جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
آنلاین‌ها
اطلاعیه مدیریت
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

45 کاربر(ها) آنلاین هستند (19 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
43
مهمانان
2
اعضا

اطلاعیه مدیریت

تصویر تغییر اندازه داده شده

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: دوشنبه 12 شهریور 1386 16:23
نمایش جزئیات
آفلاین

مساوی شدیم چه جلب !

بعد الان یه نکته ای بود ، لودو در مورد هماهنگی ما نوشته بود که :

"اما يه مقداري ضعف در پيوند سوژه هاي بين پستها ديده ميشد!"

ایول ! فقط یه مشکل تو هماهنگی داشتیم بعد بهمون 40 داده شده ، خیلی هم می خواستین به خاطر این امتیاز کم کنین 1 یا 2 امتیاز بود و در نهایت میشدیم 44 یا 43 و می بردیم بازی رو ، به نظرم این امتیاز هماهنگی خیلی برای ما کم بودش چون از نظر هماهنگی مشکل خاصی تیم نداشت ، خواهشا رسیدگی بشه .

نکته بعدی همینجوری عشقیه ، من پست های پاوری ها رو خوندم خیلی برام جالب بود ، اینا ما رو در حد بوق هم حساب نکردن ، همه ش گفتن کاپیتان ریش سفیدان ، جستجوگر ریش سفیدان و یه اسم از اعضای ما رو هم نیاوردن .

با عصبانیت به توان 2 -کاپیتان تیم ریش سفیدان-

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رابستن لسترنج در 1386/6/12 17:26:12
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: دوشنبه 12 شهریور 1386 15:57
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم!

برخلاف همیشه که این همه با ناظرای اینجا شوخی میکنم این دفعه دیگه شوخی ندارم با کسی!

از دو حالت خارج نیست:

1-یا واقعا اینجا خبراییه
2-یا ما یه چیزیمون هست!

هوووم...خیلی سریع میگم چون حوصله ی توضیح ندارم...من به عنوان کاپیتان تیم پاورداس یقین داشتم که بازی با ریش سفیدان رو با اختلاف حداقل 20 امتیاز میبریم. اونقدر به این مسئله اطمینان داشتیم که زودتر از موعود برای بازی الانمون شروع به هماهنگی کردیم و سوژمونو دادیم!

حالا خودتو بزار جای من!...میای و میبینی که هزارتا ایراد از پستاتون گرفتن و مساوی کردین!

میخوام اینجا جواب چندتا مسئله ای که لودو بگمن تویه اونجا گفته بود رو بدم تا شاید یه امتیاز بیشتر به ما بده ما برنده بشیم!...تورو خدا لودو جان به ما کمک کن!...ما علیل و عاجزیم!!....ما به برد احتیاج داریم!...این تن بمیره امتیاز بده چیزی ازت کم نمیشه!(من یه فکری هم به ذهنم رسید!...دیدم شاید لودو فکر کرده چون ما خیلی گولاخیم باید مارو اذیت بکنه!...برادر من!...ما اگه گولاخ بودیم که الان سوم جدول نبودیم عزیزِ من!)

نقل قول:
و يا در جايي گفته شده بود كه، همون وسط مسابقه اسكي با ديدن كورن كه ديده عينكش كثيفه دستمال سوزش آور ميفرسته طرفش؛ ولي بعد نوشته شده بود كه كورن دستمالي رو كه چند روز پيش از اسكاور گرفته در مياره و استفاده ميكنه و چشش به سوزش ميافته!!

ببین!...اینجا اسکاور دستمالو میفرسته سمت کورن ولی کورن که نفهمیده اسکاور این کارو باهاش کرده!...پس فکر میکنه دستماله همون دستمالیه که چند روز پیش از اسکاور گرفته بوده!...فکر نمیکنم دیگه بیشتر از این توضیح بخواد میفهمی خودت

نقل قول:
يا اين مورد: "کورن لحظه ای به خودش میاد و میبینه که اسنیچ پرواز میکنه و با تمام قدرت به سمت پایین سرازیر میشه..." و در ادامه "كورن نگاهی به جستجوگر تیم ریش سفیدان میندازه که حالا پا به پاش به سمت پایین حرکت میکرد..." در صورتي كه درست در خط قبل از اين نوشته شده: " کـــــــــورن اونو ولش کن اسنچیو بگیر...درست بالا سرته!" و حتي نوشته شده: " در این بین اسنیچ هم در بالای سر اونا ایستاده..."

خیلی مشخصه!...کافیه یه بار دیگه بعد از این توضیح من پستارو بخونی میبینی که خودت اشتباه متوجه شدی!:

کورن رفته رویه چوب جاروی جستجوگر تیم مقابل و داره کتکش میزنه!...اسنیچ هم بالا سرشونه!...بعد اسکاور به کورن میگه: "کورن اسنیچو بگیر بالا سرته"...بعد کورن به دور و برش نگاه میکنه و یه دفعه میبینه که اسنیچ پرواز میکنه و با تمام قدرت به سمت پایین سرازیر میشه!(مشکلش چیه؟!...خب اسنیچ بالا سرشون بوده بعد میاد میره پایین!(شکلک خنده ی این شکلی: ((: )...هیچ تناقضی وجود نداره!

این دوتا نمونه ی اشتباهی بود که فکر میکنم به خاطرشون الکی از ما امتیاز کم کردی!...همین دوتا باعث نشدن یه دونه(!) امتیاز از ما کم بشه!؟...خب پس به مای عاجز کمک کن یه امتیاز بهمون بده!

در مورد هماهنگی پستا!!!!!!!!!!
من خودم با دستای خودم پست وینکی رو ویرایش کردم!...اونم با سبک خودم!...بعد میگی من و وینکی با هم هماهنگی نداریم و فقط با هلگا من هماهنگ بودم!؟!...سبک ویرایش من کاملا معلومه!...ظاهر نمایشنامم کاملا معلومه!...پست وینکی رو یه بار دیگه ببینی کاملا میفهمی ویرایشش مال من بوده!...نمیدونم چه شکلی میگی هماهنگی نداشتم با وینکی!...باورم نمیشه!

در کل حرف اصلی اینه که از نظر بنده در حق ما اجهاف(درسته؟) شده و امیدوارم با تجدید نظر دوباره از طرف کمیته ی مسابقات امتیازات اصلاح بشه تا بلکه اجهاف در حق تیمی نشده باشه!(یه مسئله!...اینکه منِ اسکاور قبلا یه پست زدم توووپ ولی الان مث اون ننوشتم دلیل نمیشه امتیاز از من کم بشه!...من در حد توانم تو اون لحظه میشینم پست میزنم...ممکنه اصن از کل پستای تیم مقابل هم بهتر بنویسم!...ممکنه یه کم بهتر بنویسم!...ممکنم هست که مث همونا بنویسم!....یعنی منظورم اینه که ممکنه مث اون موقعی که تووووپ نوشته بودم نتونم بنویسم ولی در حدی بنویسم که پست خوبی باشه!....اینی که میگی پستای بهتری ازشون دیده بودیم خب بله من یه پست دارم از قدیم تو سایت که از نظر خودم خدا بوده ولی دلیل نمیشه که این پستم با اون پست سنجیده بشه!)

مخلص کلام:

1-لطفا تجدید نظر کنید در نتیجه ی این بازی...تجدید نظر از مراجع بالاتر!(مثلا آلبوس که ناظر قدیمی تری هست نسبت به لودو)
2-لطفاً فکر نکنید ما چون خیلی گولاخیم باید حالمونو بگیرین ازمون امتیاز کم بکنین!...ما تازه الانه که میتونیم از بازیکن های خوبمون استفاده بکنیم...دوتا بازیکن جدید داریم که تازه از همین بازی میتونیم ازشون استفاده بکنیم!
3-با عرض تشکر و خسته نباشید به لودو که خیلی هم به شخصه دوستش دارم میخواستم خواهش کنم که دیگه ایشون داور بازی های ما نباشن...من هیچ احساس خوبی نسبت به ایشون ندارم...تا حالا هر دوتا بازی ما کاملا در حقمون اجهاف شده...اون از اون 7 امتیازی که از 50 امتیاز سوژه تو بازی قبلی بهمون داد اینم از این بازی که بازی صددرصد برده رو ما باید به التماس بیفتیم امتیاز بگیریم!
پس خواهش میکنم آلبوس دامبلدور این بازی و بازی های دیگه ی مارو قضاوت کنه!...تجربشم بیشتر هست و فکر میکنم وقتشو داشته باشه...اگرم نداره لطفا یه بازی از گروه دوم رو لودو قضاوت بکنه به جاش آلبوس بازی مارو قضاوت بکنه!...فکر نکنم کسی هم اعتراضی داشته باشه!

اینو از طرف کاپیتان قدیمی ترین تیم سایت دارم خدمتتون میگم و امیدوارم شما فکر نکنین ما به خاطر امتیاز خودمونو میکشیم!...نه آقا ما یه زمانی تو نیمه نهایی حذف شدیم هیچی هم نگفتیم چون حقمون بوده پستای طرف مقابلمون بهتر بوده...ولی وقتی در حقمون اجهاف بشه نمیگذریم. من کاملا هدفم از کوییدیچ بازی کردن تو این سایت اینه که لذت ببرم!...اگر دقت بکنین میبینین که اجازه ی پست زدن تو جاهای دیگه رو ندارم چون بلاک شده بودم!...ولی با هزارتا رو انداختن تونستم شناسمو برای کوییدیچ باز کنم برای اینکه از کوییدیچِ سایت لذت میبردم چون تفریح سالم و باحالی بود و آدم حال میکرد....بعد فرض کن الان این شکلی میشه!(واقعا ما تیمی بودیم که همیشه سعی کردیم بازیمونو درست انجام بدیم و همیشه وقتی امیدی بوده بازیمونو انجام دادیم و به نتیجه هم رسیدیم...همیشه هم سعی کردیم بازیمون هیجان انگیز باشه و کاملا پستامونو بزنیم تا بازی جالب بشه...نمیدونم واقعا...دقیقا دو لیگه داریم از همین بازی با ریش سفیدان ضربه میخوریم...جفتشم مساوی!...حداقل لیگ قبلی بازی اول بود ما خودمون اشتباه کردیم که مساوی کردیم!...ولی اینجا دیگه باورکردنی نیست!...من واقعا الان حیفم اومد به خاطر سه تا پستی که زدم...واقعا یعنی باید اینقدر در حد تیم ما اجهاف بشه؟)

نمیدونم واقعا نمیدونم!
امیدوارم جواب قانع کننده و درستی بهم بدین که حداقل راضی بشم تا بازی بعدیمونو انجام بدیم چون الان کاملا تمرکزم رو از دست دادم در حالی که امروز و فردا مهمترین روز برای این بازی بود برامون!
امروز واقعا وقتی کورن به من پیامک(!) زد و گفت که بازی رو با ریش سفیدان مساوی کردیم من باورم نشد سریعا اومدم نت تا ببینم واقعیت داره یه موقع جمع امتیازا اشتباه نشده باشه که دیدم این شکلیه!...باورنکردنیه!

با عصبانیت
-کاپیتان تیم پاورداس-

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/6/12 16:00:49
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: پنجشنبه 8 شهریور 1386 23:49
نمایش جزئیات
آفلاین
خب آقا اشتباه است...اشتباه!!

يعني چي يك تيم حذف بشه؟يعني چي استراحت خورده به يك تيم!آقا جان،با اين كار حق تيم هايي كه اول بازي كردند و سوژه هدر دادند پايمال ميشود!

براي مثال،چون تيم راه آهن تا 5 هفته اول 1 امتياز آورده،خب حذف ميشند و بقيه تيم هايي كه باهاش بازي دارند بدون هيچ زحمتي امتياز ميگيرند!

اين قانون بايد عوض شود!

ایگور عزیز لطفا به ویرایش پست 145 ، مراجعه کنید.ممنون.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/9 12:41:52
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 7 شهریور 1386 06:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام . ببخشيد من يه مشكلي در مورد تيمم داشتم !

رده بندی گروه دو پس از هفته دوم مسابقات:

1-ترنسیلوانیا 2برد

2-آجاس 1 برد ، 1 مساوی

3-آرمادیلو 1 برد، 1 مساوی

5-تیزپروازان 1 برد ، 1 باخت

5-پوپیتر 2 باخت

6-تیم ملی انگلیس 2 باخت

مي خواستم بدونم با اينكه ما يه برد و يه مساوي داشتيم چرا با تيم پوپيتر در رتبه ي پنجم هستيم ؟

اشتباه تایپی بوده ، تصحیح می شود.موفق باشید.با احترام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/7 18:55:44
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 شهریور 1386 18:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه دست اندر کاران کوئیدیچ .
حالتون خوبه ؟
خواستم بپرسم که این قضیه استراحت خوردن چیه ؟ مثلا جومالی که با عقاب های سیاه بازی داره ، استراحت میخوره ولی پاورداس با این تیم بازی کرده و امتیازش رو هم گرفته ، خب این طوری پاورداس از نظر امتیاز میزنه بالا دیگه .
کمی توضیح پلیز .
بای

خب این مورد بستگی به تیم مورد نظر داره چیزی که مشخص است ، تیمی که تیم مقابلش در مسابقات شرکت نمی کند (بدلیل عدم حضور تیم مقابل و نه استعفا ) و استراحت خورده برنده هست ، حال این تیم باید به موقعیت تیمی خود نگاه کند اگر ببیند نیاز به امتیاز دارد ، خوب می تواند چند پست بزند و امتیاز کسب کند و در صورت تفاضل امتیاز مشکلی برای این تیم پیش نیاید و اگر هم مطمئن هست که هیچ.این مورد به خود تیم واگذار شده است.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/6 22:45:18
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/6 22:56:29
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 شهریور 1386 11:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر ناظران عزیز و گرامی و گران مایه کوییدیچ ( تریپ پاچه خواری )
می خواستم بپرسم تکلیف ما که با عقابهای سیاه بازی داشتیم چیه ؟
گفتین که اعلام میشه ولی هنوز نشده .
با تشکر ، کاپیتان تیم جومالی

سلام.

همونطور كه در ورزشگاه اعلام شده. شما استراحت داره تيمت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1386/6/6 16:52:47
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1386/6/6 17:10:47
[
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: یکشنبه 4 شهریور 1386 21:04
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر ناظرین!...به هوم پیجِ(Home Page) من خوش اومدید!

آقا میخواستم بگم که چون ما خیلی گولاخیم و اینا!، به یه برنامه احتیاج داریم از طرف شما!

منظورم اینه که اگر میشه بهمون بگین بعد از اینکه مرحله ی مقدماتی تموم شد چی میشه؟!...چندتا تیم بالا میرن؟!...آخرشم من هیچی نفهمیدیم!...بالاخره نیمه نهایی میشه یا نمیشه!؟....دو تیم میرن بالا یا سه تیم؟!....باز یه مرحله ی گروهیِ دیگه داریم؟!....تا آخر تابستون قهرمان مشخص میشه؟!

اینارو اگه میشه پاسخ بدین و یه تاریخ به من بدین!....تا بیستم فکر میکنم مرحله ی گروهی تموم بشه...خب؟
بعدش چی میشه؟!...واقعا تموم میشه تا آخر تابستون!؟...درس و مشق داریما!....لطفا روشنمون کنین میخوایم برنامه ریزی بکنیم!

احسنت احسنت!(این قسمت در راستای این بود که ملتی که پستمو تا اینجا خوندن خسته نشن از کم شکلکی!!)

اگر بشه دوتا تیم از هر گروه بیاد بالا بهتره چون بعدش دیگه دوتا بازی دیگه بیشتر نمیمونه(یعنی بازی نیمه نهایی و فینال) و دو هفته بیشتر وقت نمیبره و تا سوم مهر بازیا به کل تموم میشه و قهرمان مشخص میشه!(همین شکلیشم تا آخر تابستون نمیتونیم تموم کنی...من تازه کشف کردم!)

خلاصه خیلی بد میشه اگر بازی فینال بیفته زمان شروع مدارس!...چون دقیقا من تویه این دو سه سالی که نت بودم همیشه اولای مهر نت خلوت میشه شدید!...پس اگر میشه یه جوری برنامه ریزی بکنین زودتر تموم بشه خیالمون راحت باشه از الان حرص فینالو نخوریم!

ممنون!
فعلا

-کاپیتان تیم پاورداس-

ما سعيمون اينه كه فشرده برگذار كنيم ليگ رو تا زودتر تموم شه!

چون ما هم درس و دانشگاه داريم از مهر مثل بقيه...

از هر گروه دو تيم مياد بالا كه به صورت ضربدري بازي ميكنن.

هر بازي يه هفته زمان داره. خودت حساب كن ديگه! ببين فينال كي ميشه. من الان حوصله ندارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/6/4 21:08:23
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/6/4 21:09:46
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1386/6/6 17:23:14
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: شنبه 3 شهریور 1386 10:47
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس جان ببخشيد كه اين اشتباه ما دوباره تكرار شد . من در مسافرت بودم و كاملا از اينترنت دور بودم و نيم تونستم بيام اينترنت !
براي همين هم لاوندر دوباره پست آغازين تيم رو زد .

نیوت عزیز قانون شروع مسابقه توسط کاپیتان در این لیگ نیست و از این بابت مشکلی نیست.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/3 12:57:58
ارسال شده در: جمعه 2 شهریور 1386 22:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
من هم همچون شما به اين نتيجه اعتراض دارم چرا كه به نظر بنده حق آرماديلو برد بوده! پس اگر سكوت كرده ام به خاطر اينه كه ديگه كاپيتان اين تيم نيستم. پس دليل نميشه كه چون بازيكنان آرماديلو ساكت نشستن حق با شما باشه!
در پست هاي طنز قطعآ مهمترين ملاك خنداندن است و شكي هم نيست! البته پستهاي آجاس من يكي رو كه نخوندوند! منتهي اين بازي داور داشته و خود داور بهتر از همه ميتونه قضاوت كنه.

شما اگر خیلی روی حرفتون ایستاده اید،چهار نفر رو تعیین کنیم که بیان و نظر بدن.این نظر هم هیچ تاثیری نداشته باشه روی نتیجه
فقط برای اینکه دهن خودم و شما بسته بشه.سکوت هم نکن.همون طور که من ساکت نخواهم موند(چون میبینم که ادعای پیروزی هم دارید)

نقل قول:
منتهي اين بازي داور داشته و خود داور بهتر از همه ميتونه قضاوت كن

دقیقا با داوری مشکل دارم.نقد های بازی ها رو که میخوندم(ماله همه ی تیم ها رو) به این نتیجه رسیدم که خیلی با داوری مشکل دارم.باز هم میگم،نتیجه ی مساوی اصلا عاقلانه نیست.
همه ی پست های دو تیم نیز اگر عین هم باشند،بالاخره یکی از دو تیم در هماهنگی و نوع نوشتار،امتیاز بالاتری میگیره.باز هم میگم،البوس عزیز تصمیم مسخره ای گرفته و باعث خنده ی تلخ ما شده.

هوریس عزیز فکر می کنم به عنوان داور این حق را داشته باشم که این تصمیم رو بگیرم و همانطور که گفتید شما از تمام جهات مساوی نبودید ، به نظر من سوژه های فرعی شما خوب بود ولی سوژه اصلی آرمادیلو کامل تر و جامع تر از سوژه اصلی شما بود .نیازی به اعلام کابینه تجدید نظر نمی بینم چون به شخصه دوباره بررسی کردم و دیدم واقعا این مساوی درست بوده ، همانطور که دو تن از اعضای تیم شما که از آنها پرسیدم خودشان این مساوی را قبول داشتند.بنابراین خواهشا بررسی و نقد دو نمایشنامه را دوباره بخوانید . همانطورکه شما می گویید در مورد این موضوع از اونجا که لودو قبلا کاپیتان اونجا بوده ، بهتره بنده در مورد این موضوع پاسخگو باشم.به شخصه احساس می کنم عادلانه بوده ، خواهشا یک بار دیگر هر دو نمایشنامه را بخوایند و عادلانه در ارتباط با آن تصمیم بگیرید.ضمن اینکه بارها قبلا داوری مساوی اعلام شده و فکر نمی کنم مورد تازه ای باشد که شما می گویید امکان ندارد.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/2 23:29:01
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/2 23:36:16
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارسال شده در: پنجشنبه 1 شهریور 1386 18:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من به عنوان كاپيتان تيم چيورون استعفاي استرجس پادمور عزيز رو تأييد مي كنم و براش آرزوي موفقيت دارم.

نيازي به تاييد نيست، شما بين خودتون ميتونيد توافق كنيد كه ايشون براي شما بازي نكنن. به هر حال اسمش در ليست تيم شما خواهد بود.

ويرايش پست استرجس رو هم ببين.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1386/6/2 14:47:46
؟!
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟