من یک پیشنهاد منطقی دارم!
در حال حاضر ما با تیم "عقاب های سیاه" بازی داریم و این تیم تا الان پست نزده و من فکر میکنم که فردا هم پست نزنن و به واقع در مقابل ما یعنی بازی نکردن دیگه!
خب به نظر من باید تیم هایی که بازی نمیکنن و اصلا پست نمیزنن جریمه بشن!...حداقل میومدن از قبل اعلام میکردن که نمیخوان بازی کنن تا ما هم سوژه هامونو الکی هدر ندیم و بزاریم برای بازی های بعدی!
بازی های کوییدیچ رو سوژه ها میچرخه و اگر سوژه ها خوب باشه یه تیم میتونه ببره...به نظر من نباید یه طوری باشه که به راحتی سوژه های تیم ما یا تیم های دیگه از بین بره....
یا باید به ما یه غرامتی پرداخت بشه یا کلا بازی کاملا امتیازش به ما داده بشه چون یه جورایی ترک زمین محسوب میشه!

در کل به نظر من خیلی منطقیه که برای این یه قانونی از همین الان بزارین!
اگر یه تیمی شرکت نکرده باشه و از قبل هم اعلام نکرده باشه خب یعنی ترک زمین دیگه...اصلا به نظر من باید تیم مقابل رو از رقابت ها یه جوری حذف کرد...از اولش که اینطوری باشه بعدشم معلومه!
من به صورت عصبانی اینارو نگفتم یه موقع این شکلی نخونین!
ممنون!
-کاپیتان تیم پاورداس-
باید عرض کنم هر تیمی که در بازی شرکت نکنه جریمه میشه از لحاظ مالی و اگر هم کلا شرکت نکنه در مسابقات بازیکنان اون تیم هم جریمه میشن و اگر تکرار بشه چند بار ارزش بازیکنان تنزل پیدا میکنه و ممکنه برا عضو شدن دوباره در کوئیدیچ در موردشون سخت گیری بشه در مورد سوژه باید بگم خوب رول های شما خونده میشه و همه استفاده میکنند و ارزش تیم شما بیشتر مشخص میشه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج