نقل قول:
اگر اعتراضي وجود داره لطفآ در تاپيك ناظرين اعلام كنيد. و جو سازي نكنيد لطفآ.
هرچند هميشه پشت سر هر باخت اعتراض هم بوده از طرف بازنده، مخصوصآ اگر بلند پرواز هم باشه اون تيم!
به هر صورت هيچ نيازي نبوده براي تيمي كه هنوز هم از طرف اعضاش ماهيتش معلوم نيست، طرفداري بشه و مطمئن باشيد داورها هميشه سعيشون اينه كه كاملآ منصفانه عمل كنن.
توی چشمای من نگاه کن...
ساکت.هیچی نمیخوام بشنوم.نگاه کن بت میگم

گفتم حرف نزن.هیچی نمیخوام بشنوم.
حرف نزن
این بازیکنای تیم ما رو ببین

نقل قول:
من به دلایل خاصی که گفتم خدمتتون از تیم چیورون استعفا میدم ... در کل در این لیگ شرکت نمیکنم ... امیدوارم بتونم خودمو به لیگ های بعدی برسونم ...
عزیز من.شما توی تیم اجاس بودی.چیورون چیه؟(شاید پس از اجاس،قرار داد بسته بودی)
نقل قول:
مهاجمان:كالين كريوي،هری اسلاگهورن،اسموت!
هریپ،اون هیکلته.
خِفّت تا چقدر؟هری خودتی.بزنم شل و پلت کنم؟
ااول باید بگم که روی ویرایش زیر رول،خیلی حساسم.گند میزنه به هیکل نویسنده رول(البته در مورد ویرایش هایی که نقد هستند،شاید بشه چشم پوشی کرد).
لودو جان اصلا قصد این شکلی اعتراض کردن نداشتم.یعنی قصد نداشتم ادامه بدم و اون پست رو هم برای همین ،به صورت رول زدم که ادامه پیدا نکنه.
ولی مسخره ترین نتیجه ی ممکن اینه که دو تا تیم مساوی بشن.عجیبا غریبا...
برای اجاس خیلی سخته که دوباره مساوی بگیره.یه بار پرفسور بینز عزیز که به قول البوس جان:برای کوییدیچ زحمت کشیده،با استفاده از بند "پ" مساوی اعلام کرد و جام رو از دستمون گرفت و نصفش کرد.
اینبار هم که البوس عزیز داره دقیقا قدم بر جا پاهای کم رنگ بینز میذاره..
باب کجای قوانین گفتید که در بازی ها مساوی هم داریم؟
اون از نیم فصلتون که زدید زیر تمام حرف هایی که پیشتر گفته بودید.اینم از این نتیجه ی مساوی.
باز هم میگم.اگر خواستید،میتونید به چند نفر که اثبات کرده اند حق کسی را در قضاوت ضایع نمیکنند(مثل هدویگ،مثل رودولف،مثل لیلی،لارتن،کالین و ... ) بگید که بیان و به صورت تیمی نظرشون رو بدن و فقط بگن که بردن حق کی بوده(بدون امتیاز بندی و ...)
البته لودو جان،من نمیگم شما و دنیس عزیز زحمت نکشیدید.ولی توی کوییدیچ زحمته مهم نیست.سوژه مهمه و اینکه اگر نوشته ها طنزه،باید بخندونه و هر نوشته ای که بیشتر بخندونه،برتره.همچنین اگر نوشته ها هم ظنز و هم جدیست،باید در کنار طنزی که میخندونه،فضا سازی و دیالوگ های غیر طنز هم داشته باشه.
با اینکه حالم از ویرایش شدن رول هایم به هم میخوره،خیلی کوچیکتم

...من کاپیتان تیمم و در این جور مواقع وظیفه دارم از زحمت ها و نوشته های بازیکنان تیمم دفاع کنم مخصوصا وقتی احساس کنم حقشون ضایع شده.
من هم همچون شما به اين نتيجه اعتراض دارم چرا كه به نظر بنده حق آرماديلو برد بوده! پس اگر سكوت كرده ام به خاطر اينه كه ديگه كاپيتان اين تيم نيستم. پس دليل نميشه كه چون بازيكنان آرماديلو ساكت نشستن حق با شما باشه!
در پست هاي طنز قطعآ مهمترين ملاك خنداندن است و شكي هم نيست! البته پستهاي آجاس من يكي رو كه نخوندوند!
منتهي اين بازي داور داشته و خود داور بهتر از همه ميتونه قضاوت كنه.
اسم شما هم در ليست تصحيح شد؛ اين "هري" رو خودتون تو ليست نوشتيد و عينآ كپي پيست شده! (فكر كنم ايگور نوشته بود!) 
جدايي استرجس از آجاس با موافقت معاون شما ايگور كاركاروف صورت گرفته و به چيورون منتقل شده بود.
ممنون از لطفت؛
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�