جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر اساتيد
ارسال شده در: یکشنبه 3 تیر 1386 05:07
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت مدیریت هاگوارتز ، پروفسور کوئیریل.

در راستای گفته های شما و اینکه پست کسانی که تکلیف دارند باید دارای چه ویژگی هایی باشد ، توصیفات نیز بود!
توصیفات شامل وصف چهره ، مکان اتفاقاتی که میفته و... میشه و این اوصاف یک نیاز مبرم و حیاتی برای زیباتر کردن پسته!
همون طور هم که گفتید تکالیف این ترم هاگوارتز برای تقویت رول هست و خب رولی خوبه که دارای توصیف صحنه و دیگر نکاتی که پست رو زیبا میکنه باشه تصویر تغییر اندازه داده شده
خب اگر اینجوری باشه که نباید انتظار رفت پست کمتر از 20 خط بشه ...!

این امکان نخواهد بود و شدیداً کسی رو که پس میزنه تحت فشار میزاره و همین تحت فشار گذاشتن باعث خرابی و از زیبایی در اومدن رول میشه...

هرچند نظر مورد احترام نظر شماست ، ما نیز نظر خود را در این رابطه که پست های تکالیف دانش آموزان از 20 خط کمتر باشد گفتیم

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 3 تیر 1386 00:41
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت پرفسور کوئیرل
اگر به حرف اعضا اهمیت می دین لطفا بخونید :
گفتید که ایگور کارکاروف نباید توضیح میداد ... به نظر شما می تونست اون همه توضیح رو توی 20 خط بنویسه و آیا اعضای تازه واردی مثل من به این توضیحات نیاز نداشتند ؟
گفتید که تکالیف حتما باید بیست خط باشه ... من به شخصه برام مهم نیست که چه امتیازی می گیریم ... بلکه برام این مهمه که چه پستی می زنم و مسلما یک پست 20 خطی نمی تونه پست خوبی بشه ! در یک پست بیست خطی وقتی ما بخوایم یک دوئل رو به تصویر بکشیم از چه توصیف یا صحنه پردازی می تونیم استفاده کنیم جز نوشتن ورد ها ... فقط بنویسیم : پیوز چوبش را تکان داد و گفت : « ایوانسکو »
آیا این می تونه یک پست خوب باشه ؟ و آیا این پست امتیازی هم می گیره ؟
پس برای اینکه پست ها سطح خوبی داشته باشه حد اقل به سی خط نوشته نیازه. من پستم رو دو بار ویرایش کردم و باز هم نتونستم اون رو کمتر از 25 خط بکنم ... البته میشه ولی پست خوبی از آب در نمیاد و همونطور که گفتم برای من مهم نیست چه امتیازی بگیرم بلکه مهمه که چه پستی بزنم !!!
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: شنبه 2 تیر 1386 19:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

باید بگم که تمام صحبت های پرفسور کوییرل صحیح هست ! ولی پرفسور به یک نکته توجه نکردید ، اون این هست که کلاس طلسمات اولین کلاس این ترم هست و ایگور باید برای تفهیم بیشتر این مقدار مینوشت و توضیح میداد !

اگر اشتباه نکنم قبلا نوشته بودید که اساتید کوتاه بنویسند و دانش آموزان کوتاه نویسی کنند ، ولی خوب خیلی ها از جمله خودم این مورد رو فراموش کردند و توضیح های کامل ایگور باعث شد که بتونم تکلیف این کلاس رو بنویسم هر چند به کوتاه نویسی دقت نکرده بودم !

گفته شما ملاک هست و محترمه ولی به نظرم ایگور اشتباهی نکرده ، چون واقعا توضیحات کامل نیاز بود ، حالا اساتید دیگه برای کلاس ها میتونن کوتاه نویسی کنند چون این مسئله در کلاس طلسمات جا افتاده !

مسئله مهمی هم هست جا افتادن کوتاه نویسی برای اولین دوره ، همونطور که ما در ترم قبل و ترم های قبل شاهد بودیم هنوز امتیاز دهی به طور کامل و صحیح برای اعضا جا نیفتاده حالا چه برسه به این موضوع !

از نظر من لطف کنید و این تکالیف تا اینجا رو نادیده بگیرید و امتیازی کسر نشه ، در کلاس طلسم ها هم مجددا توسط تدریس کنندش نوشته بشه که تکالیفتون رو کوتاه بگید !

مجددا متذکر میشم که اگر قراره کسی جریمه بشه و ازش امتیاز کم بشه دانش آموزان هستند ، چون استاد مربوطه فقط برای تفهیم بیشتر کلاسش رو به صورت طولانی دایر کرده !

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 2 تیر 1386 19:02
نمایش جزئیات
آفلاین
پرفسور:

بله،اشتباه از من بود که داستان کلاس رو سعی کردم بلند بزنم تا بچه ها در مفهوم راحتر باشند!

در پایان پستم در توضیحی که دادم گفته ام که باید کوتاه بنویسید تا امتیاز بگیرید...اگر چنین چیزی نمی نوشتم الان عصبانی نمیشدم..در هر حال از تمام دانش آموزانی که رول بلند زده اند امتیاز کم میشود.

در مورد اینکه معلوم نباشه که دانش آموز و مدرسه در تاپیکی است والا مشکل من بود که چیزی در قوانین یا آن پیام شخصی ندیدم..اگر میدیدم رعایت میکردم!

ولی پرفسور قبول کنید که تقصیر من نیست این موضوع!چطوری میشه که هم توضیح درس در کلاس و هم نمایشنامه و کلی فضا سازی و سوژه پردازی اینا رو در 10 خط نوشت آخه؟تازه همیشنم کلیشو بریدم اینجوری شد!

دفعه دیگه کوتاه میزنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/2 19:20:36
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 2 تیر 1386 17:10
نمایش جزئیات
آفلاین
اساتید این پست رو بخونند تا تدریس اونهام این اشکالات رو نداشته باشه:

به ایگور کارکاروف در مورد نحوه تدریس در جلسه اول کلاس طلسمات و وردهای جادویی:
پست شما هم باید طبق چیزی که گفتم بین پنج تا بیست خط باشه.
تدریس شما در کلاس نباید نکته داشته باشه که بخواید براش در ادامه متن توضیح بدید.
اگه فکر میکنید نمایشنامه به همراه تدریس متنس بسیار طولانی میشه در تدریس اولویت رو به درس بدهید و اجازه بدید دانش آموزان در قالب نمایشنامه پست ارسال کنند.
توضیحات و نکات نباید در تاپیک های رول زده بشه.(پست شما در تاپیک پاتیل درزدار پاک میشه)
شما باید در تاپیک پاتیل درزدار فقط نمایشنامه ارسال کنید و اصلا در مورد هاگوارتز صحبتی نشه.
این حرف شامل دانش آموزان هم میشه.اعضا فقط باید با توجه به وردهایه داده شده نمایشنامه ای در رابطه با اون تاپیک ارسال کنند و اصلا از نام خودشون به عنوان دانش آموز و یا هاگوارتز اسمی نبرند.در واقع اصلا نباید مشخص بشه که اعضا به خاطر هاگوارتز در اون نمایشنامه پست ارسال میکنند.
به دانش آموزان یاد بدید که با استفاده از اسامی دیگران نمایشنامه بنویسند نه صرفا اسم خودشون و یا اینکه نباید حتما اسم خودشون رو وارد نمایشنامه بکنند.
بیشتر موافقم که نمایشنامه های دانش آموزان دنباله دار باشه ولی طوری اداره بشه که خیلی رزرو تو رزو نشه. (میتونه تک پستی هم باشه ولی ادامه دار لذت دیگه ای داره که فکر میکنم اعضا بیشتر بپسندند)
اعضا سوالاتشون رو فقط از طریق پیام شخصی یا مسنجر سوال کنند و در کلاس سوالات پرسیده و جواب داده نشه چون فقط باعث بهم ریختن کلاس میشه .
حتما به اعضا یاد آوری بشه که نباید پستها بیش از بیست خط باشه.اساتید این اجازه رو دارند که بابت اضافه بودن هر خط از دانش آموز امتیاز کم کنند.

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/2 17:24:37

ارسال شده در: یکشنبه 13 اسفند 1385 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلام
خوب تعداد شرکت کننده که ملاک نیست خوب مشخصه گروه گریفیندور با تعداد عضو بسیار زیادتر از همه گروه ها شرکت کننده بیشتر داره این دلیلی برای امتیاز دادن الکی به گروه ها نیست به نظر من قانونی باید برای این قضیه باشه که الکی هر کسی به گروه خودش امتیاز نده
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
ارسال شده در: یکشنبه 13 اسفند 1385 14:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

از اونجایی که خیلی از ناراحت هستن که گروهشون امتیاز بالایی نگرفته باید بگم که ( اشاره به پست پروفسور بینز در شرح امتیازات ) :

دوستان عزیز ناراحتی فایده ای نداره ، پروفسور بینز که گفتین منم دوست دارم به گروه خودم امتیاز بدم توجه کن ، من چند تا نمونه از تعداد شرکت کنندگان کلاس ها میارم :

تغییر شکل :
گریفندور : 10 عضو
راونکلاو : 3 عضو
اسلیترین : 0 عضو
هافلپاف : 2 عضو

نجوم :
گریفندور : 6 عضو
اسلیترین : 1 عضو

تاریخ جادوگری
گریفندور : 8 عضو
اسلیترین : 2 عضو

ذهن خوانی
گریفندور : 11 عضو
راونکلاو : 4 عضو

دوئل ( کلاس خودت ) :
گریفندور : 22 عضو
راونکلاو : 10 عضو
هافلپاف 3 عضو

به همین صورت ، باز هم کسی هست که اعتراض کنه که گریفندور چرا از اساتید امتیاز اضافی میگیره . قانون این هست که اساتید میتونن به برترین گروه های کلاسشون امتیاز اضافی بدن ، اساتیدی که شرکت کنندگان بیشتری از گروهی داشتن و امتیاز ندادن ...
بعد میخواید راونکلاو و یا ... گروه ها با 3 شرکت امتیاز اضافی هم بگیرند ؟

با تشکر
بازرس عالی رتبه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 12 اسفند 1385 02:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به مدیر توانمند و باحال مدرسه
من اعتراضی داشتم که حالا نمیدونم میتونم بگم یا نه
اساتیدی به گروه برتر در کلاسشون امتیاز اضافه دادن از اونجایی که به صورت بسیار بدیهی گریف در همه ی کلاسا به دلیل اعضای بیشتر امتیاز بیشتری هم گرفته این غیر منطقی و به دور از انصافه که این امتیازای اضافه به اونا تعلق بگیره
خودتون بهتر متوجه شدین مصلما خواستم من هم اعتراضم رو اعلام داشته باشم
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: جمعه 11 اسفند 1385 15:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پروفسور ژرمانیا پندلتون از شما از طرف بازرسین امتیازی کسر نشده ، به دلیلی که قبلا اطلاع داده بودید .

ویکتور کرام هر چه سریعتر جهت حذف پستتون در کلاس معجون سازی اقدام کنید ، کلاس ها مکان مناسبی برای خداحافظی از اساتید نیستند ، در غیر اینصورت مدیریت مدرسه اقدام کنند .

پروفسور ادوارد جک هر چه سریعتر جهت درج امتیازات جلسه چهارم اقدام کنید ، در غیر اینصورت اخطار و کسر امتیاز صورت میگیرد .

با تشکر
بازرس عالی رتبه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 اسفند 1385 18:57
نمایش جزئیات
آفلاین
داشتم پست ها رو مي خوندم كه به يه موردي برخوردم كه براي هفته آخره بهمنه ! نمي دونم رسيدگي شده يا نه؟ ولي من لازم ديدم كه يادآوري كنم ! حالا بگذريم !
استرجس پادمور:
نقل قول:
قابل توجه بازرسان محترم هاگوارتز(ویژه ی گروه راونکلاو) نمیدونم متوجه شدین یا نه ولی خواستم یاد آوری کنم که تدریس نجوم دیروز بوده و انجام نشده ... امروز صبح میخواستم بگم گفتم شاید بازرسا بیان و امتیاز کم کنن ولی دیدم خبری نیست ... جهت یادآوری بود !!!موفق باشید

ولي نبايد امتيازي كم كنيد چون من قبلا اطلاع داده بودم به پروفسور كوييرل!
استرجس پادمور :
نقل قول:
جلسه ی چهارم نجوم و اختر تدریس نشد !!! هیچ رسیدگی هم برای کم کردن امتیاز از گروه استاد نشد !!!

و باز استرجس پادمور:
نقل قول:
ضمنا من قبلا برای جلسه ی نجوم من اطلاع داده بودم ولی باز هم رسیدگی نشد!!!

استرجس پادمور عزيز:
بهتره بيشتر دقت كني! خيلي وقت پيش اطلاع داده بودم كه جلسه چهارم رو 25 بهمن تدريس نمي كنم!

حالا اگه امتيازي كم كردين لطفا دوباره اضافه كنين!

ژرمانيا پندلتون ( راونكلاو)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ژرمانيا پندلتون در 1385/12/9 19:10:40
Only[size=x-large]Raven

دعا كنيد كه المپياد نجوم قبول بشم!