جواب------->
من توي كلاس نشسته بودم و داشتم سعي و تلاش بقيه ي بچه هاي كلاس رو تماشا ميكردم...به نظرم ميرسيد كه معلم نام من رو صدا ميزد ولي من كار خاصي انجام نميدادم...و همين طوري نشسته بودم...بالاخره جسي از كنار منو تكوني داد.....از جام پريدم و گفتم:
چيه؟؟چيزي شده؟؟
جسي آروم گفت:
نه بابا چيزه!!!معلم داره صدات ميكنه....
من بالافاصله به معلم نگاه كردم......اون منو با دست به جلو فراخواند....من از جام بلند شدم.....همه با نگاهاشون منو دنبال ميكردن....
بالاخره به معلم رسيدم و گفتم:
بله؟؟
معلم منو اين طوري نگاه كرد:
و گفت:شما مثل اينكه خواب تشريف داشتي؟؟
منم آروم گفتم :
نه برادر من بيدار بودم و داشتم فكر ميكردم...
معلم باز هم:
چند دقيقه همين طوري گذشت و سر انجام گفت:
يك طلسم براي ما اجرا كن و بعد بشين!!!
من چوب دستيمو در آوردم و با خودم گفتم من يك طلسم اجرا ميكنم ديگه!!!
صدايي منو از گوشه ي كلاس از جا پروند كامل صداي طرف رو ميشنيدم...ميگفت:
عمرا اگه بتونه طلسم اجرا كنه....
ميخواستم خودمو بزنم به بيراهه ولي نشد...رو به معلمم كردم و گفتم :
من طلسمي بلد نيستم!!!
كل كلاس به غير از افراد گريفيندور خنديدن....
كلاس ادامه پيدا كرد تا اينكه صداي زنگ به گشو رسيد من از جام بلند شدم و رفتم روي ميز و چوب دستيمو به سمت همان شخص گرفتم!!!
ريكتوسمپرا!!!
طرف از جاش پريد و شروع كرد به خنديدن!!!!
در همون لحظه معلم هم از جاش پريد و فرياد زد:آفرين طلسم خوبي بود!!!
ولي من و بقيه ي بچه هاي گريفيندور سريع از كلاس بيرون رفتيم و نفهميديم معلم امتياز كم كرد يا اضافه كرد!!
2- معرفي يک طلسم و طرز استفاده ي اون که 8 امتياز داره.
جواب------->طلسم من كه ميخوام معرفي كنم طلسم فراموشي است اين طلسم توسط همه ي افراد به ويژه افراد وزارت خانه انجام ميشود و انجام آن در صورت نداشتن مجوز از وزارت خانه پيگرد دارد!!!اين طلسم رو زماني به كار ميبرند كه بخواهند حافظه ي فردي را اصلاح كنن تا واقعه ي در پيش داشته را فراموش كند اگر اين افسون قوي باشد ممكن است فدر به طور كامل حافظه اش را از دست بدهد!!!
طرز استفاده = هم چوب دستي خود را به سمت فرد مورد نظر گرفته و ورد را بر زبان ميآوريم...البته يادمان باشد زياد چوب دستي را نگه نداريم چون ممكن است افسون قوي شود و كار را خراب كند!!!
- مقاله که بايد توضيح بديد در دوران قبل از تولد مرلين، بيشتر چه طلسم ها و وردهايي ساخته مي شدند و اونها چه نقشي در زندگي حالا دارند، يعني هنوز هم استفاده مي شوند يا طلسمهاي ديگه اي جاي اونا رو گرفته. که 15 امتياز داره
جواب------->بايد در مورد اين موضوع بگم كه من زياد اطلاع ندارم ولي ميدونم كه در زمان مرلين جادوگر سياهي وجود نداشته در ضمن طلسم زيادي هم وجود نداشته...خود شخص مرلين يكي از افرادي بود كه طلسم اختراع ميكرد!!!
اگر هم طلسمي وجود داشته مورد استفاده نبوده.....در مورد اينكه آن طلسم ها در اين زمكان استفاده ميشود يا خير بايد بگم كه طلسم هاي جديد از همان طلسم ها به وجود آمده و يك نسخه از آنها است!!!
اميدوارم كامل باشه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

)