جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

28 کاربر(ها) آنلاین هستند (22 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
28 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1386 00:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و خسته نباشید

من یک پیشنهاد منطقی دارم!
در حال حاضر ما با تیم "عقاب های سیاه" بازی داریم و این تیم تا الان پست نزده و من فکر میکنم که فردا هم پست نزنن و به واقع در مقابل ما یعنی بازی نکردن دیگه!

خب به نظر من باید تیم هایی که بازی نمیکنن و اصلا پست نمیزنن جریمه بشن!...حداقل میومدن از قبل اعلام میکردن که نمیخوان بازی کنن تا ما هم سوژه هامونو الکی هدر ندیم و بزاریم برای بازی های بعدی!

بازی های کوییدیچ رو سوژه ها میچرخه و اگر سوژه ها خوب باشه یه تیم میتونه ببره...به نظر من نباید یه طوری باشه که به راحتی سوژه های تیم ما یا تیم های دیگه از بین بره....

یا باید به ما یه غرامتی پرداخت بشه یا کلا بازی کاملا امتیازش به ما داده بشه چون یه جورایی ترک زمین محسوب میشه!

در کل به نظر من خیلی منطقیه که برای این یه قانونی از همین الان بزارین!

اگر یه تیمی شرکت نکرده باشه و از قبل هم اعلام نکرده باشه خب یعنی ترک زمین دیگه...اصلا به نظر من باید تیم مقابل رو از رقابت ها یه جوری حذف کرد...از اولش که اینطوری باشه بعدشم معلومه!

من به صورت عصبانی اینارو نگفتم یه موقع این شکلی نخونین!

ممنون!

-کاپیتان تیم پاورداس-

باید عرض کنم هر تیمی که در بازی شرکت نکنه جریمه میشه از لحاظ مالی و اگر هم کلا شرکت نکنه در مسابقات بازیکنان اون تیم هم جریمه میشن و اگر تکرار بشه چند بار ارزش بازیکنان تنزل پیدا میکنه و ممکنه برا عضو شدن دوباره در کوئیدیچ در موردشون سخت گیری بشه در مورد سوژه باید بگم خوب رول های شما خونده میشه و همه استفاده میکنند و ارزش تیم شما بیشتر مشخص میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/22 0:55:34
ویرایش شده توسط پروفسور بینز در 1386/4/22 1:29:16
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/22 2:00:29
ویرایش شده توسط پروفسور بینز در 1386/4/22 2:08:38
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1386 00:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام عليكم؛

با توجه به اين كه پيوز شناسش رو عوض كرده و از تيم ما (آرماديلو) جدا شده خواستم درخواست بدم كه بجاي ايشون بازيكن مجازي ميخوام قرار بدم در تركيب...

از اونجايي كه ديديم هر چيزي رو به عنوان بازيكن مجازي گذاشتند ما هم تصميم گرفتيم كه يك چيزي كه چندان هم غريبه نيست رو بزاريم بازيكن مجازي! اون بازيكن هم كسي نيست جز گوركن ساكت و مظلوم خودمون!!!

نام بازيكن جانشين پيوز: عليرضا

لطفآ در ليست تيم نيز اصلاح شود!

لطفآ تو ليست اين رو بنويسيد:

مهاجمین: دنیس؛ اریکا زادینگ ؛ عليرضا (مجازي - گوركن لودو!)

-----------------------------------
راستي من نفهميدم از هر تيم سه تيم مياد بالا ديگه؟؟؟

چون ديدم در ويرايشي (دقيق يادم نيست كجا) كه نوشته شده بود براي دور بعد تيم اول اين گروه با دوم اون گروه.... با خودم گفتم تيم سوم چي پس؟؟؟؟

ممنون از تلاش شبانه روزي!

تایید شد.در مورد گروهها ، با توجه به صحبت انجام شده با بینز عزیز ، قرار بر این شد که از هر گروه دو تیم بالا بیایند.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1386/4/20 0:39:47
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/20 0:42:58
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
ارسال شده در: پنجشنبه 14 تیر 1386 15:00
نمایش جزئیات
آفلاین
خب! سلام وخسته نباشین و از اینجور حرفا!
بعد هم اینکه به جون خودم اسم تیم ما چیورون هست، نه چورون!
درستش کنین باب! همه جا نوشتین چورون!
قربان شما!
با تشکر!

تصحیح می شود.خب عزیز من می خواستین اسم آسون تری انتخاب کنین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/14 20:12:41
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
ارسال شده در: شنبه 2 تیر 1386 19:14
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد این طرح تایید اعضای تیم ها و پستی که باید بزنند تو تاپیک سازمان عقد و ثبت قرارداد بازیکنان !

آقا هدف این طرح چیه؟...به نظرم این طرح اجرا نشود خیلی بهتر است.از نظر زمانی میگم!

بعدشم این پولها به چه دردی میخوره؟مثلا الان یک تیمی فلان قدر اضافی بیاره...آیا خرید ورزشگاه در کاره؟

مورد سوم بلیز زابینی هست...شناسه ایشان را من در لیست بازیکنان ندیدم!لطفا یک رسیدگی به این مورد بکنید!

ایگور عزیز به تریب سوالتتان را پاسخ می دهم:
1-هدف از این طرح ، گرفتن لیست دقیق بازیکنان از تیم ها و آمادگی بازیکنن برای حضور در مسابقات است.در مورد زمانی هم باید بگم خدمتتون با توجه به فصل امتحانات دانشجویان و کنکور ، تا پایان امتحانات آنها یعنی حول و حوش دوازده تیر امکان شروع لیگ نیست.

2-باقیمانده پولها در طول مسابقات ، صرف خواهد شد و نیز برای خرید ورزشگاه نیز منظور می گردد.با باقیمانده پول ها در طول لیگ کارهای زیادی می توان انجام داد که به مرور خدمتتان عرض می گردد.

3-مورد سوم هم شناسه بلیز زابینی ، است که همانطور که در عقد و ثبت قرارداد بازیکنان گفتید ، در لیست مذکور بنام اسنیپ است که اصلاح خواهد شد.ممنون از یادآوری شما

با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/2 19:50:50
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: شنبه 2 تیر 1386 18:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خب واقعیت اینه که من تویه قوانین کوییدیچ جایی رو ندیدم(یا واقعا نیست یا من ندیدم!) که نوشته شده باشه که آیا باید برای همه ی بازیکن ها پول داد یا بازیکن های فصل پیشمون به عنوان بازیکن تیم ما هستن و براشون نباید پولی رو بدیم؟

به طور واضح تر باید بگم که مثلا الان تیم پاورداس از فصل پیش چندتا بازیکنش موندن و قراره که تویه این فصل هم بازی کنن....مثلا کورن اسمیت رو در نظر بگیرید!

خب من الان به عنوان کاپیتان تیم پاورداس وقتی که میخوام لیست تیم رو تویه تاپیک "سازمان عقد و ثبت قرارداد بازیکنان" واقعا چرا باید برای بازیکن های فصل قبل تیممون هم پول پرداخت کنم؟

یعنی منظورم اینه که یه کم مارو روشن کنین ببینم از فصل پیش قراردادها رسمی شناخته نمیشه؟

در کل ما میخواستیم یکی دو تا بازیکن جدید نسبت به فصل پیش بخریم و بقیه ی پولمون رو صرف کارهای خیر بکنیم!!!(کلا میدونین که از قدیم الایام ویزیر مردمی تو تیم بوده و کلا یکی از پایه گذاران تیم بوده و ما همیشه تو کارهای خیر دستی داشتیم!)

ولی نه جدی حالا چرا نیست این شکلی؟.....بعد یه سوال!...من باید برای خودمم پول خرج کنم؟!!!

با تشکر
کاپیتان تیم پاورداس

سلام اسکاور عزیز.اول بازگشتتو تبریک میگم.در مورد سوال اولتون باید بگم که بله برای بازیکنان فصل قبلی باید پول پرداخ کنید ، چون این قانون به تازگی از این فصل اجرا می شود بنابراین قراردادها از این فصل رسمی تر می شوند و برای آن باید پول را پرداخت نمود.

کلا چون شما کاپیتانی و بهرصورت بازیکن محسوب می شوی برای عقد قرارداد با باشگاه نیز باید هزینه خود را پرداخت کنی . میگما حالا خوبه پاورداس بیشترین دارایی را داره ها !(چکش)
موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/2 19:00:47
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/22 0:57:56
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: چهارشنبه 23 خرداد 1386 15:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام یا ملت

ما ریش سفیدان و براش تصمیم گرفتیم به عنوان اسپانسر وزارت و اعلام میکنم .

با تشکر فعلا .

ثبت شد ، موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/23 16:18:39

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 خرداد 1386 12:31
نمایش جزئیات
آفلاین
پست الیور وود در زمین بازی کوییدیچ هاگوارتز پاک شد.

نباید در اون تاپیک پستی به غیر مسابقات کوییدیچ هاگوارتز زده بشه.البته باید توسط من قفل میشد که نشده بود.

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 19 خرداد 1386 17:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ملت

من اسپانسر پشمک سفیدان رو ... هافلپاف اعلام میدارم ... ببخشید دیر شد لودو با اس ام اس خبر داد ... دمش گرم ... هماهنگ شده است فقط اینکه ما بیشتر از چیزی که گفته شده بود امکانات گرفتیم .

فعلا ... یا مرلین

ماندانگاس عزیز از آنجا که نام اسپانسر تیم ریش سفیدان در لیست مذکور ، وزارتخانه سحر و جادو ذکر شده بهمین جهت ، وضعیت مشخص نیست ، از شما می خواهم که از طریق پیام شخصی به من اطلاع دهید که کدام اسپانسر مد تنظر شما است .با احترام. .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/20 19:50:28
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/20 20:04:58

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: جمعه 18 خرداد 1386 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سام علیک...

میخواستم بدونم که زمان نقل و انتقالات این چیزا کی هست؟؟

من میخوام تیم بدم!

خودتون در ویرایش پست های قبلی گفتید که قبل از مسابقات یه مهلت دیگه میدیدم برای تیم دادن...
ها... بینزی هم گفت میشه... دبه نکنید ها!!!

با عرض پوزش از صحبت فراوان... خوب، من چه تاریخی بیام مزاحم شم؟!

شما تيم رو تشكيل بده و با بازيكنان هماهنگ كن و ببين كه تو ليست هستند يا نه اگر نيستند بايد درخواست بدن تا برن تو ليست و مهلت براي تشكيل تيم هم دوباره داده ميشود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور بینز در 1386/3/20 15:39:30
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
ارسال شده در: جمعه 18 خرداد 1386 10:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ببخشید من می خواستم بدونم اگه می خوام تیم تشکیل بدم باید در کوییدیج عضو باشم؟ و..... راهنمایی های دیگه؟؟؟

شما به تاپيك قوانين كوئيديچ مراجعه كنيد همه چيز كامل نوشته شده و در ابتدا اگر اسمتون تو ليست بازيكنان كوئيديچ نيست بايد تو تاپيك عضويت درخواست بدين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور بینز در 1386/3/20 15:40:35
تصویر تغییر اندازه داده شده

عضو رسمی محفل ققنوس

-------------------------------------
در مسابق