فورتسکیوی عزیز دیدم که گفتی بعد یه پست سطح G را شروع کنیم ولی بنظرم سطح B هنوز جای کار داره.
پرسی بیش از حد داشت به تئودور تیکه مینداخت و از پیروزیش سرمست بود...رو به فورتسکیو کرد و گفت:استاد بنظرتون کارم حرف نداشت؟معاون لردو کله پا کردم!

_چرا کارت خوب بود...ولی زیادم خوشحال نباش تئودور ممکنه دفعه بعدی از شصت پا آویزونت کنه!...بنظرم زیاد تمرکز نداشت...ذهنش مشغول وظایفی هست که لرد بر عهدش گذاشته...
سپس ادامه داد:خوب دوستان با طلسمهای لوموس و استاپفی آشنا شدید و البته کاربرد اکسپلیارموس هم به عینه دیدید!خوب حالا میریم سراغ طلسمهای بین المللی بعدی:
تارانتالگرا:پاهای شخصی که شما این طلسمو رویش اجرا کردید خود بخود شروع بدویدن میکنند
فرولا:این طلسم دو کاربرد دارد:1_ترمیمی:کاربرد ترمیمی این طلسم فقط برای افرادی مثل شما هست که در سطح بالائی از دوئل قرار دارند زیرا کاربردش این است که اگر در حین مبارزه آسیبی دیدید بتونید خودتونو باندپیچی کنید که البته نیازمند سرعت عمل بسیار بالائی هست.
2_تهاجمی:که البته کاربرد تهاجمی فرولا بسیار بیشتر هست و بیشتر هم مورد استفاده قرار میگیرد...باعث میشود اجزای بدن شخصی که این طلسم رویش اجرا شده باندپیچی شود و از ادامه دوئل باز بماند!
نوکس:معکوس طلسم لوموس میباشد و برای خاموش کردن نور چوبدستی به کار میرود و حتما حدس میزنید که کاربردش چیه؟
سلسیتنا:استاد بنظر من در دوئل های شبانه به کار میاید و باعث میشود با خاموش کردن نور چوبدستی طرف مقابل در واقع اونو در شب کور کنیم!
فورتسکیو:آفرین درسته!....و اما دو طلسم بعدی یعنی:انگوریگیو و انر ویت را در جلسات بعدی برایتان تشریح خواهم کرد الان به خاطر ذیق وقت بنظرم بهتره تارانتالگرا رو تمرین کنیم:
خوب حالا پرسی و دالاهوف بیان جلو به بقیه کارکردشو نشون بدن...آماده اید؟...تعظیم کنید...و با شمارش من شروع کنید...پرسی و آنتونین گارد گرفتند...3...2 ...1 ..حالا!
پرسی بسیار سریع تارانتالگرا رو پرتاب کرد و لی آنتونین جا خالی داد و گفت!...پرسی پشت سرتو ببین!
...همه به جز فورتسکیو که لبخندی معنا دار!بر لبش بود برگشتند تا جائی رو که آنتونین اشاره کرده بود ببینند ولی وقتی دوباره متوجه دوئل شدند دیدن پرسی داره در حالی که به اینور و اونور میخوره به شدت میدوه و آنتونین داره بهش میخنده!
...پرسی داشت در حین دویدن به سوی آنتونین تارانتالگرا رو پرت میکرد ولی مدام از بغل او رد میشد و خنده آنتونین بیشتر میشد که ناگهان یکی از طلسمها به آنتونین خورد و پاهای اونم بی اختیار شروع به دویدن کردند...منظره دویدن بی اختیار آنتونین و پرسی موجی از خنده رو در کلاس راه انداخته بود تا اینکه بالاخره فورتسکیو هر دو طلسم را باطل کرد و وقتی پرسی و آنتونین به جمع بلا و تئو اضافه شدن گفت:
_خوب آنتونین کلک رشتی خوبی زدی که البته در قوانین بین المللی هم چیزی مبنی بر غیر قانونی بودنش نیامده!...ولی خوب با غرور بیجا و بی توجهی باعث شدی توسط پرسی طلسم شوی...پرسی کار تو هم خوب بود چون بعد از طلسم شدن به تلاشت ادامه دادی و ناامید نشدی...ولی دوستان توجه داشته باشید در مبارزه های واقعی خیلی خیلی...کم براتون پیش میاد که بتونید بعد از طلسم شدن حتی انگشتاتونم تکون بدید!چه برسه بخواهید مثل پرسی دوباره شانستونو امتحان کنید!..چون معمولا اینقدر طلسمها قوی و گلچین شده انتخاب میشوند که شانسی برای طرف مقابل نمیماند!....
پ.ن:دوستان اگه بخواهید با کاربرد طلسمها آشنا شوید میتونید در امضای من در بخش مقالات روی:طلسمها و کاربردها کلیک کنید.
موفق باشید.