شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
جرج عزیز پست کالین رو در تاپیک من چیستم و کیستم ویرایش کرده بود که من چیستم رو ننوشته ... در واقع تا اونجایی که من میدونم ... چون توش شرکت کردم نیازی نیست هر دو مورد رو شامل بشه و این ویرایش باعث دوگانگی برای عزیزانی که پست میزنن در آینده هم میشه ... لذا میخواستم که در صورت صلاحدید ویرایش مجددا ویرایش بشه .
با عذرخواهی پیشاپیش از ناظران بابت تذکر.
پرسی عزیز میدونم شما قبلا شرکت کردید در این تاپیک، تصمیم جدید گرفته شده برای تاپیک و باید هم من کیستم و هم چیستم و در پست بزنید. این تصمیم با توجه به حرف پرفسور کوییرل و بهتر شدن کیفیت پستها گرفته شده.
در مورد تذکر هم باید بگم مشکلی نیست، خوشحال میشم اشکالی که در نظارت من وجود داشت گفته بشه.
با تشکر جرج
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1386/7/5 20:17:47 ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1386/7/5 20:27:21 ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1386/7/5 20:34:19
من میخوام یه تاپیک بزنم، به اسم غار تنهایی! روشش تقریبا شبیه به من کیستم؟من چیستم؟ هست....چیزاییه که به فکر کسی میرسه که مدتها توی یه غار تنها مونده! هرکس میتونه تفکرات هرکسی که دلش خواست بنویسه...یه ساحره...جادوگر...بچه...پیر...جانور...هرچی! پست ها هم که تکی هستن و تو مایه های یکی دو پاراگراف زده میشن!
مجوز داده شد. بهتره طوري باشه كه با تاپيك من كيستم تفاوت داشته باشه. موفق باشي!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنیس در 1386/6/21 18:49:31
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
با سلام دیروز در تاپیک "هری پاتر در 100 کلمه" نوشته اینجانب پاک شد. می خواستم بدونم دلیل این کار چی بوده و چی نکاتی رو باید رعایت کنم که این اتفاق دوباره نیفته. با تشکر رون ویزلی
در پیام شخصی جواب داده شد.
موفق باشی.
جرج
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1386/6/19 22:30:22
اونی که سرور و پادشاهمونه ویزلیه! *** تاپیک ها: [url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4587&forum=3&post_id=175197#forum
در ارتباط با هگر کوچولو باید بگم که درسته که من تازه ثبت نام کردم گذشته از اینکه 6 تا عضویت از 84 به بعد داشتم که این سایت با تمام ناظرینش دمشون گرم و بارها هم گفتم که توی ناظرین من جرج ویزلی رو بیشتر قبول دارم و به کسان دیگر توهین و بیحرمتی نمیکنم. دوما میخواستم بدونم که چرا من از سال 84 6 تا عضویت درست کردم ولی همشون خراب از اب دراومدن.
سلام خواستم از جرج عزيز تشكر كنم ميدوني چرا ؟ چون از اولين و معدود ناظرايي كه كار ناظراي قبلي انجمنشو پاك نكرده . با اين كه تو تاپيك فانوس هاي شهر مطالب اشتراكي خودش يه ليست جديد و كامل درست كرده ولي ليست ناظر قبلي كه خودم بودم رو پاك نكرده . واقعا دمت گرم ! بقيم يه ذره از داش جرجي ياد بگيرن .
هگر كوچولو !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه قبلیم اگه میخواین سوابقمو بدونید حتما یه سر به اطلاعات اضافی من بزنید !
سلام. غرض از مزاحمت: مجوز یه تاپیکو میخواستم با نام:جزیره برمودا در این تاپیک برمودا به عنوان جزیره ای مملو از موجودات جادوئی مجسم میشود که توسط اسلاف جادوگران زمان حال توسط طلسمهای فراوانی تحت محافظت قرار گرفته است و هیچ موجودی نمیتواند به آن وارد شود یا از آن خارج شود..دلیلش این بوده است جادوگرانی که در قرنها پیش میزیسته اند بر این عقیده بوده اند که با این کار میتوانند موجودات خطرناک و غیر خطرناک ساکن در این جزیره(از هیپو گریف...اژدها و باسیلیسک گرفته تا پیکسی و جنهای خاکی و...)را کنترل کنند تا با خروج آنها از این جزیره نه به جادوگری صدمه ای برسد نه به مشنگی و همینطور قاونو بین المللی جلوگیری از افشاگری حفظ شود و مشنگا متوجه حضور این موجودات نشوند...در اخبار مشنگها به کرات دیده شده است که از غرق شدن کشتی یا سقوط هواپیما در اطرافاین محل خبرداده شده است در حالی که حدس و گمان آنها همه پوچ و غلط است و از این جزیره جادوئی که توسط انواع طلسمها و همینطور نمودار ناپذیری محافظت میشود هیچ چیز درستی نمیدانند و همه پوچ و خرافه است. حال عده ای از مرگخواران و همینطور اسلایترینیها از طرف لرد ماموریت یافته اند تا از طریق تنها مدخل ورودی جهان به این جزیره یعنی جائی در اعماق تالار اسرار به آن وارد شوند و سنگی را که گفته میشود سنگ کیمیاست و دارنده اش تا ابد جاویدان خواهد بود را برای لرد به ارمغان بیاورند و بقیه ماجرا هم همانطور که واضح است در جزیره اتفاق میفتد. ************************** اگه مکان مناسبتری برای زدن این تاپیک سراغ دارید لطفا بگید.
انتونین عزیز مجوز داده شد. فقط صبر کن که من یا دنیس یه پی ام شخصی برات بزنیم. موفق باشی .
جرج
دالاهوف جان مجوز داده شد. فقط بهتره به جاي مرگخوارها از جادوگراي معمولي استفاده كني تا همه بتونن با راحتي شركت كنن! موفق باشي
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1386/6/16 12:37:34 ویرایش شده توسط دنیس در 1386/6/16 18:59:24
با سلام خدمت ناظر محترم می خواستم اگه بشه یه تاپیک با نام "هری پاتر در صد کلمه" بزنم. راستش رو بخواهید ایده اولیه این تپیک رو از وب سایت بی بی سی گرفتم. وب سایت بی بی سی انگلیسی در چند روز مانده به انتشار کتاب هفتم یک مسابقه بر گزار کرد که در آن از تمام شرکت کننده گان خواسته شده بود تمام شش کتاب اول را در یک داستان صد کلمه ای خلاصه کنند. در پایان هم به افراد بر تر جایزه دادند فکر کنم جای هم چین تاپیکی در ساینت خالیه و با استقبال اعضا مواجه می شود با تشکر.
مجوز داده شد.
ایده جالبی. فرصت داده شد تا تاپیک رو بزنی!
فقط بهتر نیست هر کدو از کتابا رو تو 100 کلمه بزنی!
در ضمن در مورد کتاب هفت! نباید جمله ای گفته بشه!
موفق باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1386/6/9 4:29:47
اونی که سرور و پادشاهمونه ویزلیه! *** تاپیک ها: [url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4587&forum=3&post_id=175197#forum
سلام من یه مقاله فرستادم با این نام : ابهامات مرگ موروپ مادر ولدمورت کلی وقت پیش چرا نزاشتینش ؟
سلام دوست من ! اينجا انجمن مطالب اشتراكي هستش و رسيدگي به مسائل مقالات به مدير سايت راجر ديويس مربوطه ! شما لطف كن يه بليت براي سايت ارسال كن ( سمت راست بالاي صفحه تو قسمت سكوي نه و سه چهارم قسمت تماس با ما ) و مشكلتو بگو يا تو انجمن اتاق ضروريات در تاپيك گفتگو با مديران مشكلتو مطرح كن موفق باشي هگر ناظر انجمن !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روبیوس هاگرید در 1386/3/7 15:11:38