جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: جمعه 21 اردیبهشت 1386 14:15
نمایش جزئیات
آفلاین
اجرای کنسرت برای حمایت از سفیدها!!!

آلبوس دامبلدور ، رهبر افراطی سفید ها ، اعلام نمود که به زودی کنسرتی برای حمایت از سفید ها و اظهار بیزاری از سیاهان اجرا می کنند.او اعلام نمود که در این کنسرت خود او نیز خوانندگی خواهد کرد و چند تن دیگر از اعضای پرسابقه ی محفل این کنسرت را اجرا خواهند کرد.

محفلی ها در مقابل این اقدام خاله بازی اعلام نمودند که:خونی که در رگ دومبل است ، هدیه به ماست!!!

و همچنین برخی از سران ارتش وایت تورنادو اعلام نمودند که در حین این کنسرت اقدام به فروختن شکلات ، برای مخارج ارتش خواهند کرد.

و در این میان لرد سیاه اعلام کرد:این دومبل بالاخره خودش و تمام محفل رو به خاک سیاه میکشونه ، با این کاراش!!!

کالین کریوی وزیر جامعه ی جادوگری نیز عکسی از تمرین این کنسرت آماده کرده که به شرح زیر است:

از چپ به راست: سارا اوانز مسئول گیتار برقی،آلبوس دامبلدور خواننده، ریموس لوپین مسئول گیتار اسپانیش،لارتن کرپسلی مسئول طبل و دغل و غیره ی کنسرت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1386/2/21 14:17:50
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1386/2/21 14:23:47
ارسال شده در: یکشنبه 9 اردیبهشت 1386 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
گفت و گو با پروفسور کوئیریل
هیکل قناص مجری میاد وسط و شروع به خوندن یک مقاله می کنه!
_ در ادامه خبر های امروز عصر ، ققنوس ، خبرنگار مجرب ما ، با پروفسور کوئیریل،دیرینه ترین دشمنش مقاله ای آماده کرده اند.با هم ببینیم!

صحنه در یک لحظه سیاه میشه و بعد تصویر یک پرنده قرمز رنگ و یک مردی که کت فراک پوشیده در صفحه نمایان میشه!

ققنوس: با سلام خدمت شما بینندگان عزیز. هم اکنون من در مقابل کوئیریل عزیز هستم.

پروفسور کوئیریل: خوب با سلام!امیدوار...

ققنوس:پروفسور من هنوز حرفی نزدم که شما حرفی بزنی خوب در رابطه با سایت کمی توضیح بدید!

پروفسور کوئیریل: البته! در مورد سایت باید به عرض برسونم که در حال پاشیدنه چون که آقای پاتر گفته اند نقل قول:
بودجه نداریم
. البته ما نمیخوایم یک راست سایت رو تعطیل کنیم ، زیرا که باعث تظاهرات کاربران میشه بلکه آروم آروم پیش میریم.این شعار منه " آروم آروم " پس بنا بر این آروم آروم پیش میریم تا آروم آروم بتونیم آروم آروم سایت رو بخوابونیم

ققنوس: خوب در مورد بزرگترین شایعه ای که هم اکنون بر سر زبان ها افتاده حرف میزنیم.قضیه ی پول بیشتر،رنک بهتر چیه؟

کوئیریل: والله شما باید بحث هایی که در مورد پول هست رو با آقای هری پاتر در میون بزارید!

ققنوس:خوب ، نوبتی هم باشه نوبت میرسه به یک خاطره!یک خاطره تعریف کنید... هرچند تمام خاطراتتون از آه و زجه کشیدن اعضا بعد از بلاک شدنه

کوئیریل:اوه بله! یک وقت فکر نکنید من متلک های شما رو متوجه نمیشم ها!خوب حالا یک خاطره رو تعریف می کنم که بسی جذابه! من از طرف عله عزیز ، به یک سفر خارجی رفتم ، حالا نمیخوام بگم رفته بودم آمریکا ، دیدم اونجا یک موسسه ی خیریه است ، دیدم چقدر خوبه برگشتم ایران

ققنوس: خوب خسته نباشید!
_ دوستان عزیز این بخش از خبر ما هم به اتمام رسید تا روزی دیگر ، خداوند یار و نگهدارتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/2/9 18:46:48
ارسال شده در: شنبه 18 فروردین 1386 13:16
نمایش جزئیات
آفلاین
مصاحبه ی اختصاصی با هگرید

پیرامون مسائل داخلی جادوگران
گزارشگر:ماندانگاس

در هفته ی گذشته مصاحبه ای را با هاگرید انجام دادیم که به دلیل بی اهمیت بودن،با کمی تاخیر آن را در مجله چاپ میکنیم.

ماندانگاس:سلام.....برای شروع یه بیوگرافی از خودتون به ما بدید
هاگرید:میخوای نیمه غول بودنم رو مسخره کنی؟.چرا خودت رو مسخره نمیکنی؟آمار دزدی هات رو بریزم روی دایره؟

ماندانگاس:به سراغ سوال بعدی میریم.فعالیت شما در جادوگران چه شکلی بوده و چگونه خواهد بود؟
هاگرید:من یکی از خدایان جادوگران محسوب میشم.من خیلی خفن هستم.من حدود شش ماهی نبودم و الان بازگشتم تا سایت رو بترکونم.من جام آتش دارم.منو که میبینی اسمم هگره.خوب حس کنش.به خاطر خوب بسپرش.خوب حفظ کنش و حرف بیجا نزن.آره داداش من اینجا اینکارشم.

ماندانگاس: دقیقا کدوم یکی از کاربرا گفته که شما خدایی؟
هاگرید:پرفسور بینز بارها بهم گفته.یه چند باری هم ،بینز بهم گفت.پرفسور هم همیشه داره بهم میگه.علاوه بر اونا روح راونکلایی بار ها از من تعریف کرده و هندونه زیر بقلم گذاشته.

ماندانگاس:اینا که همه یه نفر هستند؟
هاگرید:سوال بعدی رو بپرس

ماندانگاس:بنابر اطلاعات موجود،شما به همراه یک فرد ارزشی که واقعا سطحتون رو آورده پایین،در میتینگ ها به مزه پرانی مشغولید.آیا بر مزه های خود اعتقاد دارید.
هاگرید:من خیلی انسان خشنی هستم و اصلا مزه نمیپرونم.

ماندانگاس:شما به نویسنده ی سال گیر دادید و گفتید که یه ارزشی رنک گرفته.بوقی بزنم ....ببخشید اشتباه شد
هاگرید:نه من همچین حرفی نزدم

ماندانگاس:پس چرا دماغت دراز شد؟
هاگرید:حرکت ژانگولری جدیده.....مرلین و سارا اوانز ،این حرکت رو به من آموزش دادند.....من گفتم که خیلی ها مثل هدویگ،اسکاور،آنیتا و ....در طول یک سال جادو کردند و این اش ،فقط در دو ماه آخر جادو کرد

ماندانگاس: باز هم دماغت دراز شد...شما که شش ماه نبودی.....چه شکلی همچین حرفی میزنی؟...از کجا میدونی که اش فقط دوماه اخر خوب نوشته.
هاگرید:بینز بهم گفت

ماندانگاس:آیا فکر نمیکنی که از این بینز ارزشی تر وجود نداره؟....آیا تا حالا یه پست غیر ارزشی، از این روح دیده ای؟
هاگرید:نمیدونم.....ولی حق دیگران بود این رنک.و من به جای ایشان از حقشون دفاع میکنم.

ماندانگاس:همین الان یه جغد برای هدویگ فرستادیم.جواب ایشان رو میخونم.
هدویگ:رنک اصلا برای من مهم نیست.

ماندانگاس:خیلی علاقه داشته باشی به بقیه هم جغد میفرستیم.
هاگرید:نه.....مشخصه که هدویگ داره دروغ میگه

ماندانگاس:خلاصه اینکه همه برای خودشون زبان دارند و نیازی نیست یه نفر مثل شما آتیش بیار معرکه بشه.گاها ممکنه اتیش بیار هم ،خودش بسوزه...به اون رفیقت هم بگو که خیلی ارزشیه

هاگرید به این حالت به سمت در دفتر رفت.قبل از خروج بینزرا بقل کرد و سپس خارج شد.

مصاحبه ی بعدی با پرفسور بینز خواهد بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اش ویندر در 1386/1/18 13:25:03
[b][size=small][color=660000]گریه میکردم که کفش ندارم،یکی را دیدم ، پا نداشت[/c
ارسال شده در: چهارشنبه 1 فروردین 1386 00:43
نمایش جزئیات
آفلاین
روزنامه ی زرد ما در امروز:

خبرهای کوتاه و خواندنی:
ـ عبدل فینیگان، بازیگر معروف و قهار بالی ویزارد گوشی خود را از N.J 490 به N.J450 ارتقاء داد.
ـ فیلمهای عریان گرایانه ی ساراهنا آونزنا در فیلم "عشق بانمک" شاهکار سال بالی ویزارد در بازار به فروش میرسد.
ـ آلباسا پاچان سرما خورد.

اکران فیلمها:

ـ فیلم GhodFaker اکران نخواهد شد!
ـ منتقد: اکران خواهد شد!
ـ بارون: نخیر هم نخواهد شد!
ـ وینی: من کارگردانم هستم و میگویم خواهد شد!
ـ بارون اعلام کرد: مامان!
ـ عله وینی را بلاک کرد.

پوستر فیلم GhodFaker متشر شد.
عله: من لذت میبرم.

خبرهای داغ:
ـ سرژ تانکیان خودکشی کرد.
ـ سرژ تانکیان خودکشی نخواهد کرد.
ـ ابر پست وینی گانیتی در مجله ی شایعه سازی پاک شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We'll Fight to Urgs mate, so don't shock your gecko!
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اسفند 1385 21:26
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد در ایران!
در این بخش مجله تصمیم گرفته ایم گزارشی از سفرهای تبلیغاتی لرد در اقصی نقاط جهان را باستحضار شما برسانیم.
لرد ولدمورت در راستای جذب نیرو در ارتش مرگخواران سفرهائی را به گوشه و کنار دنیا داشته اند.
ایشان در اخرین سفر به ایران رفته اند و در جمع میلیونی طرفدارانشان فرموده اند:
در دیداری که من از سایت جادوگران داشتم متوجه شدم که طرفداران زاید الوصفی در ایران دارم بنابراین تصمیم گرفتم در امروز که مصادف با عید نوروزی شما میباشد بهتون لطف کنم/بر سرتان منت بزارم و به ایران بیایم و دم عیدی یه حالی بهتون بدم!و متنی را که بمناسبت عید برایتان تدارک دیده ام بدین شرح قرائت فرمایم:
اینجانب لرد ولدمورت معروف به لرد سیاهخرسندم که در اینجا اعلام کنم:سال نو را به خودم تبریک میگویم و امیدوارم بهترین سال عمرم را پیش رو داشته باشم تا چش دشمنام بترکه/از حدقه بزنه بیرون...
این بیانات لرد با ابراز علاقه و دست زدن های پرشور مرگخواران همراه شد ولی از جادوگران ایران صدائی در نیامد که نیامد...
ناگهان پس از چند دقیقه شخصی که بنابر شهادت افراد حاضر شباهت زیادی به عله داشت فریاد زنید:بزنید و جادوگران هم با مقدار متنابهی گوجه فرنگی لرد را زیر پوشش محبت خود قرار دادند!
...لرد که قیافه ای بمراتب دخترکش تری پیدا کرده بود دیگه قاط زد و فرمود:بگیرید این رعیت های پدر سوخته را...و در اینجا بود که مراسم با مشایعت صمیمانه و همراه با کروشیو مرگخواران به پایان رسید...
بنابر گزارشی دیگر لرد سیاه پس از مراجعت از ایران مستقیما به چین رفتند و در انجا اعلام کردند:
از این به بعد هر کی تو این خراب شده مار بخوره ایشالا تو گلوش گیر کنه...از حلقومش پائین نره...ایشالا جز گلو بزنه...کارد بخوره به اون شکمش...اصلا بفهمم از این به بعد کسی مار یا مشتقاتش شامل:مارمولک...مارماهی..میلمبونه میدم همین نجینی بخورتش..
طبق اطلاعات ما مارها یکی از متحدان اصلی لرد میباشند که
ایشان نسبت به انها تعصبی عمیق دارند و میتوانند به زبان انها تکلم کنند...
لرد پس از این دیدارها به جنگلهای امازون نقل مکان کردند تا در جلسه سالانه مارها حضور به بهم برسانند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 اسفند 1385 08:04
نمایش جزئیات
آفلاین
محفل با خاک یکسان شد

خوانندگان عزیز در طول این هفته شایعات زیادی شنیدیم ولی هیچ کدومش واقعیت نداشت جالب اینه که این موضوع واقعیت داره

ما در مکانی ایستاده ایم که روزی محفل ققنوس در آنجا قرار داشت ...ولی الان به جز خاک چیز دیگری در آنجا وجود ندارد ...

سارا اوانز و استرجس پادمور در حال حاضر در کنار ما هستند البته استر غش کرده

_خب سارا چرا محفل به این شکل در اومد ؟؟؟

سارا:اهم اهم باید بگم یکی از ماگل های بقلی قصد داشت خونشو خراب کنه ... از این دستگاههای با حال نمیدونم چی چی برداشت آورد ... وقتی داشت خونه ی خودشو خراب میکرد محفل هم ریخت

_خب ببخشید چه ربطی داشت؟؟؟

سارا:ربطش به سیم رابطشه ... استر پاشو جواب اینو بده ببینم ...

شپلخ!!!!!!!!!!!!

استر:خب عرض کنم که این همسایه ما موارد ایمنی رو رعایت نکرد به همین دلیل خانه ی ما هم مثل خونه ی خودش شد ...

دامبلدور از راه دور پیداش میشه و داد میزنه:استر میکشمت

خب این بود خبر ویژه ی امروز !!!

موفق باشید
خبرنگار مجله واقعیت سازی

================
خبر توسط پیام امروز تکذیب شد !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: شنبه 26 اسفند 1385 00:24
نمایش جزئیات
آفلاین
تحولی عظیم در آلبوس دامبلدور
به گزارش خبرگزاری این مجله, آلبوس دامبلدور در حال تغییر و تحولی بس عظیم استواو که احساس می کند در حال ترشیدن شدید است دیروز به منظور جلوگیری از این عمل در اقدامی بی سابقه , ریش خود را از طالبانی به مدل ریش بزی تغییر داده است و سپس در عملی وقاحت بارانه در حالی که لباس ماگلی شامل سک دست کت و شلوار و کفش ورنی داربه تن کرده بوده, به خواستگاری هرمیون گرنجر, رفته است.این دختر بیچاره پس از شنیدن درخواست این پیرمرد خرفت بلافاصله غش نموده و به بیمارستان سنت مانگو منتقل گردید و تاکنون به هوش نیامده است.لازم به ذرک است که اخباری از گوشه و کنار می رسد که رون ویزلی به دلیل غیرت بالا هیچگونه عکس العملی نسبت به دامبلدور نشان نداده است.این خبر از منابع معتبر شایعه , ذکر شده است.منتظر خبرهای بعدی ما باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 13 اسفند 1385 17:48
نمایش جزئیات
آفلاین
چند خبر کوتاه و خبر اختصاصی

اش ویندر ، اغفال و رونق ارزشی بازی

بست ویزارد نیوز عصر امروز در صفحه اول خود با تیتر بزرگ این مورد را عنوان کرده بود . او در مقاله خود نوشته بود : در حال حاضر در جادوگران شاهد هستیم که فعالیت های بی فایده و ارزشی و همچنین اغفال اعضا رونق یافته و به مقدار کثیری مشاهده میشود . این روزنامه موثق در ادامه افزود : جامعه جادوگری تنها اش ویندر را عامل این فعالیت های چند جانبه میبیند و خواستار مجازات اوست . بعد از مصاحبه ای با اش که هماهنگ نیز شده بود او اعتراف کرد که : راستش تقصیر من ، چمیدونم من تا هر علافی رو میدیدم میگفتم بیا ، هماهنگ تو قسمت های مختلف پست بزنیم . اولین فعالیت اغفالانه من پست زدن در معرفی اعضای سایت بود . از اونجایی که من خیلی دوست دارم هی فرت و فرت پست بزنم به اغفال پرسی روی آوردم و او هم این مورد را بی جواب نگذاشت .

کوییرل و افزایش مطالب بی ناموسانه

پرفسور کوییرل که چندی پیش متوجه شده بود در نوشتن مطالب بی ناموسانه استعداد خاصی دارد ، استقبال نمود و اولین پست بیناموسی خود را راهی رول پلیینگ جادوگران کرد :
بلا: نه اون یه ساحره بود ... بلیز: یعنی توقع داشتی من...اینجا...الان... باهاش راز و نیاز کنم؟!
کریچر:آخه خودت از کنار ماگلها رد میشی من باید از وسطه... یعنی چیزه...آخه ممکنه.

بلافاصله بعد از این اقدام انتحاری او اعضای بسیاری برای تبریک گفتن به استعداد او عازم هاگوارتز شدند . لرد سیاه به او گفت که استعداد عجیبی در زمینه بی ناموسی نویسی دارد و فقط احتیاج به کمی پرورش و پروراندن مطالب خود دارد .

جانشین جدید فرگوس فینیگان

پیام امروز اعلام کرد که فعالیت های فرا ارزشی فرگوس فینیگان در جادوگران پایان یافته است ، پیام امروز افزود به نظر ما این ارزشمند توسط مدیران متوقف شده است . در ادامه مقاله کوتاه خود عنوان نمود که در حال حاضر کتی جیمز پاتر که پتانسیل خوبی برای ارزشی بازی دارد به یاری اش ویندر جای او را آشغال نموده است !

کریچر فعال ترین عضو

بعد از جستجوهای فراوان در سایت کریچر ، گرداننده سایت به عنوان فعال ترین عضو شناخته شد . بعد از این انتخاب مصاحبه ای با چند تن از دانش آموزان و اعضا انجام شد . پرسی ویزلی در این باره گفت : به نظر من رتبه کریچر لایق رتبه فعالترین عضو سایت هست ، چرا که هر نیم ساعت یه بار فرتی تو شخصیت خودتون پست میزنه و پست یه ساعت قبلشو کپی میکنه میزاره

خبر اختصاصی :

عله پاتر کویر ! طی بحث های فراوانی که با دیگر مدیران داشته است ، امروز به صورت علنی در میان جمع بسیاری از اعضا گفت : انتخابات جادوگر ماه به صورت امتحانی برگزار میشود مجددا !
شرح تعداد رای ها و انتخاب شده ها در زیر آمده است .

فعالترین عضو
کریچر با 3 رای

ناظر ماه
استرجس پامورد با 6 رای

بهترین نویسنده در مباحث هری پاتری
پرسی ویزلی با 4 رای

بهترین نویسنده در رول پلیینگ
مگورین با 1 رای

بهترین مدیر ماه
راجر دیویس با 8 رای

جادوگر ماه
فرگوس فینیگان با 9 رای !!!

ارزشی ترین عضو سال
اش ویندر با 11 رای

تنبل ترین عضو
پروفسور پی یر برنا کورد با 5 رای

کم صبر ترین عضو
ماتیلدا استیونز با 2 رای

کم کار ترین ناظر نقاد
لودو بگمن با 20 رای

برترین بازرس عالی رتبه
پرسی ویزلی با 14 رای ( همه گریفندوری ) !

بیناموسی نویس ترین عضو
پرفسور کوییرل با 397504 رای

گل ترین عضو سایت
پرسی ویزلی که نه اش ویندر با 40 رای

هری پاتر در ادامه افزود هفته آینده انتخابات بعدی صورت خواهد گرفت !

* جستجوی جملات کوییرل هدویگ *

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/12/14 15:00:19
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 12 اسفند 1385 14:45
نمایش جزئیات
آفلاین
تیتر مهمترین خبرها:
- امتیاز کم کردن‌ها، تلاش ها و ... بالاخره کار خودش‌رو کرد.
- پیوستن ولدمورت به محفلی‌ها

مشروح اخبار:
- بالاخره تلاش‌ها و پست زدن‌های فراوان پرسی ویزلی، بازرس عالی رتبه سابق هاگوارتز به ثمر نشست.
پرسی ویزلی که در یکی، دوماه اخیر تلاش‌های فراوانی برای امتیاز کم کردن و گاهی امتیاز دادن (فقط به گریفندور قهرمان) از خودش نشون داده بود، دیروز رسماً به سمت مدیریت مدرسه انتخاب شد.
شخصی که نخواست نامش فاش شود در ادامه این خبر افزود:
زد و بندهای شدیدی که بین پرسی و عاملان برگزاری مدرسه وجود داشت، موجب شد تا این جوان آنتی محفلی بالاخره بر مسند مدیریت مدرسه تکیه بزند و مطمتناً خوش به حال گریفی ها و بد به حال اسلیترینی ها.

- دیروز خبری به دست ما رسید مبنی بر پیوستن ولدی کچل به محفل ققنوس.
این خبر که توسط شبکه خبری "مرگ، مرگ‌خوار" به دست ما رسید حاکی از پیوستن دور از ذهن ولدی به محفلی ها می‌باشد.
استرجس پادمور یکی از محفلی های فعال ضمن تأیید این خبر، گفت:
صبح روز گذشته حدود ساعت 8 صبح (کله سحر) ولدمورت یا همون ولدی به مقر محفل مراجعه کرده و ضمن اظهار ندامت از کرده‌های خویش، رسماً به محفلی ها پیوسته.
ماهم این واقعه میمون و فرخنده را به شما ملت ساده تبریک می‌گیم.
(آخه یکی نیست بگه محفل، وقتی ولدمورتی واسه جنگیدن نداشته باشه به چه درد می‌خوره؟)
---------------------------------------------------------------------------
ارادتمند
پی‌یر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور پي ير برنا كورد در 1385/12/12 14:48:06
ارسال شده در: شنبه 12 اسفند 1385 14:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سر بارون خون آلود در سایت جادوگران مشاهده گردید
طی آخرین اخبار رسیده از هاگوارتز کله ی بارون خون آلود از بدنش جدا شده و به سایت جادوگران آمده گفته میشود این قضیه هیچ ارتباطی به انشقاق بین مدیران جادوگران ندارد و تمامی مدیران همچنان بر سر کار هستند و بارون خون آلود یا همان ولدی کبیر و یا همان کرام یا همان جی اف کش قدیم طی آخرین اخبار هنوز مدیر جادوگرانه و داره به کار خود ادامه میدهد و هیچ گونه اختلافی یا چیزی وجود ندارد حتی شنیده میشود اسکاور هم به جمع مدیران اضافه میشود و باز هم حتی از یک منبع محفوظ شنیده شد بیل ویزلی رفته و دیگه حتی برای دیدن مقالات هم به سایت سر نمیزند و باز هم شنیده میشود مالدبر سابق با شناسه ای جدید در سایت دیگر مانند ویروس عمل نمیکند و تا حدود زیادی توانسته از انتقاد اعضا دور بماند.
البته تمامی مطالب بالا تنها شنیده شده و صحت آنان مورد تائید نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام