1- یه خاطره دیگه از زمان ساخت هاگوارتز تعریف کنید! لازم نیست که حتما توش طلسم اختراع بشه! 15 امتیاز
گودي و سالي نشستن تو راهرو كه روونا مياد از وسط راهرو رد ميشه !!
گودي و سالي غش مي كنن ...
هلگا كه از دور شاهد اين صحنه بوده شروع مي كنه به كشيدن موهاش !! ( تيريپ دختراي مجرد ريوني !!!، موهاااااااا ) ..
هلگا : كور خوندي روونا !!
هلگا هم با يه تيريپ ناز و عشوه مياد از جلوي گودي و سالي رد ميشه !!
روونا ميزنه زير خنده !!
گودي : بي وفا نگار من، مي كند به كار من .. خنده هاي زير لب، عشوه هاي پنهاني !! ( من تحت تاثير كنكوم.. گير ندين !!) !
روونا : واي گودي من عاشق اين طبع شعرتم !!
گودي سرخ ميشه !!
سالي بدجنس همونجا يه طلسم زيرآبيوس !! روي گودي انجام ميده كه باعث ميشه پوست گودي از سرخ به آبي در بياد !!
روونا : خيلي نامردي سالي.. من اگه بين تو و يه پنج پا يه حق انتخاب بره ازدواج داشته باشم با پنج پا ازدواج مي كنم !!
خاندان مك بون : هيپ هيپ هورا !!
گفته مي شود روونا در آخر با يه مك بون بسيار پشمالو ( ركورد دار پشم در ميان خاندان !! ) ازدواج كرد ... ( عده اي ابراز علاقه جان ريونكلا وارث روونا رو به الكسا رو ناشي از اختلالات ژنتيكي موجود در خاندان مك بون مي دونن ! ) !
2- یک طلسم دیگر تقلب را توضیح دهید! کامل باشه! 15 امتیاز
طلسم زيرجورابيوس !!
براي اجراي اين طلسم زير لب اين طلسم رو به زبون مياريم و به طرز خفني جواب سوالات امتحان روي كاغذ هاي سفيدي كه قبلا داخل جوراب جاسازي شده نوشته ميشه !!
روي حرف " ج "بايد تاكيد شه وگرنه طلسم بدرستي انجام نميشه ( ممكنه جوابا غلط باشن )
1- چرا روی زاخارت طلسم دامبلیوس اجرا شد؟! 10 امتیاز
به دليل علاقه ي وافر خاندان دامبلدور به اين طلسم و اينكه آنيت ميخاسته در آخرين جلسه كلاسو سورپرايز كنه !!!
عده اي هم بر اين باورن كه هدف دور موندن زاخي از انتخابات بوده !!
بهر حال ..
آنيتا يعلم و ما لايعلمون !!
2- یکی از این طلسم ها رو حالا به هر دلیلی روی یک کسی اجرا کنید و گزارش کار بدید. 10 امتیاز
طلسم خفئيوس روي جان ريونكلا براي اينكه انقدر ديگه نگه من الكسا رو ميخام !!
الكسا و يه سري از دختراي مجرد ريوني يه گوشه ي كلاس نشستن و دارن پچ پچ مي كنن ..
جان : الكسا .. مكث .. با من ازدواج مي كني ؟!!!
همه به غير الكسا : بله !!
جان : الكسا مي كني يا نه ... مكث .. ازدواج !!؟!!!
.
.
.
.
پنج ساعت بعد ( معلوم نيست چرا پروفسور آنيتا دامبلدور نيومده، شايد رفته مسافرت، هر هر هر كر كر كر ) !!
جان : الكسا .. مي ك........
همه ي كلاس با هم :خفئيوس !!!
3- بگید که امسال از این درس خوشتون اومده یا نه! دلیل بگید و کلا بگید که کلاسم خوب بوده یا نه! کسی نمره میگیره که بر مصداق ضرب المثل زیر گفته باشه:
" سخن کز دل براید لاجرم بر دل نشیند."
که 10 امتیاز داره! چاخان پاخان هم نکنید!!!
مگه ميشه بهترين نويسنده ايفاي نقش كلاساش بد باشه !!
از شوخي گذشته يكي از بهترين كلاسا بود .. هميشه يه رول معقول و طنز بود كه سوالا از دل اون بيرون ميومد .. رول كلاس خسته كننده نبود و آدم رغبت مي كرد كامل بخونتش !!
واقعا ميگم !!
من خودم اگه حتي حوصله ي جواب دادن نداشتم ميومدم كلاستو مي خوندم !!
اميدوارم بعد از تابستونم ببينيمت !!
قربانت ... مك !