جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  67 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  144 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  256 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  334 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  234 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس گياهشناسي
ارسال شده در: یکشنبه 29 بهمن 1385 03:07
نمایش جزئیات
آفلاین
اگر شما بخواهید به فردی که مورد علاقه شماست گلی هدیه دهید کدام گل را انتخاب می کنید؟چرا؟

بستگی دارد فرد مورد نظر چه کسی باشد.
اگر بخوام برای کسی که دوستش دارم یک دسته گل هدیه بدم یک دسته گل مریم یا رز می برم. چون هر دوی این گلها; گلهای بسیارخوبی برای هدیه دادن هستند و طرف مقابل متوجه میشه که او را بسیار دوست دارید. در ضمن این رو باید بگم که طرف مقابل میشه گل و شما خوارهایی هستید که از اون نگهداری می کنید.

گل رز: با ظاهری بسیار زیبا با رنگی قرمز که نشانه بالاترین درجه محبت است.
شکل ظاهری : دارای گلبرگهای زیادی (تقریبا 30 عدد . یک بار تمام گلبرگها رو چیدم
) با ساقه بلند و خوارهای تیز.
گل مریم : میتوان گفت که گل مریم یکی از بهترین گلهای خوشبوی دنیاست.

من از کسی که تنفر دارم اصلا گل هدیه نمی دم . چون حتی بدترین گل که به نظرمن گل شمعدانی است بخاطر بوئ بدی که دارد برای شخص مقابل بفرستی نشانه دوستی است. بنابراین من هرگز این کار رو انجام نمی دم. این رو باید بگم که کسانی که در ماسوله زندگی می کنند این گل را در جلوی خونه خودشون قرارمی دهند تا پشه ها به خاطر بوی بد اون داخل خونه نیان.
(جدی گفتم . این رو یه بار که رفته بودم اونجا سوال کردم واون جواب رو دادن.)

مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست؟
تنها برتری که این ماده دارد این هست اینه که هر فردی درمجاورت ان قرار بگیرد بی هوش خواهد شد.البته این را باید بگم که بستگی به مدت تنفس این ماده دارد. اگر کمتر از 10 دقیقه باشد بیهوش می شود و اگر بیشتر باشد فرد به کما میرود زیرا بوی این ماده بسار قوی می باشد و به اولین جایی که ضربه می زند سلولهای مغزی است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: شنبه 28 بهمن 1385 20:46
نمایش جزئیات
آفلاین
1. اگر شما بخواهيد به فردی که مورد علاقه­ی شماست گلی هديه دهيد کدام گل را انتخاب مي­کنيد؟ چرا؟
خب، اگه طرف جادوگر و احساس و اينا حاليش باشه يه گل آوازه­خوان بهش ميدم. گلی که هيچوقت پژمرده نميشه و هر وقت بهش نگاه ميکنه و ياد من ميفته براش آواز ميخونه... البته از اونجا که جادوگرای محترم اغلب اصلاً نميدونن احساس يعنی چه يا مردم واسه چي به هم گل ميدن، منم خودمو به زحمت نميندازم و گل آوازه­خوان به اين کميابی رو حروم نميکنم.
اگه طرف ساحره باشه يه گل رز بهش ميدم، البته اول با يه طلسم ماندگاری جادوش ميکنم تا به اين زودی­ها خشک نشه.
اگر بخواهيد به فرد مورد تنفر خود هديه دهيد چه؟
بستگی به درصد تنفر داره... اگه درصدش کم باشه يه گل آمادئو بهش ميدم که زياد چيزی نفهمه، بيهوش بشه و بميره.
اما اگه درصد تنفر بالا باشه تله­ی شيطان مناسب­تره، طرفو خفه ميکنه و قبل از مردن زجر ميکشه.
2. مزيت عدم جابجايي هوای آلوده به بوی آمادئو چيست؟
اگر گياه آمادئو اين خاصيت را نداشت مطمئناً بسيار خطرناک­تر از آنچه الان به نظر مي­رسد، بود. مزيتش اين است که جابه­جا نمي­شود و با خارج شدن از ناحيه­ی آلوده به بوی اين گياه ديگر خطری شخص را تهديد نمي­کند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 25 بهمن 1385 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
تق ... تق .. تق..
_ بیا تو
_ ه ..ه..ه.. پرفسور ... ه ...ه..
_ چیه ؟ چرا نفس نفس میزنی آبرفورث ؟ اتفاقی افتاده؟
_ پرفسور من... من ...
نمیدونید چه اتفاق وحشتناکی افتاد. یه اتفاق خیلی خوب و یه اتفاق خیلی وحشتناک...
_ یعنی چی ؟ داری چی میگی ؟ واضح تر بگو ببینم چه گندی زدی؟
_ من جلسه چهارم نبودم.
_ خوب این که چیز تازه ای نیست. توی هیچ کدوم از جلسات نبودی.
_ ولی کاش می بودم . من قبل از کلاس شما میدونستم گیاه آمادئو هست، ولی نمیدونستم خاصیت کشندگی داره. فقط میدونستم هر بویی رو که بخوای میده.
سوال اول شما این بود که :
اگر شما بخواهید به فردی که مورد علاقه شماست گلی هدیه دهید کدام گل را انتخاب می کنید؟چرا؟
منم چون برادرمو ( الوبس دامبلدور ) خیلی دوست داشتم ، این گلو بهش هدیه دادم.
_ چی؟ تو چی کار کردی ؟
_ آره .. میدونم چه اشتباه بزرگی کردم.
هفته پسش تولد البوس بود.
من گل آمادئو رو به آلبوس هدیه دادم. اونم که از بوی فاضلاب خوشش میومد ، همونطور نشست و بو کرد ، ولی من از اتاقش اومدم بیرون.
بعد از نیم ساعت که دوباره رفتم توی اتاقش دیدم حسابی بوی دستشویی میاد و .....
البته تا دیروز فکر میکردم از بوی گند فاضلاب مرده ، اما دیروز که چند نفر از بچه ها در مورد کلاس شما و درس جدید صحبت می کردن ، اتفاقی شنیدم که امادئو علاوه بر بوی خیلی خوب ، بسیار هم کشنده است.
تازه فهمیدم که مرگ آلبوس فقط از بوی دستشویی نبوده. خیلی ناراحت شدم و تصمیم گرفتم برای این که آروم بشم یه کار خیلی بزرگ بکنم.
اگر بخواهید به فرد مورد تنفر خود هدیه دهید
چه؟

یه دسته گل آمادئو رو برای ولدمورت فرستادم.
الانم خبرش رسید که ولدمورت مرده.
بالا خره همه از دستش راحت شدیم.
_ آبرفورث ... من واقعا نمیدونم چی بگم . از یه طرف با امادئو بزرگترین جادوگر سفید رو کشتی و از طرف دیگه بزرگترین جادوگر سیاه رو بازم با آمادئو کشتی.
به روح دامبلدور پیغام خصوصی میزنم ، ببینم باید با تو چی کار کنم.
حالا جواب سوال دوم رو بده ببینم :

_ اگه این مزیت رو نداشت الان هممون مرده بودیم. دیگه لازم نیود برای ولدمورت به دسته گل دیگه بفرستم. الان بوی گند فاضلاب همه دنیا رو گرفته بود.
و الان من اینجا نبودم که این چیزا رو به شما بگم و شما هم اینجا نبودید که این چیزا رو بشنوید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 25 بهمن 1385 14:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

کلاس خوبی بود ، نتیجه بازرسی بدستتون میرسه پروفسور !

اگر بخوام به فرد مورد علاقه خود گلی هدیه دهم ، ترجیح میدهم که یک دسته گل مریم برای او ببرم !
دلیل انتخاب من این است که نمونه ای از گلی زیبا و کامل است .
رنگ آن : ترکیبی از رنگ های سفید ، زرد و سبز است که از آن چهره ای زیبا به نمایش میگذارد .
عطر آن : بی شک گل مریم دارنده یکی از نمونه ترین عطر های گلی های دنیاست .
شکل آن : گل مریم شامل یک ساقه بلند و خوشه ای از گل های ریز و شبیه گوش فیل در هم پیچیده شده است که بسیار زیباست .
هدیه دادن این گل به منزله این است که به فرد مورد علاقه خود میگویید :
رنگ این گل ، عطر این گل و شکل و شمایلش در برابر تو هیچ هست ، این گل نمونه کوچکیست ولی به کمال رسیده اش تو هستی ، خود تو !

اگر بخواهم به فرد مورد تنفر خودم ، یا کسی که با او دشمنی دارم گل هدیه بدم ، که بعید هم هست بی شک انتخابم سه چیز میتونه باشه :
گل رز ، گل شیپوری و کاکتوس !!
گل رز به دلیل رنگ قرمز آن ، همانطور که میدانید رنگ قرمز به منزله دشمنی و جنگ و نزاع است .
گل شیپوری به دلیل بی عطر بودن آن .
و کاکتوس به دلیل ، بی فایده بودن ، بدون رنگ گرم بودن و تیغ دار بودن !
اگر این سه گل را با هم به فرد مورد تنفر خود هدیه دهید یعنی :
رنگ این گل ، عطرت این گل و تیغ این گل ، بخوره تو سرت !!!!

تنها مزیت و برتری ای که آمادئو داره این هست که وقتی هوا به بوی این گیاه آلوده بشه ، فقط فردی رو که در مجاورتش قرار داره مسموم میکنه و به دیگر افراد هیچ آسیبی نمیرسونه و به راحتی میتونن از آن مکان خارج بشن !

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 23 بهمن 1385 07:40
نمایش جزئیات
آفلاین
1-اگر شما بخواهید به فردی که مورد علاقه شماست گلی هدیه دهید کدام گل را انتخاب می کنید؟چرا؟
اگر بخواهید به فرد مورد تنفر خود هدیه دهید چه؟
بنده به فرد موردد علاقه ی خود گل یک دسته گل رز نمیدهم!بلکه به جای آن یک عدد گل رزی که با رز بالا فرق دارد و شباهت غیر قابل تصوری با گل مریمی دارد که او هم شباهت شدیدی به گل نرگس دارد!همه ی آنها با هم شباهت شدیدی به دوست صمیمی خودشان یعنی گل رز دارند!
----
برای فرد مورد تنفر خود که می روم
یک دسته کاکتوس میبرم و یا
گلی بی رنگی که
از کنار خیابان کنده ام! همین بسشه دیگه کلی هم خواص جادویی داره!!
------------------------------
2-مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست؟(پنج امتیاز)
چرا که از این مزیت میشه برای ساخت بمبهای شیمیایی خاص استفاده کرد و ملت رو داغون کرد!هیروشیما هم به خاطر وجود یک درصد از این گیاه بود که اینجوری داغون شد ،ولی کسی به روی خودش نیاورد ،نمیخواست لو بره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه چیز همینه...
Only Raven
ارسال شده در: شنبه 21 بهمن 1385 14:46
نمایش جزئیات
آفلاین

1-اگر شما بخواهید به فردی که مورد علاقه شماست گلی هدیه دهید کدام گل را انتخاب می کنید؟چرا؟
اگر بخواهید به فرد مورد تنفر خود هدیه دهید چه؟

فرد مورد علاقه: گل آگوئیلا
این گل یگ جادوییه و یک جادوگر هیچ وقت یک گل مشنگی به یک جادوگر دیگه نمیده البته این در مورد جادوگران با اصل نصب صدق میکنه وگرنه افرادی مثل ویزلی ها این چیزا حالیشون نیست
این گل بوی خوبی داره اما مزیت اصلیش رنگ فوق العاده زیبای اونه که در هر زمان شبانه روز به یک رنگی در مییاد . هنگام طولع خورشید نارنجیه هنگام غروب خورشید قرمز وسط ظهر زرد و هنگام شب آبیه
اندازه ی این گل در حدود 25 الی 40 سانته ( از انتهای ساقه تا گل) و تعداد گلبرگهای اون بین 15 تا 25 برگه
رنگ زیبا و بوی مطبوع اون علاقه و سلیقه ی شما رو به کسی که دوست دارید نشون میده

فرد مورد تنفر:اگر تنفر ما معلوم و تابلو باشد گل سیمولا
این گل بوی بسیار بد دارد و بسیار زشت است دادن این گل به هر کس نشان دهنده ی اوج نفرت است و ضایگی طرف را نشان میدهد
اگر نفرت تابلو نباشد گل آمادئو
مثلا من برای شما استاد یک بغل گل آمادئو مییارم تا حالش رو ببرین و وقتی از گل بوی روبالشتی من که بسیار دوسش دارین اومد من خوشحال و خندان تا 5 میشمرم و شما به درک واصل میشین

2-مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست

اگر هوی آلوده به بوی گیاه جا به جا شود محدوده ی خطر گسترش یافته و همچنین شخص از سالم بودن هوای هیچ فضایی مطمئن نیست بنابراین عدم جابه جایی این هوا باعث میشه منطقه ی آلوده قابلیت قرنطینه شدن رو داشته باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: شنبه 21 بهمن 1385 12:19
نمایش جزئیات
آفلاین
1-اگر شما بخواهید به فردی که مورد علاقه شماست گلی هدیه دهید کدام گل را انتخاب می کنید؟چرا؟........اگر بخواهید به فرد مورد تنفر خود هدیه دهید چه؟

اگر فرد مورد علاقه ام یک جادوگر باشد که اصلا گلی به او هدیه نمی دهم چون جادوگر ها برای گل ارزشی قائل نیستند و برایشان اهمیتی ندارد و اما اگر یک ساحره باشد گلی که بیشتر دوست دارد را هدیه می دهم......گل مریم مناسبه چون بوی آن محشره و گل رز چون زیباست....
کسی که ازش متنفرم رو اصلا قابل نمی دونم که گلی به او هدیه بدم یا حتی ببینمش اما خب یه سر کاری لازمه ....گل تله شیطان خیلی بهتره

2-مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست؟(پنج امتیاز)

کاملا مشخصه....همراه باد و هوا منتقل نمی شود و جاهای دیگر را آلوده نمی کند در ضمن برای از بین بردن دشمن و موجودات مزاحم مناسبه چون آلودگی آن منتقل نمی شود و برای خود ما و یا افرادی که از آن برای حفاظت استفاده می کنند ضرری ندارد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 21 بهمن 1385 01:28
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام يزدان پاك

-اگر شما بخواهید به فردی که مورد علاقه شماست گلی هدیه دهید کدام گل را انتخاب می کنید؟چرا؟........اگر بخواهید به فرد مورد تنفر خود هدیه دهید چه؟

دوست
گل رز : Rose Palent
گل رز --> اين گل در قديم به نام گل عشق و محبت نام برده ميشده و مظهر عشق در زمان خود بوده به طريقي كه از زمان افلاطون تا حدود يك قرن پيش پادشاهان براي همسران خود گل رز ميگرفتند و از اين طريق احساسات خود را به آنها ابراز ميكردند ...
در ضمن گل رز --> قرمز هست --> قرمز نيز رنگ عشق هست .
دشمن
گل ميمون : Monkey palent
گل ميمون --> اين گل يكي از محدودترين گلهايي است كه انسان ها براي يكديگر ميخرند و تبادل احساسات ميكنند ، حتي براي دشمن خود نيز اين را نميبرند چون اين گل مظهر ضايع شدن هست ... من براي دشمن اين گل را در نظر ميگيرم و به او هديه ميدهم ، زيرا اگر در جايي قرار بگيرد كه آينه وجود نداشته باشد ، از اين طريق خود را مشاهده بكند .

-مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست؟(پنج امتیاز)

اين جواب تا حدودي مشخص هست و خود استاد جواب اين را داده است .
آمادئو خود از خود سم ترشح ميكند و در صورت تنفس ، فردي كه آن را استنشاق ميكند خواهد مرد .
مزيت ديگر در آن است كه اين سم ترشح شده توسط پادزهر مخصوص درمان طب سوزني تبديل به معجون حقيقت ميگردد و مورد استفاده قرار ميگيرد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاتر , رولینگ خزیده کردت !!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 بهمن 1385 21:31
نمایش جزئیات
آفلاین

ها ... شیطون شدی سوالات بی ناموسی ... الان میگم ازت امتیاز کم کنن .... گرایش به ولنتاین ...

خوب من گله کاکتوس و ترجیح میدم چون نشون میده خیلی در کارش سر سخته و همیشه سالم می مونه تازه از چیزی هم که داره دفاع میکنه خیلی استاده ... کاکتوس مظهر زیبایی و عشقه به نظره من ... چون گلش خیلی زیباست ( اگر دیده باشید ) هم اینکه خیلی گیاه فلسفه اییه .

2-مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست؟

وقتي هواى آلوده به بوى آمادئو جابجا نشه با فرار كردن از مكان آلوده از اين بو ميشه جونمون رو نجات بديم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

[b][size=med
ارسال شده در: چهارشنبه 18 بهمن 1385 09:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور
جان جان

خوب بسته به اينه كه فرد مورد علاقة من كي باشه
اگه اين فرد مورد علاقه يه جادوگر يا اصطلاحاً يه آقا باشه يه گل گلايوري چيزي بسشه. اينم نه به خاطر اينكه شخص مورد علاقمون مرده ها، نه به خاطر اينه كه دو قدم اونطرفتر گل رو هرچي كه باشه ميندازه توي سطل تازه اگه خيلي باكلاس باشه و دوستدار محيط زيست و بعد هم اصلاً انگار نه گلي اومده و نه گلي رفته.
اما برسيم به ساحره‌ها. بايد اگه مي‌خواي بهشون گل هديه كني سنگ تموم بذاري. در ضمن اينم بگم ساحره‌ها، (البته فكر كنما) از
گلهاي ماگلي بيشتر خوششون مياد. خوب اينجور مواقع بايد ديد طرف چي دوست داره، ولي خوب از نوع گلهاي ماگلي رز سفيد و اركيده فكر كنم طرف رو به راه بياره. از نوع گلهاي جادويي هم يه شاخه گل هزار چهره كار خودش رو ميكنه ( قابل توجه: اين گل خودش رو به شكل گلي درمياره كه مورد علاقه ساحره است). ولي در مجموع با اجازه از استاد گرامي بايد بگم اصلاً بهتره بي‌خيال خريدن گل بشين و با يه كافه گلاسه‌اي، بستني يه چيزي قضيه‌رو تمومش كنين. ديگه كسي واسه گل تره خورد نمي‌كنه.

2- اگر بخواهید به فرد مورد تنفر خود هدیه دهید چه؟
واي نگو كه اصلاً اين خوراك منه

اول اينكه استاد جان آخه كي به فرد مورد علاقه اش گل هديه ميده؟
معمولاً به يك چنين اشخاصي بايد يه بمب بدبويي، يه شيشه معجون زشتي يه چيزي داد.
اما چون شما امر فرمودين مي‌گم
خوب اگه از طرف متنفر باشي بايد در حد يه گوش مالي اكتفا كني و يه گل لجن‌زار بهش بدي بره حالش رو ببره.
اما اگه از طرف متنفر منزجر باشي بايد كارش رو تموم كني، آمار نشون داده كه در چنين مواردي معمولاً از تلة شيطان استفاده شده كه البته در كارآيي اون شكي نيست، ولي خوب ميشه از يكي از گل‌هاي مورد علاقه هاگريدهم استفاده كرد يا يه همچين چيزايي.
واي طرف رو كشتم

3- مزیت عدم جابجایی هوای آلوده به بوی آمادئو چیست؟(پنج امتیاز)
خوب اين بهترين فرصت ممكن براي فرار كردن از بوي مرگبار اين گل زيبا است. وقتي هواي آلوده به بوي آمادئو در اثر جريان هوا جابحا نشه، فرصتي پيدا مي‌شه تا افرادي كه هنوز مسموم نشده‌اند بتونند خودشون رو به يك مكان امن برسونند و البته يادتون باشه بهتره همه درستانتون رو كه با استشمام بوي اين گياه مسموم شدند نجات بدين نه فقط دخترارو.
چه دل پري دارم من
در كل واسه دررفتن مفيده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!