جواب---->همه به سمت اسنيچ حركت ميكنن...اسنيچ به سمت ديوار گوشه ي كلاس ميره...صدايي توجه بلرويچ رو به خودش جلب ميكنه و به بيرون از پنجره نگاه ميكنه!!!
يكي از بچه هاي مدرسه كه نوك برج نشسته بود داشت با كله به سمت پنجره كلاس سقوط آزاد ميكرد!!!
بلرويچ با خودش گفت:
هه تا تو بخواي بياي پايين اسنيچ رو گرفتن !!!
اسنيچ تغيير مسير داد و به سمت بلرويچ حركت كرد...اون شروع كرد به اين ور و اون ور رفتن ولي فايده نداشت ...اسنيچ مستقيم داشت به سمت اون ميومد...آمدن اسنيچ به سمت اون مساوي با آمدن 1000 نفر آدم بود....
لرد با خودش گفت:
هيچي نميشه نگران نباش!!!
طبق قوانين بازي ميكنن مطمئنم!!!يكي از بچه ها در حين اومدن چماق كوييديچ رو از توي جيبش در آورد و به جاي اينكه بگرده يك بلاجر پيدا كنه زد توي صورت بقلي!!!
بوم!!!شپلخ......بوها ها ها!!!.....غيژژژژژژژ!!!
اسنيچ از كنار لرد رد شد ولي بچه ها از كنارش رد نشدن و مستقيم خوردن بهش...يكي پاشو گذاشت روي صورت لرد يكي هم گذاشت رو دستش
آخ.....واي......دستم.....دماغم.....مماغم
مثلا گفتم قانوني ها!!!يكي:قانونيه ديگه !!! اااااا.....مبصر شدن رو يادم رفت!!!
ملت ول كن نبودن اسنيچ به سمت پنجره رفت .....
بوم.....
ملت روي زمين ولو شدن...اون شخصي كه داشت سقوط آزاد ميكرد وارد شد و پنجره رو باز كرد و خورد به ملت.....
البته در اين ميان هم اسنيچ از پنجره بيرون رفت!!!
ملت يكي يكي از روي زمين بلند شدن.... و به سمت لرد رفتن!!!
ملت:كي رو مبصر كلاس ميكني؟؟؟
لرد:
يكي:حمله
در آخر كلاس لرد به اين شكل در آمده بود:
سوال 1 : در بازی کوییدیچ ، داور چه زمانی میتواند از ورد آوداکاداورا بجای اخراج بازیکنان استفاده کند ؟ ( 5 امتیاز )
جواب---->در چند شرايط:
1.بازيكن اگر اخراج شد از زمين بيرون نره و داور اجبارا از اين طلسم استفاده كنه!!!
2.بازيكن به جاي زدن بلاجر به صورت داور بزنه!!!
3.داور حال داوري نداشته باشد و بزنه همرو بكشه!!!
4.بي كاري!!!
5.سرگرمي
6. و مورد آخر كه خيلي مهمه!!! اگر داور ببينه خيلي داره عصباني ميشه و هيچ كس به حرفش گوش نميده طلسم رو روي خودش اجرا كنه!!!
سوال 2 : در بین مسابقه اگر بازیکنی دستشویی اش گرفت باید چیکار کند ؟ ( 5 امتیاز )
جواب---->بازيكن ميتواند چند تا كار انجام دهد كه به شرح زير است:
1.به كاپيتان اعلام كند و بخواهد بازيكن ذخيره به جاي او بگذارد
2.به كاپيتان اعلام نكند و سرشو بندازه بره!!!
3.اصلا بي خيالي طي كنه فوقش جارو خيس ميشه ديگه
4.به داور اعلام كنه بازي رو نگه دار حال يكي از بازيكنا بده وقتي داور نگه داشت سريع بره و بياد توي اين مدت هم همه دارن دنبال بازيكن مصدوم ميگردن(سركاري)
5.طاقت بياره
سوال 3 : کدامیک از حرکات رزمی در بازی کوییدیچ مجاز است ؟ شرح دهید .( 5 امتیاز )
جناب لرويچ آخه كجاي دنيا ديدين كه حركات رزمي توي كوييديچ انجام بدن...اگر هم اين اجازه رو داشته باشن(كه ندارن) حركات رزمي مشنگي عبارتند از:
1.لگد زدن
2.مشت زدن
3.كله زدن(در تخصص محل زندگي شما ميباشد)
4.كله + مشت
5.مشت + لگد
6.لگد + كله
7.همه ي موارد!!!
البته همه ي اينها رو كه گفتم بازم تاكييد ميكنم بازيكن بي خود ميكنه حركت رزمي انجام بده!!!و گرنه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

با اين جثه از من چه توقع داري؟
جارو تو دستاي هاگريده :آفرين كوچولو
.
. هنوز هزار تا دانش آموز دیگه مونده .
... لطفا دیگم مزاحم نشو ، دو دقیقه اومدیم دستشویی ها !!!
نمره های جلسه قبل امشب اعلام میشه )
چطور بود پروفسور؟

و پشت سرم پرواز می کرد با این تفاوت که عصایش محکم به سرم خورد ،در همین لحظه مجبور به فرود شدم