جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نظرسنجی در مورد سیستم امتیاز دهی هاگوارتز
ارسال شده در: یکشنبه 13 خرداد 1386 11:29
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من روش اول بايد خيلي بهتر باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: انتقادات...پيشنهادات...نظرات
ارسال شده در: یکشنبه 13 خرداد 1386 09:24
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق صحبت های به عمل آمده من درخواست دارم که قوانین کوییدیچ از همین ترم عوض شود اگرچه ما تیم نمیدیم ولی میخوام این قوانین را با رای گیری اعضا و نظر پروفسور عوض کنیم...فعلا صبر میکنم تا نظر سنجی در مورد امتیازات هاگوارتز به اتمام برسه بعدا در همان تاپیک این کارو انجام میدهم!اگر مشکلی هست بفرمایید

مشکلی نیست.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/13 13:57:02
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 13 خرداد 1386 06:54
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
منم با روش اول موافقم
روش اول شاید اشکالاتی داشته باشه اما فکر کنم اشکالاتش از روش دوم کمتر باشه . توی روش دوم خوبیش اینه که رقابت حساس تر میشه اما از اون طرف هیجانی که ایجاد میشه کمتر میشه . یعنی اگه یه نفر یه خرابکاری کنه زیاد مهم نیست . به خاطر همین کم کم سطح رول میاد پایین.
با تشکر
فعلا .....
یا علی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این روزها که می گذرد
شادم
این روزها که می گذرد
شادم
که می گذرد
این روزها
شادم
که می گذرد...

«قیصر»
ارسال شده در: شنبه 12 خرداد 1386 21:25
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم با روش اول موافقم چون اگه ده نفر پست خوب بزنن بهتر از اینه که هزار نفر پست های ارزشی بزنن.و علاوه بر اون اینطوری شانس همه گروه ها به یک اندازه اس.چه گریف که مثلا هزارتا عضو داره.چه هافل که بر فرض مثال 10 تا عضو داره.همه تلاش میکنن و نتیجه اش رو میگیره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: شنبه 12 خرداد 1386 17:46
نمایش جزئیات
آفلاین
خب مسلمه روش اول!
به چهار دلیل:
1-در روش دوم اگر اعضای خوب و خلاق به دلایلی نتونن شرکت کنن نمره ی اعضای ضعیف تر منظور میشه که این خودش مشکل بزرگیه و به جای اینکه نمره ی فرد مورد نظر مفید باشه ، بلکه مضر هم واقع میشه!
2-در روش اول ممکن بود هزار نفر شرکت کنن اما میانگین گروه در نظر گرفته میشد.اما در روش دوم امکان اینکه بهترین نویسنده بین این هزار نفر باشه بیشتر از اینکه که بهترین نویسنده بین ده نفر باشه!
3-در روش دوم یک نفر سرنوشت یک گروه رو معین می کنه!و این یه مقدار نا معقوله.ما داریم می گیم گروه در صورتی که یه نفر سرنوشتش رو مشخص می کنه!
اما در روش اول کار جمعی و گروهی صورت می گیره و هر گروهی که کار جمعیش بهتر باشه اون موفق تر میشه!
4- در روش دوم از یک گروه ممکنه هزار نفر بنویسه و به فرض نمره ی 29 رو بگیره اما از یک گروه یک نفر بنویسه و نمره ی 30 رو بگیره این عادلانه ست؟

روش اول از هر نظر بهتر از روش دومه.
با تشکر از چوچانگ که این نظر سنجی رو ترتیب داد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
ارسال شده در: شنبه 12 خرداد 1386 16:59
نمایش جزئیات
آفلاین
روش اول:
برای اینکه در روش اول همه برای سربلندی خود و گروهشونم که شده تلاش میکنن و پست میزنن
ولی در روش دوم حتا سه نفر که دستان نویسیشون خویه هم میتونن باعث بشن گروهشون برنده بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 12 خرداد 1386 16:09
نمایش جزئیات
آفلاین
مسلما روش اول عادلانه تر است ولی روش دوم بیشتر به نفع گروه ها ... فکر می کنم بهتر بین منافع و عدالت ، عدالت انتخاب بشه !!
من روش اول رو انتخاب می کنم !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: شنبه 12 خرداد 1386 14:27
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بله مسلما روش اول مناسب تر هست ، باید زحمت تک تک اعضا محاسبه بشه !
کلی از اعضا میان زحمت میکشن ، حالا یک سری کمتر و یک سری بیشتر ، اونوقت زحمت همه اونهایی که نتونستن زیاد فعالیت کنن از بین میره !

به نظر من روش اول مناسبه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 12 خرداد 1386 14:19
نمایش جزئیات
آفلاین
منم با روش اول موافق هستم!زیرا در اون صورت هماهنگی باید بین اعضای گروه ها وجود داشته باشه و همچنین پایداری شخصی باعث موفقیت گروهش میشود.یعنی اگر مثلا ایگور فقط دو جلسه شرکت کنه و بقیه رو شرکت نکنه ضربه بزرگی زده که این داستان هاگوارتز رو جالبتر میکند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 12 خرداد 1386 14:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام چو عزیز . به نظر من روش اول بهتره که نمره ی همه ملاک قرار داده می شه . چون اینطوری همه می تونن در سرنوشت گروه سهیم باشند و نه فقط نمره های بالا .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!