام کوچه ی (( چهل دختران ))، نبض پسر پادشاه بنا کرد به تند زدن.
درویش گفت:حالا یک نفر را بیاورید که همه ی اهالی کوچه را از کوچک و بزرگ بشناسد...

ادامه دارد...

با تشکر از پاتر که همچنان سایت رو به هم گره نزده..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1383 19:15
نمایش جزئیات
آفلاین

خوشم اومد بلا خوب حالشو كرفتى .
اخه به كدوم دليل از اسلايترين دو امتياز كم كرد ؟ اونم امتيازى رو كه باهزار جون كندن به دست اورديم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1383 18:58
نمایش جزئیات
آفلاین
من یه سوال داشتم از مرلین لارژژژژ!
خواستم ببینم کی بود که از پروفسور اسنیپ عزیز در تاپیک کلاه گروه بندی 2 امتیاز کم کرد.. در صورتی که هنوز امتیاز دهی شروع نشده بود؟!
کی باید پاسخ گوی ما باشه؟ اگه به شما رای بدیم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1383 16:36
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام سلام بر همه جادوگراني هاي عزيز و خوب و مهربونو فداركار(چقدر هندونه گذاشتم؟ فكر كنم بس باشه)
من رو همتون ميشناسين بزرگترين جادوگر جهان و همچنين از محبوب ترين مديران انجمن اين سايت( بهرته زياد از خودم تعريف نكنم پررو ميشم ) اگر ميخواهيد شخصي لايق مورد اعتماد و خوش چهره( چه ربطي داشت؟) و عادل و لارژژژژژ استاد امتيازدهي تون بشه!!!! به مرلين عزيز دل برادر راي بدين.
من كاملا عادلانه و در راستاي اهداف والاي سايت مسئوليت سنگين و بس دشوار امتيازدهي را بر عهده خواهم گرفت(سخنراني بكنم؟ يا نكنم؟ بزار بكنم)
من بعلت آن شدن زياد ميتوانم در گرفتن هر چه سريعتر امتياز شما فعال شوم( چرت گفتم)
خلاصه كنم من در امتياز دادن خيلي لارج هستم و در امتياز كم كردن خيلي دل رحم اگر ميخواهيد گروهتون رو به اوج ببرين....(بلا از اون ور: ديگه خفش كن اون ميكروفونو)
باشه باشه الان اگر ميخواين گروهتون رو به اوج ببرين و فردي عادل امتيازدهنده به مطالب شما باشه به مرلين كه من باشم راي دهيد. تشويق ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1383 16:16
نمایش جزئیات
آفلاین

به هر حال من فكر كردم كه جارو بيشتر از اون ياروهه به درد اون جادوكر عزيز مى خوره به همين دليل عنوان كردم و قصد دخالت تو شبكه جهانى جادوكرها رو نداشتم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1383 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
متشکر از تماس تلفنی این بیننده عزیز... نه همون ماکسیما به ایشون قول داده شده! پاتر باید پاسخ گوی ملت جادوگری باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1383 15:53
نمایش جزئیات
آفلاین

حالا كه شبكه براى ماها ساخته شده من فكر مى كنم بسته بشه بهتره .(شوخى كردم بلاتريكس )
اما اون يارو كه تماس كرفته بود ماكسيما مى خواست درسته ؟ ولى فكر كنم يه نيمبوسه 1890 هم بهش بديد از سرشم زياديشه . ( در ضمن اين ماكسيما ديكه جيه )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1383 15:39
نمایش جزئیات
آفلاین
برنامه ی سایت تا بدین لحظه

شنبه: سینمای جادوگران - ستاره ها را باور کنید
یک شنبه: برنامه ی خردسالان
دو شنبه: ادبیات جادویی - نود دقیقه با کوییدچ
سه شنبه: راز بقا -
نقطه چین
چهارشنبه: نود دقیقه با کوییدیچ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1383 15:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سایت بیست

-با سلام خدمت شما بینندگان عزیز...با برنامه ی سایت بیست در خدمت شما هستیم..این برنامه ای است برای اینکه شما عزیزان مشکلات خود را بیان کنید..بله..تلفن..27149630507 برای شما و در خدمت شما...اولین تماس رو می شنویم..
# الو...سللللاامم...من از سایت تماس می گیرم خواستم از مسئولین سایت بپرسم که در تاریخ هفته ی پیش پاتر به من قول یک دستگاه ماکسیما داده..ولی هر چی با ایشون تماس می گیرم جوابی نیست...
-بله..حتما منتقل میشه...میشه بگید برای چی قول ماکسیما داده بودند؟
# خوب من..قرار بود که سیم سرور سایت رو گره بزنم و سایت دان بشه تا بچه ها برن کنفرانس های بی ناموسی و بی پی ....
-اا مثه اینکه ارتباط قطع شد...ما منتظر جواب پاتر هستیم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1383 15:32
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
پس ممنون ميشم يه بار ديگه اعلام برنامه كني و نقطه چين رو بزاري سه شنبه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!