جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جادوگر ماه
ارسال شده در: دوشنبه 19 تیر 1385 18:35
نمایش جزئیات
آفلاین
جادوگر ماه کیست ؟! یا چیست ؟!

جادوگر کسی است یا چیزی است یا موجودیست که در این 2 ماه بیش از همه به سایت خدمت کرده و تحولاتی شگرف در سایت ایجاد کرده باشد .

در این دوماه آخر ، فعالیت دو نفر واقعا خوب بوده و کاملا در خدمت سایت بودن و خیلی زحمت کشیدن .

کوییرل و آلبوس دامبلدور .

کوییرل : یکجوریایی سایت بهش وابسته شده و تقریبا بدون کوییرل کارها گره می خوره . من به شدت از نحوه مدیریتش و استکبارش خوشم میاد . به نظر من تا اینجا هیچ تصمیمی رو بدون فکر نگرفته . کارهای گرافیکی هم که دیگه نگو .

آلبوس دامبلدور : قبل از مدیر شدن داشت خودشو میترکوند با لیست شخصیتها و خیلی برای سایت زحمت کشید ، الانم که مدیر شده داره میترکونه و خیلی فعاله ، همش دنبال طرح ها و نقشه جدید برای بالا بردن کیفیت سایته و همیشه هم به نظرات و پیشنهادات دیگران احترام میزاره . نکته اصلی درباره این فرد زحمت کش ، سخنرانی های وی در میتینگهاست . او همیشه در راستای فعالتر کردن سایت قدم برداشته و خیلی با حاله .

رای من آلبوس دامبلدور

-----------------------------------------------------------

در مورد این دوره از انتخابات ترینها :
واقعا برای اینکه عضو سایتی با چنین اعضای ارزشی ای هستم که بخاطر یه پی ام و چهارتا التماس و قربون صدقه رای میدن ، شرمسارم .

به نظر من باید همه اونایی رو که الکی و از روی رفیق بازی رای میدن حذف شناسه کرد .

آخه خجالت نمیکشین ؟! نه خدایی ، خجالت نمی کشین . حالا دیگه توی مسنجر سند تو آل هم میکنین ؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
ارسال شده در: دوشنبه 19 تیر 1385 10:54
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر منم لرد ولدمورت می تونه دارنده ی این رنک باشه . من قبلا هم توی سایت بودم و فعالیت ایشون رو با شناسه ی کرام دیده بودم . اون موقع که خیلی فعال بود .

با وجود این که وظیفه ی مدیریت سایت رو بر عهده داره ، ولی همیشه در رول سایت دیده شده .

رای من ، ولدمورت !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 تیر 1385 22:56
نمایش جزئیات
آفلاین
هیوووم، خب به نظر من این رنک باید به لرد والده مورت تعلق بگیره.
با اینکه ایشون وبمستره و در هرحال کارهای خیلی زیادی داره که انجام بده، به خوبی این نقش رو رول پلینگ ایفا میکنه و اینطور که به نظر میاد روی مرگخواراش هم کاملا برنامه ریزی داره (چه جمله سه ای!) و همچنین سوژه های جالبی رو بوجود اورده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: یکشنبه 18 تیر 1385 22:56
نمایش جزئیات
آفلاین
جادوگر ماه...جالبه...همه نظرای خوبی دارن...ولی من به بلرویچ رای می دم...
بلر واسه جام جهانی کوییدیچ کلی زحمت کشید...در عین حال محفلو فعال کرد...کلی کار کرد...این رنک حقشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 تیر 1385 16:16
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب من به لرد ولدمورت کبیر رای می دم چون من از مردان لرد هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
:..............................................................
فقط قدرت وجود داره و کسانی که از به دست آوردنش عاجزند...
لرد ولدمورت
جادوگر ماه
ارسال شده در: یکشنبه 18 تیر 1385 15:16
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب...

پرسي؟ مي بينم كه رفتي راي خريدي! من هم بلدم برم به ملت پي ام بدم بگم به من راي بديد.
اما نصف بيشار اين راي ها به خاطر دليل كم و غير قابل قبول مطمئن باش مردود اعلام مي شوند.

بگذريم...
جادوگر اين ماه؟! هوم م م م م م
من به ارباب لرد ولدمورت كبير راي ميدم
زيرا كه:
علاوه بر اينكه سايت رو مي چرخوند و وب مستر بود، حتي بهتر از چند لرد سابق، خانه ريدل ها را فعال ساخت و سياها را متحد تر ساخت.
اين باور كنيد سخته، آدمي مثل پويان كه وقتش زياد باز نيست، اينطور يك فروم رو عالي و با تجربه بچرخونه.
( ازش بعيد نبود، چون يادمه اون قديما مدير انجمن بود نه وب مستر)
با اينكه الان كمتر فعال شده ولي تو 2 ماه اخير عالي بود...

راي من: ارباب لرد ولدمورت كبير

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 تیر 1385 14:38
نمایش جزئیات
آفلاین
من به پرسی رای می دم. ها به هر دلیلی ( زیر میزی گر فتم )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مهم نیست ولدمورت چی
ارسال شده در: یکشنبه 18 تیر 1385 12:33
نمایش جزئیات
آفلاین
راي اين ماه بنده هم لرد ولدمورت عزيز

خب دليلش ميتونه خيلي واضح بشه . لرد الان در كنار كارهاي مديريتي و وب مستريش كه هميشه و در همه حال پاسخگو بوده به كارهاي رول هم داره ميرسه و خيلي خوب مرگخوارهاش رو سازمان بندي كرد تا در جاهاي مختلف فعاليت داشته باشن ، هر چند خودش زياد رول ننوشت و شركت نداشت ولي حضور پس پرده ش و قدرت هدايت كردن كارهاش خيلي خوب بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
The Death Prophet is coming to U

Enemies of the heir beware
ارسال شده در: یکشنبه 18 تیر 1385 00:53
نمایش جزئیات
آفلاین
من رای خودم رو به تنها کسی میدم که اون رو لایق دریافت این رنک میدونم .
ایشون یکی از وبمستران و ناظران فعال سایت هست و بسیار کار کرده و زحمات زیادی برای همه کشیده او کسی نیست جز
پرفسور کوییرل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 17 تیر 1385 15:57
نمایش جزئیات
آفلاین
من با كمال وجود به پرسي راي مي دم. چون كه توي تقريباهر تاپيكي كه من ديدم پست زده.
تاثير به سزايي هم تو تاپيك ليگ كوييديچ داشته.
آقا اگه يكي هم پيدا شد به من راي بده. بچه به اين گلي ماهي. از برگ گل جيگرترم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
طراح سوال مسابقه ي شماره 8 هري پاتر در سايت
نفر اول مسابقه ي شماره ي 8 هري پاتر و اخذ آرم خد