جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: یکشنبه 8 بهمن 1385 22:43
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور كوييرل عزيز :
جلسه چهارم كلاس نجوم و اختر فيزيك روز 25 بهمن ماه است ولي متاسفانه من به دليل مسافرت نمي تونم روز 25 در كلاس حاضر شوم . هر طور كه مي خوام برنامه مو جور كنم نميشه ! از ساعت 7 صبح تو مدرسه هستم تا 2 و 30 دقيقه بعد هم كه از مدرسه بيام بايد بريم فرودگاه . من خودم 2 تا نظر براي تشكيل كلاس دارم:
1- روز 11 بهمن (جلسه سوم) درس جلسه چهارم هم بدم
يا
2- يك روز به انتخاب شما براي بچه ها كلاس فوق العاده بذارم
اگر با مورد 1 موافق هستيد :
سوال ها بايد از 60 نمره باشه يا همون 30 نمره؟

باتشكر فرااااااااااااااااااواااااااااااااااااااان

ژرمانيا پندلتون

يه سوال : به خاطر اين كه نمي تونم بيام كلاس نمره از گروه كم ميشه يا نه ؟

از الان برای روزه 25 بهمن داری رزرو میکنی!؟ گفتم بگید ولی دو سه روز جلوتر نه دو هفته (چه خانم با شخصیتی... )
بنظرم بهتره بعدا یه کلاس جبرانی بین دو تدریس یعنی هفته آیندش برگزار کنی اگه با هم تدریس کنی قاطی میشه
بخاطر نیومدن هم امتیازی کسر نمیشه چون بااطلاع مدیر بوده...موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/9 0:12:28
Only[size=x-large]Raven

دعا كنيد كه المپياد نجوم قبول بشم!
ارسال شده در: یکشنبه 8 بهمن 1385 13:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به مدیریت محترم مدرسه

با عرض پوزش به خاطر تاخیر در زدن پست جلسه سوم پیش آمد ، باید خدمت شما عرض کنم دیشب یک کامیون حمل بار در حین تخلیه بار سیم های تلفن محله ما رو قطع کرده بود . از آنجایی که مخابرات ایران سرعت بالایی در تعمیرات دارد ، تعمیر و بازسازی کابل ها 24 ساعت طول کشید .
بنده رایترم خرابه و گرنه متن از هفته پیش آماده بود و اگر رایترم درست بود متن و رایت میکردم و از یک کافی نت ارسال میکرد .

امیدوارم این موضوع رو به پای کم کاری من نزده باشید و امتیازی که کم شده را به اسلیترین باز گردانید .

اگه سیمهای تلفن کل کشورم قطع میشد من کاری نمیتونستم بکنم چون همیشه اتفاقات، مطابق میل ما نیستند.امتیازی رو که از دست دادی میتونی با یه پست در یکی از کلاسها جبران کنی...موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/8 19:15:37

[b][size=med
ارسال شده در: یکشنبه 1 بهمن 1385 15:30
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام دوست

با سلام و عرض خسته نباشید
روز اول مسابقه با راونکلاو سایت ایرادی جزئی داشت که بر طرف شد لذا خواهشمندم یک روز به مهلت مسابقه ما با راونکلاو اضافه بشه !!!

ضمنا پروفسور کوییرل داور دوم مسابقه هنوز امتیازهای خودشو برای بازی ما با اسلاترین نزدن ممنون میشم پیگیری کنید

با تشکر
استرجس پادمور

در مورد اضافه شدم یه روز موافقت میشه
من پیش بینی میکنم برای مسابقه بین اسلایترین و راونکلاو هم دوباره همین اتفاق بیوفته
در مورد داور ...براشون پیام شخصی زدم و اطلاع دارم که هر چه سریعتر امتیازها رو اعلام کنند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/1 19:19:31
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: شنبه 30 دی 1385 21:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

1-
میخواستم بگم اگر لطف کنید زیر انجمن مدرسه با خط قرمز بنویسید که دفتر ثبت نام بمدت پنج روز باز شده ، تا دانش آموزانی که میخوان ببینن !
میدونید که توجه نمیکنن !

2-
امکان داره که تا روز پنجمی که تابیک دفتر ثبت نام باز هست ، ثبت نام ها انجام بشه و بعد من از طرف گریفندوری ها ثبت نام به عمل بیارم تا بتونن شرکت کنند !
میدونم امکانش نیست ، ولی اگه لطف کنید ممنون میشیم !

با تشکر

1-گذاشته شد
2-هر دانش آموز خودش باید ثبت نام کنه تا من آی پی هاش رو چک کنم که با شخصیتهای مختلف دو بار اسمی زده نشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/1 9:51:40
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 30 دی 1385 20:48
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
توي تابلوي اعلانات در مورد داوري مسابقات كوييديچ نوشته شده بود كه دو داور از دو گروه مخالف امتيازاتي به نوشته هاي تيم مي دهند و بعد اين امتيازات تقسيم بر دو ميشه!
اما در دو مسابقه ي اخير من تنها راي يك داور رو در هر بازي ديدم!
خواستم ببينم قانون بالا صحت داره يا اينكه تنها يك داور امتياز خواهد داد!

اینجا تاپیک دفتره مدیریته نه تاپیک دفتر بازرسان...لطفا فقط در صورتی به سوالی پاسخ بدید که در مورد نوع بازرسی شما باشه

فلوای عزیز اون یکی داورمون چون تازه وارده تا براش توضیح دادم که اصلا باید چیکار کنه یه هفته گذشت...امیدوارم زودتر ارسال کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/10/30 20:52:02

ارسال شده در: شنبه 30 دی 1385 16:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام:
من شدیدا نسبت به چیزایی که آقای بود توی کلاسشون گفتن اعتراض دارم.واقعا گفتن این حرفا خنده داره؟واقعا توهین کردن و تحقیر همدیگه بامزست؟من که چیز جالبی توش نمی بینم.دامن زدن به اختلافات قومی ممکنه در لحظه خنده دار به نظر بیاد ولی در واقع یه مشکل بزرگه که همه ما داریم.با اینکه میدونم چون ایشون یکی از افراد قدیمی سایت هستن من هرچی هم که اعتراض کنم کسی بهشون چیزی نمیگه ولی واقعا نمی تونستم نگم.

ممنون که اطلاع دادید.رسیدگی میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/10/30 20:43:33

ارسال شده در: جمعه 29 دی 1385 12:45
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام. ببخشید که به جای مدیریت مدرسه هاگوارتز جواب میدم:

آرامنتیا ملی فلوا:
بله. صحت داره. در مسابقات کوییدیچ هافلپاف و راونکلاو:
من و بلیز داور بودیم. بلیز از اسلی و من از گریفیندور
در مسابقات گریفیندور و اسلایترین نیز اوریک عجیب و غریب از هافلپاف و یک نفر دیگر که هنوز امتیازات را اعلام نکرده و ناشناخته باقی مانده داور هستند.

باز هم از مدیریت مدرسه پرفسور کوئیرل معذرت میخواهم. اگر خواستید میتوانید پستم را پاک کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 29 دی 1385 12:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت مديريت محترم مدرسه!

توي تابلوي اعلانات در مورد داوري مسابقات كوييديچ نوشته شده بود كه دو داور از دو گروه مخالف امتيازاتي به نوشته هاي تيم مي دهند و بعد اين امتيازات تقسيم بر دو ميشه!
اما در دو مسابقه ي اخير من تنها راي يك داور رو در هر بازي ديدم!
خواستم ببينم قانون بالا صحت داره يا اينكه تنها يك داور امتياز خواهد داد؟

موفق باشيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 دی 1385 16:22
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب در پی استعفای اینیگو از سمت خود ما مارکوس فلینت رو از طرف اسلیترین به عنوان بازرس عالی رتبه هاگوارتز انتخاب میکنیم.

موفق باشید.

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/10/28 17:24:31
دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: پنجشنبه 28 دی 1385 15:45
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام او كه ما را اصيل پاك آفريد!

سلام مديريت محترم هاگوارتز:

بنده، اينيگو ايماگو رسما از مقام بازرس عالي رتبه هاگوارتز استعفا مي دهم. همچنين اعلام مي كنم كه اين آخرين پست من در سايت جادوگران بوده است، خواهشمند است علاوه بر برداشتن نشان بازرس بنده را از گروه هاي اسليترين و ايفاي نقش خارج فرماييد. دليل هايي كه براي اين كار خود دارم حالا بماند. بعضي ها مي دانند چرا!

اميد است ترمي خوب سپري نماييد و همواره در تمامي زمينه ها موفق باشيد!

با احترام فراوان
اينيگو ايماگو( يك عضو ساده)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."