جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

59 کاربر(ها) آنلاین هستند (42 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
59 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

گفتگو با ناظران تالار اصلی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: درخواست مجوز برای تالار اسرار
ارسال شده در: دوشنبه 2 مرداد 1385 21:40
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت ناظرین محترم مجوز تایپیکی رو می خواستم راجه به اینکه چرا لرد فراید ساخت هووکراکس ها رو برای مرگ های خاص کنار گذاشته بود اگه هدف از جنایت قرغ شدن در تاریکی بود که هر قتلی توانای این رو داشت . ایا روح و یا جسم این افراد خاص که برای کشته شدن انتخاب شدن کمکی به لرد کرده وجندین سوال دیگر.
من در اینم باره چندین نظریه دارم که دوست دارم در تایپیک راجع به اونها بحث بشه توضیحات جامع وکامل رو در تایپیک خواهم داد(البته در صورت دادن مجوز).
البته من میدونم تایپیکی در مورد هوکراکس ها وجود داره ولی بحث من زیاد ربطی به هوکراکس ها نداره بلکه به افرادی که با مرگ خود باعث تولید هوکراکس شدن متاسفانه در این تایپیک بحث خیلی پرت شده و رفته سر مسائل بی خود که مسالا هری هوکراکس یا موی جینی هوکراکس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی جادوی نا محسوس چشم
عشق یعنی ساحری در کیش عشق
عشق یعنی حسرت بوی بهشت
عشق یعنی آخرین سی?
Re: دفتر ناظران تالار اصلی
ارسال شده در: دوشنبه 2 مرداد 1385 20:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت جناب ناظر محترم.
من یه اجازه ی تایپیک میخوام با این عنوان:فرق نقشه ی غارتگر با یه جاودانه ساز چیه؟
به نظر من از اول رولینگ تو فکر جاودانه ساز نبوده و بعدا به این فکر افتاده.در کتاب 3 وقتی اسنیپ یه وردی رو روی نقشه ی غارتگر اجرا میکنه هر 4 تاشون(جیمز.لوپین.سیریوس.پتی گرو)بهش جواب توهی آمیز میدن و یعنی اون نقشه فکر میکنه و این همون کاریه که دفترچه خاطرات ریدل میکرد.
ممنون

_________

مجوز داده ميشود چون فكر ميكنم موضوع جالبي داره فقط نبايد ارزشي بشه

سيريوس

فقط پیشنهاد میدم که اسمشو به "شباهت نقشه غارتگر با جاودانه ساز" تغییر بدی، چون اینجوری موضوع تاپیک یه مقدار گیج کننده میشه، شما عقیده داری که نقشه میتونه جاودانه ساز باشه، پس بهتره که شباهتای اونو بررسی کنی!
با تشکر، آوریل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1385/5/2 23:25:42
ویرایش شده توسط آوریل در 1385/5/3 0:18:44
والدمورت یکی از کودن ترین و خنگ ترین شاگرد های من بود
بی تو هرگز با تو عمرا
من فکر میکنم پس هستم
I THINK SO I AM
دوستت دارم اما به تو چه!!!
ارسال شده در: یکشنبه 1 مرداد 1385 11:53
نمایش جزئیات
آفلاین
به ایگور :
موضوع این تاپیک خیلی کلیه . به همین دلیل هر کس میخواد در یک مورد بحث کنه در نتیجه این تاپیک خیلی راحت از دست ناظرین در میره و در نتیجه تبدیل به یک جای ارزشی میشه و در کمال تاسف مجبور میشیم پاکش کنیم .

البته اینم بگم که خود من چنین تاپیکی رو در برنامه دارم ولی نه الان . میخوام اگر بشه این تاپیک رو یک ماه یا دو ماه قبل از اومدن کتاب هفتم بزنم ( یک سال دیگه اینطورا ) و اونوقت با توجه به شرایطی همه حدسیات خودشونو بگن .

در واقع به نظر من اون موقع هست که این تاپیک اهمیت زیادی پیدا میکنه و آخر سرم میتونیم ببینیم که حدسیات کی به کتاب نزدیک تر بوده .

ولی در حال حاضر با توجه به دلایلی که در بالا گفتم امکان زدن این تاپیک وجود نداره . این تاپیک خلاصه تمام تاپیکهاییه که الان در تالار اسرار موجوده . و این به این معنی هست که در این تاپیک در مورد هر چیزی میشه بحث کرد . پس بهتره فعلا مجوز داده نشه .

با تشکر
بلیز زابینی - ناظر انجمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 1 مرداد 1385 11:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من درخواست تاپیکی به نام وقایع کتاب 7 دارم.در این تاپیک اتفاقاتی که در کتاب 7 به نظر اعضا میافته گفته شده و بحث میشود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 31 تیر 1385 18:21
نمایش جزئیات
آفلاین
به شاهزاده :

خوب من فکر میکنم که جواب این سوال مشخصه . موضوع نابود شدن روحه نه خود جسم . حالا میخواد در این راه اون جسمم نابود شه ، میخواد نابود نشه . به محض اینکه روح درون جاودانه ساز نابود بشه اون جسم هم دیگه جاودانه ساز نیست . پس در اینجا مهم روح مخفی شده است نه جسمی که در آن مخفی شده .

به هر حال مشابه این تاپیک وجود داره و شما اگر بخواهید در این مورد بحث کنید میتونید به تاپیک هورکراکس ها مراجعه کنید و نظراتتونو در این مورد بگید . چون یکی از اهداف این تاپیک نحوه نابودیه جان پیچ هاست .

مجوز تاپیک جدید داده نمیشود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 31 تیر 1385 17:49
نمایش جزئیات
آفلاین
من می خوام یه تاپیک بزنم با نوضوع "یک هوراکراس چگونه نابود می شود؟"
آخه می دونید اگه قرار باشه یه جاودانه ساز نابود بشه باید خود اون وسیله ای که روح درونش قرار داره هم نابود بشه ولی دامبلدور اون انگشتر اسلیترین رو نابود نکرده بود!
حال می خواهیم بحث کنیم ببینیم اگه برای نابود کردن روح درون جاودانه ساز ورد خاصی وجود داره بدون اینکه خود وسیله از بین بره؟
خیلی ارزشیه نه؟شما هم یه ذره به این موضوع فکر کنید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط شاهزاده نیمه اصل در 1385/4/31 17:55:56
ارسال شده در: شنبه 31 تیر 1385 16:27
نمایش جزئیات
آفلاین
باسلام
جناب پروفسور مخواستم تاپیکی با عنوان ایا عاقیت لوپین با تانکس ازدواج میکنه ؟ بزنم

تاپیک فوق العاده ارزشیه مجوز داده نمیشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/4/31 16:40:21
آخرین دشمنی که نابود میشود مرگ است
ارسال شده در: شنبه 31 تیر 1385 14:40
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
پروفسور می توانم تاپیکی با عنوان سرنوشت محفل بزنم

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کلا تجربه نشون داده که موضوع اینجور تاپیکها جالب نیست و اغلب این تاپیک ها به تاپیکهای ارزشی دیگر میپیوندن که نهایتا قفل و پاک میشوند .
من که موافق نیستم ببین نظر بقیه ناظرین چیه

جیمز: مجوز لاموجود! التابیک الارزشیة شدیدة!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/4/31 15:36:38
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1385/4/31 15:51:45
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1385/4/31 15:54:19
آخرین دشمنی که نابود میشود مرگ است
ارسال شده در: جمعه 30 تیر 1385 15:15
نمایش جزئیات
آفلاین
به تک شاخ :
اصولا تالار اسرار راجع به بحث در مورد نکات مبهمه خود کتاب هست و ناگفته ها . بنابراین این تاپیک به اینجا ربط نداره . به علاوه تا جایی که یادمه مشابه این تاپیک در فروم دیگر موجود بود که اگر اشتباه نکنم مدتها پیش به دلیل ارزشی شدن و .... پخ پخ شد .
مجوز داده نمیشه

به بانوی چاق :
نه موضوعش جالبه نه اینکه به اینا ربط داره . مجوز داده نمیشه .

پ ن : آی پی هاتون خیلی تابلوئه . جای شما بودم پشت سر هم نمیپستیدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/4/30 15:20:06
ارسال شده در: جمعه 30 تیر 1385 14:15
نمایش جزئیات
آفلاین
من مي خواهم تاپيكي به نام ‍‌‌‌{ كدام يك از شش كتاب هري پاتر را بيشتر دوست داريد؟ } بزنم.
به اميد اينكه اين اجازه را به من بدهيد كه اين تاپيك را بزنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده