شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ابتدا بايد بگم که لازم نيست حتما ضرب المثل اصلي رو هم بنويسيد !
خدا ولدمورت رو شناخت که بهش عشق نداد هري پاتر توي خمره گير کرده از ولدمورت يک مو کندن غنيمت است ( يک مو هم نميتونيد بکنيد ) در پاتيل بازه حياي ولدمورت کجا رفته ديوانه ساز رو هر وقت از آب بگيري گنديدست !
پ.ن : رایان عزیز ، ممنون ، خوب بود.
پرسی اشکال نداره ضرب المثل اصلی رو بنویسن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1386/4/11 21:51:39 ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1386/4/12 20:40:06
ضرب المثل 1-ز گهواره تا گور كتاب هري پاتر بخوان. 2-با پاستيل پاستيل گفتن دهان شيرين نيمشه -----------------------------------------------------------------------گر پسري ميرد دختري ترشيده شود گر پسران ميرند كل جهان ليته شود
خب اینم چند تا ضرب المثل دست اول.ولی چون حال ندارم اصل فارسی اونا رو نمی نویسم: 1-وقت, گالیونه! 2-هر چوبدستی را بهر جادوگری ساختند! 3-هری در خواب بیند لسترنج کشتن/گهی کروشیو کند گه آواکادورا! 4-میازار آرتور که دانه کش است/که جدش در آمریکا هفت تیر کش است! 5-هر کی برتی بات بخوره, باید پای مرضشم بشینه! 6-قسم ریش مرلین را باور کنم یا شنل ولدمورت را! 7-هر سیاهی کینگزلی نمی شه! 8-تک شاخ ما کرگی شاخ نداشت! 9-ماهی مرکبو هر وقت از آب بگیری تازس! 10-امتیازارو آخر ترم می شمارن! البته باز هم ضرب المثل های باحال دارم ولی گفتم که چون حالشو ندارم یه وقت دیگه می نویسم.