نقد کوتاهی میکنم پستت رو !
1- موردی که دقت نداری بهش این هست که ، درسته که جنگ و بحث و کل کل بین مرگخوارا و محفلی ها هست این پست ، ولی قرار نیست چون عضو محفل هستی ، خیلی راحت همه چیزو از بین ببری . در واقع الان هر پستی که توی خانه ریدل میزنی ، همه اتفاقاتی که توی 10 تا پست قبلش بوده رو راحت از بین میبری ! در واقع ، توی پستت واقعیت پردازی وجود نداره !
زیبایی پست در جنگ های محفل و مرگخواران در اینه که داستان رو کم کم جلو ببری و به موارد ریز و درشت بپردازی ، و گرنه چه نیازی به این همه پست زدن هست ، میتونی راحت بنویسی :
شترق !
دود سیاهی همه جا را فرا گرفت ، لحظات کوتاهی سپری شد و اکنون که گرد و غبار پراکنده در هوا با آرامش خاصی روی زمین زمخت خانه ریدل جا خوش میکرد ، اعضای محفل ققنوس با اتفاق عجیبی مواجه شدند . دیگر خبری از مرگخواران عصبانی و چوبدستی به دستی که لحظاتی پیش آنها را با خشونت تهدید به مرگ میکردند نبود ؛ در واقع حالا جنازه ای بیش نبودند !!
خیلی راحت توی چند خط میتونی همه چیز رو از بین ببری ، ولی زیبایی این جنگ ها و پست ها به اینه که هر دو گروه به اشتباهات و نکات خنده دار و بی مزه و ... خودشون بپردازن ، خودشون رو دست کم بگیرن ، یه جایی خیلی خشن و موذی به نظر برسن و جای دیگه یه گروه خنگ و ساده لوح باشن ، سر دسته خودشون رو مسخره کنن و خیلی کار های دیگه که میتونه باعث جذابیت نوشته ها بشه و دیگران رو ترغیب کنه که بنویسن و بیشتر اون سوژه رو پرورش بدن ؛ اگر قرار باشه که هر کس فقط به برتری و پیروزی خودش بپردازه که اصلا نیازی به جنگ نیست ، میشه راحت توی یه پست رول توی هر تاپیکی ، طی یه اقدام باورنکردنی و مسخره مرگخوارا بشن برترین گروه و یا بالعکس .
2- مورد دوم چهره پست هست ... چهره پست یکی از مهمترین ارکان هر پست بالاخص پست رول هست . به طوری که میتونه باعث بشه پستی با 100 خط و چهره مناسب رو همه بخونن ولی پستی با 5 خط و چهره در هم رو هیچ کس حوصله خوندنش رو نداشته باشه .
مثلا برای دیالوگ افراد ناشناس یا افرادی که نمیخوای خواننده متوجه بشه کی هستن میتونی از ( - ) قبل از دیالوگ استفاده کنی ؛ و برای افرادی که خواننده میشناستشون و یا میخوای که بشناسه میتونی اسم گوینده رو به علاوه ( : ) در مقابلش بنویسی .
مثلا میخوای خواننده نفهمه کی گفته این دیالوگ رو مینویسی :
- خیلی احمقی ... میدونستم که نمیتونم بهت اعتماد کنم !
جای دیگه که میخوای خواننده رو بیاری ، باید بنویسی :
پرسی فریاد زد : احمق ! نه مثله اینکه خودم احمق ترم که به توی احمق تر اعتماد کردم ! هوووم ؟ ... کی احمق تر شد اینجا ؟
و اینطوری که نوشتی جالب نیست :
نقل قول:
بليز ناگهان بلند گفت :
_ صبر كنيد... خودم مي خوام افتخار اين رو داشته باشم كه توي ماشين لباسشوئي پرتش كنم! بريد كنار!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج




