جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

24 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  96 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  294 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  279 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  350 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  255 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: جمعه 6 مهر 1386 02:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و احوال پرسی و هیچی نداریم. اصل مطلب هم نداریم! آخه اصلش این قدر مسخره و لج در آره که حیف کلمه "اصل" هس که بذارم روش.

اول کار یه چیزی رو بگم یادتون باشه:

نیومدم که چون بازی رو باختیم بخوام سر و صدا راه بندازم. اومدم به خاطر چیز دیگه ای سر و صدا راه بندازم!

گرفتید؟ برای چیز دیگه ای سر و صدا می کنم. پس لازم نیست که به فکر این باشی که بهم حالی کن که حقمون برد نبود و اینا، به جاش این پستو خوب بخون و سعی کن بفهمی برای چی اومدم.

1-
نقل قول:
در این بازی نیز همانند بازی های قبلی این تیم ، هماهنگی خوبی را از آرمادیلو و بازیکنانش مشاهده کردیم. هرچند در بعضی جاها در استفاده از شکلک کمی زیاده روی کرده بودید ولی باز هم بیش از حد نبود و در حدی نبود که امتیاز زیادی کسر گردد.

نمی دونم زیادی استفاده از شکلک و غیره چه ربطی به هماهنگی و یه دستی داره. اگه شکلک ها زیاد هم باشن، تو همه پست ها زیادن پس ما هماهنگ عمل کردیم. تازه اگرم اينطور نباشه، تعداد شكلك ربطي به هماهنگي نداره، نحوه ي استفاده از شكلك مهمه كه ما هماهنگ بوديم. شايد يه جا لازم شه شكلك بيشتري بزاريم!! اشکال نداره ولی نقل قول رو یادتون باشه تا بعد.

2-
نقل قول:
حال به سراغ سوژه می رویم ، بزرگترین اشتباه شما آوردن تکه ای از داستان مسابقه قبلتان بود که دقیقا کپی شده بود و فقط اسامی آنها را عوض کرده بودید. هرچند موضوع و سوژه به مسابقه قبلتان مرتبط بود ولی متاسفانه این دلیل نمی شد که دقیقا از همان توصیفات بدون کوچکترین تغییری و برای تیمی دیگر استفاده کنید که یکی از اشتباهات هم این بود که در همان زمان اعضای تیم آرمادیلو هم همین اتفاقات برایشان پیش آمده بود ولی شما این توصیفات را برای زمانی ذکر کرده بودید که اریکا زندانی شده بود، بخصوص در مورد دیدن تیم آجاس و باقی قضایا.

"سوژه" - "آوردن تکه ای داستان مسابقه قبلیتان"؟! بله، بازم خوبه. لااقل فهمیدم که قسمتی از داستان که کمترین ربط به سوژه اصلي رو داره (یعنی فقط جا به جایی از محلی به محل دیگه) می تونه این قدر روی سوژه تاثیر بذاره. واقعا از نقد سازندتون ممنون!
علاوه بر اون بازم خوبه که خودمون هم گفتیم که این تکه صرفا یه کپی از اون یکی داستانه. فک کنم وقتی نوشتم که این تکه کپیه واضح بود که خودمون شعورمون ميكشه كه تكراريه. و اگر دقت كني به ظرافت هاي مطلب در اون تيكه ميتوني پي ببري! و اين كه عمدآ اون رو نوشتيم... هرچند درك اين مسائل شايد براي شما خيلي سخت باشه!!
در مورد تیم آجاس دوست دارم نظرتون رو به قسمتی از اون پست جلب کنم که ظاهرا نظرتون رو جلب نکرده! نقل قول:
نقل قول:
درست همون لحظه پیکان ِ ملت آجاس که تازه هوریس رو از چنگال قانون نجات دادن(!) از روی ملت پاورداس رد میشه.

فک کنم واضح باشه که اعضای آجاس رفتن هوریس رو که تو پست قبلی دستگیر شده بود، نجات دادن و الآن دارن بر می گردن. اميدوارم پست رو دقيق خونده باشيد!!! ميبينيد كه در كپي هم تمام نكات رعايت شده و حواسم جمع بوده و نکات رو درست نوشتم. شما به عنوان داور باید بیشتر حواستو جمع کنی تا هم علاوه بر این که این قسمت رو جزو سوژه ندونی (تاکید) و به جاش بفهمی که من چی نوشتم.

3-
نقل قول:
سعی کرده بودید از نوع حرف زدن جی کی برای خنداندن استفاده کنید ولی متاسفانه فقط باعث زحمت خواننده می شد.

باعث زحمت خواننده میشد؟! ببخشید که واقعا این قدر زحمتتون دادیم. ولی اصلا قرار نبود به طرز حرف زدن اون بخندید، ممکنه بعضی جاها سعی کرده باشیم با حرف هایی که می زنه شما رو بخندونیم، ولی با طرز حرف زدنش نه. واقعا ما این قدر احمقیم که با بهم ریختن ترکیب بندی جمله ها و حذف "را" بخندونیم؟
مثل اینه که بگی چون ما وقتی علیرضا حرف می زنه، چند تا "وووشی ووو" یا چیزی تو این مایه ها می ذاریم، سعی داریم شما رو بخوندونیم. واقعا این طور فک می کنی؟ این واقعا یه جور توهین بود و من جدا از این توهینتون ناراحت شدم! شوخی هم ندارم واقعا توهین بود.

4- نقل قول:
نقل قول:
توضیحات داخل پرانتز نیز بیش از حد مورد نیاز بود و در برخی جاها واقعا نیازی برای ذکر آنها نبود.

تقریبا تمام توضیحات داخل پرانتز مربوط میشه به قسمتی هایی که قسمتی از کلمه رو تغییر داده بودیم و اون توضیحات هم فقط برای نشون دادن همین بود. با ساختار ثابت و دقیقا مشابه و هماهنگ با هم که فک کنم هر کسی بعد از خوندن دو تا از اونا بقیه رو رد می کنه. فک کنم به پست خون خوب بیشتر از پست نویس خوب احتیاج باشه این وسط! اگر جایی غیر از این توضیحاتی که گفتم، پرانتز الکی گذاشتیم بگید لااقل بدونیم.

خب این قسمت اول ماجرا؛ قسمت دوم تازه می رسیم سر داوری پست های پاورداس. ضمن یادآوری اون نکته ای که اول پستم تاکید کردم، باید بگم که نمی خوام به عزیزان و دوستان پاورداسی توهینی کنم. لطفا اگه جایی چیزی نوشتم که باعث ناراحتیشون شد منو ببخشن. ان شا الله که مشکلی پیش نیاد.

6- نقل قول:
نقل قول:
خب در مواردی ناهماهنگی هایی در خود پست یک نفر مشاهده می شد ، برای مثال در پست اول این تیم ، آلبوس به بازیکنان میگه که با هم دست بدن در صورتی که کاپیتانها مورد خطاب بودن و اونها در خط بعد همین پست به جلو میان.با اینکه از یک سبک برای پستهایتان استفاده کرده بودید ولی ارتباط بین پستها در حد متوسطی بود.

خب این قسمت از نوشته های داور رو بذارید کنار نوشته های داور در رابطه با هماهنگی پست های ما، بعد نمره چهل و دویی که پاور گرفته رو هم بذارید کنار نمره چهل و سه ما. حالا خودتون داوری قسمت هماهنگی تیم ها رو بخونید و واقعا انصاف بدید که این دو تا نقد برای پست هایی نوشته شده که فقط یک نمره از چهل و پنج نمره با هم اختلاف دارن؟ (من هیچ کاری به این ندارم که کی بیشتر از حقش گرفته یا کی کمتر، بحث من سر اینه که داوری گند زده! بله دقیقا به همین معنی گند زده!)
البته داور بعد از اون گفتن که:

نقل قول:
البته این را هم باید بگم که حضور شش بازیکن در مسابقه و زدن ده نمایشنامه توسط این شش نفر ، تا حدودی توانست امتیازات هماهنگی از دست رفته تیم شما را برگرداند.

آخه تعداد بازيكن چه ربطي به هماهنگي داره؟؟؟ ما هم ميتونستي و يوزر و پس بقيه رو داشتيم. ميتونستيم با شناسه ي اونا هم پست ارسال كنيم. ولي نكرديم. چه دليلي داره؟؟؟ آخه چه ربطي داره. حالا اگه يه نفر همه پستا رو بزنه ميشه گير داد. ولي اين كه به خاطر حضور 6 نفر امتياز بديد خدايي ظلمه!

7- نقل قول:
نقل قول:
در مورد خود سوژه نیز به خوبی کار شده بود.

یه نقل قول هم از نقد پست های خودمون:
نقل قول:
در مورد سوژه اصلی ، با پیوند آن به مسابقه قبل ، تقریبا زیبا شده بود.

به شخصه بنا به بعضی دلایل نمی خواستم بگم که تیم تجدید نظر داوری تشکیل بشه. حالا هم بنا به دلایل قوی تر همچین حرفی نمی زنم. ولی یه خواهش دارم. اصلا التماس می کنم که یه تیم تشکیل بشه و فقط سوژه های دو تیم رو با هم مقایسه کنه. این رو به این خاطر نمی گم که بخوام ادعا کنم سوژه ما بهتر بوده، به این خاطر میگم که با خوندن این نقد ها توی عقل و فهم خودم شک کردم!! التماس می کنم یه تیم تجدید نظر این سوژه ها رو با هم مقایسه کنه و نظرش رو (لا اقل به صورت پیام شخصی به من) بگه. شاید واقعا بفهمم که در تمام این مدت یه کج درکِ کودن بیشتر نبودم.
بازم دارم میگم: التماس می کنم این تیم تجدید نظر (نه روی داوری، بلکه روی این دو تا سوژه و روی گفته های داور در مورد سوژه ما) تشکیل بشه. نه برای تغییر در نتیجه بازی، برای تغییر تو درک و فهم من از معانی سوژه و سیر داستان و ... .

اینم قسمت دوم؛ ولی یه چیز دیگه هم هست. یه چیزی که هیچ ربطی به اون قسمت های بالا، یا قسمت های بالاتر نداره. سوالی که احتمالا نباید بپرسم ولی می پرسم. چون اگه نپرسم جوابی نمی گیرم و در نتیجه جواب رو بنا به میل خودم فرض می کنم. پس می پرسم که:

واقعا این داوری منصفانه انجام شد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط درک در 1386/7/6 2:46:36
ارسال شده در: چهارشنبه 4 مهر 1386 17:58
نمایش جزئیات
آفلاین
ها...آقا ما هم موافقیم...استراحت آقا استراحت...خسته میشه آدم!

به اسکی: به قول یه برادری همه چیز اونطور که شما میبینی نیست.. ها...داور میگه کی خوب بازی کرده...وگرنه خوب اگه قرار بود از همدیگه اشکال دربیاریم که...ما هم از شما بعضی اشکالهای نگفته رو در میاوردیم...داور واسه چی بود اونوقت!

با توجه به موافقت چهار کاپیتان تیم های شرکت کننهد در نیمه نهایی بعد از اعلام نتایج(خیلی زود!) 24 الی 48 ساعت استراحت داده خواهد شد.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/7/4 18:07:48
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مهر 1386 00:48
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
هوریس عزیز در مورد غلطهای املایی باید بگم که همزمان با بررسی مسابقات نیمه نهایی تمامی آنها را مشخص می کنم بهمراه حرف ربط و شناسه ها در پایین همین پست ذکر می شود

این رو بذار در دجه ی دوم البوس جان.اول داوری رو انجام بده.
تیم ما که حذف شده.الان باید وقتت رو بذاری روی داوری ها تا حق تیمی ضایع نشه....اگر در کنارش وقتی موند،به این هم برس.
مشکلی نیست.فقط تا قبل از اتمام لیگ ،جوابش رو بهم بده.ممنون

ممنون از همکاری شما هوریس عزیز.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/7/4 18:11:22
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مهر 1386 00:29
نمایش جزئیات
آفلاین
ها سلام.
مقادير بسيار زيادي با حروفي كه اسكاور از خود در آورد، موافقم!
ما كه قبلش خسته نبوديم....تصویر تغییر اندازه داده شده
الان با شروع مدارس كوهي ناهموار روبروي ما پديدار شده. كه هنوز نيومده ما رو خسته كرده!
در ضمن... اين فرمون كوييديچ يكم بد دسته؛ يه چهار روزي وقت بديد تا بهش عادت كنيم!
در كل اينكه آقا استراحت هم خوب چيزيه! ما استراحت مي خوايم!
با تشكر

"""كاپيتان تيم آرماديلو"""""

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مهر 1386 00:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ها آره راست می گه اسکاور! منم به عنوان کاپیتان و اینا همینا که اسکاور گفت!!!
ما خسته هستیم! فشار زیادی بر ما بود! ما استراحت می خواهیم! ( بیا! نگین کاپیتان چیورون بلد نیست حرف بزنه! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مگورین در 1386/7/3 0:14:10
؟!
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: دوشنبه 2 مهر 1386 23:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دوستان!...خوش اومدید!

خب من واقعا لذت بردم از این رقابت نفس گیرِ کوییدیچ که تیم های دیگه لطف کردن روز آخرِ بازی رو مورد لطف و عنایت خودشون قرار دادن!(یه کم دیگه واقعا خسته کننده شده!...یعنی تاکتیکِ امروزی ای نیست!)

امیدوارم هیچکس خسته نشده باشه و همه ی تیما خودشونو برای فینال آماده کرده باشن که هر تیمی رفت فینال بتونه خیلی سر حال بازیشو بکنه!(به نظر من ترینسیل یه کم سر حال نبود سرِ این بازی آخرشون!...برادران و خواهران ترنسیلیِ من!...شما که میخواین انقدر بی حال بازی کنید میذاشتین آجاس بیاد بالا حداقل شاید با ما میفتاد یه حالی بهشون میدادیم!)

در کل اینا مهم نیست!

میخواستم به عنوان کاپیتان تیم پاورداس از داورای عزیز درخواست کنم که اگر تیم ما به فینال مسابقات صعود کرد(یا حالا رده بندی!...رده بندی داریم اصن راستی؟!)، لطفاً اگر میشه چند روزی بهمون استراحت بدین!...سر همین بازی نیمه نهایی کلی خسته شدیم و من خودم به عنوان کاپیتانِ تیم باید تو مسابقات دوئلِ سایت هم شرکت کنم!(آلبوس خودش داره برگزار میکنه!)(در کل چون ما تعداد پستامونم از بقیه ی تیما تو بازی نیمه نهایی بیشتر بود یه کم بیشتر خسته شدیم!)

میخواستم اگر میشه این خواهشو بکنم و فکر میکنم تیم های دیگه هم مخالفتی با این موضوع نداشته باشن!

از کاپیتان های دیگه هم درخواست میکنم اگر موافقت دارن بیان اینجا مث ما درخواست بدن...مرسی!

با تشکر
-کاپیتان تیم پاورداس-

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 شهریور 1386 04:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
در پستهای ابتدایی این تیم ، برخی کلمات بصورت ناقش و بدون حرف ربط مانند ((ی)) ادا شده بودند و برخی شناسه ها نیز بدرستی به کار برده نشده بود.غلطهای تایپی نیز د پستهایشان مشاهده می شد.

خوب.......من تا الان روی امتیازاتی که به دلیل غلط املایی از دست داده ایم،گیر نداده بودم.آلبوس جان،بنده عاجزانه از شما درخواست کردم که غلط های املایی را در آخر نقدتان نقل قول کنید.یعنی وقتی حرف از غلط املایی میاد،چند نمونش رو بگید.که متاسفانه فقط گوش دادید و به قول خودتون وفا نکردید.

غلط املایی ده امتیاز داره.یعنی ده درصد امتیاز یه بازی مربوط میشه به غلط املایی.هر پست اجاس در این بازی،حدود پنجاه خط بود.که در مجموع بالغ بر دویست و پنجاه خط نوشته بودیم.اگر هر خط،حدود ده کلمه(قطعا بیشتره از این تعداد) داشته باشه.میشه یه چیزی حدود دو هزار و پانصد کلمه.
خوب حالا البوس جان،خوش دارم بیای و چند نمونه از غلط های املایی تیم رو بیان کنی....ببینم تیم ما چقدر غلط املایی داشته که ازش دو امتیاز کم شده(البته بنده شش الی هفت بار خوندم.غلط املایی به چشمم نخورد)
چند نمونه از اون کلمات ناقص رو هم بگید.وقتی دارید غلط املایی و ناقص بودن رو توی نقدتون بیان میکنید،یعنی اینکه نمایشنامه های ما،به اندازه ی غیر قابل گذشتی،مشکل املایی داشته.برای من چند نمونش رو مثال بزنید.

چند نمونه از اون استفاده ی نادرست از شناسه ها رو هم مثال بزنید.
وجود غلط تایپی رو قبول میکنم(شاید سه چهار مورد وجود داشته باشه که نسبت به کل کلمات پست ها،خیلی خیلی کمه و اصلا قابل اندازه گیری نیست)

دارم روی موردی گیر میدم،که قول دادید رعایتش کنید.یعنی قول دادید که از این به بعد،چند نمونه از غلط های املایی تیم ما رو بیان کنید.

نقل قول:
البته یکی از اشکالات این لحن بیش از حد ادبی و تصنعی بودن آن بود

با این هم کلی خندیدم......پس با این حساب،کل کتب ادبی دنیا مشکل دارند.چون لحنشون بیش از حد ادبی و تصنعیه.مثلا یکی از مشکلات کتب تالکین،ادبی بودن بیش از اندازشه.

نقل قول:
در مورد سبکی که به کار برده بودید ، قابل تحسین است ولی همانطور که خودتان نیز ذکر کرده بودید ، در واقع تنها پست کوییدیچی تیم ، فقط پست آخر این تیم بود.البته در نمایشنامه تان که کلا حاشیه بود و به کوییدیچ پرداخته نشده بود شاهد توصیفات زیبایی بودیم که تا حدودی توانسته بود این نقص را جبران کند.

خدا رو شکر....البته باز هم فرقی نکرد.آخر سر هم قادر به درک سبک اجاس نشدید و باز هم همان ایرادی را گرفتید که در بازی های قبلی نیز بیانش کرده بودید.متاسفانه برداشت شخصی من اینه که ذهن شما چارچوب داره،که یا خودتان قصد عبور از از آن چارچوب را ندارید،یا نمیتوانید از آن عبور کنید.
خدا رو شکر که حداقل اون واژه ی "قابل تحسین " رو گفتید.وگرنه نشان میدادید که همه ی قول هایتان مبنی بر تلاش برای درک این سبک،بیهوده بوده.

باز هم به ترنسیل تبریک میگم.نمایشنامه هاشون زیبا بود و حقشون برد بوده.این پست به هیچ وجه به دنبال اعتراض به نتیجه ی بازی نیست.فقط داره برای نشان دادن داوری نادرست،سخت گیری میکنه.

من باز هم پیشنهاد خودم رو به کاپیتان های تیم ها میدم.بیاین و برای اینکه مطمئن بشید حقتون در مسابقه ضایع نمیشه،یه تیم تجدید نظر معرفی کنید.این درک نادرست از نوشته،بالاخره یه زمانی،برای شما نیز مشکل به وجود میاره.از ما گفتن بود.

هوریس عزیز در مورد غلطهای املایی باید بگم که همزمان با بررسی مسابقات نیمه نهایی تمامی آنها را مشخص می کنم بهمراه حرف ربط و شناسه ها در پایین همین پست ذکر می شود.در مورد سبک هم باید بگویم من تا انجا که توانستم در مورد این سبک اطلاعاتی کسب کردم ، درست است شاید درک درستی از آن پیدا نکرده باشم چون واقعا سبک سنگین و وقت گیری هست ولی بهرصورت به نظر من این سبک بهتر است در مسابقات رول استفاده شود نه در مسابقات رول کوییدیچی چون بهرصورت در مسابقات کوییدیچ باید کمی به کوییدیچ پرداخته شود و برای همین به سبک لطمه می زد همان طور که خود اشاره کرده بودید.د مورد تیم تجدید نظر هم انشالله در فرصتی که برای قیمت گذاری بازیکنان به صورت دقیق تر انجام می شود این امر بررسی خواهد شد.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/31 20:03:58
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/7/2 23:54:48
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارسال شده در: جمعه 23 شهریور 1386 12:18
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین آلبوس جان.بیا یه تیم تجدید نظر تشکیل بده.(با موافقت اعضای رول)تیمش دو نفر عضو داشته باشه .
بعدش اگر تیمی اعتراض داشت،تیم تجدید نظر وارد میشه و پس از خوندن پست ها،رای میده.
هر یک از اعضای تجدید نظر،جدا رای میده.رای داور هم یک رای محسوب میشه.در کل میشه سه رای
دو رای(تجدید نظر)+یک رای(داور)=سه رای

این کار چند تا خوبی داره.دیگه شاهد استعفا های فوق نمیباشیم.
دیگه شاهد ناراحت شدن داور دیگر نخواهیم بود.
این اطمینان در کاپیتان ها به وجود میاد که اگر داوری اشتباه کرد،یک مرجع بالاتری برای رسیدگی به شکایات وجود داره.
به نظرم سیستم داوری حال،خیلی دیکتاتوریه.از ما گفتن بود.

پ.ن:البته منم یقین دارم که استعفای لودو به دلیل تجدید نظر نیست.حالا اگر قبلا هم تهدید به استعفا کرده،شوخی بوده.
اصلا هم ناراحت نیست.

پ.ن:همون طور که شاهد هستید،بنده هم فقط برای کوییدیچ در سایت موندم.از نظارت و مرگ خواری و گروه اسلی استعفا دادم.کلا میخواستم جمع کنم بساط رو اما کاپیتان اجاس بودن،با چسب جدا نشدنی به زمین چسبیده بود.
ته دلم راضی نیست که بریم مرحله ی بعد،ولی نمیشه بیخیال آبروی تیم هم شد.در هر صورت،چه بالا بریم و چه نریم خوبی های خودش رو داره.
امیدوارم در این تک زیست گاه رولم، با آرامش زندگی کنم.همسایه ها هم آرام باشند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 شهریور 1386 03:10
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام.

كوييديچ بازان گرامي؛
بنده ي حقير! از نظارت اين انجمن استعفا ميدهم!
اول از همه بايد عنوان كنم كه:
استعفاي بنده كوچكترين ارتباطي با اعلام بازبيني و اين چيزا نداره!
در اين زمينه با اسكاور هم در مسنجر صحبت فراوان شد. چرا كه اصلآ اين موضوع ها براي من هيچ ارزشي نداره و دليل استعفام موارد ديگريست.

همينقدر بدونيد كه من استعفا دادم بسه ديگه براتون.

اميدوارم آلبوس عزيز با موفقيت ادامه بدن مسير رو...

يه بار ديگه تكرار ميكنم كه استعفاي من كوچكترين ارتباطي با بازبيني و اين چيزا نداره. يه چيزايي گمونم تو چتر باكس گفتم! حال ندارم توضيح بدم ديگه.

مدتي داوري كردم و سعي كردم عادل باشم. اميدوارم راضي بوده باشيد.

موفق و پيروز. تمام ملت كوييديچ دوست!

--------------------------------
پ.ن: ببخشيد كه داوري اين هفته رو نزدم. يه سري مشكلاتي داشتم اين چند روز. البته وقت داشتم ها... روحيه نداشتم! (ربطي بازم به مسائل اخير نداره.) البته بازي پاور و جومالي رو داوريش رو انجام دادم. اما چون حوصله نداشتم كه كاملش كنم نزديم ديگه!

بليت استعفام رو فردا هر وقت حال داشتم ميزنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: دوشنبه 19 شهریور 1386 14:32
نمایش جزئیات
آفلاین
آ آ !!!(تیریپ خارجکی!)(ترجمه: یعنی اشتباه متوجه شدین!)

منظور منو کاملا اشتباه متوجه شدین...من این همه پست نزدم بیام اینجا این شکلی جواب بشنفم!...منم بلد بودم بیام دوتا جواب بدم قضیه رو سمبلِ سنبلِ چی چیه!...از اونا بکنم بره!

مسئله اینه که آقا اینجا صاحاب نداره در و پیکر نداره؟!...بابا جان هر فدراسیونی هر کمیته ای چیزی یه آقا بالاسری چیزی داره که ما بهش بریم اعتراض بکنیم!

حالا ما اعتراض داریم و خواهش کردیم اگه میشه یه مرجع بالاتری چیزی بیاد قضاوت بکنه...و چون دیدیم که مدیران انجمن تو این کارا دخالت ندارن و اصن تو حوزه ی کاریشون نیست به خاطر همین گفتیم به آلبوس مراجعه بکنیم اون این بازی رو از دیدِ خودض قضاوت بکنه.

تا اونجایی که من اطلاع دارم یکی دوتا تیم دیگه هم از آلبوس خواهش کردن برای بازی های نیمه نهایی و فینال و اینا خودش قضاوت بکنه حالا من داریم میگیم ما اعتراضمون خیلی شدیده اصن راه نداره!...لطفا در این مورد به صورت استثناء آلبوس بیاد یه تجدید نظر بده...

میدونی مسئله چیه لودو؟
مسئله اینه که ما فکر میکنیم کاملاً(کاملاً!...یعنی اصن در حدی که هر بوقی بیاد پستای این بازی رو بخونه مارو برنده بکنه!) در حقمون اجهاف شده و کلا خیلی نامردی بوده!...واسه همین انقدر سیریش شدیم اینجا!

مسئله ی دیگه هم اینه که ما اصن حساسیت پیدا کردیم رو شما!...خودتو بزار جای ما!...تا الان ما این همه خوب پیش رفتیم یه دفعه شما میای به عنوان داور بعد یه بازی مارو میبازونی(حالا اصن میگیم حقمون بود ولی اون 7 امتیاز چی بود دیگه!؟) بازی بعدی هم بازیمونو دقیقا با ناجوانمردی مساوی میکنی!(طوری که بازیکنان تیم ریش سفیدان هم باورشون نمیشد اومده تو اینجا میگه: "اِ مساوی کردیم!؟""...خداوکیلی منم بودم باورم نمیشد!)

حالا ما نمیخوایم الکی تهمتی چیزی بزنیم ولی واقعا این ته نامردی و حق خوریه!

ما داریم میگیم واسه اینکه ثابت بشه واقعا شما خوب داوری میکنی یا نه و این همه اعتراضات به خاطر شما نیست بلکه مشکل از خودمونه، آلبوس تجدید نظر بکنه رو این بازی ببینیم اصن چی میشه!(آقا اگه شما داوریت خوب بود و حقمون بوده مساوی کنیم من خودم پیشنهاد میدم شمارو داورِ بازی فینال بکنن خوبه!؟)

در کل ما راضی نیستیم!...ما اعتراض کردیم...دوست نداریم باب بشه که هر تیمی بیاد اینجا اعتراض کنه و بخواد تو نتیجه ی بازی تجدید نظر بشه!...ولی دوست داریم به عنوان یه تیمی که تا حالا زحمتی به داورا ندادیم و به عنوان یه خسته نباشید این بازی رو برامون یه تجدید نظری بکنید!...حالا من باید فکر میکنم در این مورد خوبه که تو مسنجر هم حرف بزنیم.

من با آلبوس قبلا صحبت کردم و اون براش مشکلی نیست که بازی مارو یه نگاه بندازه پستارو بخونه یه تجدید نظر بکنه ولی ما منتظر شما بودیم که شما هم در جریان باشی

-کاپیتان تیم پاورداس-

ویرایش:آقا من الان پست خودمو نگاه کردم دیدم یه عالمه غلط ملط املایی و نگارشی و اینا داره!...به بزرگی خودتون ببخشین چون من مریضم الان حوصله هم ندارم خداوکیلی ویرایش بکنم پستمو!...متوجه میشین بخونین!

ویرایش دوم: لودو جان!....جونِ لیلی پاتر نیا اینجا چیز میز بنویس از طرف خودت!...بیا صحبت بکنیم من حوصله ندارم دوباره بخوایم اینجا چیز میز بنویسیم!...خداوکیلی مریضم...هر وقت به نتیجه ی واقعی رسیدیم و رسیدین و اینا بعد بیا چیز میز بنویسه!...جونِ لیلی پاترو قسم خوردم!...مگه تو هم مث بقیه عاشقش نبودی؟!

ویرایش سوم: برای بازی آخرمون با جومالی هم امیدوارم یه جوری نباشه که....!...نمیدونم!...اون بازی 7 امتیازی هم در نظر بگیریدا!...ما اون بازی رو از قبل اعتراض داشتیم ولی مثل اینکه متوجه نیستید!...در هر صورت من نمیدونم دوتا بازی لودو بازیهای مارو قضاوت کرده نمیدونم چرا این شکلیه!...امیدوارم آلبوس درست قضاوت بکنه هم برای اون 7 امتیاز هم برای بازی ای که مساوی کردیم...مرسی!

ویرایش چهارم: راستی من الان یه دفعه تو اتاقم نشسته بودم یاد یه قسمت از همین پستت افتادم لودو جان!....من تویه اون پستم فقط اومدم همون چیزایی رو که تویه بازیمون نوشته بودم رو توضیح دادم نه بیشتر نه کمتر!...شما هم که معلول ذهنی نیستی نفهمی چیزی رو که نوشتم!...من اومدم اینجا همونو نوشتم که متوجه بشی چون بعضی مواقع بدفهمی در مسائل وجود داره ولی خدایی نکرده ما تو این سایت معلول ذهنی نداریم!...البته من یه معلول ذهنی میشناسم که چون خیلی تو سایت گولاخه و اینا اسمشو نمیگم!...ولی همون یه دونست!

با سلام خدمت اسکاور عزیز ،پس از صحبت انجام شده با لودو بگمن و با توافق ایشان ، با توجه به اعتراضات شما ، بازی شما در مقابل ریش سفیدان عمزمان با اعلان نتایج هفته چهارم(احتمالا فردا شب یا پس فردا صبح)مورد بازبینی قرار می گیرد.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/6/19 14:38:12
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/6/19 14:41:08
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/6/19 16:47:50
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/6/19 18:02:56
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/19 22:45:25
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro